Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Hmm anlaşılan her türlü X'den tuzlu yedek parça anlamında.  Şu anlık iyi gibi. %80 altına düştüğü bir vakit değiştirsem daha iyi olur. Tanıdığım güvendiğim bir serviste değiştireceğim. Bir öğrenci olarak çok zor hocam 1939 TL vermek pile. Bunu bile zar zor aldım siz düşünün.  


    Benim şu an daha büyük bir sıkıntım var o da 20W adaptörüm olmaması. Dışarıda telefonumu şarj etmek o eski 5W adaptör ile adeta bir zulüm hatta soykırım. İlk almam gereken şey o olacak şu an. Bir de güzel bir kılıf buldum mu bu telefon beni evlendirir bile yine tık demez.  





  • Teşekkür ederim hocam çok iyi bir seçim oldu gerçekten. Pil sağlığı düşük ama bu haliyle bile X'den iyi ve bataryası da daha dengeli gidiyor. iPhone X'in ısınma problemi olduğu için ne kadar pil sağlığın yüksek olsa da (%97 civarıydı) cihaz zora gelemiyor pili içmeye başlıyordu ve üstüne de uygulamaları kapatıyordu arkada ki. 6 GB RAM sanırsam Apple tarafında şu an standart bir miktar oldu Pro modeller için. 14 Pro Max de bile 6 GB RAM olduğuna göre bu telefon bayağı bir süre beni götürecek. Çok sevdim keratayı.  

  • MikeFinger kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda 12 pro değil ama tanıdık birinden 12 almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MikeFinger kullanıcısına yanıt
    Şu anda Arçelik ve Beko’da Oliz kampanyası var, Apple orijinal 20 Watt adaptör 359 TL’ya geliyor, Oliz uygulamasını indirip yüklüyorsunuz, sonra uygulamadaki karekod ile dilerseniz fiziksel mağazadan, dilerseniz internetten kargo ücretsiz 359 TL’ya orijinal Apple Türkiye garantili 20 Watt şarj aletini alıyorsunuz.

    Tahminince WDDC’de Apple Türkiye kurdan dolayı ürünlere bir zam daha yapacaktır. 20W adaptör 500 TL civarına çıkabilir, bu yüzden böyle bir fırsat bir daha gelmeyebilir. Hatta WDDC’ye daha çok var, kur böyle giderse o kadar beklemezler bile…

    He bir de en son olarak, piyasada zaten orijinal Apple bataryası yok, bu yüzden Deji Max taktırmanızı tavsiye ederim. 12 Pro’nun şarjı zaten fazla gitmiyor, Deji Max ile batarya orijinalinden bile bariz daha uzun gidecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 17 Nisan 2023; 1:57:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de 12 pro max icin ekran koruyucu ariyorum. oneriniz var midir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Kampanya için teşekkürler hocam. Oradan bir tane satın aldım kendime hemen. Dışarıda saatlerce şarj olmasını beklememe gerek kalmayacak bundan sonra. :))


    Pil olarak ben en son 5S kullanırken Deji takmıştım o da çok memnun kalmadım ondan. 4-5 sene oluyor belki. Eğer sıkıntı yaşatmayacaksa o zamanlarda ki gibi düşünebilirim. Ya serviste taktıracağım servisten alıp ya da internetten alıp yine serviste taktıracağım. Sıvı geçirmezlik konusunda sıkıntı yok tanıdığım yerde o sıvı bantlarını da takıyorlar. Benim anlamadığım 11 Pro da 3000 mAh pil varken Apple neden bu cihaza 2800 mAh pili reva görmüş? 11 Pro'nun batarya performansı çok iyi diyorlar. Tam tersi olması gerekmiyor mu?  Tüm 12 serisinde Pro Max hariç pilde hep bir küçülme olmuş. A14 Bionic az güç tüketiyor diye mi yapmışlar bunu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeFinger -- 17 Nisan 2023; 13:23:30 >




  • MikeFinger kullanıcısına yanıt
    İstanbuldaysan appleden başka yerde değiştirme.orjinal!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam İstanbul da değilim. 1939 TL de çok fazla para Apple da değiştirmek istesem.

  • Selam düşünen olursa iPhone 13 pro 256 cihazımı uygun fiyata veriyorum Tokat'ta olan varsa elden teslim edebilirim.Fiyat 30 bin TL en son çok sayıda kılıf ve orjinal deri ve silikon kılıf ve magsafe şarj cihazımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 13 (düzmü) iPhone 12 Pro Maxmi daha iyidir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    iPhone 13 artıları

    -Büyük ihtimalle 1 yıl fazladan güncelleme alacak olması ama pro olanlarda ram daha fazla olduğundan iltimas geçilebilir.

    -Bir nesil daha güçlü işlemci (A14 vs A15, yaklaşık %15 daha güçlü)

    -Daha hafif (228 vs 174 gram) ve kompakt kasa

    -Daha kısa ama daha geniş çentik (toplamda %30 daha küçük)

    -Bir önceki nesilde iPhone 12 Pro Max'a özel olan güçlü kamera kurulumunu birebir almış olması; IBIS özellikli ana kamera ve aynı ultra geniş açı kamera (düz iPhone 12'nin kamera donanımı bariz daha kötüydü)


    iPhone 12 Pro Max artıları

    -Ceramic Shield ön cam (vs Gorilla Glass)

    -Çelik kasa (vs alüminyum)

    -Çok daha büyük ekran (6.1 vs 6.7)

    -Bir tık daha güçlü hoparlörler

    -LIDAR ile muhteşem AR deneyimi

    -Telefoto kamera, çok daha üstün portre fotoğraflar

    -Daha yüksek ram (4 GB vs 6 GB)

    -Bluetooth 5.1 (vs 5.0)

    -Daha büyük batarya ile daha fazla bekleme süresi


    Seçim sizin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 23 Nisan 2023; 15:18:20 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bence 12 pm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 24 Nisan 2023; 11:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

    12 Pro Max aldim (kendime degil). Düz iPhone 13 ten hatta 12 Pro Kamerasindan daha iyi bir kameraya sahip. 12 Pro ve 13 ile karsilastirma yaptim, 12 Pro Maxin lensleri 12 Prodanda buyuk daha fazla isik aliyor. Sahsen Max kullanamam bana cok buyuk geliyor ama kullanacak kisi icin sorun degil.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun. 12 pm kamerası zaten pro dan büyük. Sensor shift te var. Güzel seçim yapmışsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el yurt dışı iPhone 12 Pro Max alacağım 20k ya geliyor kayıtla birlikte, sizce bu fiyata değer mi ? Aslında biraz daha biriktirip 13 pro düşünüyorum ama dolar kuru yüzünden artadabilir yurt dışı fiyatları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökbörüüü G kullanıcısına yanıt

    20k’ya ikinci el düz ip12 satıldığını düşünürsek pro max için gayet iyi bir fiyat bence alınır ama dikkatli ol işlem tamir görmüş içi açılmış ise alma çiziği kozmetik kusuru varsa alma dokunmatiği ekranı true tone’u kamerası hoparlörü vs hepsini tek tek test et


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.500 e 13 pro buldum ama toplama olmasından korkuyorum. M ile başlıyor kodu sıfır cihaz gibi görünüyor ama bilemedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konusu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bu cihazın makro modu yok tamam. Fakat yakın çekimde yapılamıyor. Örnek verecek olursak bir bankanın uygulamasında şifre güncellemesi için kimlik taratılması gerek fakat kamera kimliği yakından netlemediği için bunu gerçekleştiremiyorum. 2015 yılında çıkan telefon net çekebiliyor iken bu cihaz bir türlü net bir görüntü elde edemiyor. Ne hikmetse iphone 12-11-X bu modellerde böyle bir sorun yok. 13 ve sonrasında makro modu olduğu için söylemiyorum bile. Apple müşteri hizmetlerini arayıp bununla ilgili bir geri bildirim oluşturdum. İçinizde bu durumu farkeden oldu mu acaba?

  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.