Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kraliçe Kanarya , Kraliçe Kanarya , befazi Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140.037
Cevap
434
Favori
3.741.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67096710671167126713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anafartalar-

    Bizim artik camia olarak kendimizi sorgulamamiz gerekiyor.
    Simdi ben cok açık sekilde soruyorum herkese; ali koc gibi net olarak basarisiz surekli felaketlerle anilan ve yasatmadigi felaket kalmayan bir utanmaz, fenerbahce haric hangi kulupte 6 yıl baskanlik yapabilirdi ya? Anadolu takimlari dahil bu herifi herhangi bir kulup 2. Yılda postalar ve bir daha kulupten iceri sokmazdi. Bu utanmaz baskanlikta 6. Yilini doldurdugu gibi istese bir 6 yıl daha kalabilir o derece.
    Bizim camia kadar tek adama tapan, sorgulamayan baska camia yoktur. Ha sorsan fenerbahce cumhuriyeti deriz tabi yersen. Bildigin diktatörlük.
    Bir baska soru daha, yahu allah askina, ismail kartal gibi vasat, kariyerinde tek bir basari olmayan çapı erzurumspor olan biri nasil olur da 3 kez Fenerbahcenin basina getirilir? Yani sanirsin ilk yil gelmis takimi sampiyon yapmis sonra gönderilmis onun hatrina 2 kere daha getiriliyor. Yahu butun turkiye biliyor ki bu adam hicbir sekilde buyuk takim hocasi degil. Ve yine herkes biliyor ki 3 kez takimin basina getirilmesinin tek nedeni Fenerbahceli olmasi. Ee nerde kaldi liyakat? Boyle sacmalik aptallik olmaz.
    En tepedekinden baslayarak pacalarimizdan liyakatsizlik vasatlik akiyor.
    İsin en kotu yani da ali koc denen utanmaz kongrede aday olsa tekrar secilecek adına pankartlar acilacak falan.
    Kimse kusura bakmasin, bizim sorunumuz cok derin. Camia olarak sorunluyuz. bu yasanan basarisizliklar, sacmaliklar felaketler asla surpriz degil. Camia olarak basimiza gelen her olumsuzlugu dibine kadar hak ediyoruz.
    Saga sola saldirmakla, sucu baska yerlerde aramakla, kendi hatalarimizi gormemekle biz bir 10 yil daha sampiyon olamayiz.
    İlk iş başkan değişecek kongrede. İkinci olarak öyle Emre gibi tepeden inme gizli Gsliler ile İsmail gibi maks anadolu takımı hocalığı yapabilecek adamları tesislere bile yaklaştırmayacaksın. Ali Koç sosyal kulübüz diye diye kulüp kültürünü yok etti iyice. Tribünümüz sönük, tesislere tiktokerlarından tut influencerladan herkes elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor. Ayrıca tüm bunlardan dolayı taraftarımız iyice arabeskleşti. Takım bir sıfır yeniyor, top rakipte bir tane ıslık yok, baskı yok. Herkes almış eline telefonu birbirini çekiyor. Ben önceden hatırlıyorum bu taraftar sırf Volkan hatalı gol yedi diye kafasına jöle fırlatıyordu tamam yaptıkları doğru bir davranış değildi ama en azından tepki verebiliyorlardı. Yapılacaklar belli:

    1) Başkan kesinlikle değişmeli.

    2) Gelen antrenör yabancı olmalı. 19 şampiyonluğun 16'sı yabancı antrenörlerle gelmiş. Bize yerli td yaramıyor.

    3) Tribünlerin hepsi tek çatı altında toplanmalı. Bizim tribünlere bakıyorsun kale arkası bağırırken yan tarafta sevgilisiyle çay çekirdek yapan tipler dolu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

    Djiku-İsmail-Jayden-İrfan-Fred üstüne kadronun kurulması lazım. Ama bunlar yapılırken kulüpteki aşçı dahil herkesin kovulup profesyonelleşmesi lazım.


    Aynı zamanda kombineyi kaldırıp bilet fiyatlarını yarı yarıya düşüreceksin. Stad gelirlerinden feragat edip eski tribünleri bulmak lazım. Yıllık 3-5 milyon para kazacağız diye Kadıköy'ü deplasmana çevirdiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 23 Nisan 2024; 9:58:8 >
  • Beyler Antonio Conte diyorsunuz da bu adam 3'lü stoper oynatıyor biliyorsunuz. Sonra 3'lü ile olmuyor diyeceksiniz yine.
    Ben Xabi Alonso'nun başarısını gördükten sonra Alex gelsin diyorum. Fenerbahçe'nin ekolü Brezilya'dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 23 Nisan 2024; 10:12:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

    Hocam iste fark burada. Galatasaray taraftari Fatih Terim'e bile en fazla 1 sene tahammul ediyor. Başarısız oldugu ilk anda tekmeyi basiyor. Bizde basarisiz baskan da kalamaz. Biz de biat yoktur


    Fatih Terim sizde olmus olsa adamin heykelini 50 yere dikip 10 sene hocalik yaptirirdiniz ama bizde yok boyle birsey


    Ali Koc mesela haala savunan var. Ismail Kartal'da sorun yok. Sorun Ali Koc'ta. Yoksa Ismail Kartal gonderirsin olur biter. Onu bile gonderemiyor. Taraftara " bizi şampiyon yapmayacaklar" masalini uyduruyor. Ben varken şampiyon yapmayacaklar yalanlari. E o zaman git abicim haala niye gelecek sene aday oluyorsun?


    Ali haftaya 5. yildiz masallarini önünüze koyar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya Galatasaray taraftarı gelip neden yazar,yönetim neden rakip taraftarların birbirinin bölümünde yazmasına izin veriyor Futbol,sistem,taktik konuşulsun karşılıklı diye.

    Ben bir Galatasaraylı olarak görüyorum ve kabul ediyorum ki şuraya gelip yazan Galatasaray taraftarlarının bazıları futbol dışı söylemlerle,dalga geçeyim,aşağılayım diye yazıyor.. Sonra aa neden yasak yedim,neden ceza aldım.
    Geceden beri bakıyorum futbol,teknik,taktik yazmayan sadece aşağılayan yazılar dolu.
    Ya arkadaşlar Ali Koç başarısız yaz,İsmail Kartal oyunu okuyamadı yaz, bunu silen ceza veren yok.

    Yapmayın lütfen. Bence de kışkırtıcı dalga geçici mesajları sadece kendi konunuzda yazabilmelisiniz, burada yazarsanız çok net silinir + uyarı ceza puanı.
    Dalga geçeceksen kendi konunda geç,emin değilim ama sanırım kendi konunda rakip takımla dalga geçebiliyorsun ama bunu rakip takımn konusunda yapmamalısın. Konuda futbol yazıları kaynar, kaybolur gider yoksa.
    Tamam, penaltı penaltı mıydı gel burda görüşünü söyle,bence bu kural dışı değildir,ama bilmem kaç yıldır şampiyonluk görememiş biimem ne takımı yazarsan silinir,ceza verilir mi bilmiyorum verilse yeri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Nisan 2024; 10:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ali Koç futboldan anlayan başkan gibi hareket edip 5 milyon Euro`ya kıyıp koşan ve iğne deliğinden paslar atan bir 10 numara alsaydı şuan FB 5-6 puan öndeydi.
    Bakın örnek veriyorum Kasımpaşa`da oynayan pasör var Hadjiroviç gibi bir ismi var,onu bile alsaydı çok fark ederdi.
    Bu konuda İsmail Kartal`a sormayacaksın,alıyorum oynat diyeceksin.
    Çünkü sen tribünden geliyorsun az çok futboldan futbolcudan anlıyorsun.

    Ali Koç ne yapsaydı deyip Ali Koç`u savunan çok az kişi var ama yine de 3 büyük kulüpte başkanın ağırlığını koyması gerektiği yerler var.
    Galatasaray başkanı rahmetli Mustafa Cengiz, imPARAtorun kulübü batıracağını iflas ettireceğini geç farketti müdale etti.
    İmPARAtor`un kankası Burak Elmas bile kulübün menfeatleri için adama dur artık sen yanlış yapıyorsun dedi dostluğunu bozma pahasına.
    Çünkü başkanların da yanlarında çevresinde futboldan sistemden yetenekli futbolcudan anlayan kişiler ekipler var,olmalı da. Herşey teknik direktöre bırakılmamalı.
    Ali Koç`un transferde daha fazla masrafa girmemesi beni sene başında şaşırtmıştı açıkcası. Pastanın herşeyini alıyorsun şekeri almıyorsun ve o pasta tutmuyor. Ali Koç yıllardır bunu yapıyor,hep bir şeyler eksik bırakılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya şu penaltıya sabah tekrar baktım. bileşke bir hareket var orda. manaj zaten atlamaya geliyor deniyor fakat djiku’dan aldığı darbeyle önce dengesi bozuluyor, sonra livakovic’in ayağına takılıyor ve düşüyor.

    sadece livakovic’in hareketi olsa alman VAR bence çağırmayacaktı zaten. fakat orda bileşik bir hareket var. bir de muhtemelen cihan aydın temas yok dedi VAR’a. o da temas var, gel izle dedi. klasik VAR protokolü yani. ağır çekimde o temasları izleyince de verirsin penaltıyı.


    VAR’daki türk hakem olsa bu penaltıya çağırmazdı ha, söyleyeyim. aklını peynir ekmekle yemedi kimse. fener ya da galatasaray aleyhine böyle son dakika penaltı çaldırırsa başına geleceği biliyor. üzgünüm ama alman VAR, Fenerbahçe camiasının istediği yabancı VAR bugün buna sebep oldu.

    bize kızıyordunuz niye yabancı istemiyorsun diye. aynısı bizim de başımıza gelebilirdi. avrupa’nın 2. lig hakemlerini nimetten sayıyorsunuz. sanki burası yunanistan’mış gibi. biz yunanistan mıyız kardeşim? hiç kusura bakmayın, koca devlet burası. vaktinde hakim olduğun memleketleri örnek alamazsın sen. sen onlar değilsin. 85 milyon, koca ülkesin, büyük memleketsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İsmail Kartal’ın İrfan Can Kahveci’ye olan kini nedir yahu ne olur bir arkadaş açıklasın mantık dahilinde?

    Adam gitti bugün yine 90+12’de yine oyundan çıkardı, yerine kimi sokuyor? Aylardır ortada olmayan King…
    Zaman geçsin diye mi yapıyorsun bu kötülüğü?

    Sene boyu zaten İrfan Can Kahveci’yi ya yedek bıraktı ya da sürekli oyundan çıkardı.

    Hem de İrfan bu sene takımın en iyisi en istikrarlısı kariyer sezonunu yaşarken… Krunic Zays gibi futbol fukaralarını inatla oynatıp İrfan’a takmak niye?

    Bu nasıl bir zihniyet? Nasıl bir futbol anlayışı?
    Böyle bir adam nasıl 3 kere Fenerbahçe hocası olabiliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Nisan 2024; 10:57:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Penaltıda fenerli oyuncuya neden kırmızı kart verilmedi

  • OxBlue kullanıcısına yanıt

    Şansa bala kardeş ya inan şansa bala şampiyon oldu bir önceki sezon tdnin bıraktığı kadro ekmeğini yedi , kendi sezonunda aynı hataları yaptı ,kovuldu , yine geçen sene den kalan iyiler + güzel transfer yapıldı bu vasıfsız ne yaptı


    Kafasına göre oyuncuları dağıttı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiksel olarak şampiyonluktan kopmadan bu iso istifa edip gitmeyecek anlaşıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Yıllardır 4 defansla oynadık ta ne oldu, salak salak goller yiyoruz

  • Ali koç gitmediği sürece hiçbir kulvarda başarılı olamayız
    Taraftar ve yönetim artık anlasın kim başarısız ise gönderilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Penaltıyı Djiku'nun hareketine vermediler de ondan. Liva'nın hamlesine verdiler muhtemelen.

  • Avrupa'yı düşünerek Süper Kupa'yı GS'ye hediye ettik, Olimpiyakos maçında ligi düşündük ilk maçtan gidiyordu bireysel yeteneklerle biraz avantajlı skor elde ettik, rövanş maçında da Sivas'ı düşünüp Avrupa'dan elendik, Sivas'la da berabere kaldık, ligden elendik.


    Bence sorun yok süper kupa tenekeydi, köyferans önemli değildi, ziraat kupası da teneke, lig zaten tenekeydi, en büyük Fener. Dua edin de GS bizim maçtan önce şampiyon olsun ya da sonra olsun bizim maça denk gelirse o da ayrı bir travma olur.

  • 6 senedir bu kulübü yönetiyorsun insan hiç mi hatalarından ders çıkarmaz 6 senede 1 kere mi şampiyon yapamaz
    Her başarısızlığında 5 yıldız konusunu açıyor yeter artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infernix kullanıcısına yanıt
    1. Penaltıda son adam kuralı 2-3 sene önce değiştirildi. Arkadan çekme, tutma, arkadan sert müdahale olursa kırmızı kart veriliyor. Bu pozisyonda öyle bir durum yok.
    2. Hakem penaltıyı oyuncu düşerken kalecimizin yerdeki ayağının rakip oyuncunun temasına verdi. Zaten o sebeple bir çok hakem yorumcusu penaltı yok diyor.

    Djiku temasına gelirsek o temas sonrası düşmüyor. Oyuncu devam ediyor o temas sonrası topa kötü vurunca bırakıyor kendisini. Penaltı o temasa verilmedi. Kalecinin temasına verildi. Var da kalecinin teması gösterildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takımın buraya kadar gelmesi bile mucizeydi ki. Basımızda hoca yoktu ne oyunu okuyabilen ne oyun içinde bişeyleri değiştiremeyen VASIFSIZ bir hoca kendisi dünki maçta lastiğin patlaması gerekıyordu patladı bı yerde zaten takılıcaktık takıldık aslında yanlışı yanlışla hiçbir zaman düzeltemezsin illk puan kaybettiğimiz maçta yollanması lazımdı en az ismail kadar yönetimde suçludur bu konuda baştan asağı yanlışlar bı takımın hoca olmadan kentin alınması hocayı 1 hafta bekletilmesınden tut plansızlık lar okadar çoktuki saymakla bıtmez o yüzden ali koç gitmeden de hiç bir sey düzelmez yenı sezondada başkan olup seçılırse bu sezondan dan daha da beter olacağız bu çok net

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    yalnız adamın kötü vurma sebebi djiku’dan aldığı darbe de olabilir. dengesi orada kayboluyor çünkü. nasıl okumak istediğinize göre değişir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67096710671167126713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.