Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende de 12 pro var max olmayanı. bende memnunum cihazımdan. 14 pro'nun %90 ı bir telefon var sonuçta elimde.  tek sıkıntım batarya ve ara sıra ios 16 kaynaklı buglar. harbi apple bu telefonu yaparken bataryayı unutmuş. 12 serisi değişik bir seri batarya açısından.

  • MikeFinger kullanıcısına yanıt

    Fakat karşılığında 12 serisi son ince ve zarif iPhone'u temsil ediyor, 12 PM kullanıcısı olarak 13 PM veya 14 PM elime aldığımda çok kaba gelmeye başlıyor. Kağıt üzerinde çok fark yok gibi 2-3 mm ama o 2-3 mm kullanımda baya bir hissettiriyor. 12 Pro Max'da malum, batarya nispeten büyük olduğundan şarj ömrü ile ilgili problem yaşamıyorum ama 12 veya 12 Pro kullanıcıları biraz şikayetçiler biliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Haziran 2023; 15:5:53 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    evet önceki telefonun iphone x’e göre bile daha zarif duruyor. çok şık bir duruşu var elde. kamera çıkıntısının da insani boyutlarda olması güzel bir şey. güncel serilerde gittikle büyüyen çıkıntı beni rahatsız ediyor.

    12 ve 12 pro da apple şöyle bir saçmalık yapmış. normalde iphone anakartı çift katmanlı küçük bir parça oluyor. iphone 12 ve 12 pro da ise 8 plus anakartı gibi upuzun bir anakart var. çok yer kaplıyor cihazın içinde. bataryaya alan kalmıyor. 12 pro max öyle değil onun anakartı 13 prolar gibi küçük ve pili de l şeklinde. apple bu nesilde düz model ve 6.1 inç pro modeli önemsememiş pek. hep pro max e çalışmış. kamera da öyle keza 12 pro max daha büyük sensörlere sahip. ha yine 12 pro kötü bir telefon değil ama saçma bir iç dizaynı var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yakın zamanda cevabımını öğrenmem gerekecek bir soru sormak istiyorum;

    Yaklaşık 3 sene önce yurt dışından almış olduğum 12 Pro Max'imin 3.senesi 2024'te doluyor ,bu tarihte telefonum TC no'dan bağımsız olarak kayıtlı gözükecek değil mi ?


    Şu an IMEI sorgulama yaptığımda aldığım sonuç şöyle :


    IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2024 tarihine kadar 15*******56 T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır.


    Kaynak :Yolcu beraberi kaydedilen cihaz.


    Ayrıca 2024'te 256 'lık Pasifik Mavi 12 PM cihazımı ne kadara satabilirim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Haziran 2023; 14:30:36 >
  • Tulû kullanıcısına yanıt

    2021 yılı içinde kayıt ettiyseniz 2024 ilk günü tüm hatlar ile çalışacak.

  • Tulû kullanıcısına yanıt

    Evet, yine "Yolcu beraberi kaydedilen cihaz" yazar, üstteki TC kimlik numarası kısıtlaması kaldırılır.


    2024'te ne kadara satabileceğinizi söyleyebilmesi için bir kişinin müneccim olması gerekir, kim nereden bilecek kur ne olacak, vergiler ne olacak? Anca şu anki fiyatı hakkında yardımcı olunabilir. Eğer şu anda satabiliyor olsanız tertemiz ise pazarlığınıza göre 25-30 arası rahat gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 18 Haziran 2023; 0:23:9 >
  • Dün itibari ile 12 Pro maxten 14 e geçiş yaptım(Düz 14). Ağırlıktan o kadar bezdim ki 14 pro bile alasım gelmedi Geçme sebebim telefonun çok ağır olması, tel elle kullanılamaması hatta 2 elle bile zor kullanılması . Sanırım benim uygun boyutum bu açıkçası çok rahatladım. Şimdi arasındaki farkları deneyimleyeceğim. İlk yorumum , sinematik mod ve hareket modu oldukça hoş duruyor. Ayrıca 14 kullanmadan 12 pro max çok hızlı gibi gelse de , 14 bir tık daha hızlı ve hissediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kryptox kullanıcısına yanıt

    Genel özellik olarak bir yılın Pro Max'ının özellikleri ertesi yılın düz telefonuna aktarılıyor. Sizdeki düz iPhone 14'ün kamerası ve ekran parlaklığı/ekran kalitesi gibi genel özellikleri 13 Pro Max'tan gelme, kasanın çelik olmamasını filan saymazsak 13 Pro Max'a göre en büyük eksisi 120 Hz ekran olmaması. 12 Pro Max'a göre birçok yönden üstün düz 14. Hayırlı olsun güzel cihaz :)

  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam bende 12’den geçtim 14’e beklediğimden daha iyi çıktı. iOS 16’da buglar pürüzler yaşıyorum diyenler bir de 14 ve 14 plus kullansınlar bir iOS’un olması gerektiği gibi hatasız bugsuz tam optimize bir şekilde çalışıyor. (Sadece spotlight klavyesi arada bir saçmalıyor)

    hatta 14 pro ve pro max’ten daha optimize çalışıyorlar çünkü pro’larda görülen şikayetlerin hemen hiçbiri baz ve plus modellerde yok.

    13’ten pek farkı yok denilen ve pro’ların gölgesinde kaldığı düşünülerek biraz burun kıvrılan 14 ve 14 plus şuanda iOS’u en sorunsuz çalıştıran cihazlar.

    iphone 12’den de çok memnundum her açıdan hala başarılı ve bütçe durumuna göre tercih edilebilir bir telefon kullanırken de gayet hızlı akıcı bulurdum ama meğer tam akıcı değilmiş biraz pürüzler varmış geçince farkı anladım.

    apple’ın telefonları yavaşlattığı iddiaları doğru değil ama akıcılığı bir tık düşürüp optimizasyonda ufak açıklar bırakarak son modellere göre biraz daha yer yer pürüzlü çalışmasını sağlıyor olabilir. Yada optimizasyon süreci devam ediyordur daha iyi hale gelecektir bilemiyorum final sürümünde ve iOS 17’de anlayacağız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 20 Haziran 2023; 22:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben geç(e)medim. 2025 Ocak'a kadar elimdeki 12 Pro Max'ı kullanmak zorundayım :D 2025 Ocak'ta ihtimalle düz 16 veya Plus alırım.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Yanlış alıntı oldu pardon  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, gerçekten ne pil anlamında düşündüğüm kadar sıkıntı yaşadım. Ne de boyut ve ağırlık kaynaklı bu kadar rahatlayacağımı düşündüm. Sanırım 12pm in %86 pil sağlığında olması max avantajını yok ediyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar 12PMax var. Kameranın sağ tarafında ısınma söz konusu var. Ateş ölçer ile ölçtüm 41-42 derece. Sürüm 16.3.1 telefon boşta arka planda hiçbir şey yok. Sizinde başınıza geldi mi? Garantiye göndersem mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cici Kırtasiye kullanıcısına yanıt
    bende düz 12 pro var aynı şekil geçen durduk yere telefon aşırı derece ısındı. ios 16 kaynaklı bir sorun muhtemelen. çünkü neredeyse herkesin telefonunda ısınma sorunu var. havalar da ısındığı için üstüne ios 16 nın problemleri haliyle daha fazla ısınıyor telefonlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İos 16’yı 17 geldiğinde yüklemeyi düşünüyorum. Hep -1 şeklinde giderim ve hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim herkese…

    Bu arada arkadaşlar, telefonunuzun modeli, kaç aylık ve % kaç pil sağlığı kaldığını yazar mısınız?

    Benim 12 pro, 26 ay, %83…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt
    12 Pro Max 8 ay %98, sürekli %20-%80 şeklinde şarj ederim. Yani 20’de takar, 80’de çıkarırım ama ne kadar fayda eder bilmiyorum malum zaten ilk 6 ay kimsede %100’den aşağı düşmüyor…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostlar hem şık hem koruyucu kılıf ne önerirsiniz silikon ? 12 pro max için

  • Sizce düz 11 satıp ,12 pro ya geçmek mantıklımı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt

    alacağın 12 pro’nun durumu nedir, üstüne kaç daha vereceksin, bunlara bağlı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt
    Tanıdık birinden alacaksan belki geçmeye değer. Onun dışında 2.el riskli malum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.