Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.119
Cevap
20
Favori
281.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Çok iyiydi de, gelse şimdi bekle.

  • Çok güzeldi, ama ne beklemek ne haftalık izlemek kesmiyor be :) Bu sevda bitmez.

  • Gerçekten çok güzeldi son iki bölüm. Müzikler olsun, görseller olsun bayağı epicti. Mangada olmayan bir sürü güzel sahne de vardı. Dövüşün sonunda biter sanıyordum da ekleme sahneler olduğu için dövüş yarım kaldı. Yine de güzel sahneler gördüğümüz için sıkıntı yok. Şimdi gel de bekle cidden. :) Nisan ayında gelir diye düşünüyorum ben, bakalım tahminim tutacak mı göreceğiz. Kalan 26 bölümde bolca ekleme sahne bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ananı satıyım bu neydi :D


    Kubo işi ciddiye almış asıl bu final ile belli oldu. İş tamamen değişti şuan, hikaye çok çok garip ilerleyecek. Eksik ve çabuk geçilen bölümleri tam anlamıyla tamamlayarak ilerleyecek anlaşılan.


    Mangayı okumama rağmen dört gözle yeni sezonları bekliyorum.


    Bleach aştı kendini...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 1 Ekim 2023; 3:8:5 >
  • Peak Anime budur arkadaşlar. Muazzamdı!


    Beklentilerimin çok çok üstündeydi.


    1. kısımdan çok çok daha iyiydi bu 2. kısım.


    3. kısım bundan da iyi olacaktır.


    2024 ilkbahar sezonuna yetişsin rica ediyorum ## [Anime] BLEACH ## 

  • Yanlışlıkla final bölümünün ikinci partını izleyerek bleach'e erken final yaptım.
    Ama şunu fark ettim, ilk partı izlemeyerek hiçbir şey kaybetmemiş gibi olmuşum
    Part 2 ateş ediyordu o kadar iyi
    Dokumacı kaptan üf be dedirtti,ciddi olarak Aizen bunlara karşı çıksa Hyokyoku ile bunlara eşit güç elde edene kadar iyice haşat ederlerdi Aizen'i.
    Olan İshida'ya oldu savaşa giren ölümü kabullenir sonuçta. Gene de var bir olay İshida ile yanındaki quincy teğmeni halen yeteneklerini açmadılar ve İshida'nın boşu boşuna yaver olduğunu düşünmüyorum.
    Muhtemelen İshida şov yapacak yeni sezonda.
    Kalem kaptan üf be dedirtiyor gerçekten, sadece kendi bankaisini mühürlememesine şaşırdım muhtemelen açıklaması gücünün çok kontrollü olmasıyla ilişkili.
    Yeni yıla kadar ufak ufak videolara devamke artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    aizen diger uyeleri hyokyoku ile gecseydi bile ichibei ye hic bir sekilde gecemezdi bence

  • Aizen'in son aldığı formu kimse ile kıyaslamayın, reiatsu bile hissedilemeyen farklı bir boyutta güç kazanmıştı. O hali olsaydı şimdi kimse karşısında duramazdı. Animenin güç dengesini bozacağı için zaten İchigo'nun FGT ve Aizen'in awakened formları kalıcı olmadı.

  • Part 2'nin final bölümleri beklediğimiz gibi mükemmeldi. Çıtayı yükselttiler. Sıfırıncı takımın güçleri görsel olarak güzel yansıtılmış. Artık Part 3'ü bekleyeceğiz.  ## [Anime] BLEACH ## 

  • Lan oğlum ne gerek vardı Orihime'nin füzeleri kardashian kıçına çevirmeye  ## [Anime] BLEACH ## 

  • İnternette bir yorum okumuştum, mangayı okumuş olanlar bile Ishida'nın Quincy'lere katılmasını halen tam anlamamışlardı.
    Son sezonda şu dikkatimi çekti: Ishida Ychbach'a katıldıktan sonra Ychbach, İchigo'nun peşini bıraktı.
    İshida çok yüksek ihtimalle Ichigo'yu ve arkadaşlarını korumak şartıyla katılım gösterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ichigo'nun FGT (Mugetsu) gücü ile True Shikai / Bankai (daha çok bankai diyelim, Shikai hali güçlü olmayabilir tabi ki) hali arasında hangisi güçlü net bir şey söyleyemiyor okuduğum yorumlarda, sanki herkes haklı ## [Anime] BLEACH ## 


    Şimdi sizlere sormak istediğim şudur: FGT mi True Bankai mi daha güçlüdür?


    Ayrıca Aizen FGT sonrası ölmediği için (Hougyoku onun zayıflamasına sebep olup Urahara'nın onu mühürlemesine izin verse de) ve durduğu yerde güçlenen bir shinigami üstü varlık olduğundan dolayı FGT ve True Bankai arasında karar verdikten sonra, Aizen'in hangi konumda olacağını düşündüğünüzü de merak ediyorum.


    Zaten bu cevaba göre 0. takımın şansı var mı yok mu onu da anlamış olacağız diye düşünüyorum ## [Anime] BLEACH ## 


    Kavga gürültü kopmadan, fikirlerimizi açıkça belirtirsek çok iyi olacaktır.


    Ben başlıyorum; aslında gönlüm FGT'den yana çünkü nihai hali olduğu söylendi Ichigo'ya, tabi yine Ichigo'ya söylenen başka bir şey tüm güçlerini sonsuza kadar kaybedeceği ile alakalıydı. O yüzden ortada yalan ya da tutarsızlık var gibi düşünerek bu formun tek atımlık kurşun misali, dövüşebilme potansiyelinin aslında olmadığı kanısına vararak True Bankai gücünün daha üstün olduğunu düşünmekteyim. Gerçi o bankaiyi göremedik ama Ywach korkuyorsa bir bildiği vardır diye de söylemeden edemeyeceğim ## [Anime] BLEACH ## 


    Aizen için de FGT'ye yakın bile olmadığı gösterilse de, mühürsüz hali ve zanpakutosunu gerçekten kullansa True Bankai ile kapışabilir diye düşünüyorum. Yani güçlendiğini söyleyip, 0. takımın Aizen istilasına bir şey yapamayacağını düşünmekteyim. (mühürlendiği sandalyedeki formuyla değil tabi ki yaptığım kıyaslama ## [Anime] BLEACH ## )


    Ekleme: Aizen aşırı kibirliydi, sırf merak ettiği için ve kibrine de yenik düştüğünden dolayı Gin'in ona saldırmasına izin verdi. Halbuki Kyouka Suigetsu'yu deaktif edebilmenin tek yolunun ona "dokunmak" olduğunu bilen Aizen, Gin hamle yaparken onu paramparça edebilirdi çünkü niyeti apaçık belliymiştir Aizen'in gözünden baktığımızı düşünürsek. Ama o dediğim gibi kibrinden ve merakından dolayı bunun yaşanmasına izin verdi. Ulan Kubo çok iyi yazmışsın Aizen karakterini, adamın geçmişi bile yok ama muazzam bir villain ## [Anime] BLEACH ## 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 4 Ekim 2023; 19:19:33 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Hocam bence bu konuyu tartışmak anlamsız olabilir çünkü true bankaiyi göremedik bile dediğiniz gibi. Yhwach devamlı kırdı bankai formundaki Zangetsu'yu. Öte yandan Final Getsuha Tenshou ise bence Yhwach'ı tekleyebilirdi ki zaten Yhwach'ı durdurmak için Almighty'si gittikten sonra bir kılıç darbesi bile yeterliydi. Aizen'in tek yememesi tamamen Hougyoku sayesinde bence. Mugetsu zaten Bleach evreninde en op skill denilebilir. Bu yüzden tek kullanımlık şekilde bıraktı Kubo. Yoksa evrende güç dengesi bayağı değişirdi ve Ichigo'nun düşmanı kalmazdı. Aynı şekilde Aizen'in hougyoku ile olan son formu da op olduğundan bir daha o şekilde görmedik. Bana kalırsa Almighty Yhwach = Final Getsuga Tenshou Ichigo = Hougyoku Aizen diyebilirim. Sonuç olarak Ichigo'da FGT, Aizen'de Hougyoku olmadıkları için son savaşta Yhwach'a karşı 2v1'de bile zorlandılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İchigo'nun o haliyle FGT kullanmasına bile gerek yoktu, Aizenin tüm vücudunu parça pinçik edecek kadar güçlüydü, sadece zaman gerekliydi fakat önceden de dediğim gibi bu formlar Bleach dünyasında ki güç dengesini alt üst edeceği için illa FGT yaptırdılar güçlerini yitirip baştan başlaması için. Eğer ki İchigo o güçlü formuyla sürekli kalsaydı direkt yeni ruh kralı olarak başa geçmekten başka senaryosu olmazdı serinin yada artık seri Dragon Ball misali güç dengelerinin ucu bucağı olmadan sürekli ilerlemeye devam ederdi bu da Bleach'in onca bölüm yayınlanan hikayesine aykırı duruyor. True bankai olayını görmediğimiz için kıyaslayamıyoruz fakat ben yinede FGT kadar güçlü olduğunu sanmıyorum çünkü geçmişte yani 1000 yıl önceki savaşta

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ywach'ın Allmighty formuyla yok edenler İchibei ve Yamamato imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 4 Ekim 2023; 20:33:55 >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Yhwach ile Ishida arasında bir anlaşma yok hocam. Ishida'nın Yhwach'ın tarafına geçmesinin anlamlandırılmaması olayların çok hızlı geçiştirilmesinden kaynaklı. Bence o tarz konuları çok irdelemeyin çünkü mangayı okumadığınız için spoiler yeme ihtimaliniz yüksek olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Hocam benim düşüncem, Kubo o bankai'yi bize son dövüşte gösterecektir. Bu değişiklikler bence ona işaret. Zaten değişiklikleri gördükten sonra güç dengesi adına görüş almak istedim sizlerden.


    True Bankai için, FGT'den daha güçlü diyen çok var bu arada. Bana bir yandan mantıklı, bir yandan da aşırı mantıksız geliyor bu söylem.


    Diğer arkadaşların da yorumlarını alabilirsek konuda hem canlılık hem çeşitlilik olur.


    Az da olsa, uzun zamandır Bleach hasreti çekenlere güzel bir ortam oluşur diye düşünüyorum.

  • Bakın şöyle bir post var 31 bin oy kullanılmış ve sonuca bakın



     ## [Anime] BLEACH ##
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bence de animede bankaiyi bir süre göreceğiz. Özellikle son fightın bayağı uzayacağını düşünüyorum. Mangada kalan bölüm sayısı 76 ve animede 26 bölüm var daha. Baştan sona her anime bölümünün ortalama 5 manga bölümü içerdiğini düşünürsek en az toplamda 10 bölüm kadar animeye özel ek sahne göreceğiz gibi duruyor. Senjumaru'nun bankaisi bunun habercisiydi zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Öyle olacağını umuyorum. Son dövüşün bu sayede çok daha anlaşılır olmasını bekliyorum (ve tabi ki finalin de öyle).


    Güç sıralamasına dönecek olursak, üstte paylaştığım tarzdaki karşılaştırmalarda True Shikai bile Mugetsu'dan güçlü olarak gösteriliyor.


    Çok farklı düşünceler var açıkçası, Mugetsu gücünün bu kadar küçümsenmiş olduğunu bilmiyordum.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Hougyoku Aizen vs FGT Ichigo yapılmasının sebebi sanırım çoktan şimdiki izlediğimiz seviyenin üstüne çıkılmış olmasıydı.


    Yani tek seferlik olan FGT ile mühürlenip sandalyesinde mahsur kalan Aizen bir nevi, oyunlardan da bildiğimiz tabirle "nerf" yediler.


    Şimdiki 0. takımın dünyaları sarsan bankaisi vs hala o "hissedilebilir varlık" gücü seviyesinde.


    Sanırım insanlar çok küçümsüyor Hougyoku Aizen ve FGT (Mugetsu) Ichigo'yu ## [Anime] BLEACH ## 

  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.