Şimdi Ara

Apartman için Rose AHD Kamerası ve Fiyat Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apartman için güvenlik kamerası düşünüyoruz bir firmayla görüştük Rose marka kaliteli bir kamera kullandıklarını söylediler bunu daha önce kullanan duyan gören var mı? Israrla çin malı olmadığını söylüyor arkadaş bana çin malı gibi geldi ayrıca aşağıda özelliklerini belirtiğim liste için 1700 lira fiyat istiyor fikirlerinizi bekliyorum

    6 adet Rose AHD 13195 Model 1.3 MP 3.6 MM Gece Görüşlü kamera
    2TB HDD
    8 kanallı Rose AHD 960 HD kalitesi
    Power Sat Saklama kutusu

    Bunların ederi sizce nedir ?



  • ahmetok A kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyata montaj dahil midir ?
  • aynen montaj içinde 150tl
  • ahmetok A kullanıcısına yanıt
    fiyat iyi
    6 kamera 2tb hdd cihaz montaj vs ama Rose marka kamera daha önce hiç kullanmadım 'çin malı dışında bir mal yok zaten' fakat şu sıralar özellikle kamera sistemi piyasasında çöp mazeme çok var bu çöp malzeme dediğim olay ise birileri çinden en ucuz şekilde mazeme getirir burda kamera kasalarına montaj olur ve Rose vs gibi marka etiketleri basılır. görüntü kalitesi gerçek 1.3 mp kalitesindemi olur yoksa sadece lafta mıdır ürünü görüp incelemediğim'den bir şey diyemem.

    Ama şu şekilde örnek vereyim sizlere bugün bir çin malı telefonun arkasında 12mp kamera yazıyor fakat bilindik güvenilir bir markada 2mp yazan kameranın görüntüsü o 12mp yazandan daha iyi.

    kamera sistemleri hayatımızda belkide sadece 1 kere işimize yarıyacak bir görüntü kaydı için var bu bilinmez yaptırmışken fiyat olarak uygun ama ürün olarak düzgün de ise Cenova, Neutron ve Avenir öneririm.




  • İsterseniz size yardımcı olabilirim. Firmam güvenlik kamera uygulamalarını da yapıyor. Fiyat fena değil ama verdiği markaya bakarsak uzun ömürlü olmayacaktır. 0535 701 6666 İstanbul Anadolu Yakası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.