Şimdi Ara

Ankara'nın Göbeğinde Alt Yapı Yok Uyarısı Alınması Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Keçiörende oturuyorum. Uzun yıllardır türk telekom kullanıcısıyım. Yakın dönemde taahhüdüm sona ereceği için internet servis sağlayıcımı değiştirmeye karar verdim. Maalesef adresimde diğer firmaların alt yapısı yok. Bu yüzden Türk telekom üzerinden hizmet veren firmaları araştırmaya başladım. Milenni.comdan adresimi sorguladığımda adreste alt yapı olmadığı şeklinde bir uyarı alıyorum. Sokağımdaki diğer binaları sorguladığımda 50-60 mbit arası hız alabilecekleri bilgisi çıkarken, oturduğum apartman için böyle bir uyarı çıkması normal mi? Az evvel vodafone ofisine gittim, orda da adresimi sorguladıklarında alt yapı olmadığını belirttiler. Halen türk telekomdan 24 mbit internet kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşamamın sebebi ne olabilir? Türk telekoma mahkum kalmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türk Telekom’un adres sistemiyle ilgili bir hata olsa gerek. Bana açık adresinizi, ad soyad ve telefon bilgilerinizi iletirseniz size yardımcı olmaya çalışayım. Konuyu Türk Telekom toptan satış birmine iletip çözmeye çalışırız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, foruma geri dönmüşsünüz.

    Upload ile alakalı bir gelişme var mıdır acaba yakalamışken sorayım.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Teşekkürler. Türk Telekom’dan henüz bir sonuç alamadık. Düzenli olarak sorup talep edip uğraşıyoruz. Umarım sonuca ulaşırız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.