Şimdi Ara

ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
22
Favori
31.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e3d v6 hotend ile extruderı falan yukarı tasıdık. zaten diğer modifikasyonları yapmıstım suan çok memnunum yazıcının baskı kalitesi de arttı. Trex bastım 3 gün aralıksız calıstırdım ona ragmen ıyı performans verdı.

    ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU

    instagramda paylasıyorum baskıları bakmak isteyen olursa : tridi.dukkan
  • ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU

    Herkese merhabalar. bende anet a8 printer aldım fakat kurarken dalgınlığıma geldi güç kaynağı girişlerini ters bağlamam sonucu resimde fan1 soketinin yanındakı çizili olan transistör olduğunu tahmin ettiğim parça yandı. Parça yandığı için üzerindeki yazı okunmuyor. Benim anakartım anet v1.7. Rica etsem elinde aynı karttan olan varsa o parçanın üzerinde yazan yazıyı bana soyleyebilirmi. Normal gözle okunmaz cep telefonu kamerası ile yakınlaştırarak okunabilir. Şu an yazıcımın fanı sürekli açık durumda hiç kapanmıyor.




  • parçanın modeli bulunmustur.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    ben çok kötü kalite alıyorum yardım edebilecek varmı
  • ben çok kötü kalite alıyorum yazıcıdan yardım edebiledcek varmı
  • metinzgr M kullanıcısına yanıt
    Yazdırdığınız bir parçanın resmini ekleyin, problem tam olarak nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar selamlar,önereceğiniz yeni DIY upgradeler var mı cihaz için?
  • s.a arkadaşlar sd karttan yazdır dedğimde başlamıyor. pls için ısıt dediğimde 190 dereceye kadar ısınıyor ve yazdırma bir müddet sonra başlıyor. ama 2 sn sonra sıcaklık düşmeye başlayınca pla akışı kesiliyor doğal olarak hiç bir şey yazamıyor. anet yazıcı kullanıyorum bu arada curada sıcaklığı 205 yapıyorum her zaman...
    manuel yazıcıdan sıcaklığı 205 getirdim. yazdırmaya başlayana kadar 205 yazdırmaya başlayınca düşmeye başlıyor.

    sorunu çözdüm buraya yazıyorum başına gelen varsa belki yardımı olur :

    güç kaynağından 2 adet elektrik alınıyor biri 5A biri 11A ama ikisi de 12V .. biri makinayı çalıştırmak hazırlamak için bir diğeri çalışmaya başladığı an güç takviyesi için (en basit anlatım) . bunlardan 11A olan da her ne kadar lehimli gibi görünse de temessızlık oluyomuş (ellenmeyen şey nasıl öyle olmuş bilmiyorum). tekrar söküp temizleyip lehimledim.( ramps üzrinde) (çektiği akımı vs.. ölçtüm çalışmaya başlayınca voltaj sıkıntısız ama amper kaynağı kayıptı bu yüzden komple söküp her yeri kontrol etmeye başladım) ayrıyetten 1 kablonun plastik içerisinden koptuğunu ölçü aletiyle fark ede bildim gözle anlaşılmıyordu(bedin ther..... üne giden ince kablo). netice de sorunsuz çıktı almayı başardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falanfilanx -- 28 Ağustos 2019; 13:59:11 >




  • Arkadaşlar bende işlem bitince tablayı olduğu yerde kalıyor en son ne yaptıysa sabit bırakıyor araştırdığımda EndGcode ile alakalıymış. EndGcode kodu nasıl olmalı. ( Baskı bitince tabla öne gelebilmesi için )
  • Merhaba arkadaslarım anet a8 kullanıyorum hersey mükemmel giderken bir gün yazıcım böyle basmaya basladı resimlerden belli oluyor duvarlar çok sıkı degil aralarında bosluklar meydana geliyor ve çok ince basıyor resmen karsıyı görebiliyorum o kadar seffaf basmaya basladı acaba sorun neden kaynaklı olabilir.

    yatak kalibrasyonunu yapıyorum cura kullanıyorum hersey iyi güzel ama problem var :S

    ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU
    ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU




  • Arkadaşlar elimde ABS+ (Beyaz Renk) filament var. PLA alacakken yanlış sipariş vermişim Robotistandan. Kullanan varsa çok uygun fiyata verebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xapex

    Arkadaşlar elimde ABS+ (Beyaz Renk) filament var. PLA alacakken yanlış sipariş vermişim Robotistandan. Kullanan varsa çok uygun fiyata verebilirim
    Fiyat nedir? 1kilo mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcanon

    Fiyat nedir? 1kilo mu

    Alıntıları Göster
    Evet hocam 1kg.
    Çocuklarla beraber derste kullanmak için almıştık ama kullanmayacağım. 80 TL + 7 TL kargo ücreti ile almıştık. 50 TL ye bırakabilirim. Kutusuyla sıfır duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde anet a8 metal kit ve titan extruder bulunmakta. Almak isteyen mesaj atabilir. Metal kit 300 tl, titan extruder 80tl.
    Metal kit şuan bir set mevcut. https://www.thingiverse.com/thing:3721764ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONUANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 2 Kasım 2019; 20:33:7 >




  • Prusa I3 mü Anet A8 mi Almayı Düşünüyorumda
  • Y ekseni motorumdan geldiğini düşündüğüm bir titreşim gürültüsü var alette. Yalnız sadece yatak ısıtma ışığı yanınca geliyor. Yatak ışığı yan-sön yaptıkça ses de git gel yapıyor. Var mı nedenini bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bir süredir 3d yazıcı arayışına girdim ve modlanabilir üzerinde uğraşabileceğim bir model olarak gördüğüm için Anet a8 modelini uygun görüp sizlere yazmaya karar verdim ilk olarak en hızlı ve güvenilir olarak yazıcıyı nerden temin edebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deranzo

    Öneriniz için teşekkür ederim. Evet, ben de birkaç yerde onu okudum. Benim de aklımda olan ve yapacağım bir mod. İyice detaylarını araştırıp deneyeyim. Sonra da konuda paylaşımını yaparım.
    Merhaba. Elimde anet a8 yazıcım var. Bazı sorularım var cevap verebilirseniz çok sevinirim:
    1. olarak bu makinenin kullandığı sd kart türü nedir? Yanında gönderileni bulamıyorum. Elimdekilerin hiçbiri boyut olarak olmuyor. Almak istiyorum ama türünü tam bilmiyorum.
    2. olarak da bazen modelin belli bir yerine geldiğinde yazmayı durduruyor. Ekranda "idle" yazıyor. Aynı modeli ilk baskıda tamamlamıştı. SD kartım olmadığı için cura ile bilgisayar üzerinden çıktı alıyorum.
    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.




  • Ne oldu arkadaşlar :D Yazıcıları kenara mı salladık. Bu günlerde sigma profil yükseltmesi yapayım diyorum, yapan var mı önerir misiniz?

  • merhabalar

    anet a8 yazıcım

    sigma profil

    E3D V6 takılı

    4adet smoother V1.0 

    4 adet ender 3 pro yellow springs

    MK8 Ekstruder

    anakartım'da anet a8 v1.7

    2adet MOSFET


    https://tr.aliexpress.com/item/32832887426.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ec584c4dF1O9eC

    bu ürün'den aldım

    https://www.thingiverse.com/thing:2443459


    ingilizcem olmadığı için anlamıyorum daha önceden bunları yaparken biri varsa benimle iletişime geçerse gerçekten çok güzel olur şimdiden teşekkürler






  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.