Şimdi Ara

AMFI HAKKINDA BI SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR SONY STR DE 497 AMATOR BIR AMFIM VAR AMATOR BIR HOPARLOR SISTEMIDE VAR 5+1 FALAN ANACAK AMFIDE MULTI CHANNEL IN DIYE BI OZELLIK VAR GİRİŞLERİ SOKETLE OLUYOR AMA NEDIR NASIL KULLANILIR NE OZELLIGI VAR BILEN VARSA BI ANLATSIN BIRDE BU AMFIDEN MAXIMUM PERFORMANS ALMAK ICIN NE GIBI AYARLARINA DIKKAT ETMEK LAZIM SIMDIDEN TESEKKURLER



  • kaynak cihazla bağlantıyı nasıl yapıyorsun? dijital olarak mı?
    bahsettiğin giriş 5+1 analog girişdir. sacd ve dvd playerlardan 5+1 analog bağlantı yapmak içindir. sacd formatı haricinde cd-dvd gibi medyalar için dijital bağlantı ile daha iyi sonuç alırsın.
    ampliden en iyi performansı alman için kalite bir dts dvd müzik medyası ile dijital bağlantı yaparak en iyi sonucu alırsın. daha iyisi için sacd ve sacd player gerekir...
  • prof kardes dvd ım bıraz eskı optık dıjıtal cıkıs falan yok akaı marka uygun fıyatlı bır dvd alıcam ne dersın o zaman bu multı channel denen olayı kullanırmıyım.
  • niye akai marka dvd player alıyorsun? iyiliği kötülüğü bir yana bu marka altında piyasada player görmedim. ikinci konu zaten yeni bir player alacaksan sacd deneyimi hariç bağlantıyı dijital yapacaksın. bu durumda yapay veya doğal çok kanallı ses alacaksın.

    ses cd'si, mp3, stereo uydu yayınları gibi herhangi bir stereo kaynak uygulamalarında dolby prologic2 dekoder sayesinde surround bir ses alacaksın.

    "dolby digital/dts" dvd ve divx uygulamalarında kodlanan kanal sayısına göre surround bir ses alacaksın. en az 5.0 bir kodlamada alacağın ses gerçek bir surround sesdir.
  • İlk başta sana araştırman için webde bir sürü site olduğunu söyleyeyim. Ancak biraz ingilizce şart.

    Prof ta söylemiş . DVD den SACD , DVD Audio playerdan koaksiyel aldığın 6 kanal sesi 6 ayrı kablo ile 6 girişten multichannel in kısmına bağlıyorsun.

    http://www.audioholics.com/techtips/setup/avhardware/receiverconnectionssetup.php

    http://www.crutchfieldadvisor.com/reviews/20030708/hookup_tips.html

    http://www.hometheatersound.com/features/cinemacynergy/cc_20020201.htm


    http://www.ecoustics.com/ en genelinden




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.