Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
743
Cevap
135
Favori
188.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: androkolik

    HUR hiç kullanmadım. Ancak telefondaki Android auto uygulamasını yansıtıyor anladığım kadarıyla. Eğer öyle ise olur diye düşünüyorum.

    Aynen hocam, telefondan yansitiyor. HUD tablet ekraninda emulator gorevi goruyor. Haftasonu deneyecegim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy

    Başlatıcıyı özelleştirme bölümünde Fermata gözüküyorsa bir yere kadar gelmişsiniz aslında. Uygulamalar, başlatıcıyı özelleştirme menüsünde alttaki gizli uygulamalar bölümünde kalabiliyor. Bu sabah bir arkadaşımın telefonunda denerken CarStream onda gizli uygulamalarda çıkmıştı ve yukarıya taşımak gerekmişti. Sizde burada hiç gözükmüyor sanırım değil mi?

    Arabada carstream çıktı ancak ses veriyor ama video göstermiyor. Video göstermesi için sanırım Pro moda geçmek lazım ona da para istiyor. Vermem..o yüzden herşeyi sildim.

    Olsun umut etmek bile güzeldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-rayted

    Arabada carstream çıktı ancak ses veriyor ama video göstermiyor. Video göstermesi için sanırım Pro moda geçmek lazım ona da para istiyor. Vermem..o yüzden herşeyi sildim.

    Olsun umut etmek bile güzeldi.



    Alıntıları Göster

    Galaxy Note 5 kullanan bir arkadaşım da bugün sizin yaşadığınız durumla karşılaştı ve başlatıcıyı özelleştirme bölümünde uygulamalar gözükmüyordu. Bu sorunla ilgili bir gelişme olursa size bildireyim hocam.





  • Öncelikle bayramınızı kutluyorum, ve uzun zamandır aradığım herşeyi en anlaşılır şekilde de paylaştğınız için çok teşekkürler ediyorum. Sadece bir yerde takıldım, yardımınıza ihtiyacım var ki, şöyle; "- Android Auto'nun 6.4 nolu sürümün altında bir versiyon kullanıyor olmalısınız. " demiştiniz. Ben sizin ekteki 6.3 ü de indirdim kurmaya çalışıyorum ama kurulumda Anrdoid Auto başlığı altında "Uygulama Yüklenmedi " penceresi açılıyor. Sanırım bende 6.4 kurulu bilemedim. Peki 6.4 ü nasıl kaldırabilirim onuda çok aradım ama bulamadım telefon içinde. Yönlendirebilirseniz çok memnun olurum, Teşekkürler
  • çok teşekkür ederim sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekrem SEVEN

    Öncelikle bayramınızı kutluyorum, ve uzun zamandır aradığım herşeyi en anlaşılır şekilde de paylaştğınız için çok teşekkürler ediyorum. Sadece bir yerde takıldım, yardımınıza ihtiyacım var ki, şöyle; "- Android Auto'nun 6.4 nolu sürümün altında bir versiyon kullanıyor olmalısınız. " demiştiniz. Ben sizin ekteki 6.3 ü de indirdim kurmaya çalışıyorum ama kurulumda Anrdoid Auto başlığı altında "Uygulama Yüklenmedi " penceresi açılıyor. Sanırım bende 6.4 kurulu bilemedim. Peki 6.4 ü nasıl kaldırabilirim onuda çok aradım ama bulamadım telefon içinde. Yönlendirebilirseniz çok memnun olurum, Teşekkürler

    İyi bayramlar dilerim. Öncelikle telefonunuzun modeli ve Android işletim sistemi sürümü nedir? Telefonunuzda yüklü olan uygulamalar arasında Android Auto gözüküyor mu? Her telefonda aynı yerde olmayabilir ancak genellikle telefonun ayarlar menüsündeki uygulamalar bölümünden bakılabiliyor.





  • Ellerinize sağlık çalıştı ama alttaki görev çubuğunu kaybetmenin yönetimi var mı?
  • -Batuu- kullanıcısına yanıt

    Çalışmasına sevindim. Alttaki simgelerin kaldırılması için henüz bildiğim bir yöntem yok ancak karşıma çıkarsa paylaşırım.

  • Kurulum için aşağıdaki videodan destek alabilirsiniz. Videoyu ilk mesaja ekliyorum.


  • sarppy kullanıcısına yanıt

    teşekkürler paylaşım için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-rayted

    Arabada carstream çıktı ancak ses veriyor ama video göstermiyor. Video göstermesi için sanırım Pro moda geçmek lazım ona da para istiyor. Vermem..o yüzden herşeyi sildim.

    Olsun umut etmek bile güzeldi.



    Alıntıları Göster

    Bende de ayni sekilde ses var goruntu yok.

  • Teşekkürler. Çok kolay oldu.

    Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor
  • Usbc ile microusb olmasi kaynakli olabilirmi acaba goruntunun gelip gelmemesi?
  • Merhabalar, android auto sürümüm 6.4 ancak Android 11 cihazımın içinde yüklü. Ayrıca app indirmedim. Nasıl downgrade yapabilirim ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ares74

    Merhabalar, android auto sürümüm 6.4 ancak Android 11 cihazımın içinde yüklü. Ayrıca app indirmedim. Nasıl downgrade yapabilirim ?

    Uygulamalardan Android Auto'nun güncellemelerini kaldırma ya da Android Auto'yu devre dışı bırakma seçeneği var ise bunu yapıp ardından 6.3 nolu sürümü indirerek ayrıca kurmanız gerekiyor.

  • Eline sağlık, sayende telefon ekranı araca yansıtabildim

  • Merhabalar Samsung m51 kullanıyorum android 11 üzerinde yüklü android auto 6.4 versiyonu bunu nasıl 6.3 e çevirebilirim öncelikle 6.4 versiyonlu üzerinde yüklü olan proramı kaldırmam mı gerekli eğer bu işlem gerekli ise bu işlem nasıl yapılır ve tekrar otomatik güncelleme yapmaması için ne yapmam gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akn3542 -- 12 Haziran 2021; 16:8:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_mrh

    Eline sağlık, sayende telefon ekranı araca yansıtabildim

    Rica ederim. Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akn3542

    Merhabalar Samsung m51 kullanıyorum android 11 üzerinde yüklü android auto 6.4 versiyonu bunu nasıl 6.3 e çevirebilirim öncelikle 6.4 versiyonlu üzerinde yüklü olan proramı kaldırmam mı gerekli eğer bu işlem gerekli ise bu işlem nasıl yapılır ve tekrar otomatik güncelleme yapmaması için ne yapmam gerekiyor

    Uygulamalar menüsünde yer alan mevut Android Auto sürümünün güncellemelerini kaldırma ya da devre dışı bırakma seçeneği var ise ilk olarak bunu yapmalısınız. Ardından 6.3 nolu sürümü indirip kurarak konuda bahsedilen işlemleri yapabiliyor olmanız lazım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.