Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.119
Cevap
20
Favori
281.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Hocam buyuk ihtimalle True bankai ichigo nun gucu daha stabil ve. Mugetsu daha cok one-hit teknigi oldugu icin kullanisli bir form degil. True bankai de ichigo nun tamamen melez kisimlarini da iceriyor. Umarim goruruz anime de ek sahne olarak



    Acikcasi Hougyoku aizen ve FGT, ichibei e karsi birsey yapmaz fazla. Romanlarda Ichibei nin Soul King den bile eski oldugu mu ne yaziyormus. Kendisi tam shinigimi bile degildir buyuk ihtimalle. extra guc olmadan (hougyoku) tam olumsuz olan tek karakter sanirim.



    Bu arada aizen i ichigo nun arkadasi hissedebiliyordu ama dangai ichigo yu hissedemiyordu

  • Aizen Kubo’nun ve Bleach’in kırmızı çizgisidir :D

    Ben karşılaştırmaları doğru bulmuyorum , Aizen Ichibe ile savaşsaydı kağıt üstünde Ichibei Aizeni yok ederdi gibi geliyor ama tamamen kurguya bağlı birşey.

    Aizen çok zeki bir karakter ve çok bozuk yeteneğe sahip. Hem reiatsusu var hemde Almighty'e bile karşı durabiliyor. Aizen harici Almighty'i bozan birde Tsukishima var. Aizen bana göre yamamotoyu bile alamazdı ama rakibini iyi analiz edip Yamamotonun kılıcını mühürleyip işini hızlıca bitiriverdi. Belki başka bir yoldanda 0. Bölüğü kolaylıkla yok edebilirdi.

    Tek bildiğimiz şey Aizen ve Ichigonun önceki hallerinden daha güçlü oldukları. Zaten mangada Aizenin daha çok güçlendiği yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 5 Ekim 2023; 14:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Tabi ki daha stabildir True Bankai ancak Mugetsu formunun çok çok üst seviye bir varlığa işaret ediyordu. Yani güç olarak da epey yukarılarda olması gerekiyor.


    Ayrıca bu Ichibei'nin güçleri gibi op güçleri durdurabilmenin tek yolunun reiatsu olduğunu hatırlıyorum (yanlış hatırlıyor da olabilirim).


    Almighty Yhwach bile Aizen'in devasa reiatsusuna ve yeteneğine karşı aşırı temkinliydi. Aynı şekilde Ichigo'nun gücüne de öyle.


    Ben şahsen o iki formun (Hougyoku Aizen ve Mugetsu Ichigo) görebileceğimiz en üst seviye olduğu kanısındayım. Zaten o yüzden ikisi de "nerf" yani güçsüzleştirildi o dövüşün ardından.


    Kubo çıkıp açıklasa güç dengesini de uğraştırmasa keşke 

  • Thicc Ladyoutube
    Music: Shiro SAGISU All Music Composed by: Shiro SAGISU Arranger : Shiro SAGISU, Masamichi Amano, CHOKKAKU, Jun Abe, Hiroyuki Matsugashita, Shu Kanematsu Orchestrators: Shiro SAGISU, Masamichi Amano, Shu Kanematsu Lead Vocalist: Hazel Fernandes, Mike Wyzgowski BLEACH: THE BLOOD WARFARE Original Soundtrack I Bleach: Thousand-Year Blood War Original Soundtrack I Track list: 00:00 On the precipice - orchestra 2022 02:00 1142 TYBW piano synth suspense 02:37 Hollow zombie TYBW 03:04 1130 TYBW full of guitars 07:46 1130 TYBW full orchestra choir 10:27 1130 TYBW full orchestra choir 12:57 34 to 74 TYBW full orchestra choir 15:14 Cello solo by Martin Loveday 17:18 Blaze of soul - orchestra 2022 19:11 Hollowed 2022 B type 20:57 1151 TYBW intro fanfare 21:38 On the precipice - post grunge 2022 24:55 Dark 2211 TYBW full orchestra 27:19 1133 TYBW CH united 31:22 2202 TYBW suspense 33:30 1130 TYBW violin viola duo 35:54 Soundscape to ardor - harp 2022 38:45 2219 TYBW racy orchestra 41:56 1130 TYBW piano solitude 45:32 1106 TYBW CH united 49:55 2211 TYBW racy orchestra 52:25 Raw breath - orchestra 2022 54:05 BLEACH TYBW theme 58:43 2215 TYBW strings 1:01:32 Number One - Bankai 1:06:18 Nothing can be explained 1:10:16 Cometh the hour - avant garde
    https://www.youtube.com/watch?v=bIv9t8r0t6k

    OST'ler düşmüş.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Ichigo yeni gücünü öğrendikten sonraki hemen ilk konuşması bence anahtar açıklamayı içeriyor.

    Ichigo tam geçmişi hatırlarken "artık sizinle beraber savaşmayacağım çünkü hepiniz aslında bensiniz." diyor bu sahnede.

    Mugetsu= Hollow nihai gücü+ Kısıtlanmış Quincy gücünün Quincy güç aşırtması, tıpkı İshida'nın soul society'de kullandığı gibi+ Ichigo'nun Shinigami gücü( 1000 ay çalışması sonucu elde ettiği güç)

    Tam güç bankai= Fullbring+Hollow+ Quincy tam gücü+ Shinigami Ruh kralı güç takviyesi.

    Burada güç farkları quincy geçici, kısıtlı aşırı gücünün yüksekliği ile Shinigami güç kralı takviyesi+ quincy tam gücü kıyası.

    İchigo bu sezonda" Urahara ukalalık alma ama güçlendim diyor".

    Eski savaşta ise İchigo bunu Aizen savaşında hep depresif çünkü bedelini ödeyeceğinin farkında. Mesela Aizen saldırıdan sıyrılsa İchigo kaybetmiş olurdu.

    Mugetsu öncesi İchigo gücü bence 1000 yıl dede seviyesinde. Mugetsu ile bunu aşıyor.

    Bu analiz sonucunda Mugetsu:>>> Tam Bankai.

    Öte yandan her ne kadar Aizen'in gelecek savaşını görmediğim için yorum yapamasam da Aizen'in koltuktaki hali bile öldürmesi çok zahmetli ise bu da başka bir kanıttır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    Aslında dediğiniz gibi Mugetsu > True Bankai olması gerekiyor ama önceki mesajlarda da attığım tarzda anketlere denk gelirseniz True Shikai halinin bile Mugetsu gücünden daha üstün olduğunu düşünüyor insanlar.


    Burada bence güç algısında bayağı karıştırdı Kubo insanların aklını.


    Mümkünse önümüzdeki sezonlarda bunlara da alttan alttan açıklamalar yaparsa (0. takımın kısıtlanmış gücü hakkındaki 3 dünyayı sarsacak güç diyor ve sarsıyor da gerçekten) çok iyi olacaktır.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Tamamen saçmalık. Mugetsu formunu Kubo, Aizen'i mühürlemek, İchigoyuda resetleyip yeni bir hikaye başlatmak için tamamen oldu bittiye getirdiği için o formun gerçek güçü tam yansıtılmadı. Tek bir hafifce sallamayla bile ortaya çıkan gücün boyutunu anlatmak için animede bir süre sessizlik oluşmuştu. Bu show olsun diye yapılmadı. True shika formunda durma sen sağa sola getsuga çiz, jujisho fırlat. İsterse bankai formuna geçip yapsın. Mugetsunun yanından kıyısından geçemez. O seviye bambaşka bir seviyeydi ki Aizen bile aradaki seviye farkını anlayınca öfkeden deliye dönmüştü.

  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt

    Hocam dayandıkları nokta şu anladığım kadarıyla: Ichigo gerçek gücünü öğrenmeden önce Mugetsu formunu kullandı, o yüzden True Shikai bile (gerçek gücünü artık öğrendiği için) daha güçlü diyorlar.


    Bence yanılıyorlar; Mugetsu formunu kabul etmek zorunda olan Ichigo hem genç Yhwach'ı hem de tam anlamıyla tanımadığı Zangetsu'yu (Hollow'u yani) kabul ederek o güce ulaşıyor zaten.


    Mugetsu formunu yenebilecek tek form, Prime Yhwach yani genç olmayan, tecrübeli Yhwach (Ichigo'yu başından beri iç dünyasında karşılayan kişi oluyor) ile Zangetsu'nun tam olarak kim olduğunu bildiği formun kabullenildiği nihai nokta olabilir bana kalırsa. O da şu anki TYBW'deki kabulleniş değil yanlış anlaşılmasın. Bildiğiniz "bana her şeyini ver sonucunda da her şeyimi al" moduna getirecek güçten bahsediyorum.


    Burada Aizen de haklı oluyor ayrıca, hangi konuda derseniz "reiatsu" seviyesi olarak Ichigo aşılamayacak derecede bir seviyeye geliyor. Bir güce karşı gelebilmenin tek yolunu Ichigo vs Kenpachi dövüşünde Kenpachi anlatmıştı "yüksek reiatsu üstün gelir" demişti. Buradan yola çıkarsak ve Aizen'in resmen hile açtığı senaryoyu Ichigo "reiatsu" arttırarak yenebilmiştir daha doğrusu zayıflatabilmiştir çünkü Aizen de muazzam seviyede bir reiatsuya sahip.


    Ben böyle anladım açıkçası o yüzden sizlerin de fikrini almak istemiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 9 Ekim 2023; 18:8:3 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Hocam true shikai degil de true bankai daha gucludur bence. Cunku sadece kendi gucleri degil + royal palace daki reiatsu ozel oldugu icin daha gucludur diye dusunuyorum.

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Royal Palace eğitimini unutmuşum evet True Bankai daha güçlü olabilir bu durumda.


    Kafam karışmaya başladı iyice şu önümüzdeki sezon ve ondan sonraki final sezonunda umarım güç seviyelerini karşılaştırabileceğimiz dövüşler görebiliriz.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Bir de su var true bankai nedir ne degildir bilmiyoruz, belki de final getsuga tensou true bankai nin teknigidir.


    Eger vaktiniz varsa romanlari okumanizi tavsiye ederim. cok fazla bilgi eklemesi yapmis. Mesela aizenin mukende guclenmesinin sebebi mukende tutsak olan eski bir kenpachinin aizenin uzerindeki 6 muhurden 2sini bozmasindan kaynaklaniyormus.



    Acikcasi Kubo nun bir kac noktayi daha aciklamasi lazim. Ichibei ve soul king zamanin basindan beri var. bu adamlar kim? baska benzer varliklar var mi vs? gibi.



    Umarim Hell act gelir de belki az da olsa hem final getsuga hem de ichibei hakkinda cok daha fazla bilgi ediniriz

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Hocam kaynak var mı önerebileceğiniz bu romanlar için? İngilizce de olur yeter ki doğru çeviri diyebilelim yazılanlara.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    hocam buradan hepsine ulasabilirsiniz. Wikide de yazdigi gibi light novel vs. hepsi canon.


  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Ichigonun hiçbir zaman en son seviyeye ulaşamamasının nedeni en başında güçlerini doğal yolla elde etmeyişi ardından güçlerini hiçbir zaman ne tam kabul edip ne de tam kavrayabilmesi. Kendisi de bir yandan haklı .Adamda all in one olduğu için hangisi hangi ne tam kestirebildi ne de hepsininde kendisine ait tek bir güç olabildiğini farketti. Zaten kraliyet sarayında kılıcı dövülürken zangetsu ile hollowu ayrı bir kişilik gördüğü için çift kılıca ulaşabildi ki bunun farkına en başında varsa çift kılıcı daha önce elde edecekti.


    Mugetsuga formunun karşısında o saldıraya maruz kaldıktan sonra ayakta durabilecek tek kişi Aizen'di. O da ölümsüz olduğundan dolayı kaldı ki o bile o saldırıyı yedikten sonra o kadar zayıf düştü ki mühürlenmekten kurtulamadı işte. Aizen'in reiatsu gücü hiçbir zaman ön plana çıkmadı fakat herifte devasa bir reijatsu gücü vardı.

    Zaten Ywachın belirlediği 3 özel kişide kendileri. Tek ortak noktalarıda devasa ruh güçleri. Ruh gücü Bleach evreninde herşeydir. Kidou temelli saldırılar ön plana çıksada aslında hepsinin altında reiatsu var. Bu hikayede tam olarak yansıtılmadığı için akılda kalıcı olmadı maalesef. Hatırlarsanız Soi Fon'un shikasi suzumebachi ikinci kez aynı yerden saldırı yiyen kişiyi öldürüyordu. Ki bu saldırı Aizen'de işe yaramadı. Sebebini ise kendisi söyledi. Reiatsu. Bir baŞka örnek hatırlarsanız yaşayan dünyaya baskın yapan hollowlardan birisini sadece ruh gücüyle moleküllerine ayırmıştı Aizen.

    Böyle devasa bir ruh gücüne sahip bu herif bile hougyokunun sayesinde güç bela atlattı o saldırıyı. Şahsi fikrim allmight Ywach ve 0. takım dahil o saldırıdan hiç kimse sağ kurtulamaz. Çünkü İchigonun o formu fiziksel ve ruhsal olarak sınırları ortadan kaldırıp en tepeye ulaştığı bir formdu. O yüzden true shikai true bankai falan o formun yanına bile yaklaşamaz. O formda zaten bir daha gelmez.  

  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt

    Ichibei nin tamamen olumsuz.


    Squad 0 uyeleri birbirlerine canlandiriyor. direk olumsuz diyemeyiz tabi bu duruma




    almighty ywach ise direk tanri artik. sadece still silver denilen guc yuzunden kaybetti. ona ragmen olmedi zaten Ywach suanki ruh krali bu arada. Yenilse bile gorevine devam etmek zorunda gibi birsey.

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam okuyayım.

  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt

    Aslında o çift kılıç olayında Zangetsu'nun biz "biriz" dediğinde o şekilde kabullense, dediğiniz mantıkla onları tek bir kılıç olarak fusion dediğimiz şekilde kullanacaktı belki de. Zaten Mugetsu gücüne ikisinin karışımı ile ulaşıyor, ikisini bir olarak kabul ettiği zaman yani.


    Aizen'in reiatsusuna değinilecek hocam merak etmeyin, aslında övündüğü kadar o hissetme-hissedememe mevzusunda haklı ama Ichigo ve plot armoru Aizen'i güçsüz gösteriyor 


    Evet şimdi düşününce daha mantıklı geldi, Mugetsu Ichigo ve Hougyoku ile sınırsız kez güçlenebilen Aizen mevcut evrenin en güçlüleriydi ve orada bitti, tabiri caizse nerf yediler (kısıtlandılar) gerçi Ichigo zaten tek kullanımlık bu teknik dediği için o zaten nerflü gelmişti dövüşe 

  • https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=8V7VIKSxuus

    Bleach ending 27'yi paylaşmak istedim. Bin yıllık savaşın mangada ilk kez duyurulduğu zamana yönelik göndermeler yapan, bize Ishida'nın yaşadığı büyük kararsızlığı ifade eden, halen tartışılan Mugetsu ve İchigo'nun hollow maskesini son kez kullandığı "müthiş" ve mangakanın favori filler sezonunu içeren arca ait olan endingi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerezlik bleach evreni animesi Burn the Witch bölüm 0.7 çıkmış, evreni öğrenmek isteyenlere duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.