Şimdi Ara

Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalemi kullanmak için ayrı aparat alma gerekliliği gerçekten komik. Apple eskiden olsa kullanıcıyı böyle bir durumda bırakmazdı. Bir kullanıcı olarak appledan kalem ve tablet alıyorsun, eve geliyorsun, kullanamıyorsun. Üstelik kullanamayacağına dair hiçbir yazı yazmıyor. Dolaylı yoldan dolandırıcılık bu artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey B kullanıcısına yanıt

    Sırf bu kalem için dönüştürücü aparatlar tasarlamak yerine şu tabletin yanına Air deki gibi 2. nesil Pencil eklentisi koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum, yaptıkları aşırı saçma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 10 yıllık ipad air 1 ve ipad 6. nesil deneyimim var. Tabletler çocukların eline düşünce kendim için tablet ihtiyacı doğdu. Bu 3 tablet arassında kaldım. Özellikle 10. nesil ipad in fiyatı eğitim indirimiyle 9.999 tl. pad 5 ise 9.200 tl, İpad 9 da 7000 tl. Gönlüm 120hz ekranıyla pad 5 ten yana ama forumlardan okuduğum kadarıyla biraz sorunlu gibi duruyor. Kararsız kaldım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

  • iselcenli İ kullanıcısına yanıt

    Ziraat kredi kartınız varsa Troy Mağazalar onda 1500 TL indirim var. Üstelik %2 de eğitim ind yapıyorlar.

  • 16.4 ile batarya daha az gidiyor. Umarım 3/5 güne oturur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gürgençler bayram indirimi yapmış. İpad 10 wifi+cellular 13.949₺ye düşmüş. Havale indirimi de eklenince13.670₺ye kuzu efect avm’den mavi rengini aldım. Normalde 14.800₺ fiyatı var.
    Troyda ise ankara mağazada hiç stok yok. 1.500₺ ziraat bankkart indirimi ile 13.300₺ye gelebilirdi ama dediğim gibi mağazada stok yok. Bilginize…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxn4 S kullanıcısına yanıt

    troyun internet sitesinde ziraat bankası kodunu girebileceğim yer bulamadığım için indirimi alamıyorum. troydan alışveriş yapan oldumu yardımcı olabilirmisiniz?

  • iselcenli İ kullanıcısına yanıt

    ben de ilk defa ipad alacağım kızlarım için almışken 10.nesil alayım dedim daha önce de tecrübem olmadığı için önerinizi bekliyorum ipad 10.nesil yerine bu fiyatlara yakın max 15000 ne alabilirim.

  • stornado S kullanıcısına yanıt

    Tablette ipadden başkası olmaz. Android uygulama anlamında çok kötü. İpadde milyonlarca sırf ipad için özelleştirilmiş uygulama var. Hücresel özellikli alırsanız, hem gps olur hem de data hattı ile her yerden internete daha rahat erişebilir çocuğunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stornado S kullanıcısına yanıt

    Ben aldım memnunum

  • Celluarlı air 1 kullanıyorum. çıktığı zaman almıştım sanırım 9 10 sene oldu. hala kullanıyorum. Almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun. Bir ipad en az 6 sene götürür ve bir ipadden daha iyisi daha yeni bir ipaddir  

  • Merhabalar daha önce 8. Nesil kullanıp satmıştım şimdi tekrar iPad istiyorum kalemde mutlaka olacak bu yüzden ptde 10. Nesil+kalem 12 bin tl mantıklı olur mu yoksa almışken biraz daha verip air almak gerekir mi ya da temmuzu beklesem okula dönüş oluyordu onda kulaklıklı airi alsam daha ucuz olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar, iPad 10. nesili yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Günlük kullanımlar, not alma, dizi izleme vb. işler için fazlasıyla yeterli bir cihaz. Hatta, X veya sonrasında çıkmış tam ekran bir iPhone'a sahipseniz, tam ekran iPad kullanımı (iPhone'da da bu şekilde kullandığınız için) çok rahat. iPad 9 ile kıyaslayanları anlayamıyorum maalesef. Bana göre tek eksisi, 2. nesil kalem yerine 1. nesil kalem desteği olması.


    Air 5 konusuna gelirsek, M1 işlemci ve 8GB Ram çok iyi bir ikili. Eğer, ciddi bir kullanımınız olacak ve en az 6-7 sene kullanacağım gibi bir düşünceniz de varsa, Air 5 ; iPad 10'dan en az 2-3 sene daha fazla kullanım verecektir diye düşünüyorum. Yine de, Apple, düz iPad serilerine desteği de uzun süre veriyor tabii.


    Cihaz hakkında sorunuz varsa, yanıtlamaya çalışırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 6 Mayıs 2023; 14:50:8 >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkürler hocam peki ptden almak mı mantıklı nerelere bakmak lazım

  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt

    Rica ederim,


    Ben uygun fiyata bulduğum için Vatan Bilgisayar üzerinden almıştım. PT'den de alabilirsiniz, sonuçta yetkili premium reseller'lardan bir tanesi. PT haricinde, Gurgencler, Troy vb. premium reseller'lara ve Mediamark'a da bakın derim. Fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Bu premium reseller firmalarda, dönem dönem öğrenci kampanyaları oluyor. Kulaklık hediyesi, klavye,kalem hediyesi gibi hediyeler elde edebiliyorsunuz.


    Hangi modeli almaya karar verdiniz?

  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    hocam 1-2 hafta bekleyeceğim belki fiyatlar düşer :)

  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt

    Bence ihtiyacınız varsa hiç beklemeyin. Yukarıda postumu görebilirsiniz, 13.600₺ye aldığım cellular 64 ipad 10, şu anda 14.000₺ den aşağı yok. Daha bir ay olmadan 400₺ zam geldi. Ki seçimden sonra zam dalgası bekleniyor.

    400₺ nedir ki denilebilir ancak apple pencil kullanmak için almak zorunda olduğunuz dönüştürücü 200₺. Bir de 200₺ye kılıf alırsanız ( ki 200₺lik kılıflar çöp) o aradaki farkı gayet güzel tamamlarsınız. Yani , hem kılıf hem dönüştürücü alabilecekken şimdi sadece tableti almak zorunda kalacaksınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    Premium firmalarda stok sorunu var. Normalde internetten çok alışveriş yaparım, ancak yola çıkacağım ve tableti de navigasyon cihazı olarak kullanacağım için elden alayım dedim. Troyda stok yoktu. Ziraat indirimi nedeniyle mağazada tüm stoklar bitmiş. Gürgençler ankamall,nextlevel vs yoktu. Tabi gezmedim tek tek, gürgençlerin internet sitesinden baktım, kuzu effect avm’de var görünüyordu. Ben de gittim, buldum. Onda da son mavi rengini aldım. Normalde sarı istiyordum, mavi harici rebk yoktu. Düz 10 zaten yok. Madem mağazada stok tutmayacaklar, neden açık arkadaş o mağazalar !!!

    (İphone 12 alacakken de stok sorunu yaşamıştım. Ankara’da hiç bulamadım, İstanbul’a tesadüf iş için gittiğimde Tepe Nautilusun karşısındaki vatanda buldum ve aldım. Onda da mavi istiyordum, beyaz varmış ellerinde, beyaz almıştım.)

    Velhasıl; ipade, Kalemi de yanında durabilen bir kılıf arayışına girdim. İlkin, kalemi de koyabileceğim silikon kılıf sipariş ettim. Microcase diye bir marka. Hiç beğenmedim. Kılıf, tableti hiç sarmıyor, kalemi çıkarırken bile kılıf tabletten kurtuluyor. Dün amazonda gezerken spigen indirimini gördüm. Urban fit black diye bir modeli 720₺’ye düşmüş. Notmalde 800₺ bandında gezen bir model. Telefonum ve kulaklığımda da spigen kullandığım için içime sindi. İlkin 699₺ rugged armor alayım dedim, ekran koruyucu olmadığı için bir de ona 550₺ vermek gerekecekti. Dolayısıyla urban fit, kapaklı olduğu için daha cazipti. Hem de kapağını stand olarak kullanabiliyorsunuz. Önce çok para , almayayım dedim. Sonradan da ipad 6 kullandığım dönemde aldığım targus kılıfın tabletin düşüşlerinde nasıl büyük işler başardığı aklıma geldi. 14k para vermişim, 700₺ daha vereyim dedim ve sipariş ettim.


    Postum uzun oldu ama içimi dökmek istedim. Özet olarak, Premium resellerların stok sorunu insanı delirtiyor…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 9 Mayıs 2023; 5:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • C. S C kullanıcısına yanıt

    olası bir iktidar değişikliğinde öğrencilere ötv kalkarsa çok düşük bir fiyattan alma şansımız olur

  • Herkese merhaba.
    5.sınıfa giden oğluma 10.nesil almayı planlıyorum. Oyun odaklı olacak. Şu an öyle aman aman büyük oyunları yok ama ilerleyen yıllarda çok yer kaplayan oyunlar oynar diye düşünüyorum.
    Ama 64gb az gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sistem verileri kaç gb? Tablet kurulduğunda kaç gb boşta oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.