Şimdi Ara

Ankara Reis Opel Rezilliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendime Astra j aldım. malesef reis otodan alma gafletinde bulundum. aracı temizlememişler bile. üstü başı toz içindeydi neyse çok sorun değil.

    1 hafta sonra kankam için almaya gittik. oda astra sedan dizel almaya karar verdi. neyse aracı almaya gittiğimizde sileceklerin ordaki camın birleştiği yerdeki plastiğin çizik olduğunu gördük ve söyledik neyse değiştirdiler. arkasından aracı aldık yola çıktık 2-3 dakika içinde radyo sistemi kapandı bi daha açtık kapandı cd koyduk kapandı falan filan. ertesi gün aracı götürdüğümüzde aaaa sorunmu varmışş ne varki?? siz radyo kullanmayı bilmiyorsunuz falan. ayarlarını yanlış yapmışsınızdır yanlış tuşlara basmışsınızdır...falan filan tabii insan bunları duyunca çıldırıyor. sanki karşılarında çocuk var. neyse radyoyu denemek için aracı alalım dedi, usta geldi marşa bastı aracı götürdü. hani aracı bize satarken bu turbolu araba marşı çalıştırdıktan sonra 1 dk bekliceksiniz lafları.. bize ne anlatıyolar kendileri ne yapıyolar. neyse usta geldi radyoyu söktük yazılım güncellenecek 1hafta sonra gelir. eyvallah dedik 1 hafta sonra geldi takıldı. radyoyu çalıştırdık 3 dk sonra aynı arıza ama bu sefer arızayı kabul etmediler ve bize servis fişi vermediler. arkadaş hemen opel müşteri hizmetlerini aradı şikayet etti sağolsun oradaki bayan çok yardımcı oldu. anlayacağınız aracı satarken x bey sattıktan sonra ne oldu hayırdır?? opel almanya dahil şikayetten sonra reis oto sesini çıkaramadı arızalı parça bu hafta teslim edilecek.(ama parçanın gelmesi yine bizim sayemizde oldu reis hiç bir halt yapmadı) inşallah çalışır. konuyu uzatmamak için bazı olaylarıda atladım. arkadaşım sinirden polise arabamı gasp ettiler diye polise bile gitti. siz siz olun opel reis ten uzak durun... biz öyle yapacağız. saygılar.







  • Hocam size nacizane bir tavsiyede bulunayım. Biz de Mayıs 2011 ayında Astra Classic 3 aracımızı Reis Oto'dan almıştık. Ankara'daki bayiler arasında en uygun fiyatı veren orasıydı. Sonra 1-2 ufak sorun oldu araçta. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda Reis Oto'nun servisinden pek memnun kalınmadığını gördüm. Konya Yolu'ndaki Opal servisini tavsiye ederim gayet güzel ilgileniyorlar. İvedik'te bir Opel servisi daha var şimdi servisin adını hatırlayamadım. Oradan da gayet memnun kullanıcılar. Aracınız zaten garanti kapsamında yani illa Reis Oto'ya gitmenize gerek yok. Sizinle en çok ilgilenen, sorunlarınıza yardımcı olan yetkili servis hangisiyse oraya götürün aracınızı.

    Edit: Bu arada Reis Oto deyince Ankara'daki Reis Oto'dan bahsediyorsunuz sandım ama sanırım İzmir'desiniz Size en ilgili davranan yetkili servis hangisiyse oraya gidin derim yoksa aracınızı daha kötü hale de getirebilirler... İnternette bu tip olaylar da mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONSO_06 -- 7 Mart 2013; 12:38:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALONSO_06

    Hocam size nacizane bir tavsiyede bulunayım. Biz de Mayıs 2011 ayında Astra Classic 3 aracımızı Reis Oto'dan almıştık. Ankara'daki bayiler arasında en uygun fiyatı veren orasıydı. Sonra 1-2 ufak sorun oldu araçta. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda Reis Oto'nun servisinden pek memnun kalınmadığını gördüm. Konya Yolu'ndaki Opal servisini tavsiye ederim gayet güzel ilgileniyorlar. İvedik'te bir Opel servisi daha var şimdi servisin adını hatırlayamadım. Oradan da gayet memnun kullanıcılar. Aracınız zaten garanti kapsamında yani illa Reis Oto'ya gitmenize gerek yok. Sizinle en çok ilgilenen, sorunlarınıza yardımcı olan yetkili servis hangisiyse oraya götürün aracınızı.

    Edit: Bu arada Reis Oto deyince Ankara'daki Reis Oto'dan bahsediyorsunuz sandım ama sanırım İzmir'desiniz Size en ilgili davranan yetkili servis hangisiyse oraya gidin derim yoksa aracınızı daha kötü hale de getirebilirler... İnternette bu tip olaylar da mevcut.

    evet Ankara Reis oto.. meslek icabı Ankarada yaşıyorum. verdiğiniz bilgiler için teşekkür derim. dediğiniz servisi deneyeceğim birde OPAK diye bir servis varmış diğer forumlarda araştırdım bayaa övmüşler. Reis otonun bedava servisi olsa bu kafayla onlara arabamı emanet etmem.




  • Yani ben aracımı oradan aldım ama onun dışında hiç uğramadım Reis otoya. İnternette yazılan yorumlar beni caydırmaya yetti Bir önceki mesajımda ismini hatırlayamadığım servis işte Opak oto Ankara'da araştırdığım kadarıyla en iyi servisler Opak ve Opal.
  • Bluetooth güncellemesi icin gittiğimde illa aracı yıkayalım dediler en sonunda tamam dedim, o sıralar iş yoğunluğundan dolayı arabayı gözüm görmedi ve 2-3 hafta sonra baktığımda araba firca çiziğiyle doluydu. Servis kampanyası yaptılar ona rağmen gitmedim. Ki aracı aldığım bayi olmasına rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Opak servise 4-5 kez gittim, hep memnun ayrıldım. Periyodik bakımlar, oksijen sensörleri, ateşleme bobini, arka koltuk pimi değişimi yaptırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Reis Oto Opel Chevrolet servisini ben de tavsiye etmiyorum. Satış değil de serviste problemler yaşadım bende.
  • 30 yaşında bir doktorum. Standart bakım için götürdüğüm 50 bin km 3.5 yıllık 2013 model astrama 3.250 tl masrafla 4 günde sözüm ona bakım yapıldı. ertesi gün arabayı çalıştırmamla gelen acayip sesler nedeniyle tekrar götürdüm ve kendileri ile hiç bir ilgisi olmadığını söylediler. tesadüfün böylesi. bu da yetmedi bir de baktılar ki şarj dinamosu bozulmuş değişmesi gerekliymiş .2200 tl daha alacaklarmış ama kabul etmemem üzerine ne hikmetse kendi suçları olmadığı halde garntiye karşılatmak için baya bi uğraştılar. ne kadar da hayırseverler ve yüzde 70 ini karşılatırız 700 tl isteriz dediler bir de uzun zaman alırmışşş. parça illa değişcekmiş yetkili servis diye tamir yokmuş. ha bir de triger kayışı ile dinamonun hiç bir alakası yokmuş hem de hiçççç! Yenimahalle OPAK yetikili servis ise siz geitrin olur mu öyle şey tamirle oluyorsa tamir ederiz illa değişcek diye bir şey olur mu hiç yetikili servisiz diye dedi. yani öyle bir şart ad yokmuş. ama bizim reis servis için para alsın da hiç uğraşır mı. arabayı aldığım gibi güvenilir bir ustabaşına sanayiye götürdüm ve 11.30 da verdiğim arabayı saat 15:00 da yaptılar. dinamo değişmesine gerek kalmamamış kayış değişince böyle sorunlar olabiliyormuş.(güya alakaları yoktu) 220 tl ücret aldılar. helal olsun. arabayı da kapıma bıraktılar. ha bir de çıkan parçalar bagajdaydı onlara da bi bakıversin istedim usta. usta baktı çoğu gereksiz değişmiş yeni parçalarmış ama şanssızlık yaşamışsınız diyelim üzülmeyin diye teselli etti bir de. yazık günah. arabam sorunsuz çalışıyor şuan. ha bir de hepsini geçtim reis e o kadar para veriyoruz hani bari güler yüz anlayış görsek . yani nasıl pahalı bir restaurantta gördüğünüz muamele ile salaş bi yerde farklı olabiliyor ve anlayışla karşılıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte diye. ama burda buna rağmen çalışanların muamelesi inanılmaz.sanki bedavaya yapıyor. istediğiniz yere şikayet edin bize de bir daha getirmeyin diyecek kadar müşteriye saygısızlar. ettim tabi opel almanyaya kadar. arabadan anlayanalardan duyduklarımdan sonra anladım ki mekanik bilgileri de şüpheli .bunca zaman arabamı hep yetkili servise götürdüm orijinal parça güvenilir diye. herkes derdi yapma etme . bir daha götürür müyüm. ASLA!! Bir daha opel bile almam. çöpe atacak paranız ve saygısızlığa tahammülünüz varsa götürün.




  • yıl olmuş 2017 hala aynı kafadalar işte... inşallah burayı birileri okurda en azından servisini kullanmaz.
  • doc_y D kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisler milleti yolmak derdinde. Tamir olayi yok sok at yenisini tak. Sanayide cirak olamayacak kisiler yetkili serviste usta oluyor.



    En guzeli arastirip bulundugunuz il/ilcedeki en iyi en guvenilir ustayi bulmak.



    2015 astram var. Ilk yag faturasina baktim 550 tl. Ben ikinci yagi kendi ustama 140 tl ye yag ve filtreler seklinde degistirttim. Aradaki fark cepte kaldi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara opak daha ilgilidir,reise ise hiç şaşırmadım.Dişinizi göstermeden doğru düzgün iş yapmazlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis oto. Ismi bile irite. Final oto gibi



    Bunlar, böyle esnaflar azalarak bitecek arkadaşlar merak etmeyin. Yeni Dünyayi internet kullanıcıları olarak biz kuruyoruz. Bu eski kafalar bitecek.



    Bugün internetde yazdıklarınız sonsuzlukta yankılanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayideki ustabaşının adını ve adresini verebilrseniz çok memnun olurum çünkü opel yetkili servislerinden ben de hiç memnun değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.