Şimdi Ara

AMD wattman hataları ve çözümleri [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Overclock tutmadığı sürece sorun yaşamadım. Ama bu RAM sorunları olunca direk Mavi ekran veriyor, RAM'i kesinlikle anakartın uyumluluk tablosunu bakarak alın. Yoksa benim gibi uğraşırsınız.

  • Paranla rezil olmak diye buna denilir , rx 6800 i 11600 tl ye aldım şuanki fiyatı 14800 ler de , her türlü oyunu 4 k da açan oyun artık oyuna girince devre kışı kalıp monitörden sinyal yok yazısıyla beni baş başa bırakıyor, 1 senedir kullanıyorum yeni topladığım bilgisayarı bazen bir hafta sıkıntısız çalışıyor , sonra yine aynı sıkıntı beliriveriyor ( bilgisayarda her han gibi bir değişiklik yaptığım da yok ne güncelleme nede başka bir program kurmama rağmen , yazılım sil yeni yazılım yükle format at ,kabloları sök tekrar tak ,sitres testi, güç kısıtlaması , en son kızıp söktüm ( eşşek kadar da büyük bir kart ) servise yollamak için , sonra forumlar da insanlar servisin sağlam diye geri gönderdiklerini yazmışlar ( zaten tr de çok bariz bişey yoksa ya kullanıcı hatası yada bişey yok diyip elinize verir , firmalarda ben servisimin dediğini kabul ederim der ve sizi bozuk ürünle baş başa bırakırlar. ) 3 gün sonra tekrar ekran kartımı taktım ve 1 hafta harika çalıştı , sonra yine aynı dert. gençler bilmez biz kendimizi internette bağlandığımızı sandığımız hızlarda bir virüs vardı, internet sayfası açtığın da bir yazı çıkar ve 60 sn sonra bilgisayarın kapanacak derdi :))

    Başkasına satmakta bir alternatif ama oda hem alana günah hemde cehenneme giden yola da birr taş eklemeye de gerek yok.

    en son msi markasının bir anakartı beni bu kadar hayal kırıklığına uğratmıştı , bundan sonra da bir daha amd karta yaklaşmam artık.





  • Fatih Bulutyoutube
    AMD Radeon™ Ekran Kartı Tüm Sorunları Çözümleri; Anakart üzerinden tüm sürücülerin kurulması. Chipset ve Ekran kartı sürücüsü !!!!!! 1. Siyah ekran hatası... (MPO Fix) 1a. Donanım hızlandırmalı tarayıcı kullanırken sürekli çökmesi aniden tarayıcının kapanması (Hay aksi sorunu...) 2. Aniden Sistem Yeniden Başlaması. (Oyun veya uygulamaya girdikten sonra) 3. Sürücü Zaman Aşımı Hatası. (Beklenmedik Bir hata oluştu) 4. Vram Memory Clock Fix (Ekran kartı belleğinin son saat hızında çalışması) 5. Ram yüzünden sistem yeniden başlaması. (Memtest86 ile ram testi yapılması) Siyah Ekran : Çözüm için Regedit Dosyaları; https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5157/~/after-updating-to-nvidia-game-ready-driver-461.09-or-newer%2C-some-desktop-apps Faydalı Rehber : https://www.technopat.net/sosyal/konu/amd-wattman-hatasi-sistem-yeniden-baslatma-sueruecue-zaman-asimi-ve-siyah-ekran-sorunu.2527972/#post-19857132 Ram testi rehberi : https://www.technopat.net/2020/07/04/memtest86-bozuk-ram-test/ Ayrıntılı undervolt ve çok ince ayar rehberi de önümüzdeki günlerde eklenecektir...
    https://www.youtube.com/watch?v=GzejGjg7Vig&ab_channel=FatihBulut

    burda arkadaş güzelce önerilerde bulunmuş, benim de sıklıkla başıma gelen bir sorun oldu , tam oldu diyiyorum 1 hafta sonra yine başlıyor ( ne yazılım da nede güncelleme yapmama rağmen ), ben monitörün hızını 100 hz indirdim , bios da arkadaş video da pcı exp. i gen 3 çekin diyor benim ekran kartı 4. ü destekliyor ( ASUS Tuf Gaming B550M-Plus ) benim orda bu seçenek yoktu ama başka bir forumda bu çift ekran kartı desteği vlmu gib bir ayar vardı denemediğimiz bir bu kalmıştı diyip onu da değiştirdim bakalım 3 gündür sorun yok düzeldi 1 hafta lanetini aşarsam oldu diye yazacağım.

    Bu amd nin başkanını veya bu ekran kartı bölünmünden sorumlu kişiyi bir görsem bu kartla dövücem kesin ölür herhalde eşşek kadar ve ağır bir kart zaten :))

    Daha önce de demiştim reklamdaki gibi kontrolsüz güç güç değildir.

    oyun oynayıp rahatlamak için bilgisayarı değiştirdik , rahatlayacağımıza stres sahibi olduk.

    Çevrenizdeki insanlara da aldırmayın bu marka ekran kartını, ben 45 yaşımdayım ,kasetli oyun konsollarından başlamış sonra pc ye geçmiş biri olarak bile bu kadar zorlanıyorsam , anlamayan insanlar ne yapsın.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.