Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.011
Cevap
250
Favori
478.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atakan0901 A kullanıcısına yanıt

    Alınır ama imkanınız varsa 256 air olanı alın yada pro 11 alın 128 olandan

  • HDR içerik tüketmek için bir ayar yapmamız gerekiyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    fotoğraf görüntüleme ayarlarında hdr görüntüle var ama YouTube felan video izlerken özel bir ayar yapmamıştım ben. HDR video olarak aratmıştım, kalite kısmından hdr olup olmadığını kontrol ediyordum. İşin doğrusu onu kontrol etmeye pek gerek olmuyor çünkü hdr içerik oynarken parlaklık inanılmaz artıyor ve renk doygunluğu kendini belli ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazımda bir sorun mu var anlayamadım. Cihaz M2 iPad Pro 12.9. Ekranın normal zamanlarda tamamı simsiyah olabiliyor. Örneğin Netlix’e girişte çıkan animasyonda tüm ekran simsiyah olabiliyor. Ama Netflix’te bir içerik açtığım aynı Netflix başlangıç animasyonunda ekranın ortası simsiyah olmuyor. Böyle birkaç örnek daha var. Aynı şeyi iPhone ekranında açtığımda ekran simsiyah oluyor. Cihazımda bir sorun mu var acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12.9 inçlik iPad Pro için önerebileceğiniz, (Magic Keyboard ile birlikte) kullanabileceğimiz bir kılıf öneriniz var mıdır arkadaşlar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Mini ledden dolayı öyle oluyor normal bir şey mini led o yüzden oled kadar iyi değil ama 11inç pronun ekranından çok daha iyi

  • alik21 kullanıcısına yanıt

    İlginçmiş. Netflix uygulamasına girerken çıkan animasyon ile Netflix yapımı içeriklerin başındaki animasyon aynı. Uygulamaya girerken o animasyon tamamen simsiyah iken içeriğin başında çıkınca üst ve alt simsiyah iken orta kısım gri. Bazı içeriklerde içeriğin başındaki animasyondan sonra siyah ekranda yazılar çıkıyor. O durumda da ekran simsiyah. Gerçekten çok ilginç. Orta kısımlar gri dediğim animasyonu başka odada izledim, bu sefer simsiyah oldu.


    Ekran 11 inç iPad Pro veya MacBook Air'e kıyasla çok daha iyi elbette ama mini-LED teknolojisi şu durumda OLED'in çok gerisinde demek ki. Çünkü renk konusunda fena halde tutarsızlık olmuş oluyor.

  • Ben iPad Pronun miniled ekranından çok memnunum. Oled ekranda kullandım ve kullanıyorum. Miniled renk gösterimi bana daha doğru ve gözüme daha keyifli geliyor. Ayrıca ips paneller keskinlik olarak piksel diziliminden kaynaklı diye düşünüyorum. Oled ekrana göre yazılar olsun bana daha net temiz görünüyor. Yüksek parlaklık deneyimi bence Oledden daha iyi. Yanma risk durumu Oled gibi değil. İPad Pro 12.9 modeli miniled paneli deneyimlenmek için tercih ettim. Keşke Apple en azından mesela yeni çıkaracak İPad Pro yu büyük ekran modelini Oled çıkarsa bile 11 inç modelini mini led veya Micro led yapsa bir seçenek olsa. Oled yerine diğerini tercih ederdim. Bunlar benim kendi görüşüm.

  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim durumu deneyimleme şansınız oldu mu? Cihazın ekranında bir sorun mu var diye endişe ediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu normal mi arkadaşlar? Fotoğraflarda çok iyi çıkmadı. İkinci resimde ekran tamamen simsiyah. İlk resimde ise fotoğrafta ekranın ortası mavi çıkmış olsa da gerçekte gri.

    Açıkçası hayal kırıklığı oldu mini led. Dizi film izlemenin düz lcd ekrandan hiçbir farkı yok. Tek artısı alt üst barlar gerçekten siyah. Ama dizi filmin kendisi gerçekten siyah olmuyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanınbüyüsü -- 7 Nisan 2024; 1:43:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Netflix giriş animasyonunu defalarca test ettim. Sizdeki gibi bir durum görmedim. Bende temiz görünüyor. Sizin panelde bir sorun olabilir. İpadi sıfırlamayı denediniz mi? Yada Apple servise gösterin derim.

  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Cihazı daha bu pazartesi aldım. Apple’dan değişim talep edeceğim yarın.

    Bahsetmiş olduğunuz giriş animasyonu uygulamaya girerkenki animasyon mu yoksa dizi filmlerin başında çıkan animasyon mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Apple'dan değişim talep ettim. Bayramdan sonra cihazı Apple'a göndereceğim. Yeni cihaz gönderecekler. Umarım sorun cihazla alakalıdır. Aksi halde büyük hayal kırıklığı olacak mini led. iPhone ekranında tamamen siyah gözüken bazı sahneler karanlık ortamlarda iPad ekranında tamamen siyah gözükmüyor. Daha açık bir tonda gözüküyor. Çok ilginç bir durum. Mini ledin kusuru değilse neden böyle garip bir durum olduğunu çözemedim.

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş gibi ben de test ettim. Bende de siyah ekranlarda bahsettiğiniz gibi bir sorun yok. Hatta ekranı baya beğendim. Evimde oled televizyon da var fakat miniled onun kadar olmasa da çok tatmin etti beni (öyle ki eve alacağım monitörü de miniled alacağım). Çok yüksek ihtimalle panel hatası olmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    TV kullanmadığım için TV'lerle kıyas yapamıyorum maalesef. İçerik tüketimini MacBook Air ile iPad Pro 11 inç'ten gerçekleştiriyordum. Şimdi de iPad Pro 12.9'dan gerçekleştiriyorum. MacBook Air ile iPad Pro 11'in ekranları güzel olmakla beraber siyahlar konusunda doğal olarak kötüler. iPad Pro 12.9'un siyah performansı ise en azından bendeki cihaz için biraz karışık. Dizi-film izlerken içeriğin üstünde ve altında çıkan bar MacBook Air ve iPad Pro 11'den farklı olarak oldukça siyah. MacBook Air ve iPad Pro 11'de o barlar siyahtan ziyade gri gibi oluyorlar. Bu açıdan iPad Pro 12.9 ekranı çok çok daha başarılı. Keza dizi film izlerken bazı sahnelerde ekran tamamen koyu bir siyah olup üstüne yazılar çıktığında da iPad Pro 12.9'un ekranı tamamen siyah olabiliyor. Bu da çok iyi. Ama bendeki cihazdaki sorun, muhtemelen sorun çünkü olmaması gerek diye düşünüyorum, dizi filmde tamamen siyah olması gereken sahnelerin siyah olamaması. MacBook Air veya iPad Pro 11'deki gibi gri kalması. Bunu içeriğin üstünde ve altında kalan barlardan anlayabiliyorum. Barlar simsiyahken içerik gri kalıyor.


    Neden böyle olduğunu anlayamadım. Panelde sorun olabilir elbette. Ama ekranı dik konuma aldığımda içeriğin üstünde ve altında kalan barlar tamamen simsiyah oluyor, içerik yine gri kalıyor. Apple ile de konuştum bir şey diyemediler, tamamen siyah olması gerek, değişim yapalım ya da servise getirin cihazı dediler. Ben de 14 günlük iade-değişim hakkım devam ettiği için değişim talep ettim.





  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sizdeki cihazdaki ekranda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü şu an tekrar film izliyorum iPad üzerinden ve siyahların net olduğunu düşünüyorum. Ben evde miniled monitör de kullanıyorum, siyahlar oled kadar olmasa da çok net olduğunu söyleyebilirim. Aynı şey iPad ekranı için de geçerli, siyah performansı başarılı ve bir grilik ya da gri tonlu siyah görmüyorum şu an. Herhalde talihsizlik oldu.

    Neyseki Apple’ın garanti servisi çok iyi. Hızlıca aksiyon alırlar diye düşünüyorum. Umarım en kısa sürede sorununuz çözüme kavuşur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Galiba talihsizlik oldu. Bayramdan sonraki pazartesi kargo gelip alacak cihazı. Apple deposuna vardıktan sonra da depodan yeni cihaz gönderecek Apple. Kapalı kutu olarak. Muhtemelen bayramdan sonraki ilk hafta içinde yeni cihaz gelmiş olur. İlginiz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben de birkaç hafta önce ipad pro 12.9 aldım fakat ipad 8 e göre ekran süresi tatmin edici değil gibi geldi tam şarj üstünden ekran süresini takip ediyorum şuanda emin olmamakla birlikte 5 6 saat gibi bi süre alıyorum sanırım bir sorun mu var yoksa bu normal mi bu gün tekrar tam şarj edip deneyeceğim

  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    Ekran büyüklüğünden dolayı 12.9 un pil süresi küçük olan tabletlere göre daha düşük

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de araştırmıştım ekran süresi ve ısınma sorunları ne yazık ki mevcut. İşlemci kaynaklı diye okumuştum M2 performans anlamında çok iyi lakin verimlilik istenilen seviyede değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.