Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136.088
Cevap
427
Favori
3.619.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 67136714671567166717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    fener 16 penaltı gs 14 penaltı sizden başka çift haneye ulaşan takım yok penaltı sayısında yenmelerinizi penaltılara bağlamıyorsanız yenilgilerinizde penaltılara bağlamayın bence, hatayı başka yerde arıyorsunuz dostum Türkiyede futbol fenere karşı oynanan bir oyun dersen ki bence alakası yok o zaman yönetimin veya teknik ekibin veya futbolcuların yaptıkları hataları normalleştirmiş oluyorsunuz bu benim düşüncem tabi sataşma falanda yapmıyorum sizin ve bizim asıl sorunumuz çapsız yöneticilerdir vasat a alıstırdılar bizi problem burda,anadolu takımı bizim stadlarımıza geldiği zaman yeneceğiz düşüncesiyle geliyor bu özgüveni bizim çapsızlığımız veriyor bunlara eskiden bunlar inşAllah puan alıcaz diye gelirlerdi korkarlardı uzun zaman dır bu hüviyetimiz kaybettik sonuç ortada.

  • 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ su an cektiğim kuşun durumu ıle aynıyız hiç bir umut yok :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son dakika aleyhimize verilen penaltı gs’ye verilseydi Türk futbolunda kara gece paylaşımları hashtag olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    hakemler ve lig konusunda hiçbir camia samimi değil. yani şahısları bilmiyorum, belki misal ali koç içinde bulunduğu durumda hakemler beni istemiyor, sistem beni istemiyor diye düşünerek kendini rahatlatıyor olabilir. başvurabilir insan böyle şeylere, herkesin başına gelir. ama bütün olarak camialara bakarsak kimse “gerçekten” inanarak hakemlere sallamıyor. herkesin ajandası hakemleri tahakkümüne almak üzerine. galatasaray da buna dahil, fener de, yarıştaysa beşiktaş da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz niye birlik olamıyoruz? Malum biz Avrupa'dan elenince o psikolojiyle oklar hazır Ismail Kartal'a çevrilmişken, bizi bir operasyonla şampiyonluk dışına ittiler.

    Arkadaşlar bak aynısı GS'ye yapılsa yer yerinden oynardı bu kadar net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Niye birlik olalım ki ? Küme düşme potasına soktuğunda ali koç'a karşı çıkılmadı. Kimsenin umurunda olmadı. Erol bulut evimizde patır patır 3 maç üst üste 3 er 4 er yerken kimse birlik olmadı. Halının altına süpürüldü. Vitor tekrar getirildiğinde kimse birlik olmadı. Jesus bunağı giresuna evimizde maç verirken kimse birlik olmadı. Ara sonrası çok daha iyi olacaaaaz diye ağız birliği yapıldı. Halının altına süpürüldü. Bu çöp ismail 3. kez piyon olarak gelince kimse birlik olmadı. Samsun ve alanya maçlarında puan kaybı yapıp şampiyonluğu verdiğinde kimse birlik olmadı. Pancar suratlıyı yedirmeyiz diye ağız birliği yapıldı. Ismini google olmasa yazamayacağın takım 6 tane saplarken kimse birlik olmadı. Arapzon maçı sonu kimse çıkıp olanlarla ilgili sıcağı ile konuşmadı. Günlerce beklendi. Sonra da stada adam toplayıp şovunu yapıp evine gitti. Oly maçlarında maçın 3-0'a gelmesini sağlayan adamları 2. maçta 1-0 iken tekrar maça sokup tur verildi. Kimse sorumluluk almadı. Penaltı atamadı oyuncularım diye suçu oyunculara attı. Lig bitti kaleci antrenörü geldi. Lig bitti fizyoterapist geldi. Bunları zamanında dile getirdik diye hain denildi. Kimle niye birlik olalım ? Beter olsunlar her şeye yeşillenenler. Beter olsunlar hakem diye yıllardır sorunları başkasında arayanlar. Birlik falan olmayız. Olmayacağız.





  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Bu kuş bile umutla bakıyor hedef arıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demir1357

    Bu kuş bile umutla bakıyor hedef arıyor

    Aslında biz ılk göbek bağını sahamızdaki puan kaybında kesecektik yol vercektık ismaile sonra o olmuş bu penaltı verılmemiş gecın bunları senın hocanın maç sonu acıklamaları bile ofsayt hep kendını beğenmiş suçu başkalarına bulan bı hoca ersun bıle benım hatam bn suçluyum bu oyundan dedı sucu bnde arayın dedı delıkanlı gıbı şampıyonluk gitmiş hala puan farkı yok dıyo ınsanların aklıyla ya dalga gecıyosun yada matematiğin zayıf hoca hala yönetimden bir açıklama gelmemesıde ayrı bı konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt

    Zaten samimiyetleri olduğuna inanmıyorum. Hakemlere inanan bir insan mesela hiç hoca değiştirmez ya da başka şeyler yapar, yani bu sezon mesela sal ligi o zaman Avrupa'ya odaklan gerekirse oyunculara Avrupa için prim ver. TS'nin yaptığı o kadar büyük bir rezillik ki sadece Türkiye'de değil bütün dünyada böyle zor rezillik bulunur belki dördüncü dünya ülkelerine gitmek lazım, bunun yaptırımı olarak GS'ye kupa hediye ettiler, bunu Avrupa'yı bahane ederek yaptılar, TS'nin cezası indi, Avrupa'ya gidip ligi düşündü, Avrupa'dan elenecek takıma elendik hele elenme şekli komedi zaten. Döndük Sivas'a elendik.


    Belki tam tersi durum olsa biz 4 puan önde olsak, GS'nin kendine güveni var, bizim camianın kendini güveni yok e zaten bir maç daha oynanacak, onu kafadan düşüp 1 puan varmış gibi davranıp belki açıklamalarla, psikolojik oyunlarla, algılarla ligden bile düşürebilirler biz onu da beceremiyoruz. Çıkıp yapmaya çalışsak rakibe moral ve dalga malzemesi oluyor.


    Başkan değişse bari.





  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Sivas dün ilk faulünü 64. dakikada yaptı, toplamda ise 6 faulü var. FB ise maçı 1 sarı kartla tamamlamış.




    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Aga o da evinde kaybederek zaten kırıntı olan psikolojik üstünlüğü tamamen teslim etti. Yönetim süreci berbat yönetiyor, Olimpiyakos maçından sonra bu Fenerbahçe uçağı deyip İsmail'i o uçağa bindirmeleri lazımdı.

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    hocam vallahi haklısın. zor bir durum. büyük camialar için uzun süre şampiyon olamamak da zor. fener’in içinde bulunduğu durumu, o stresi anlayabiliyorum. fakat sizin dediğinize camia olarak gelinmesi gerekiyor artık. yani bütün her şeyi dışsallaştırıp başkanı korumaya almak yapılabilecek en büyük hata. fenerbahçe’de işler iyi gitmiyor yaklaşık 6 senedir, bedel ödeyen yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

    Kardeş penaltıların hangisi yanlış ezbere konuşma. 33 maçta 86 puan alıyorsun yetmiyor. Karşında teşkilat var. Gs şampiyon olacak futbolu ne zaman oynadı. Biz burda yönetimi, İsmail Kartal ı zaten eleştirdik ama dün eleştirilecek sadece hakem yönetimi vardı. 90+4 de ona penaltı diyorsan her maçta 5 tane penaltı olur. Doğruya doğru diyeceksen bunu da de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    ismail kartal foruma gelmiş

  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/83781042


    2013-14 FB 2-0 GS maçı sonrası yazdığım mesaj


    https://forum.donanimhaber.com/2013-2014-sezonu-sampiyonu-fenerbahce--91128791#91129649


    FB'nin Nisan bitmeden kazandığı son şampiyonluğunda yazdığım mesaj.


    https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-fenerbahce-super-kupa-finali-25-agustos-pazartesi--94388247-73#96405198


    Aynı yıl FB'nin GS'yi penaltılarda yenerek kazandığı Süper Kupa finali sonrası yazdığım mesaj.


    https://forum.donanimhaber.com/besiktas-2020-2021-sezonu-ana-konu-sampiyonluk-bizim-kupa-bizim--144624528-3705#149133076


    3 sene önce, son haftada 2 gol averajıyla kaçan şampiyonluktan sonra yazdığım mesaj. Ki gerçekten inanıyordum ben şampiyon olacağımıza iş o noktaya geldikten sonra.


    Bunu kendimden örnek verdim, eminim bu şekilde yazan bir sürü insan daha vardır tek değilimdir. Şuna benzer bir tavır takınmak niye bu kadar zor sizin için, yapmacık abartı şeylere gerek yok da rakibini kutlamak tebrik etmek de bir olgunluktur. Sürekli bir senaryo üretme, masal uydurma suçu sürekli dışarda arama ben sağda solda okurken yoruluyorum artık, siz yazmaktan nasıl yorulmuyorsunuz enteresan bir durum. Bir camia gerçeklerden bu kadar kopmamalı diye düşünüyorum. Yoksa GS şampiyon olmuş FB olmuş BJK olmuş umrumda değil, daha çok oynanacak bu lig uzun yıllar.





  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    ben penaltılar yanlıs veya dogru diye bir şey yazdımmı? neden ezbere konuşayım dogrudur veya yanlıstır ben onu söylemiyorum 16 penaltı almışsın,ligin en fazla penaltı kullanan takımısın hala futbol fenere karsı oynanan bir oyundur yazma çabanı anlamıyorum ben farklı bir şey anlatmaya çalıştım ama sen yanlış anladın neyse karşıda teşkilat olduğunu yenimi anladınız bizim en az bak en az 4 şampiyonluğumuzu dolaylı dolaysız çalan bir yapı var karşımızda malatyada dağıtılan arabalar,futbolculara verilen at ilaçları hakem eskilerinin gördüm vermedim itirafları bunların hepsi bizimle yarısırken yapılıyor ve bunlar itiraf sen duygusal olarak konuşuyorsun ben itiraflarla siz daha yeni tadıyorsunuz karşıdaki teşkilatı bize anlatma biz gayet iyi biliyoruz bunları 2 sene önce kardeşlik anlaşması imzalarken düşünecektiniz taşkilat olduğunu tek rakibimiz derken düşünecektiniz bunlardaki lobi sizi çiğ çiğ yer dediğimizde gülüyordunuz kardeşim şimdi teşkilattan falan bahsetme tekrar dediğim gibi amacım inan polimik yapmak değildi senin bu cevabından sonra yazdığımada pişman oldum zaten ama cevap vermem hasıl oldu forumdaki arakadaslara hayırlı günler dilerim.





  • Yok arkadaş yok ne yediğim yemekten ne de içtiğim sudan tat alamıyorum. Dün geceden beri hayattan soğudum artık. Gözümü kapasam maçı görüyorum, aklıma yapılan değişiklikler geliyor geriliyorum çevremi üzüyorum. Kendi psikolojimi bozdum çevreme de kızmaya başladım bunların yüzünden. Adamlar milyonlar evlerinde yatıp milyonluk arabalarıyla geziyor ama olan bize oluyor. Ne olacak bizim bu halimiz lanet olsun bizi bu hale getirenlere. Gün yüzü görmesinler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İcardi 23 Nisan kutlarken bizim U19’u paylaşmış
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 23 Nisan 2024; 16:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67136714671567166717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.