Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brkzkn , Senior.Planner , Ruskid1 , ahmet59594 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
136.055
Cevap
427
Favori
3.618.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 67116712671367146715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    tamamı hakemlik yaparken eyyamcı, ligi dizayn ediyor, talimatçı diye suçlanan adamlardı. iyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın bir yerde patlayacağı belliydi. Kaçtır İrfan Can'ın ekstra oynamasıyla ve Bats'ın şapkadan tavşan çıkarmasıyla kazanıyorduk. Öncelikle gelecek sezon için Dzeko, Tadic, Zajc, iyi bir teklif varsa ve böyle formsuz olmaya devam ederse Symanzski'den çıkacaksın. Modern futbol bu kadar hantal adamı kaldırmaz. Gs yetenek olarak bizden daha az yetenekli bir takım ama dinamiklik olarak tam tersi. Oyuncuları yeteneksiz olsa bile koşuyor, efor sarf ediyor. Bizim takımda herkes ayağına top bekliyor, kimse öyle boş alana kaçayım demiyor. Gelecek sezon kesinlikle Kent kadroya dahil edilmeli, kiradan gelecek Emre Mor, Crespo, Lincoln iyi değerlendirilmeli. Bu takıma da bir daha yerli td falan gelmesin bir halttan anladıkları yok. İsmail Kartal'ın aptallığı yüzünden Fred ve Tadic'in yedeği yok (Tadic aslında yedek oyuncusu ama İsmail Kartal paşamız kafasına göre Kent'i kesti). Devre arası hiç transfer yapmayıp sadece stoper yedeği ve forvet yedeği alsan zaten tamamdı iş.

    Fred-Crespo

    Symanzski- Lincoln

    Tadic-Kent-Emre Mor

    Bu kadar alternatif içinde alternatifsizlik yaratan İsmail Kartal'ın eline sağlık devam etsin böyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sen ligden cekilmezsen olacagi bu. sahada GS olsaydi son dk penalti asla verilmeyecekti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Çekilecek yürek var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SANA GOL LAZIMKEN 100 DAKIKA OLMUŞ SEN 😡😡😡😡😡 KINGI NEDEN ALIRSIN OYUNA SANA GOL LAZIM GOLLL VE HALA BUNU SAVUNAN KESIM VAR YAHU GELMİŞ GEÇMİŞ EN BERBAT HOCADIR ISMAİL KARTAL 😡😡😡😡😡😡😡

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Aynen



    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Erman Toroğlu : Penaltı

    Bünyamin Gezer : Penaltı


    Fenerio ekibi dzeko un kendisini attığı pozisyona bile doğru penaltı diyecek kadar fanatik bir ekip.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 23 Nisan 2024; 12:36:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş kadrosu bile bizden daha iyiken bu kadroyu buraya kadar getiren İsmail Kartalı tebrik etmek lazım. Hatası olmadı mı oldu ama Tadic ve Dzeko gibi iki vetaran topçu ve Sebastian gibi bir yetenek fakiri ile iyi iş yaptık. İrfan dan da alındığından beri en iyi performansı aldık.

    Takımı taşıyacak, çalım atacak şut çekecek bir ofansif futbolcu olmadığı için oldu bunlar. Ara transferde Banucci ve Krunic gereksiz transferlerdi. Bunları hoca istemiş olabilir ama sen yönetim olarak hocaya iyi bir kadro vermek zorundasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Dzeko'yu lig maçında ilk on bire koymamayı cesaret edemez. Santrafor dediğin biraz bencil olur; ama bunun kadar bencilini de görmemiştim doğrusu. Ceza sahası içi ve civarındaysa eğer o şut çekilecek; ancak orta saha bölgesine yakın olduğunda pas dağıtmak onun için problem değil. Dün yine çaprazdan girdiği pozisyonda kafasını kaldırsa Fred boş kaleye atacak; ama güm diye o top kalecinin üzerine nişanlanacak!


    Tadic desen veteran halı saha topçuları gibi takılıyor ortalıkta. Belirli bir bölgeye hapsetmiş kendini, dinamik bir oyuncu değil, bize geldi geleli şut zaten hiç olmadı. Bu sezon 50 maçın üzerine çıkmış bir insanın hiç sakatlık geçirmemesi de ilginç değil mi?


    Szymanski kardeşimiz hantal ileri ucun modern futbola uygun en atletik oyuncusu. Pres yapar, yeri gelir kendi yarı sahasına kadar adam kovalar, top kapar. Yalnız bir kusuru var. Adam geçemez, duran topları ve şutları vasatı aşamaz, pasları kaliteli değildir. Hızlı oynarsan iyi bir bağlantı oyuncusu olur, bu kadar... Aynı bölgeye sağlıklı bir Mert Hakan'ı koysanız emin olun ki daha iyi istatistik yapar.


    Hocanın A planı var, B planı da çift forvete geçmek. 70. dakikaya kadar birkaç maç istisna hariç oyuncu değiştirmek de yasak. Farklı bir şey beklememek gerek.





  • Neyse 1 sene daha heba oldu.Mutlaka taslardan bri eksik.bu senede kah sakatliklar kah hocanin isguzarliklari kah hakemlerin gri pozisyonlarda fener aleyhine firsat kollamalari.İsin icinde siyaset faktörü %1.000.000 var.Yok diyen kendini Yusuf Güney sanar.Heba olan 1 sene daha.Simdiden kaleci .. sağlık ekibi ve td bakilsin digerleri zamanla....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyungazi

    Beşiktaş kadrosu bile bizden daha iyiken bu kadroyu buraya kadar getiren İsmail Kartalı tebrik etmek lazım. Hatası olmadı mı oldu ama Tadic ve Dzeko gibi iki vetaran topçu ve Sebastian gibi bir yetenek fakiri ile iyi iş yaptık. İrfan dan da alındığından beri en iyi performansı aldık.

    Takımı taşıyacak, çalım atacak şut çekecek bir ofansif futbolcu olmadığı için oldu bunlar. Ara transferde Banucci ve Krunic gereksiz transferlerdi. Bunları hoca istemiş olabilir ama sen yönetim olarak hocaya iyi bir kadro vermek zorundasın.
    Beşiktaş yönetimsel sorunlar yaşamasa ve takımdaki disiplinsiz oyuncu sayısı fazla olmasa zaten kadrosu bizden daha iyi. Adamların orta sahası Gedson-Musrati-Muci. Daha Ahmedovic, Chamberlain falan yedek. Forvetlerinde kafasını verince ligde rakibi olmayan Aboubakar var. Kanatları desen Rashica gibi asker oyuncuları var. Bir tek defansları bir tık sıkıntılı. İsmail Kartal hâla doksanların kafasıyla düşünüyor. Modern futbolda koşmayan, efor sarf etmeyen futbolcuların yeri yok artık. Crespo, Emre Mor, Kent bunların hepsi dinamik, efor sarf etmekten kaçmayan oyunculardı. İsmail bunların hepsini yok sayıp takımı iyice hantallaştırdı. Dzeko, Tadic bunlar yaşlı oyuncular, bunlarla bir yere kadar gidebilirsin. Gs mesela şu an ligde birinci, takımlarındaki iki kanat oyuncusundan biri Erzincanspor diğeri de Keçiörengücünden gelme ama adamlar efor sarf etmekten kaçınmıyor, mücadeleden kaçmıyor, rakiple boğuşuyorlar iyi kötü. Bizim takımda Tadic topu ayağına alınca kıçını yaslayıp beklemekten başka bir şey yapmıyor. Öncelikle teknik direktör dediğin oyuncusundan korkmayacak. İsmail daha korkusundan Tadic'i kesemiyor, adamın ekibi berbat her oyuncumuz formdan düşmeye başladı. Geldiğinde zımba gibi şut çeken Symanzski vitaminsiz vitaminsiz vuruyor toplara, takımda sakatlanmayan kalmadı. Bu sezon biter bitmez acil yönetim değişikliği ve td değişikliği şart.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ fıkra bu kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 23 Nisan 2024; 13:5:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lanet olsun yine hakli cikdim sezon basi Ismail fb bin seviyesinde degil dedgimde tepki cekiyodum.sonuc ortada bu senede bu vasifsiz yedi sampiyonlugumuzu 1 haftada 3 kupa gittti bravo valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ismaili savunanlar nerde ??? Hanı onu yapıyoduk dehset bır hocaydı .... aç tavuk kendını buğday ambarında zannedermiş savunan bir kısım maalesef böyle oldu ve hala kovulmadı şaka gıbı bjk maçındada puan kaybı beklıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haftaya Adana Demir spor ile maçları var. Nani kadro dışı bırakıldı.

    Bu bile bazı şeyleri açıklıyor. Hangi takımla karşılaşırlarsa rakip takımın önemli oyuncuları ya sakat ya cezalı ya da kadro dışı. Aklıyla kalbi çelişenler, gündeme transfer haberlerinin gelmesi... Say say bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Tadic ve dzeko gene aynı anda oynarsa BJK dinamik takım, icimizen geçerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt

    Olabilir değil,kesin zaten. Bakmış topa iyi vuramayınca kendini yere atmışmış da? Bunu rahat rahat iddia eden (sen değil) şurada başka hangi hakem kararını dürüstçe analiz edebilir.

    Manaj ayağını topa vurmak için ayağını gerdi tam topa vuracakken tak diye ayağına arkadan darbe geliyor adam topa iyi vuramıyor. Düşse de düşmese de penaltı. Manaj uzaktan serbest vuruşlardan 3 tane gol çaktı mermi gibi kaleye bu sezon. Gelişine gol vuruşları da çok etkili.

    Djiku son anda bilinçli olarak Manaj topa iyi vuramasın diye Manaj'ın ayağına vuruyor ve amacına ulaşıyor. Manaj'ın ayağına vurmasa o top köşeden kaleye giriyor,ayağına vurulduğu için videoda ayağın darbeyle yamulduğu görülüyor,topa yanlış yerden vuruyor ve top az farkla auta çıkıyor. Darbeyi almasa top ağlarda. Düşüp düşmemesinin önemi yok,gol vuruşunu engelledi mi topa vurma amacı taşımadan rakip futbolcunun ayağına vurarak. Evet gol vuruşunu engelledi.Yaydan çıkan ok durur mu,durmaz,adam tam topa vuracakken vuruyorsun ayağı yamultuyorsun havada topa vurmak üzere hareketlenmiş ayak nasıl dursun,hedefinden sapsa da artık topa geliyor ayağı.

    Ayrıca en önemli detay, Djiku ilk hamleyi topa yapıyor,baktı topa vuramadı top önde kaldı,bu sefer Manaj'ın ayağına vurayım da topa vurmasın diye hızlıca 2. hamleyi yapıyor Manaj'ın ayağına vuruyor ve amacına ulaşıyor. Topa vurma amacı yok,top yarım metre ilerde kaldı. Oraya ayağını uzatamayacağını Manaj'ın vuracağını anlayınca top vurmak üzere açılan ayağa tak diye darbeyi indiriyor.

    Penaltı verilmeseydi rezalet olurdu.

    Ayrıca penaltı için çağıran VAR hakemi Almanya BundesLiga'nın ve UEFA'nın en iyi en başarılı hakemlerinden.Öyle Portekiz'den gelenlerden değil.

    Acun'un kanalında Fırat Aydınus'un penaltı demesini bekleyen var mı,diyebilir mi,kanal Acun'un.

    Milleti yanıltıyorlar kaleci livakoviç'in hareketi penaltı sebebi değil diye. Livakoviç'i unut, Djiku`nun topa vurma amacı olmadan gol vuruşu yapacak olan rakibin ayağına darbesine bak. Manaj`ın ayağı darbeyi aldığı an yamuluyor çok net belli. Sen istesen havada ayağını topuğunu öyle dışa bükemezsin,darbeden dolayı bir anda bükülüyor.

    Hakem başka açıları bile istemedi,direk 1. görüntüden gördü anladı verdi. 1. görüntüde görüntü sonunda Livakoviç`in teması görünüyor ama hemen başında Djiku`nun darbesi görünüyor. Hakem baktı başka görüntü de istemedi,çok açık zaten darve ve sonuç.

    Yabancı hakem isteriz. Demiştim Alman olsun yada İtalyan diye.

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Nisan 2024; 13:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben GS macini düşünemiyorum artık, yüksek tempoda oynayamayan bir takim olduk. Takımın yükünü çeken 1 kaç dinamik adam lazımdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67116712671367146715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.