Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
106
Favori
169.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Ekonomiden sorumlu ev bakanı onlar evlerde :) dırdır çekip trip yiyeceğimize varsın entrika dolu upgrade günleri yaşayalım razıyız diyoruz napalım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

    Hocam gizlenmesin de zaten, ama sonuçta insanın hobisi o, ve o özel alana da karışılmamalı yani :D

  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    İçişlerinden ve ekonomiden sorumlular doğru hocam :))


    Ama entrika mentrika o şeyler olmamalı hiç :D sonuçta bu kişinin özel alanı ve hobisi. o kadar da değil yani :D

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Maalesef ülkedeki ekonomik zorluklardan dolayı çok pahalı bir hobi olduğundan aile içinde hobi yerine konulması zorlaşıyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    @Anthropomancy


    Alıntı

    metni:
    5000 serisinde Amd den çok çektim


    Alıntı

    metni:
    Tekrar bir şans verebilirim.


    Olay şansa kalıyorsa ve daha önceki tecrübeler de ortadaysa; vermeyin.


     

    4070 super aldım. şu an için memnunum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Söylediğim konu hakkında bilgisi olan var mı 7000 serisinde FSR3.0 ve FG açınca warzone gibi FPS oyunlarında gecikme hissediyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7000 serisi ekran kartlarında bir ara oyun hediyesi veriliyordu. Devam ediyor mu o kampanya acaba? Nette güncel bir haber göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Belli dönemlerde oluyor o. Her periyotta öyle bir hediye olayı yok.

  • @Anthropomancy


    Hayırlı olsun.


    Memnun etmemesi garip olurdu. :)


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Mart 2024; 7:52:29 >




  • xSkynel X kullanıcısına yanıt

    Bu oyunları ciddi/rekabetçi multiplayer olarak oynayan kimse bu oyunlarda bırak FG'yi, dlss/fsr bile açmaz. Giriniz youtube'a metaphor / thinnd vs. gibi en iyi oyuncuların hangi ayarlarda oynadığına bakınız. Dikkat ederseniz 4090 kullanan dahi Fideltyfx cas kullanırlar. Bu oyuna özel bir durum, oynadığınız oyunlara göre değişir. Genel tutum ise rekabetçi fps oyunlarında dlss/fsr/fg asla katta dokunmamaktır.


    DLSS gibi teknolojiler daha çok rekabetçi olmayan diğer tarz oyunlarda makbul oluyor. Mesela son zamanlarda ortalığı nispeten kasıp kavuran Enshrouded oyununun TAA kullanım şekli çok kötü, bu oyunda DLSS kullanmak görüntü kalitesini arttırıyor, aynı şey RDR 2'de de mevcut idi. Fakat benim tecrübem dlss 1440p ve tercihen 4K gibi çözünürlüklerde daha iyi sonuç veriyor.



    Thinnd;


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]Thinndyoutube
    Back by popular demand - nearly 1 Million people have viewed and trust these Call of Duty settings and keybinds for Modern Warfare 3 and Warzone! These settings will work great on 1440P & 4K Monitors for PC gamers, especially with the custom Nvidia color settings. There are even some console specific color settings as well. 🤝🏼 Join the Sub Club! ➜ https://www.youtube.com/thinnd/join ✅ MEMBERS get to have cool badges, emotes and games with me soon! 👕 The MERCH Store! https://shop.thinnd.com/ 🔴 Livestreams Everyday! https://twitch.tv/thinnd ---------------------------------------------- 🐦 TWITTER: https://twitter.com/thinnd 🎵 TIKTOK: https://tiktok.com/@thinnd 💬 DISCORD: https://discord.gg/thinnd 📸 INSTAGRAM: https://instagram.com/thinnd 🌐 PIA is ranked the Fastest VPN in the world by PC Mag! It also encrypts your internet on your phone or PC so that your data is protected. Also you can bypass any web filters in place at school or work. Additionally, you can watch regionally locked shows + movies by just changing your region. (Featured in Forbes, PC Mag, NY Times, Wired) All for ~ $2/mo! https://piavpn.com/Thinnd ---------------------------------------------- 🍹Looking for an all natural energy drink? My favorite is CardoMax, founded by a Navy Seal! CardoMax Clarity is a Mixed Berry flavored nootropic liquid stick with - 100mg of Caffeine, L-Theanine, and Alpha GPC - No artificial colors or dyes Most energy drinks have something artificial in them. I've tried tons, and I trust this one. They even helped me to get a couple Nukes! Use code THINND to save: https://www.cardomax.com/discount/THINND/?redirect=/products/nootropic-max-clarity 🖥️ Looking for an INSANE Custom Gaming PC? Get a LIFETIME warranty and save $$$ by using code: THINND: https://www.xidax.com/thinnd My PC Specs: 12900KS 3080Ti ASUS ROG with Custom Thinnd RGB backplate 64 GB DDR5 @ 5600 2TB NVME ROG Cooler with Thinnd logo Be Quiet Light Wings Fans x9 Lian Li Strimmer RGB Cables Phanteks metallicgear Neo Qube RGB Case 1000 PSU My Logitech G Pro X Superlight Mouse: https://amzn.to/3Tb8Edw 🖥 My Stream Set Up: https://www.amazon.com/shop/thinnd 🎶 Music I use: Get a 30-day free trial of the largest library of copyright free music for streams, YouTube, and more! http://share.epidemicsound.com/thinnd #cod #warzone #mw3 #callofduty #gaming #modernwarfare3
    https://www.youtube.com/watch?v=tCY0YYq2iqc


    Metaphor (ayarlar en sonda);


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]Metaphoryoutube
    How I got to Rank 1 in Warzone with these New Settings ✔Follow my Twitch: ►https://www.twitch.tv/metaphor ✔NEW HIGHLIGHTS CHANNEL: ►https://bit.ly/3wtgTXo ✔Follow my Tiktok:►https://bit.ly/2ERKYuu ✔Follow my Twitter: ►https://twitter.com/Metaaphor ✔Loadout/Settings:►https://youtu.be/QaYC2E1iyVI ✔Join the Discord: ►https://discord.gg/metaphor ✔Follow the Editor: ►https://youtube.com/Alastors BUSINESS INQUIRIES : metaphorwz@gmail.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Timestamps: Intro & Warzone RAM 9 & MTZ 762 Loadout / Tuning : 0:00 Warzone MTZ 762 & RAM 9 Gameplay 1 : 1:00 Warzone MTZ 762 & RAM 9 Gameplay 2 : 15:25 Best Warzone 3 Settings: 28:07 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ✔Intro: Stranger Things Theme Song (C418 REMIX) ►https://www.youtube.com/watch?v=Jmv5pTyz--I #Warzone3 #CallofDuty #Season2
    https://www.youtube.com/watch?v=3KNKnEdyKzw




  • evet bu tarz seçenekleri açık moda almak gecikme yaratır. sürücü üzerinden izleme parametlerini aktif hale getirirseniz ekranın gecikme değerlerini görebilirsiniz. (mouse gecikme değerlerini yansıtmaz)

    ayrıca freesync ve gsync de panel gecikmesini artırır. online-rekabetçi oyunlarda gecikme önleme seçeneği hariç neredeyse hiçbir extra ayar (fsr-dlss-vsync-vs.vs) açık olarak kullanılmamalıdır. tabi e-sporcu değilseniz arada oluşan milisaniye farklarını çok çok önemsemeyebilirsiniz. örneğin x oyunda freesync açıkken ortalama 8 ms panel gecikmesi alırken, kapatırsanız 2-3 ms daha düşük değer alırsınız. diğer özellikler için de durum aşağı yukarı aynı oranlarda sayılır. açarsanız artırır, kapatırsanız azaltır. bununla birlikte mouse un hz değeri, monitörün tepki süresi vs gibi etkenlerde giriş gecikmesinde rol oynar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuzarsif-06 -- 13 Mart 2024; 12:0:2 >
  • Merhaba, bugün sapphire rx 7900 xt nitro kart aldım. Ancak ne yaptıysam görüntü gelmiyor pc'yi açtığımda. Birçok şey denedim ama nafile. İade edeceğim yarın ama sizlere de bir danışmak istedim. Belki gözden kaçan bir detay vardır ya da bu sorun başına gelip çözen vardır aramızda.

    Kart 8+8+8 toplam 24 pin girişli. Bendeki psu cooler master 850w 80+ gold mwe v2 model. Bunun kutusundan iki tane psu-pcie kablosu çıkıyor. İki kabloda pcie ucunds 8+8 olarak iki uca bölünüyor. Ben her kombinasyonu denedim. Gpu'nun 8+8 girişini doldurup bir 8'lik yeri boş bıraktım olmadı, 24 pini de doldurdum olmadı. Zaten güç geliyor karta belli çünkü ışıkları yanıp, fanları dönüyor.

    Ne olur ne olmaz diye kartı iki kez söküp baştan taktım ama yine çözüm olmadı.

    Önceki Nvidia kartıma ait birşey kalmasın diye ddu ile herşeyi temizleyip sonra 7900 xt'yi taktım yine fayda etmedi.

    Ramler mi birşey etkiliyor diye ramleri teke düşürmek, yerlerini değiştirmek gibi şeyler denedim yine birşey değişmedi.

    Dp ile monitöre bağladım olmadı, hdmi ile tv'ye bağladım yine olmadı.

    Belki bir faydası olur diye bileşenleri de yazayım; asus tuf h770 pro anakart, i5 13600 işlemci, kingston 5200 ddr5 ram ve monitörde lg 27gl83a 2k monitör.

    Yardımcı olabilecek var ise sevinirim. Bir çözüm bulamazsam muhtemelen yarın iadeye vereceğim kartı.

    Teşekürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 14 Mart 2024; 1:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Bios update denenbilir.

    Bios ta pcie seçenekleri diğer kartla veya onboard gpu varsa onlar takılarak pcie 3 seçilip deneyeblir

    Dp veya hdmi kablo değiştirmeyi deneyebilirsin.

    Ağır bir kart olduğu için slota tam temas etmeyebilir mi kart onu kontrol edebilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdas -- 14 Mart 2024; 13:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merdas kullanıcısına yanıt

    Dönüş için teşekkürler. Dünden bu yana çok yöntem denedim ama sonuç alamadım. Belli ki gelen kartta bir anormallik var. Saldım artık, kaldırdım kutusuna iade talebi oluşturdum. Eski kartımla devam..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Bios pilini çıkartıp bi süre bekleyin, bi süre sonra tek ram ile açmayı deneyin.


  • AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]predator | acer united states
    PREDATOR BIFROST RADEON RX 7900 GRE OC 16GB | AMD Radeon Graphics Card | Predator | Acer United States
    https://www.acer.com/us-en/predator/desktops-and-all-in-ones/components/predator-bifrost-radeon-rx-7900-gre-oc-16g


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]acer united states
    Acer Nitro AMD Radeon™ RX 7900 GRE OC 16G | AMD Radeon Graphics Card | Acer United States
    https://www.acer.com/us-en/desktops-and-all-in-ones/components/acer-nitro-radeon-rx-7900-gre-oc-16g
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]


    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]

    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 





  • Ben de dün 7800xt siparişi verdim. Powercolor Hellhound. Şu anda 6600xt'yi kullanıyorum. Monitörüm 1080p. İşlemciyi 3300x'ten 5700x3d'ye upgrade edince ekran kartını da değişeyim dedim. 1080p için fazla gelecektir ama fiyat iyi geldi. 7700xt düşünüyordum normalde. Yine de kartın 14 günlük cayma süresi bitmeden kutuyu açmayacağım. Olur da yine bir fırsat denk gelirse bundan iyi. İade ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cuma günü incehesap gaming gecesinden 7800 xt Powercolor Hellhound aldım yarın gelecek büyük ihtimal. Şu an ki ekran kartım 5700xt. Psu 650 watt umarım yeterli olur. Bir çok kişide 650 watt yetiyor sorun yok demiş bakalım. İşlemci 5600, 32 gb ram 2k çözünürlükte kullanacağım sistemi, umarım üzmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 17 Mart 2024; 15:18:51 >
  • Dün geldi taktım ekran kartını 650 watt PSU var sorun yaşamadım oyunlarda ancak ileri de en az 850 yaparım psuyu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.