Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
144.214
Cevap
363
Favori
3.850.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67256726672767286729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Tüm gsliler Fenerbahçe'ye akıl verir oldu çünkü istediklerini aldılar şampiyon oldular. Her zaman ki dümenleri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akil aldiklarimizi da, yönetenleri de gorüyoruz. 5 senede 10 hoca 50 tane cöp transfer yaptik. Iyi transferler olsa gonderilmez, her sene takim yeniden yapilmazdi.


    Dandik anadolu kulubu gibi her sene 10 kisi geliyor 10 kisi gidiyor.


    Bana ne GS den Gslilerden, ama elin GS lisi bile gözü tff de tff diyen kör olmuş taraftarimizdan daha dobra bir çok konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Alkışlanacak bir yorum, tebrik ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Onların yıldız diye transfer ettikleri de çöp çıktı bir faydaları yok. Adamlar kırmızıyı geçtim sarı kart bile görmüyorlar. Tüm gri pozisyonlar lehlerine. Antalya Sivas Rize maçlarını hatırla. Bizim en az hata yaptığımız sezon belki bu sezondur. Yani olaya sadece sportif olarak bakamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan dönmesi zor. Galatasaray'ın Adana-Sivas-Karagümrük maçlarından birisini kazanamaması gerekiyor. Sen de 3 maçını alacaksın -ki o bence daha zor ihtimal bu dağılmışlıkla- bu şekilde Galatasaray maçına şampiyonluk ihtimaliyle çık.


    Bunlar gerçekleşse dahi, bu futbolla Galatasaray'ı deplasmanda yenebilmemiz imkansız.


    Kısacası bu sezon da şampiyonluğun gelmeyeceği açık.


    En son şampiyon olunan yıl: 2014

    En son Şampiyonlar Ligi grup maçı oynanan yıl: 2008


    Fenerbahçe, şampiyon olamadığı 11. (yazıyla onbirinci) yıla giriyor ve bu yıl da önelemeleri geçemez ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamaz ise (öyle gözüküyor) Şampiyonlar Liginden de 17. yılda uzak kalmış olacak.


    Fenerbahçe, bu kongrede başka bir yönetim seçemez ise şampiyonluk sayısı bakımından da Beşiktaş'ın da gerisine düşer. Kulübün futbol takımı fiilen bitik halde. Başarısızlık kanıksanmış durumda ve ben Fenerbahçe'yi takip etmeyi bıraktığım 2016 yılından beri (Monaco'ya elenilen maçtan sonra sıkı takibi bırakmıştım) değişen hiçbir şey yok. O tarihten bu yana bile seneler geçmiş Fenerbahçe hala başarısız.





  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt

    yalnız şu tespiti unutuyorsun bence. ya da görmezden geliyorsun. fenerbahçe'nin 11 yıl demişsin ya, bu süre içerisinde uğraştığı tek rakibi vardı o da kendisi.   diğer faktörleri görmezden gelmiyoruz tabi ama bence en son sonuca etkiden faktör yine fenerbahçe oldu. büyük takımın derdi, sonuçta büyük olur. bizim dert epeycene büyük. 11 senedir kulübün kongresi de kayıp. bu kadar büyük yani..

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Keşke kalsaydı. Parayı çarçur ediyorlar zaten. Başarı daha önemli. Galatasaray mesela Barış Alper, Kerem vs. sahip çıkıyorlar hep.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Neden olduğu ya da nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor, Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyor ve görünen o ki bu yılda olamayacak, toplamda 11 yıldır şampiyon olamayan bir takım istediği bahaneyi gösterebilir, başarısızdır nokta.


    Jesus'un geçen sene aldırdığı Türkiye Kupası olmasa bu 11 yılda kupa da yoktu. Yani bunca sezon girdiğin her kulvarda başarısız olmuşsun.


    İlk cümlende hatalı Fenerbahçe büyük bir kulüp falan değil artık. Büyük bir kulüp başarısızlığa karşı aksiyon alır, bunu değiştirmek için uğraşır. Ali Koç yönetiminde bu büyüklükte gitti bence. Yaşanmayan rezillik kalmadı, hala kimsenin yüzü kızarmadan göreve devam ediyorlar. Başkan şeref tribününden alt tribüne atlayıp kendi taraftarıyla kavga etti bu kulüpte be :D neyin büyüklüğü acaba.


    Rakip taraftarlara da çok kızmayın ya da ağız dalaşına girmeyin adamlar dalga geçmeyi hakediyor, bu kadar başarısız bir rakiple bende alay ederdim. Nereye el atsan kurutuyorsun. Galatasaray bu durumda olsaydı (ki bir dönem böyleydi 2010 başlarında, Ünal Aysal gelene kadar rezillik çekiyorlardı) biz o dönem neler yaptık bu forumda eskiler hatırlar. Onun için boş yere canhıraş kendinizi paralamayın, görüyorum çünkü forumda, yaşı genç Fenerbahçeli kardeşlerimiz yırtınıyor bunlara cevap vereceğim diye. Aynı şekilde Twitter'da falan.


    Savunulacak bir şey yok, manzara ortada. Bunlara cevap yetiştirmeye çalışacağınıza yönetime tepki koyun, gitsinler. Yoksa düzelmez.





  • senin anlamadığın nokta şu bence. bu sorunu çözecek olan taraftardır. sen de bu sorunun bir parçasısın ve 11 yıldır bir şey yaptığın yok.   teşhis çok önceden kondu halbuki. taraftar gönderecek bu yönetimi ama ne zaman.  

  • Sizin dediğinize göre her topla oynama isteği sonrası oluşacak temaslar "late tackle"a giriyor olmalı. Muslera en baştan kontrolsüz bir çıkışı var, zamanlama hatası var. En büyük fark bu. Eski hakem yorumcularının çoğunluğu da Livakovic'in pozisyonun penaltı olmadığını belirtiyor zaten. "Tackle" yapmak isteyen insan ayağını yerden kaldırıp yapar zaten. Ve tekrar belirtiyorum; hakeme sadece tek açıdan pozisyon gösterildi ve ekranda bir süre temas halindeki kare oynatılmadan verildi. Bu normal mi şimdi?


    Terazinin ayarını ise siz çoktan bozdunuz. Geride olduğunuz zaman "ligi bitirtmem, elimizde var kayıtları var" diyenler başkalarıydı. Ne zaman ki öne geçildi; terazi ayarı düzelmiş oldu sizin için. O değil de gs tv de her hafta tüm takımların pozisyonları tartışılacaktı; n'oldu o iş?

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Ben tepkimi her yerde gösterdim, stadda istifa diye de bağırdım. Benim kongrede oy hakkım yok, git bu yönetimi seçenlere söyle bu lafı.


    11 yıldır şampiyonluk gelmiyorsa EN SUÇSUZU TARAFTARDIR. Taraftar bilet alıp maça geliyor. Forma alıyor. Yağmurda ıslanıyor. Her koşulda destek veriyor, para veriyor, bağırıyor. Yönetim ve takım ne veriyor karşılığında peki? Senin gibiler yüzünden Fenerbahçe başarısız zaten. Her şey de taraftarı suçlamayın be.

  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt

    bu maç için demedim izlemedim de zaten. öyle böyle bir yerde koparacaklardı. trabzonda denediler zaten olmadı

  • Bu senekı en suçsuz tarafrardır her türlü desteği verdıler her şekılde ali koç yönetimi ne yaptı mıkrofonla konuşmalar başka bı sey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 24 Nisan 2024; 15:31:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Futbol dışında her branşta başarı geldi malum takım diğer branşlarda aktif olsa oradan da yolumuzu keserlerdi. Futbolu yönetmek için futbolu bilmek yetmiyor masa başında da güçlü olmak gerekir. Ali koç yönetimi hem futboldan anlamadılar hem de masa başında güçlerini gösteremediler. Bundan sonra kim gelirse gelsin hükümet değişmediği sürece gs 5 sene üst üste şampiyon olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Bende onu diyorum sadece sportif sebeplere bağlamayız her şeyi. Masabaşında güçlü değiliz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl en suçlu TARAFTARIN KENDISI. Taraftarlarimiz futbol cahili olmasaydi, bazi seyleri fark eder onlarla maytap gecen yonetimleri orada tutmazdi.

    Her seye okey deyip, suspus etmek maca bilet almak tek başina yetmiyoe gerektiginde tek vucud bir ses olup, tepki koyacaksin ki, bu kulubun başina gelen, her istedigini öyle yapamayacak kafasina estiği gibi.

    Uzulerek söylüyorum, şu anki taraftarimiz 21 yildir ulkeyi yönettiren kitlenin zihniyetinin aynisi, yonetenler hep batirip, batirip, topu başka yerlere atiyorlar diş mihraklar, orgutlenme su bu diyip, kendileri aradan siyriliyor bizimkiler de sesini çikartmadan baş salliyor. Bunlar başli başina taraftarin suçu işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç gitmeden ve 2010-2011 olayları çözüme gitmeden fb'nin yüzü gülmeyecektir.

  • Neden? Ali Koç, 6 senede harika kadrolar mı kurdu da sportif sebeplere bağlayamiyoruz?


    Kurduğu en iyi kadro bu seneydi.


    Liva soru işareti, stoper tandemi iyi, bekler iyi, ortasaha göbeğinde Fred sezonun yarisi sakat, kanatlarda 2 ağir adam, Symanski zaten haftalardir yok ortalarda, forvet zaten 40 yaşinda. Bats, geçen yaz ayrilsaydi, Gs çoktan şampiyonluğunu ilan etmişti.


    Sezon başinda tahmin yaparken, şampiyon oluruz diye düşünüyordum, çünkü, Gsnin çoğu transferi başarisiz olmuştu, Gsnin hucum hatti daha iyi olsa da, ki maç alacak adamlari daha fazlaydi, fiziksel olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyordum.


    Gsnin hoca avantaji da önemli rol oynadi.


    Ali Koç dişinda herkes suçlu, TFF, MHK, Erden Timur vs.

  • Biz sportif olarak her şeyi yanlış yapıyoruz da rakibimiz doğru mu yapıyor? Fenerbahçeyi bu kadar kötülememiz onların işine gelir yaptıkları pisliklerin üstü kapanır. Anadolu takımlarının bize karşı şampiyonluk maçı gibi oynayıp rakibimize dostluk maçı havasında oynamasını gözden kaçırmayın.
    Kadıköy'e gelenler yerden kalkmıyor.
    Adana başkanı fenerli dediler orada puan kaybettik osterwoldeyi 5 kişi dövüyordu hakem kart vermedi kimseye.
    Adana'nın futbolcuları GS amigoluğu yapıyordu Kadıköy'de.
    Rize fenerli dediler o yağmurlu çamurlu leş sahada zar zor yendik ki o maçın oynanmaması gerekirdi.
    Trabzonu biliyorsunuz rakipten 5 yerken horon tepiyorlardı bize her pisliği yaptılar.
    Sivas fenerli dediler puan bıraktık.
    Kasımpaşa maçında el yok dediler osterwoldenin verilmeyen penaltısına sustular.
    Biz Samsun'a içerde puan bıraktık. Ama rakibimizle oynarken birkaç oyuncu kendi sahasında kalbiyle aklına hükmedemedi. Bunu samsun başkanı söylüyor biz değil.
    Antalya ile skandal olan maçları var.
    Antep var bir de hocasının açıklamalarını biliyorsunuz. Deplasmanda bizim eski oyuncu markoviç bile düşman kesilmişti. Sumidica bize karşı salya akıtırken, Gsye karşı gıkı çıkmadı gülücükler dağıttı yenilirken.
    Başakşehirde de deniz türüç bile düşman.
    Gsye sahada adeta çiçek verenler bizimle oynarken farklı bir moda giriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC6C295EE -- 24 Nisan 2024; 16:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 67256726672767286729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.