Şimdi Ara

Anti Memento,Fight Club,Reservoir Dogs Vs Fan Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: qraff

    Sen hiç David Lynch filmi izlememişsin


  • quote:

    Orjinalden alıntı: OnuR

    cashinsoft el salla kameraya



  • Yapma be kardeşim,saydığın filmler gerçekten çok güzel filmler.
    Özellikle ben Dövüş Kulübü ve Rezarvuar köpeklerini çok severim.Nadir bulunur öyle filmler.Senin gibisine de ilk defa rastlıyorum.
    Hele Fight Club muhteşem bir başyapıt bence kelimelerle dile getirilemez...O filmde o kadar ince ayrıntılar var ki.Ancak 4-5 izleyişimde farkedebilmişimdir.
    Yani ne nasıl anlatsam mesela;
    Tyler ile Jack(aslında filmdeki adı bu değil,yani Edward Norton)otobüse bindiklerinde sadece 1 tane jeton atıyorlar otobüse...Filmi izleyen bilir.Bu ince ayrıntının anlamını.
    Neyse iyi forumlar...
  • size göre güzel olabilir saygı duyarım

    ama mutlaka sevmeyenler vardır bu filmleri
  • Mukemmel Filmler.. Film deyince aklıma herzaman bunlar gelir.. + olarak Illusionist ve The Prestige
  • Mutlaka tabiki...Ayrıca ben de saygı duyuyorum yanlış anlama.
    Hoşlanmayan var ki İMDB'de tam puan alamadı.
    Tabi bu senin hangi tarz filmlerden hoşlandığına da bağlı...
  • Bu konu güzel olmuş. Bu kulübe üye olacak arkadaşları bilmek, sinema bölümünde kolaylık sağlar...
  • En karışık olanı Memento . İzleyecek olanlara önerim film de geçen bütün isimleri bir kenara not etsinler , olayları çözmek böylece daha kolay olur yoksa ilkinde çözmek imkansız , çözen varsa beri gelsin
  • Arkadaşlarla Sincity i izledik.Filmin sonunda arkadaş sordu nasıl filmid anlatılmak istene neydi filan.Ben dedim işte şiddet cinsellik filan.

    Halbuki filmde kadına yönelik şiddeti eleştiriyorlarmış.Arkadaş çok güzel bir şekilde açıkladı.

    Demekki neymiş kapasite yetmiyormuş bazen.
  • tarantino filmine laf eden beni karşısında bulur. arkadaşım herkesin bir tarzı var. her filmi seveceksin diye bişey yok. biz de böyle filmlerin hastasıyız. ortada konu olmayacak ama onu en eğlenceli biçimde anlatacak. ya da karmaşık olacak çözmek için kafa patlatacaksın. david lynch filmleri başta gelir bunda. sonra kubrick filmleri.her yönetmenin kendine has bi tarzı var sonuçta. sana en yakın olanını bul izle.

    memento beyin ister mesela biraz herkes anlayamaz. dolayısı ile herkes de sevmez. kubrick filmleri anlaşılmazdır ya da çok marjinal gelir izleyenlere. tarantino geyik adamıdır. geyik yapar filmlerinde bol bol. tarzlar bunlar. senin tarzına uymazsa izlemiyceksin o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 24 Ağustos 2008; 2:04:17 >
  • Mulholland dr yi izledim bir b.k anlamadım.
    Sonra film hakkında birkaç spoiler izledim ve fil hakkında biraz düşündüm.
    Helal olsun yönetmene dedim. Ne güzel film çekmiş.
    David linç gözümde 10 numara yönetmen oluverdi.

    Ama gel gör ki yumurtayı izledim, bu filme portakal veren juri, bence yanlış filmi izlemiş.
  • bu filimleri güzel yapan her izlediğinde farklı bir ayrıntı farklı bir tad bulunabilmesi ve tekrar tekrar izletebilmesidir. izle sil tarzı filmler değildir. üzerlerinde saatlerce konuşturabilecek kadar ayrıntılarla dolu filmlerdir.

    basit kült yapım hollywood filmleri; herşeyin mutlu sonla bittiği iyi adamın her zaman kazandığı yakışıklı cocuğun her zaman güzel kızı kaptığı vs vs tipteki filmler hakkında ne konuşulabilir bir düşün aklınızda ne kalır 1 2 hafta sonra "çok güzeldi çok komikti güzeldi ya" ancak bu kadar. bence yanlış yerden eleştirmeye çalışıyorsunuz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sockdreth


    quote:

    Orjinalden alıntı: qraff

    Sen hiç David Lynch filmi izlememişsin




  • Bence memento çok garip hiç bir şey anlamadım anlayan anlatsın..Fakat FİGHT CLUB beni çok etkileyen bir filmdi fight clubta çoğu şey açık filmin içinde çok fazla msj var özellikle bir daha izleyin daha iyi anlayacaksınız...
  • Bu flimlere laf edenler ne flimden anlıyordur ne kurgudan onlara aksiyon olsun adamlar birbirine vursun çat çat pat pat . Arkadaşım fight club gibi bir flimi nasıl beğenmezsin zevkler tartışılmaz ama sen anlıyamadığım için sevmiyorum diyorsun vurdulu kırdılı , tık tık flimleri izleyeceğine biraz içinde konu olan kurgu olan gerçek hayat hikayesi olan kendini flimin için de bulabileceğin flimler izlemeni tavsiye ediyorum ki hemde birşeyler öğrenesin (Forumda aykırı olmak içinmi yapıyorsunuz bunları anlam veremiyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 24 Ağustos 2008; 15:42:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muhacir

    Mulholland dr yi izledim bir b.k anlamadım.
    Sonra film hakkında birkaç spoiler izledim ve fil hakkında biraz düşündüm.
    Helal olsun yönetmene dedim. Ne güzel film çekmiş.
    David linç gözümde 10 numara yönetmen oluverdi.

    Ama gel gör ki yumurtayı izledim, bu filme portakal veren juri, bence yanlış filmi izlemiş.


    Benim bugüne kadar izleyip üstelik inadına ardarda 4 defa izlediğim çünkü bir filmi izleyip anlamama gibi bir durumu beynime yakıştıramam ama malesef yinede Mulholland Dr.'dan hiçbirşey anlamadım doğrusu ve bügüne kadar anlamadığım tek film olarak kalmıştır zaten sinirlenip dvd'sinide kırmıştım ve birdaha David Lynch filmi izlemiyicem dedim ve asla izlemedim ama bu filmi anlamamı sağlayacak birşeyler söylersen netten indirip izlerim tekrar

    Konudaki filmlere gelirsek hepsini tek izlemede kavradım ve en beğendiğim film Fight Club'tır gerçi bu filmde anlaşılmayacak bi durumda yok ve bu filmi izleyip beğenmeyecek biri kişi bile olduğunuda zannetmiyordum taki bugüne kadar ama saygı duymak lazım olur böyle durumlar




  • Memento yu çoğu kişi gibi ben de anlayamadım ilk izleyişimde. Memento biraz ağır kaçmış gibi, tamam ayrıntı olsun bir filmde ama bitince kafada bu kadar soru işareti kalmasın.

    Fight Club, harika bir film ne denebilir ki? Beğenmiyorsanız saygı duyarım ancak bu filmi kötüleyen kişinin sinema bilgisinden de şüphe ederim. Ben sinema eleştirmeni değilim, olmaya da gerek yok zaten bu filmin ne kadar kaliteli olduğunu anlamak için.

    Reservoir Dogs ise ilginçtir Fight Club tan daha fazla severim. Yanlış hatırlamıyorsam 3 kez izledim (3 sayısı benim için oldukça yüksek bir rakam).
  • lynch filmlerini her kafa anlıyamaz. reservoir dogs fight club u da lynch filmlerini anlıyamayan kafa hiç anlıyamaz. yeşilçam izleyin anca onu anlarsınız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: helloween

    lynch filmlerini her kafa anlıyamaz. reservoir dogs fight club u da lynch filmlerini anlıyamayan kafa hiç anlıyamaz. yeşilçam izleyin anca onu anlarsınız


  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.