Şimdi Ara

Antalya MediaMarkt Pioneer HTP-329 ev sinema sistemi 1499TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loggerheads

    Başlığa Edit : Fiyatı 1499 tl olmuş arkadaşlar.



    bu gün bi arkadaşa ev sinema sistemi araştırmasına girdik, lg-samsung vs tarzı oynatıcılı ürünler istemiyordu, amfili bi ses sistemi tercih etmişti kendisi,

    normalde sitesinde bile 1729 tl olan ses sistemini mağazada 1299 tl ye aldık. uygun fiyatlı bu tarz bi sistem düşünen varsa kaçırmasın. mağazda teşhiri var, gidip test edebilirsiniz.
    aldığımız ürün teşhir felanda değil üstelik, kapalı kutu sıfır ürün aldık. 1-2 güne stoklara girecekmiş adetli olarak.


     Antalya MediaMarkt  Pioneer HTP-329 ev sinema sistemi 1499TL


    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_PIONEER-HTP-329-5-1-Kanal-1000-W-Ev-Sinema-Sistemi,103452,1865379.html?langId=-14

    ürün 1500 tl nin altında piyasada yok,

    http://www.akakce.com/ses-sistemi/en-ucuz-pioneer-htp-329-fiyati,5250751.html

    ürünün özellikleri :

    Ürün Tipi: Ev Sinema Sistemi Toplam güç (W): 1000 W Kolon Sayısı: 5.1 Bağlantılar: 4 x HDMI Girişi, 1 x HDMI Çıkışı, 2 x Kompozit Giriş, 1 x Ses Girişi, 1 x Dijital Koaksiyel Giriş, 1 x Dijital Optik Giriş, 1 x Kompozit Çıkış (Monitör), 1 x Pre-out (Subwoofer), Ön USB, 1 x Ön Phone Çıkışı, 5... Özel Nitelikler: 4 x Kula Hoparlör, 1 x Merkez Hoparlör, 1 x Subwoofer, Dolby TrueHD, DTS-HD Ses Formatı, RDS FM Tuner, ARC, 3D Desteği, Derin Renk, iPod Dijital Aktarım(Ön USB Sayesinde), iPod/iPhone Şarj... Frekans: 40 – 20.000 Hz


    hocam o değil de;

    Porst color reflex 55mm f/1.2 yi kaça okutursun bana?




  • evet dostum kullanabilirsin , logitech veya phlips in bluetooth adaptörleri var, onlarla kullanman mümkün.



    @dOmi : dostum malesef porst u okutalı çok oldu, eğer bu lensi almak istiyorsan dikkat et, 2 farklı versiyonu var, 1tanesi f16, 1 tanesi f22 ye çıkıyor, bendeki hangisiydi hatırlamıyorum ama bendeki kopya versiyonuymuş, diğerinden yakın bir arkadaşımda vardı her ikisini kıyaslama yaptık bariz farklılık var kalite olarak, bu yüzden lensi elden çıkardım bende hemen
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim
  • çok hassas kulağınız yoksa gidip kablosuz lg samsung alın.

    bunların kabloları eziyet .
  • Selamlar konu hortlayacak biliyorum ama bende bu sistemi sipariş ettim kablo ve ayak olarak önerilerinizi alacaktım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha_Yasin -- 11 Ocak 2016; 20:10:19 >
  • Merhaba arkadaşlar lg ht1000ev sinema sistemim var amfisi yani dvd bozuldu. Bende HTP 329 almayı düşünüyorum. Forumda kullanıp memnun olan var mı? Acaba tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen? Birde şunu soracağım sitelerde farklı bilgiler var bu sistemde ön ve arka hoparlörlerin hepsi fotoğrafta görünen gibi kule tipi mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-htp-329-51-kanal-ev-sinema-sistemi1000w-hdmi-usb-tuner.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kallem kapış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet061 M kullanıcısına yanıt
    Hocam linkını verdıgın sayfada kac tane kule goruyorsun acaba ?

    Urunde 2 tane kule 3 tane kucuk hoparlor (1tanesı center) vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet061 M kullanıcısına yanıt
    aynen resimde görünen ürün geliyor ama beni tatmin etmedi açıkcası ben hepsiburada dan almıştımhttp://www.hepsiburada.com/pioneer-htp-329-5-1-kanal-3d-1000w-dvd-ev-sinema-sistemi-p-EVPIOHTP329
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loggerheads

    Hocam linkını verdıgın sayfada kac tane kule goruyorsun acaba ?

    Urunde 2 tane kule 3 tane kucuk hoparlor (1tanesı center) vardır.

    hocam altında 4x kule yazıyor ondan sordum

    http://www.hepsiburada.com/pioneer-htp-329-5-1-kanal-3d-1000w-dvd-ev-sinema-sistemi-p-EVPIOHTP329



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet061 -- 26 Ocak 2016; 23:21:18 >
  • Ürünü almadan önce bu forumda yazanları yakından takip ettim. Ürünü aldım ve bende bir şeyler paylaşmak istedim. Paylaşımım da kullandığım dilin çok temel ifadelerden oluştuğunu ve anlaşılır bir dil olduğunu söylemeden geçmeyeyim.

    Öncelikle hemen şunu belirtmek isterim ki bu işle çok fazla içli dışlı olmuş kişileri mutlu edebilecek bir sistem değil. Ancak bu tür ses sistemlerine ilginin ülkemizde eski ilgi ve alakasının kalmadığını düşündüğümüzde (Sound Bar almayacaksanız) meraklısı için bir başlangıç sistemi olduğunu düşünüyorum. Aslında bu ürün bizler için oluşturulmuş bir set. Zaten web de bu modeli arattığınızda yurt dışındaki sitelerde karşınıza çıkmıyor. Ürün "vxs 329k" model numaralı bir receiver ve ona ek olarak hoparlör setinden oluşuyor. Evinize güzel bir ses sistemi kurmak istiyorsanız ve bu konuda daha önce bir adım atmadıysanız bu işe başlamak için gayet ideal ve ucuz bir paket alıyorsunuz.

    "vsx329k" receiver çıkış gücü olarak her hoparlörü destekleyecek, yeterli ve uzun vadede güncelliğini yitirmeyecek hdmi bağlantılarına sahip 4k desteği olan sanırım en temel receiver. Kumandası diğer pioneer receiverlerın kullanımına olanak sağlayan bir kumanda. Yani elimizde üzerinde birçok düğme olan havalı bir kumanda var. Ancak biz çok az düğmesini kullanıyoruz.
    Üzerinde 4 hdmi giriş, biri coaxial biri optik olmak üzere 2 digital giriş, 3 tane de o bildiğimiz sarı, kırmızı, beyaz analog giriş bulunmakta. Ön panelde kullanması çokta keyifli olmayan bir ipod/usb girişi var. Ve de standart olarak am/fm radyo.
    Ses işleme olarak dolby pro logic v.s. keyfinize göre seçebileceğiniz fazlasıyla seçenek var. Stereo bir film izlerken sanal çevre etkisi yaratmada gayet iyi.
    Receiver hakkında çokta ekstra söyleyecek bir söz yok. Sadece hdmi üzerinden tv bağlantısı yapıldığında tv de, ses sisteminin menüsünü v.s. gösteren displayi olmasını çok bekledim. Ancak yok. Ses sisteminin menüsünü görmek için ayrıca av çıkışından tv nin av girişine bağlantı yapmanız lazım. Ama ondada çok fazla işinize yarayacak bir şey yok.

    Gelelim hoparlörlere. Herşeyden önce görüntüsü çok yakışıklı ama içi boş. Ben mediamarkt mağazasında kurulu sistemi denedim. en kaba haliyle şöyle ifade edeyim. Sistemde ses aralığı 0 ile 70 arasında değer verilmiş. 0 minimum ses, 70 maximum ses. Mağaza büyük ve gürültülü olduğu için siz hemen açtıkça açıyorsunuz sesi ve sonuçta 60'ta ses bozulmaya başlıyor. 63'te keyfiniz kaçıyor, daha sonrasında ise patlayacak korkusu oluşuyor. Ben bu durumdan dolayı almaktan çok çekindim ancak evde işler o şekilde olmuyor. O ibreye çıkmanız çok mümkün olmuyor 35 ile 55 arasında kullanıyorsunuz. Bu da sistemi uygun kılıyor. Center ve Rear hoparlörler için söyleyecek zaten bir şey yok ne kadar iyi ya da kötü de olsa her zaman kullanmıyoruz bile. Onları değerlendirmiyorum. Benim bahsettiğim ana hoparlör ler ve subwoofer. Subwoofer i aktif. Yani içinde kendi amfisi var, kendi fişi var. O da çok çok iyi değil. Ancak şunu unutmamak gerekir ki. Bu elzem hoparlörler zevkimize göre ilerde değiştirilebilir. Bütçemize göre oldukça fazla seçeneğimiz var. Duymak istediğimiz sese göre ilerde tercih edebiliriz.

    Özetlersek 1000 tl civarında satılan bir receiver a 400 tl daha ekleyerek 5 tane yakışıklı hoparlör ve bir aktif subwoofer sahibi oluyoruz. Bu yüzden de bu işe başlamak isteyenler için ideal bir sistem diyebiliyoruz.

    Babalarından kalma şahane analog sistemlerde müzik dinleyen bazı abileri mutlu etmeyecek, ancak sizi mutlu edecek geliştirmeye açık bir müzik sistemi.

    Not1: Ben ürünü Mediamarkt mağazasından bir arkadaşımla birlikte satın aldım 2 tane aldığımız için tahmin ötesi bir indirim yaptılar.

    Not2: Kutusu çok büyük satın alacaksanız ona göre organize olun.




  • Merhabalar arkadaşlar,

    http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-h7750wm-fiyati,3219494.html
    http://www.teknosa.com/urunler/110100808/samsung-ht-h7750wmtk-3d-bluray-ev-sinema-sistemi

    1500 TL buna veriliyorsa sanırım 1900 TL Samsung'un bu ürününe verilebilir.

    hatta takmayacak arkadaş şu teşhiri alabilir:
    http://www.teknosa.com/urunler/800014571/samsung-ht-h7750wmtk-3d-bluray-ev-sinema-sistemi

    Zamanında 2.500 - 2.700 civarıydı diye hatırlıyorum.

    Gelelim neden önerdiğime:

    + Seti yanılmıyorsam ilk çıktığı zamanlarda (geçen yıl çıktı diye hatırlıyorum) aldım. Tam 1 yıl olmadı. Cihazdan kişisel olarak memnunum.

    + Kablo TV, PS4, PS3 sisteme bağlı. Sistemden TV'ye sadece HDMI out ile görüntü gidiyor. TV'nin 2.1 ses sistemi olmasına rağmen artık direkt TV üzerinden ses aldığımızda o kadar çıplak geliyor ki anlatamam.

    + Sistem 7.1 olarak geçiyor. Ön hoparlörlerden üsttekiler alt-üst hissini yaşatıyor.

    + Subwoofer pasif. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama kablo derdini azaltıyor. Ses bakımından çok yeterli. (15 metrekare ve 40 metrekare iki ayrı odada denedim)

    + Ön ve arka hoparlörlerin arası kablosuz. Dolayısıyla odayı baştan sona dolanan kablolarla uğraşmıyorsunuz. Arka hoparlörler bir receiver'a bağlı ve o receiver'ın fişe takılması gerekiyor. Ama bizim zaten lambaderler de iki yanda fiş ihtiyacı duyduğu için ve şarj aleti için de koltuk çevresinde fiş ihtiyacı olduğu için bizi rahatsız eden bir durum değil pek de.

    + PS4 COD veya BF oynarken millet deliriyor çünkü ayak sesleri veya ufak tefek sesler çok kısık seste dahi net bir şekilde yönü de belli olarak duyuluyor. PS Gold kulaklık ile aynı performansı gösteriyorum. Bu önemli, çünkü ortalama ses sistemleri veya TV üzerinden oynayanlar arkamda rakip olduğunu nasıl anladığım konusunda çok sinirleniyorlar.

    + Daha önce bilgisayar ses sistemleri ile çok eski (2000-2006 arası alınan) sistemler vardı, o yüzden doğru bir kıyas yapıyor muyum emin değilim fakat bu ses sistemi ile normal radyo dahi açsam salonun veya odanın herhangi bir yerinde homojen ses duyabiliyorum. Yani sadece TV çevresinden veya hoparlörden gelen ses değil, bütün odayı dolduran daha doğal ve rahatlatıcı bir ses. Bu da benim için önemli çünkü genelde işten geldiğimde güzel bir müzik açıp okurken, veya çalışırken müzik dinlemeyi seviyorum.

    + bluetooth, uygulama vb. işlerine girmiyorum onlar zaten her sistemde var artık.

    Haliyle bu sistemi öneririm. Birazcık daha pahalı ama keyfinizi inanılmaz arttırır. Eh bu ses sistemi işi de keyif işi sonuçta.




  • hocam sana 5 günlük ses sistemleri bilgimle şuan gülerim. bu işin dac tı ses kartıydı analog girişi çıkışıydı bilen biriydim ama bu tarz sistemleri bilmezdim. sadece 5 günümü aldı şu önerdiğin ürüne çöp demek için (:

    malesef çöp ötesiymiş bu hazır sistemler, pioneer hazır sistem değil aslında her parçası değişebilen amfili bir olay.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Değerli Arkadaşım,

    Ben bu işi çok iyi anladığımı doğal olarak iddia etmedim. Aslına bakarsan zaten çok da vakit harcamak istemediğim için gidip böyle set halinde satılan bir sistem aldım, kafam rahat olsun diye.

    Fakat yazdığım mesajda neden bu sistemi önerdiğimle ilgili detaylı açıklamalar yaptım. Kopyala-yapıştır bilgiler değil, kendi deneyimlerimi oturup yazdım.

    Keşke sen de bana güleceğin konuyla ilgili detaylı bir yazı yazsaydın da hepimizi bilgilendirseydin.

    Örneğin:

    "Arkadaşlar komik olmayın 1500 TL bu sisteme vereceğinize 1900 TL şu Samsung'a verin kafanız rahat olsun. Uğraşılır mı öyle deli işi gibi o hoparlör bu amfi şu subwoofer... Yahu bu neyinize yetmez?"

    Farkındaysan yazdığına paralel bir mesaj olurdu, fakat faydalı olmazdı. Bu insanlar herhangi bir teknoloji marketine gitse zaten az önce yazdığım muhabbete girecekler. Önemli olan ben neden bunu önerdim.

    Aynı şey aslında şu: "PS4 Xbox alıp paranı çöpe atacağına aynı paraya hatta ucuzuna çok daha sağlam bilgisayar toplayabilirsin. Oyunlara da yüzlerce lira vermek zorunda kalmazsın."
    Doğru, fakat ben oyun alırken sistem gereksinimini incelemek istemiyorum. Oturayım, oynayayım, kalkayım. Zaten gün içinde bin tane şeye yoruyorum kafamı, bari dinlenmek istediğimde bunlarla uğraşmayayım.

    Söylediklerinde haksızsın diyemiyorum, mutlaka bu paraya amfili sistemlerden -hatta daha kaliteli bir sistem- toplanır fakat;
    a) herkes bu kadar vakit harcayabilecek, sağlam bir sistemi sorunsuz kurabilecek mi?
    b) herkes bu kadar bilgi sahibi mi?

    Son olarak, önerdiğim sistemde vakum tüplü bir amfi mevcut, veya öyle bir şey. Nihayetinde ben elimdeki sistemden memnunum.




  • zaten uğraşmayasın diye pioneer her kolonu subwoferı amfisi ayrı satılan ürünleri değeri 2000 liradan aşağı etmeyen ğarçaları birleştirip,

    içince bluray dvdli adıyla insanlara kakalanan lg samsung gibi sesle alakası olmayan firmaların sistemleri gibi birleştirip satıyor.

    sırf kafayı takmayın diye hepsini tpolamış hifi sistem olarak o dandik lg samsung gibi set olarak satıyor. hem de lg samsunglar gibi o markanın hoperlorune sistemine baglantısına baglı kalmıyorsun da. kafan atarsa seneye center hoperlorunu değiştir misal. istemezsen de değiştirme. ama samsungda senin amfi center bir yerine bir şey olsa çöpe gitti.
  • merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü tavsiye ederim
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ph%C4%B1l%C4%B1ps-htl6145c-12-320-w-2-1-kanal-bluetooth-nfc-soundbar-ev-sinema-sistemi-1128824.html

    ne o öyle her yerde kablo karmaşası iki güzel müzik dinlicem gerçek kaliteyi hissedicem diye evi kabloyla doldurmaya, hanıma dert anlatmaya gerek var mı.. bir de bu işlerin sonu yok, linkteki seti alsan sonra yok hoparlörü değişeyim yok avr yi değişeyim, müzik kalitesi yeterli gelmeyecek.. Uzun lafın kısası herkesin ihtiyaçları farklıdır.. kimi insan çok ince bir nüans için analog anfiye 1000$ verip kablo alır, kimisi de evinde kablo olmasın diye aynı paraya soundbar alır. o yüzden önerilerin kendince mantıklı açıklamaları olduğu sürece insanlara sadece kendi beğendiklerimizi iyi diye dayatıp, alternatifleri çöp diye yaftalamamak daha şık bir hareket olur.




  • @mrmussy

    kusura bakma dostum, iyi hoş oturup güzelce kendi fikirlerini bizimle paylaşmışsın ama böyle kampanyalı gerçek amfili bir ürünün başlığında gelip hazır 5.1 ev sinema sistemi adı altında satılan plastik çöp yığınını (tamamen şahsi görüşüm) tavsiye etmen biraz abes olmuş.

    @dOmi biraz sert yaklaşmış olaya ama en son söylediği cümle aslında olayın tümünü özetler nitelikte.

    bu tarz hazır sistemler garantisi bittikten sonra direkt çöp olur çünkü oynatıcı zaten kurmalı saat gibi 2 yılı geçer geçmez bozulmaya başlar, cihazı serviste yaptırmaya kalksan tamir olmaz der yada öyle bi rakam söylerki sen "ben o paraya cihazın sıfırını alırım" dersin, sonra gidip amfi arayışı içine girersin fakat piyasadaki hiçbir amfi senin işine yaramaz çünkü o hoparlörleri normal bi amfiye bağladığın anda yakarsın sistemi, işte o zaman anlarsın neden bu cihazların eski teknoloji olmasına rağmen hala böyle tutulduğunu.

    normal bi amfi kolay kolay bozulmaz,ki bozulsa bile tamiri kolaydır. bu yüzden kasaları büyüktür. içindeki yanan parçaları değiştirmek kolaydır. onu geçtim hoparlör patlasa yada delinse ona uygun ohm değerine sahip istediğin hoplarlör ve subwooferı takabilirsin. ama senin önerdiğin sistemlerin hiçbirinde böyle birşey yok.

    ha deseydin 1400 tl buna paranız yetmiyorsa 700-800 tl lik lg samsung 5.1 sistem şu ürünleri alabilirsiniz o zaman tavsiyen mantıklı olabilirdi. ama böyle gerçek amfili 5.1 1000w lık bir sistem 1400 tl ye alabiliyorken gidipte 2-3 yıl sonra bozulduğunda çöpe atacağım plastik yığınına 2000 tl vermek "bence" saçmalık olur.

    3d bluray 150 tl, bluetooth adaptorler 100 tl, eğer bunlar eksiklikse ,ki bluray film fiyatlarını düşünürsek gerek bile yok bence. indir torrentten filmi, bağla pc ile sisteme beleş sinema keyfi yaşa evde




  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhabalar,

    Dediğim gibi, aslında bu sistemlerle ilgili çok bilgi sahibi değilim. Yine dediğim gibi, açıkçası üstüne çok kafa yormak istemediğim için bu sistemi almıştım. Ama söylediklerinize bakılırsa riskli ve kısıtlı karar almışım.

    Artık bir dahaki sistemde daha dikkatli davranırım.

    Ben o hoparlörleri amfiye bağladığımda yanacağını bilmiyordum. O yüzden "önce gerekiyorsa bluray yerine anfi alırım, nasıl olsa PS3, PS4 var. sonra da hoparlör değiştiririm" diye düşünmüştüm. Yine belirteceğim, buna çok ihtimal vermediğim için, "belki" diyerek çok araştırma yapmamıştım.

    Herkese iyi forumlar.
  • size tavsiyem tv ve ses sisteminiz için kesinlikle akım korumalı priz kullanın (ps3 ve ps4 içinde geçerli) böylece elektrikten kaynaklı arızaların önüne geçmiş olursunuz.. birde kendi oynatıcısını çok kullanmamaya özen gösterirn, optik okuyucu tozdan yada çizik dvd lerden dolayı çok çabuk bozulabiliyor, eğer bunlara dikkat ederseniz mevcut sisteminiz uzun süre kullanırsınız.

    fakat oynatıcı bozulduğu taktirde eğer garantiside bitmişse hiç servisle muhattap olmayın, o ürünü yaptırmak için harcayacağınız zaman ve paraya yeni bir amfili sistem almaya çalışın kampanyada.

  • Herkeze merhaba arkadaşlar.

    Pioneer htp 329 sistemi 1 hafta önce almış bulunmaktayım çok uygun bir fiyata hemde forumdan bir arkadaş sayesinde buradan ona teşekkür ederim arkadaş almış 1 ay sonra ben ful kutulu faturalı olarak ondan aldım

    sistemi anlatmadan önce, bu gibi sistemler aslında bütce ve zevk meselesi yıllarca araçlarımda gerek evde olsun hep yüksek ses, bas, tiz, bilmem ne tesisat işleri ile uğraştım. Pioneer eskiden gerçekten çok iyi bir markaydı halada o şekilde görebilirsiniz:)

    sistemi kurmadan önce ev halkından buna ne gerek vardı tvnin sesi ve evdeki sinema sisteminin sesi yetiyor tepkileri ile karşılaştım. tv 55inç samsung led3d bana yeten bir tv eski sistem lg dvd 5.1 ev sinema sistemi 330w olanlardan tabi ben sesini sevmediğim için evde film izlemiyordum genelde nedeni ise center yetersizdi net ses yoktu vs vs. bu sistemi aldım taktım ilk başta şüpe ile olsada bütün kurulum ayarlar bitti bir müzik açalım dedim ev halkıda evde sesi gerçekten güzel herkezdeki tepki nekadar güzel sesi :)) baslar midler karışmıyor orantısı çok iyi he daha iyisi olamazmı nekadar para verirseniz okadar iyisi olur. Ben prodüksiyon işi yapıyorum kurgucuyum bizim kullandığımız sistemlerdeki tek ses monitörü fiyatı bunun 10 katından fazla yani nekadar para okadar iyi ve net ses. bunları bir kenara bırakacak olursak bu paraya bu sistem gerçekten güzel baslar olsun orta sesler olsun tizler olsun sonuna kadar hak ediyor. evde dağılımı güzel bir şekilde yaptım oda geniş olduğundan çokta şık durdu. performans olarak çok aşırı kurcalamamadım ama son seste müzik dinledim film tamamı değil ama baktım bozma yok arkadaşlar kıstas buysa bazı arkadaşlarda.

    film olarak bluray interstellar filmini açtım ilk olarak. kamyonet ile mısır tarlasına girdiğinde evle birlikte mısır tarlasına girdik sanki :) dts filmde bir harikaydı. tv sesinde sanal surround olayıda benim hoşuma gitti gerçekten net bir sesi var bu paraya alınabilecek bir sistemdir.

    sonuç olarak arkadaşlar paket sistemlerden gidip baya bir denedim vatan olsun bimeks olsun media markt olsun ama hiç biri bende bu etkiyi bırakamadı ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim sistemi. keşke detaylı inceleme yapabilsemde paylaşsam sizinle eminim bu sistemde karar kılardınız.

    Not: benim alma amacım kısık seste bile bana o güzel hissi verebilmesiydi gerçekten bunu başardı.
    herkeze hayırlı günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshadow -- 13 Şubat 2016; 12:29:38 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.