Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
354
Favori
3.852.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67246725672667276728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Zaten bende onu diyorum. En çok eleştirdiğim nokta başkan o kadar adamı topladı. Ligden çekilelim diyemedi. Deseydi tarihin en büyük darbesini vurmuş olurdu. Düzen değişirdi.


    Fakat şu anda sessiz kaldıklarına göre bekledikleri bir durum var. Sezon sonunu görmek lazım.


    Ali Koç zaten bırakacak. Çok büyük bir olay olmazsa yeni başkanla devam edeceğiz. Bekleyip göreceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki ali koç seneye seçildi ne yapabılır ? İsmail kartal ile dewam eder 1 2 göz boyama transfer sonra basın açıklaması olmadı yenı sezonda gümbür gümbür gelecez bla bla bla sonra gene aynı seneryo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt

    Ligten falan çekilemez. Ali Koç da olsa, FB onun malı degil. Sonucu çok agir bir seye Ali Koc karar veremez. Zaten yemedi de, ustune iyice alay konusu olduk. Madem yapamaayacakti o zaman bu topa da girmeyecekti. FenerBahceye su olay daha da zarar verdi.


    Onun derdi, basarisizligi başka tarafa cekerek, kendi adayligini, tekrar secilmek icin güclendirmekti. Bu beka sorunudur vs diyerek bilerek yapilmiş seyler. Adam o kadar egolu ki, cikip, ben basaramadim, gidiyorum helal edin bile diyemiyor. Getirdigi köylü kalorifercisi de ayni egoya sahip adan çikmiş beni neden imparator ilan etmiyorsunuz diyor neyim eksik diyor. Küfür etsem, küfür iltifat kalir şu olaylara. Koskoca FB nelere kaldi kimlere kaldi. Sen önce bir kupa alda sonra dusunuruz imparatorlugu vezirligi.


    Takima Krunici alan, Crespoyu satan, Serdar Dursunu alan ben degilim..Her hamle her hareket sacmalik.


    Adam cikmis 5 macin 5 ini kazanirsam sampiyon olacagiz diyor. Resmen bizi gerizekali konumuna sokup, alay ediyorlar. FB YI maskara ettiler tum ulkeye. Bu adamlarin 5 dk kulupte durmamasi gerekiyor ama biz halen OPERASYON, TFF DIYE sorunu sadece tek yerde arayalim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Sonucu daha ne kadar ağır olacak? Her sene şampiyonluğa oyna ve olamama. Engellesinler.


    Bu sene yaşananlar başka ülkede yaşansa ne mhk ne federasyon ne de spor bakanı yerinde durabilirdi.


    Bakalım. Ben hala beklemedeyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Hocam Denizli de Aziz Yıldırım vardı. 2011 de Aziz Yıldırım. Otobüs kurşunladığında Aziz Yıldırım vardı. Ne oldu? Otobüs kurşunladığında liderdik ve Rize ye 5 atmıştık. Aziz Yıldırım ortada yoktu. İsmail Kartal çıktı basının önüne. Biraz tarih bilginizi geliştirin.


    Hala isimlere takılı kalmayın. Federasyon başkanı gs li mhk gs li hakemler gs li. Bunu da fanatiklik derecesinde yapıyorlar. Gizlemiyorlar. Bu yapı değişmedikçe kiminle yarışırsak yarışalım rakibi itekleyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Ne fark edecek yarış çoktan bitti biz bitik durumda olmarına rağmen beşiktaşı bile yenemeyiz adamlar puan kaybetsin biz yine kaybederiz. Sene başından beri istenen olacak şampiyon yapacaklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt

    İki takımda bu sene aldığı puanları bir daha alamaz, biri az ittirildi, diğeri fazla. Oynanan oyunda bu puanları hak etmediklerini gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    bir sporcuda olmaması gereken ne varsa bunda var. olması gerekenlerin hiç biri de yok. ,


    tam gese topçusu olacak profil..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakika 90+12 olmuş, saniyelerin bile önemi varken oyuncu değiştirip zaman geçiren ve 1-2 atağı yiyen İsmail Kartal... Razıyız senden kral. Puan farkını da açtırmadın zaten.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Helal olsun. Sizin gibi Fenerbahçe taraftarını görmek beni sevindiriyor.


    Vallahi ben bunaldım gerçekleri göremeyen "taraftar" sürüsünden. Arada açıp antu forumu okuyorum onlar bile bilinçlenmiş..

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐



    Icardi ve Manaj, Sampdoria altyapısında futbola başladılar. Daha sonra Inter'de beraber top koşturdular. 27 yaşındaki forvet, bu sezon Sivasspor formasıyla 31 maça çıktı. 21 gol atıp 1 asistlik katkı verdi. Manaj ayrıca Yiğidoların bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu ünvanına sahip.



    Icardi Effect.





  • SAY10 kullanıcısına yanıt
    “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” .


    Mustafa Kemal Atatürk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk maçında eagle ismail nasıl bı kadro çıkarır acaba ? Ezbere 11 korkar bautsahıyi zeko cıkmaz puan kaybı beklıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt

    Isla-Muslera ve Manaj-Livakovic pozisyonları birbirinden çok farklı pozisyonlar. Muslera mermi gibi ileri doğru atılıyor; zamanlama hatası yapıp Isla'nın iki ayağını yerden kesiyor. Livakovic ise olduğu yerde yatay olarak topu engellemek için ayağını açıyor. Bu pozisyon Sivas kalesindeki kameradan en net şekilde gözüküyor. Livakovic' in ayağı yere değmiş, kaldırmıyor da. Manaj düşerken bir temas gerçekleşmiş. O momentumla iki oyuncunun da temastan kaçması imkansız. V.a.r' da Sivas kalesinden çekilen pozisyon hiç gösterilmiyor bile. Tek açıdan hakem pozisyona karar veriyor.


    Djiku pozisyonunda muhtemelen hakem teması gördüğünü söylemiştir. Ve temas düşme için yeterli bulunmamış olabilir. Bununla ilgili v.a.r kaydı hiç yok. Tartışılabilir bir pozisyon. Buradan çıkılıp penaltı verilse bu kadar tartışılmazdı.


    Kasımpaşa maçındaki pozisyon gri. Bence çalınmaması da gerekiyordu. Peki aynı v.a.r daha önce Jayden' in içerde olan pozisyonu için neden çağırıp penaltı veremedi. Sizin aynı hafta Antalya maçında verilen penaltı neydi peki? Oly maçında Szymanski'nin pozisyonu hemen hemen benzer ve penaltı verilmedi. Verilmemesi de doğruydu. "Basit temas" dediği pozisyona hakem penaltı veriyor.


    Dzeko' nun pozisyonun penaltı değil. Maçın sonucuna bile etki etmiyor; niye konuşulsun? Hakemler Hatay maçında Dzeko' nun penaltısını kuralları bilmeden ofsayt diye iptal ettiler. Bunu da mı konuşalım şimdi? İş sniperla vurulup düşmeye gelince de kimse Mertens ve Icardi' nin eline su dökemez.





  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Evet, yatmayan, kulübüne ihanet etmeyen, sahaya çıkıp aldığı paranın hakkını veren, oynadığı oyunlar Fenerbahçe'ye lige havlu attıran ve Atatürk'ün sevgisine layık olduğunu kanıtlayan Rey Manaj'ı tüm içtenliğimizle kutlar ve tebrik ederiz, helal olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Bu saatten sonra değişiklik yapsa ne yazar? Geçti o günler.

  • 10 yıldır başarısız olmamızın nedenini sadece sportif sebeplere dayandıramayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAY10 kullanıcısına yanıt

    Valla bir sey diyemiyorum. TV de izledigim bazi GS li yorumcular Evren Turhan gibi FBliyim diyen, ama gözü fanatizmden kör olmuş tiplerden daha cok FB nin düzelmesine, sorunlarina isaret eden aciklamalarda bulunuyor.


    Şaka gibi bir durumun içindeyiz.Inanamiyorum bircok GS li BJK li FBnin düstuğu şu durum hakkinda daha hakiki Fenerli gibi gercekleri bambam soyledikleri zamanlara geldik.


    Bizim transferleri hükümet tff yapmiş sanki, geberik bitik adamlari kadroya doldurdular. Ceremesini biz cekiyoruz. Neyse.. Bazilari hayaller kurmaya devam etsin. Ali Koc istedigini aldi zaten bu kitleyi iyi kafaladi. Goreceksiniz hem aday olacak hem de seçtirecek GS liler yaşadi. Bize bu takimla şampiyonluk hayal oldu.


    Şu adamlari GS 1 ay yönetimde tutmaz nasil bir şebekenin içindeyiz ben anlamadim gitti 6 senedir bu bela basimizda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt

    galatasaray suçlamalarına cevap vermeyeceğim. sonu yok çünkü. iki takımın da rahat penaltı aldığını yazmışım zaten. savunma dürtüm yok gördüğünüz üzere.


    isla-muslera pozisyonu tabi ki aynı değil. akan nehir bile aynı değil, her saniye değişiyor. iki pozisyon aynı olamaz. fakat sınıflandırma olarak ikisi de late tackle. geç müdahele. top uzuyor, darbe yaşanıyor. sertliğine göre kartın rengi değişir mesela. ama penaltı cezası değişmez. burada mesele şu, alman VAR bunun bir “tackle” olduğuna hükmetti. o yüzden izletti. hakem de izleyip late tackle dedi. ikisi teyitleşti, tackle olduğuna karar verilince penaltı verildi.


    şimdi o bir tackle mı değil mi? ligte fener ve galatasaray lehine çalınan penaltıların yüzde 50’sinden daha tackle. en azından temas net. terazinin ayarını bozup o terazi bizi tartınca şampiyonluk çalındı demek olmuyor işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67246725672667276728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.