Şimdi Ara

Antalya MediaMarkt Pioneer HTP-329 ev sinema sistemi 1499TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deathshadow

    Herkeze merhaba arkadaşlar.

    Pioneer htp 329 sistemi 1 hafta önce almış bulunmaktayım çok uygun bir fiyata hemde forumdan bir arkadaş sayesinde buradan ona teşekkür ederim arkadaş almış 1 ay sonra ben ful kutulu faturalı olarak ondan aldım

    sistemi anlatmadan önce, bu gibi sistemler aslında bütce ve zevk meselesi yıllarca araçlarımda gerek evde olsun hep yüksek ses, bas, tiz, bilmem ne tesisat işleri ile uğraştım. Pioneer eskiden gerçekten çok iyi bir markaydı halada o şekilde görebilirsiniz:)

    sistemi kurmadan önce ev halkından buna ne gerek vardı tvnin sesi ve evdeki sinema sisteminin sesi yetiyor tepkileri ile karşılaştım. tv 55inç samsung led3d bana yeten bir tv eski sistem lg dvd 5.1 ev sinema sistemi 330w olanlardan tabi ben sesini sevmediğim için evde film izlemiyordum genelde nedeni ise center yetersizdi net ses yoktu vs vs. bu sistemi aldım taktım ilk başta şüpe ile olsada bütün kurulum ayarlar bitti bir müzik açalım dedim ev halkıda evde sesi gerçekten güzel herkezdeki tepki nekadar güzel sesi :)) baslar midler karışmıyor orantısı çok iyi he daha iyisi olamazmı nekadar para verirseniz okadar iyisi olur. Ben prodüksiyon işi yapıyorum kurgucuyum bizim kullandığımız sistemlerdeki tek ses monitörü fiyatı bunun 10 katından fazla yani nekadar para okadar iyi ve net ses. bunları bir kenara bırakacak olursak bu paraya bu sistem gerçekten güzel baslar olsun orta sesler olsun tizler olsun sonuna kadar hak ediyor. evde dağılımı güzel bir şekilde yaptım oda geniş olduğundan çokta şık durdu. performans olarak çok aşırı kurcalamamadım ama son seste müzik dinledim film tamamı değil ama baktım bozma yok arkadaşlar kıstas buysa bazı arkadaşlarda.

    film olarak bluray interstellar filmini açtım ilk olarak. kamyonet ile mısır tarlasına girdiğinde evle birlikte mısır tarlasına girdik sanki :) dts filmde bir harikaydı. tv sesinde sanal surround olayıda benim hoşuma gitti gerçekten net bir sesi var bu paraya alınabilecek bir sistemdir.

    sonuç olarak arkadaşlar paket sistemlerden gidip baya bir denedim vatan olsun bimeks olsun media markt olsun ama hiç biri bende bu etkiyi bırakamadı ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim sistemi. keşke detaylı inceleme yapabilsemde paylaşsam sizinle eminim bu sistemde karar kılardınız.

    Not: benim alma amacım kısık seste bile bana o güzel hissi verebilmesiydi gerçekten bunu başardı.
    herkeze hayırlı günler



    dostum suuroundlar gözüme cok cılız geldi. efektleri yeterli düzeyde hissettiriyormu? yani filmde adamın sağ arkasında patlayan silah sesini sanki evin sağ arkasından geliyormuşcasına hissettirebilirmi? suuround delisiyimde ben. merak ettim bunu.




  • Benim için dediğinizin aynısını yaşadım evet hop olarak o şekilde duruyor lakin bir daire kullanıcısı olarak bana yetti o etkiyi de film de dts yada 5.1 kodlu ses varsa gerçekse alıyorsunuz sanal olarak o etki yok adı üstünde sanal ama bence parasını hak eden bir sistem ilerde cılız kalan yerleri upgrade etme ihtimali olması da bence bir avantaj. Hoplar işini güzel yapıyor bu arada iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfinin güç tüketimi 185w (hoparlörler dahil sanırım) sub ise 45w imiş. Bu besleme sırasındaki max değerlerdir değil mi?
  • Arkadaşlar;

    Bu ürünü şimdi hepsiburada dan sipariş veriyorum. Son olarak varmı eklemek istedikleriniz veya başka bir tavsiye ?
  • arkadaşlar bu sistem de resimde gördüğümüz gibi 2 önde bi arkadamı kolon var ? normal hazır sistemler gibi 2 önde 2 arkada değilmidir?
  • bu üründe bluethoot varmı ? tavana asılı promacto x11 ile kablosuz ses aktarabilirmiyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arost

    bu üründe bluethoot varmı ? tavana asılı promacto x11 ile kablosuz ses aktarabilirmiyim ?

    bluetooth yok, zaten pcye hdmi ile bağlı olduğundan, telefonunuzdan spotify hesabınız ile "pc de oynat" tuşu ile istediğiniz parçayı istediğiniz odadan komut ile çaldırtabilirsiniz.

    olmamış iyi olmuş kupon çeklerle 1200 lere aldı insanlar. bedava ötesi.
  • Arkadaşlar ürün satılmıyor hiçbir yerde nerede bulabiliriz güzel bir fiyata :(
  • serkanbb06 S kullanıcısına yanıt
    hocam yarın 12-21 saatleri arasında mesaj atın mediamarkt stoklarına baktırayım arkadaşa nerelerde varmış.
  • Kardeşim Sağolasın eksik olma bu aralar alamayabilirm o yüzden daha sonra irtibata geçersek sevinirim :)
  • arkadaşlar bu ürünü hiçbir yerin stoğunda bulamıyoruz nette bir yerde de en ucu 3800 tl var mı yardımcı olabilecke birisi nereden uyguna bulabilirim :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanbb06

    arkadaşlar bu ürünü hiçbir yerin stoğunda bulamıyoruz nette bir yerde de en ucu 3800 tl var mı yardımcı olabilecke birisi nereden uyguna bulabilirim :(
    şunu alın;
    http://urun.n11.com/mini-ve-midi-muzik-seti/pioneer-htp-073-600w-3d-51-kanal-4k-pass-ev-sinema-sistemi-P129424961?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAtqHEBRCNrdC6rYq9_oYBEiQAejvRl0XrTirQO8rTDcu8lOqkJ2JehysosJ3EJhsaqfw2NGYaAvLt8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

    sadece ön 2 tanesi kule değil, zaten onlar da şekil olsun diye öyleler, satar 2 kule alırısnız 400 e falan ikinci el bepenmezseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 26 Ocak 2017; 10:54:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    şunu alın;
    http://urun.n11.com/mini-ve-midi-muzik-seti/pioneer-htp-073-600w-3d-51-kanal-4k-pass-ev-sinema-sistemi-P129424961?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAtqHEBRCNrdC6rYq9_oYBEiQAejvRl0XrTirQO8rTDcu8lOqkJ2JehysosJ3EJhsaqfw2NGYaAvLt8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

    sadece ön 2 tanesi kule değil, zaten onlar da şekil olsun diye öyleler, satar 2 kule alırısnız 400 e falan ikinci el bepenmezseniz.



    şimdi bu üründe arka ve ön iki hoparlör için ayaklık var mı içinde geliyor mu yoksa ayrıyeten mi satın alıyoruz?
    Teşekkürler bu arada cevabınız için




  • serkanbb06 S kullanıcısına yanıt
    valla ben duvara asardım yerinde olsam, bir dübel vida tamam. arkalarında asmak için metal aparatları var sağlam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.