Şimdi Ara

anime neden izlenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşalar başlıkta belirtttiğim gibi arkdaşa çevremdeki bazı insanlar anime izliyolrlar ben pek otur şeyleri sevmem her neyse yanıma gelip habire konuşuyorlar.
    neden anime izliyosunuz iyi kötü yanları ne falan öyle şeylerden biraz bahsedermisiniz.



  • can sıkıntısı
  • Bir insana niçin film yada dizi izliyorsun diye sormakla aynı şey bence. Ayrıca bu soruyu izleyen arkadaşlarınada sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildcarrot kullanıcısına yanıt
    İzlenme sebebi normal filmler diziler gibi, onları hoşça vakit geçirmek için izliyorsak animeleride aynı şekilde. Anime dünyasında sinema sektöründe olduğu gibi bir çok tür var, herkes beğendiği sevdiği türden bişeyler izler. Bazı yapımlar sinemadada olduğu gibi sana bir kaç saat güzel vakit geçirebileceğin bir eser sunarken bazıları adeta seni içine çeker, ilgini çeken karakterle empati yaparsın kararlarını sorgularsın onunla sevinir onunla üzülürsün. Animeler sana sinema ve romanlar ne veriyorsa aynı şeyleri sunar. Görsel yayınlara vakit ayırabiliyorsanız, samimiyetimle söylüyorum açın Anime izleyin size çok daha fazla şeyler kazandıracaktır. Mesela hayattan kesit olarak Usagi Drop adlı eser bende yeri bambaşkadır. Biyolojik olarak olmasada bir ''Baba'' nasıl olunur, evlat sevgisi nedir Baba evladı için nelerden vazgeçebilir onbir bölümlük harika bir eserdir bana göre. Bu eserin senaryosunu güzel bir ekiple çek Türkiyede annelerimiz ablalarımız onbir hafta gözü yaşlı ekrana kitlenir. Sinemada bu ara en revaçta film mesela Avengers Ultron Çagı gişede çok iyi, Marvel Comics kahramanlarının sinemaya uyarlı hali alt yapı çizgi roman. Türünü seviyorsan mutlaka izleyeceğin bir filmdir ve tamamen denk örnek diye söylüyorum izliyeceğin Animelerdende bu filmden aldığın hazzı alırsın belki daha fazlasını. Herşeyi geç arkadaş ortamında madem bu kadar etkin Anime dünyası, seninde bir kaç Anime izleyip genel kültür olarak muhabbetlerde söz sahibi olman fikir beyan etmen için iyi olacaktır. Anime herkes sevicek diye birşey yok tabi sevmeyedebilirsin, başta uzun serilerden kaçın. Japonca seslendirme başta acayip gelecektir alıştınmı vazgeçemezsin. Başlangıç yapmak için Üst Konu başlıklarından Anime / Manga öneri başlığına bir göz gezdir istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 8 Mayıs 2015; 14:16:52 >




  • Farklı karakter tipleri ve farklı düşünce yapılarını öğrenmek ve klişe olmayan farklı etkileyici sahnelerden etkilenip bu karakterler üzerine düşünmek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ve filmleri tüketip izleyecek birşey bulmayınca animeye yöneliyor insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonca seslendirme ve çizimler beni benden alıyor. Samimi söylüyorum dizilerden hemen sıkılıyorum, izlediğim birkaç sağlam dizi harici izlemiyorum. (Hani herkes dizi izliyor ya ondan dedim. Benim için de anime böyle, bir anime bitiyor diğeri başlıyor.)

    Kısacası anime başka bir dünya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenpachii

    Dizi ve filmleri tüketip izleyecek birşey bulmayınca animeye yöneliyor insan

    Bence alakası yok yukarıdaki yorumuma bak. Death Note'la başladım animeye, şuan filmlere ayırdığım vakitten çok daha fazlasını animelere ayırmış biriyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildcarrot

    arkadaşalar başlıkta belirtttiğim gibi arkdaşa çevremdeki bazı insanlar anime izliyolrlar ben pek otur şeyleri sevmem her neyse yanıma gelip habire konuşuyorlar.
    neden anime izliyosunuz iyi kötü yanları ne falan öyle şeylerden biraz bahsedermisiniz.

    Senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki Death Note'u,Welcome to the NHK'i,Steins Gate'i,Monster'ı baştan ne olacağını bilmeden izlemek isterdim.
    Eğer bana bir süper güç verilseydi büyük ihtimalle aklımdaki herhangi birşeyi unutabilmeyi dilerdim
    Tabi sırf anime için demiyorum bunu.Yeniden okumak istediğim kitaplar (Harry Potter serisi),izlemek istediğim diziler (Lost) var.(Losttan pek emin değilim ama )Sadece haline imrendiğim için yazmak istedim.




  • anime dizi ve filmlerden farkli tbi.ayri bi dunya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü yanları bağımlılık depresyon boşvermişlik.. hiç başlama kardeşim, emin ol naruto death note falan izlesen bağımlı olursun ama güzel gelmiyorsa inan ki başlama.. diğer türlü devam edecektir, ve bi süre sonra gerçek yaşam tatsız gelecektir.. japonyada intiharların büyük bir sebebi de budur..
  • Üstteki mesaja arkadaşın trollediğini varsayarak yorum yapmayacağım.Anime film ve diziden tamamen başka bir dünyadır.Japonların geçmişini,kültürünü hatta Japonca bir çok kelimeyi bile sadece anime izleyerek öğrenebilirsin.Eğer hayalgücün geniş biriysen izleyebileceğin yığınla seri var.Realist bir insanım ben öyle süpergüç falan hiç gelemem dersen yine realistik bir sürü seri var.Anlayacağın hoşlandığın türü bulduktan sonra o kulvarda seri çok.
  • Tv yayınları ve Blu-ray arasındaki kalite farkı haricinde hiç bir derdim yok, birde 20 dakika sürmesi canımı sıkıyor o kadar. Dizilerin çoğundan bin kat daha iyi kanımca (özellikle yerlilerden)
  • @KanameSama beni mi kastettiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanameSama

    Üstteki mesaja arkadaşın trollediğini varsayarak yorum yapmayacağım.Anime film ve diziden tamamen başka bir dünyadır.Japonların geçmişini,kültürünü hatta Japonca bir çok kelimeyi bile sadece anime izleyerek öğrenebilirsin.Eğer hayalgücün geniş biriysen izleyebileceğin yığınla seri var.Realist bir insanım ben öyle süpergüç falan hiç gelemem dersen yine realistik bir sürü seri var.Anlayacağın hoşlandığın türü bulduktan sonra o kulvarda seri çok.

    Bro ama adam haklı gibi, kendimden biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.