Şimdi Ara

Annem kendisine zarar veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar annem adeta hayattan bezmiş şekilde ısrarla kendisine zarar verecek şekilde davranıp hareket ediyor, zaten evde kimseyle aram yok benden başka umursayan da yok ama umursayan tek kişi olarak gerçekten ben de kafayı yiyecek noktaya geldim, beslenmeye dair bir şey yok durmadan sağlıklı beslenmesi için tembihlememe rağmen ısrarla günü 2-3 abur cuburla geçiştiriyor, sonuç olarak hep hasta geziyor sabredip yine kendisine dikkat etmesi için ikna etmeye çalışıyorum sonuç aynı.


    Bunun yanında ısrarla vücuduna zarar verecek şekilde davranıyor, hiç dikkatli olmadan umursamaz şekilde hareket ediyor sonuç olarak bir yerlerini çarpıyor, kesiyor vb., ben hemen gelip anne bir hastaneye gidelim baktır diyorum çünkü genelde ciddi yaralar oluyor, kafayı yiyene kadar dil döküyorum ısrarla hastaneye gitmiyor iyi gelecek tedavi vb. şeyleri de reddediyor, sebebini sorunca da hayattan bıktığını vb. söylüyor.


    Gerçekten acayip yoruldum ve kafayı yiyecek noktaya geldim arkadaşlar, sanki duvarla konuşuyormuşum gibi ne kadar anlatsam da uğraşsam da kendine dikkat etmiyor artık ben de kendi kendime sinir krizi geçirmeye başladım, benden başka umursayan olsa neyse de herkes kendi halinde takılıyor, ben uğraşıyorum da neye uğraşıyorum boşuna....








  • Babanız bu duruma müdahale etmiyor mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba depresyondan mı muzdarip? Belki de bir psikiyatriste görünmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten zor bir durum. Buradan klavyeden ne sallasak boş. Hiç yaşamadığımız bir duyguyu senin hissetmemiz mümkün değil.

    Aile büyükleriniz, akrabalarınız yok mu. Annenin sözünü dinleyeceği kimseler yok mu. Veya annen nelerden hoşlanır, sevdiği yemekler, sevdiği televizyon programı filan onu hayata bağlayacak aktiviteleri, ortamı oluşturabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.