Şimdi Ara

Android TV Box dönemi sona erdi: Akıllı TV satışları artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce aldıgım Apple TV 4K 64gb Box hala taş gibi gram yavaşlama olmadı.

    Samsung 58AU7000 modeli Android Akıllı TV kullanıyorum o tv bile bu Box'u bağlamazsam Taş devrinden kalma gibi geliyor arayüzü.

  • fenomen1701 F kullanıcısına yanıt

    2025'e kadar 40'ta tutabileceklerse fazla bile düşük.

  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Web OS bir cok sürüm var. TV niz 4K olsa da piyasa da 46/48/49 inç pek yeni model kalmadı diye biliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Tüm cihazlar kalite yönünden kötü değil birbirine yakın donanım dalar. Bahsettiğim yazılım güncellemesi ve digital platform lisansları. Mi box s 4k cihazım gayet yeterli idi. Amazon, Netflix 4k akıcı takılmadan izliyordum. 1 yıl önce Amazon HD ye döndü. Ve tekrar 4k lisanslama yapılmadığı için öyle kaldı. Android 9 du sanırım bir daha güncelleme almadı. Demek istediğim telefonlar da nasılsa bu cihazlarda 1 güncelleme sonrası yok. Google cihazları tabi ki tüm güncellemeleri en kısa sürede ve birçok defa alıyor ve lisanslama sorunları yaşanmıyor. Bu güzel destek. Diğer cihazlar ne kadar güçlü ve iyi olsalar da ki mı box s 4k da gayret memnundum bir sorun çıkartmadı bana ve uzun süre daha kullanabilir dim ki desteği kesildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesil tvler özellikle bu yıl yeni çıkanlar çok sağlamlar. Parası olmayan için iyi bir tercih ama alınabiliyorsa yeni tvler alınmalı kendileri doğuştan akıllı ve güçlü. tabi hafif ve şık, görüntü kalitesine girmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberi 1 ay önce okudum tekrar yayınlamışlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim 2012 model Samet televizyonda artık hiç birşey desteklemiyor bu nedenle android stick kullanmak sorunumu çözdü

  • 7 yıl önce 4k android tv almıştık hala daha güncelleme alıyor. O zamanlar 4k ne alaka ya android ne ehehe falan deniyordu :d

  • 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    Yalnız gizli hırsız enflasyon ve lokal pazar fiyatları zaten 10 katına çıktı çıkıyor ekmek 2 tl den 8 e geldi 12 tl konuşuluyor.önemli olan yerel para politikası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    apple da neredeyse bir tv parasına ama. ben 4500 lirayı bir box a hayatta vermem...

  • olay kasa monitör ve monitörlü kasa muhabetine döndü !

    sınırlı ve yazma okuma sınırı olan bir yapı eninde sonunda çöp oluyor tek çözüm ram disk yapısı ama ram pahalı çünkü düzgün çalışan tek donanım.

  • Aslında akıllı TV almak istemiyorum ama pazarda bir seçeneğim yok, akılsız ve Chromecast'le mutlu mesut yaşadığım TVm bozuldu, pazar araştırması yaptım hepsinde akıllı özelliği var artık. yine Samsung iyidir dedim, tercih ettim ve hamdolsun mutluyum; performansından tutun birçok özelliğiyle çok iyi, ama bir yandan philips akıllı TVmin ne kadar kullanılamaz olduğunu görüyorum, bir noktada elbet eskiyor... telefon dediğimiz şey cepte taşınıyor vs. iyi kullanan birisi 6-7 yıl hatta 8 yılı zorlayabilir ama onun dışında çabuk eskiyen bir şey de TV öyle değil en az 10-13 yıl gitmesini beklediğim bir şeyde 2 yıl ömürlü bir yazılım mantığıma gelmiyor.

  • Tam tersine TV'ler Box'ların seriliğini sağlayamıyor. Android TV Box şart oldu, Televizyonlar ise sadece görüntü aktarıcı olmakta...

  • 2006 yılında aldığım samsung plazma TV ile mi box 4 kullanıyorum, hem görüntü kalitesi, hem hızı muhteşem, 4k TV diye sattıkları ilk nesil smart TV ler hem yavaş, hem de görüntü kalitesi düşük diye almamıştım, elimdekinden daha iyi görüntü kalitesi verdiğinde değiştireceğim dedim ama mi box ile kullanınca bir eksiklik hissetmedim, değiştirme gereği de duymadım. Gayet yeterli, fazla bile.

  • Herkes ihtiyaca göre ürün almalı.



    Salondaki 16 yıllık 42 inç plazma TV yi yenileyince Mutfaktaki aptal 22 inç TV mize eski TV de takılı olan miboxS 4k taktım. Üzerinde netflix tuşu bile var. Ek olarak TV+ uygulamasını da çalıştırınca uydu bağlantısına gerek kalmadı, youtube da eklendi ve hatta istersem IPTV bile kurabilirim.

    Bir dostum eski ama hala çok iyi gösteren aptal büyük TV sine daha dün 4bin TL lik esaslı bi kutu aldı. Nokia 8010 modeli

    hem uydu hem box 4gb DDR4 ram ve çok sayıda usb girişli BT 5.0 wifi6 , ışıklı kumanda vs

    Her türlü herşeyi uzun süre olsun dedi mibox2 gen in 2 katı fiyatına yani mibox2.gen varken onun ihtiyacı da bu kutu oldu.



    Ne yapalım ah burada ek cihaz görünmesin diye çalışan TV mizi atıp işini gören Yeni TV lere 50-80 bin TL mi verelim.



    Eski TV ler güzel görüntü verdikçe kutular satılacaktır.





  • Android TV Box almayı düşünüyordum Akıllı TV'lerin fiyatları uçuyor.Bence akıllı TV alamayana TV box almak daha karlı gelebilir.

  • "TV Box'lar için yolun sonu görünmeye başladı" mı?
    Saçmalık.
    Pazar daralabilir ayrı konu. Fakat smart TV'ler ne kadar yazılım güncellemesi alsa da, donanım belli bir süreden sonra yetersiz kalır.

    Kendimden örnek vereyim. Sony 55XE9005 cihazım Dolby Vision desteklemiyor. İçerikler Pembe. Fakat panel iyi. Ne yapayım yeni tv mi almalıyım yani?
  • tvde lg webos kullanıyor

    samsung tizen kullanıyor.

    en çok uygulama androidde.

  • baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Ben aylarca güncelleme bekledim olmayınca Google chromecast 4k ya geçtim. Bu cihaz aynı zamanda Google TV 12 uygulaması ile çalışıyor. Sizin mı box hangi versiyon? 2. Versiyonu çıktı o da Google TV ile çalışıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.