Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6717. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
140.037
Cevap
434
Favori
3.741.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67156716671767186719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    ben de hep böyle düşünürüm. nihat özdemir bunun için en ideal aday

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sn. Ali Yıldırım Koç beyefendiyi yedirmeyiz kendisine saygımız sonsuzdur, adam Türkiye kupası kazandırdı size daha ne yapsın bu adam?

  • Herşey bi kenara da şu Sivas gs ile oynasaydı belli yerden sonra maçı salardı. Geçen hafta gs'nin rakibi Alanya aynı maçı bizle oynasa ölüm kalım maçına çevirirdi sahayı. Fenerle oynarkenki ekstra hırslarının, motivasyonlarının kaynağı ne acaba? Tüm takım olmasa da özellikle bazı oyuncular deli gibi kendini ispatlamaya oynuyor Fener maçlarında.

    Tabi bunu harici olarak söylüyorum. Yoksa sen şartlar ne olursa olsun kazanmasını bileceksin. O ts deplasmanından puan çıkarıp buradan çıkaramıyorsan istediğin kadar iyi top oyna, bi işe yaramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Nisan 2024; 19:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Çakar: Anti Fenerbahçe lobisi bu gece Fenerbahçe’yi katletmiş ve ligin dışına itmiştir.



    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Sivas bizle berabere kaldı. Sivas için bile ekstra hırs diyorsanız yapacak bir şey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 23 Nisan 2024; 19:6:56 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Bence winner'lik 1 sene basarisiz olan baskani hemen paket etmekle oluyor kenetlenmekle falan pek alakasi yok konunun.

  • Daha lig bitmedi. 5 maç var daha.

    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt

    Tövbe tövbe


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt

    ismail hocanın lafına değilde astroloğun lafına güveniyorsanız zaten ismailin durumunu özetlemiş oluyorsunuz. 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Kendini okşatan bir başkan gerek en omurgasızından

  • Hala Ali Koç ve İsmail Kartal dışında birilerine suç bulanları görüyorum.


    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Haftaya olan derbiyi düşünün.d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsde başarısızlık olunca 6 ayda başkanı gönderirirler asla taviz yok. Tamamen başarıya odaklı bir camia. Kötü olansa başarı için her yol mübahtır deyip her şeyi yaparlar. Dursun özbekin meşhur fotosu gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC6C295EE -- 23 Nisan 2024; 19:52:23 >
  • VAR kayıtları açıklandı. Djiku'nun hamlesinden dolayı değil Liva'nın pozisyonundan dolayı penaltı vermiş.


    Hakem İngilizce bile bilmiyor yalnız.

  • Sanki bu sezon hiç abzurt bir şeyler olmamış gibi yorumlar. Bu sezon yapılan hakem hatalarını ben daha önce hiç görmedim; bu kadar spesifik atlanan kartlar verilenler verilmeyenler... Kendini 0 temas yere atıp faul verilmemesine rağmen aldatmaya yönelik sarı yemeyen 10 larca pozisyon. Sarılık pozisyon, avantaja bırakıp kartların kesinlikle verilmemesi.. Arkadaşlar hakemi yenemezsiniz; hakem gider 2 dandik faule sarıyı verir takımı dağıtır isterse.


    Bir diğer değerlendirme hatası ise kartlık olmayan faullerin saçmalığı ve bunların futbolculara, antrenörlere nasıl etki ettiği. Hiç kimse konuşmuyor; bakın aynı adama 5 kere vuruyorlar net, hakem faulu vermiyor. Oyuncular bunu görüp; hah başladık yine diyor, der ve hisseder. Bunun takıma genel tesirleri: 1) Hakem maçı bize bırakmayacak 2) a)Bana yapılan faulleri vermiyor, sakatlattırmayayım kendimi b) madem buna vermiyor, bende yaparım dediği an sarı yemesi ve konsantrasyonun komple gitmesi. 3) Her minimal temasa faul verilip oyunda sizin lehinize olan temponun katledilmesi, mental çöküş, rakibe devamlı düşünecek zaman bırakılması. Dahada listelerim. Bunların hepsi yapıldı mı? Yapıldı.


    Bir Trabzon faciası daha.. Sahaya inip Livakoviçe yumruk atan adam ne ceza aldı? (Hadi diğer olayları atlayalım,o tartışılır). Livakoviç in durumu tartışılmaz, yerde yatarken madde yedi, gittiler adama yumruk attılar ne oldu ? Yahu koridordaki görüntülere bir Allahın kulu ulaşamadı! Geçtiğimiz sezonlara bakın; kaç kere koridor videoları manşette medya tarafından yayınlandı? Emre B. küfürleri onlar bunlar... neler paylaşıldı, e hani? Futbolcular robot mu? Fark etmiyorlar mı olanları? Bunlar kimseyi etkilemiyor mu ?


    Bu takıma averaj yapacağı maçta 3 net penaltısı verildi mi? Verilmedi mi?.. verilmedi.


    Taraftarın futbola bakış açısıda çoğu zaman manasız. Sanıyorlarki bu hakemler geri zekalı; hiç düşünmüyor, hiç kurmuyor.. Başladın maça, çok iyisin. Atıyorum; ilk faul tak stoper sarı yiyor haksız. Dk90 maç olmuş 4-0 aynı stoper sarılık hareket yapıyor, hakem vermiyor. Niye? Yada maçın 10.dk sı penaltı yapılıyor hakem vermiyor 1-0 yapabilecekken.. Takım düşüyor 3-0 yenilir durumdasın, hakem senin lehine olmayacak penaltı veriyor dk 90. Niye? Salak değil o hakem; takım kollandı bak onu vermedi bunu verdi zart zurt gündem tamamen değişiyor.


    Son saçmalıklardan sonraki FB maçlarını izliyorum, oyuncular o kadar çok pas hatası yapıyorki 5-10mt lik alanlarda; bunu yok fitnessmış yok şu bu diye anlatamazsınız. Bu futbolcular 2 maç yapsın sonra bu pasları yine atarlar fakat ayakları titriyor artık. Biliyorlarki en küçük hatalar bir şekilde cezaya tabi, bunu mental takviyeyle gazla çözemezsiniz; atmosferin değişmesi gerekiyor ki bu devran dönmeden bu olmayacak. Full kadro çıkılan ilk maçlardaki dar alan paslaşmalarına bakın, Sivas maçına tekrar bakın.


    Diğer takıma ise tam tersi yapılıyor; Dk 20 takım hiç bir şey oynamıyor.. Belliki sıkıntılı olacak maç; 20.Dk olmayan penaltıyı yada sarıları verip takımı maça ortak ediyorsun. Diğer takım u şekilde kendini koruyamayınca maç oluyor 3-0. Bu seferde kalkıp olan penaltıyı vermiyorsun, olan sarıları vermiyorsun. Olay bir anda diğer takımı mağdur hale düşürüyor.


    Bütün sezon böyle geçti; hala 1 tane ele çarpan , çalınmayan penaltının videoları dönüp FB puan kaybedecekti diye dolaşıyor. Ben sezon maçlarını üşenmeyip izlesem bakın 100+ pozisyon çıkartırım takımlara puan kaybettirecek.


    Bunların hepsi olmuş; biz kalkmışız yok İsmail hoca, yok Ali Koç başkan bunları tartışıyoruz. İsmail hoca yaptı mı hata? Yaptı.. Okan Buruk yapmadı mı? Bir maçta adam oyuncu değiştirmeyi falan unuttu. Bütün GS liler Okan hoca değil lanet gelsin diye bağırdı, şimdi ne oldu? Okan hoca Godfather. Nasıl döndü bu rüzgar?


    İsmail hoca da hata yapar, futbolcuda hata yapar. Fakat bir video yu 5 açıdan ağır çekim izleyip hata yapabilmesini ben anlamıyorum. Fakat bu kadar sistematik takımın dışında hata yapılması.. Olacak iş değil, bu kadar tesadüf bir araya gelemez. Diyorsunuzki başkan çıkıp açıklama yapsın.. E yapsın, ne olacak! Sizin gazınızı almaktan başka hiç bir şey olmaz! Adamlar göz göre göre neler yapıyor bitmiş olay. Şundan 3 gün önce Cumhurbaşkanı bile kalkıp ben Feneri bıraktım sözü kimseyi etkilemedi mi sanıyorsunuz ?


    Velhasılkelam; bu sezonu dünyanın 1 numaralı başkanı ve antrenörü bile oynasa alamazdık. Eğer bunu görmüyor; hala hoca moca diyorsanız bırakın bu işleri arkadaşlar. Bu sezon, yazılmış çizilmiş. Hatta işe BJK i katayım son dakika; adamlara parmak sallandı, beli doğrulmadı.. Kötü tezahurat nedeniyle verilen cezalar Trabzonda olanlardan daha büyük ceza yedi adamlar ya; o da mı tesadüf.. geçiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 23 Nisan 2024; 20:16:53 >




  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    Geçmiş haftalar için değil de böyle kritik haftalar için söylüyorum. Adamlar ortada bi takım, riskleri de yok iddiaları da. Forma çıkaracak kadar sevinmeler hırs göstergesi değil mi sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

    ee nasıl iletişim kurmuşlar

  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

    livaya verdilerse büyük skandal. Her maç böyle penaltı çıkması lazım o zaman. Göreceğiz bundan sonra böyle penaltılar çıkacak mı

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Yandaki birisi çeviriyor, bu da Alman olduğu için hakem "Ja" falan diyor. Hakemlerimiz dil bile bilmiyor, korkunç. 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • 
Sayfa: önceki 67156716671767186719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.