Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.231
Cevap
141
Favori
835.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Ben de Aralık ayında aldım şuan %99 gösteriyor. Ne kadar doğru bu değerler bilmiyorum ama ben de şarjdayken hiç kurcalamam. %20-30 larda şarja takarım ve %100 olunca çekerim.
  • Bir telefona 5 6 bin vermek nasıl bir şey kamerası desen iyi değil hava atmak için 3 ay yemeden içmeden telefon yada aylarca taksit yapıyor herkes ben müdür olduğum halde bir maaşimi gelip çat diye vermem iPhone 7 ile aynı işleri yapıyorum bence bir artısı yok..... Facebook Twitter instagram için bu mevlalar verilmez Android ne kadar iyi duruma geldiğini farz edersek genel olarak daha kullanışlı Apple kölesi olmuşuz bende iPhone 7 var ama Android verdiği rahatlık kesinlikle farklı 2 cihazım var birini iş için aldım Android gayet iyi pili filan daha iyi gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzurumlu798 -- 24 Mayıs 2018; 23:33:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    1 ay sonraki minimum %30 artar telefon fiyatları. Şu an stoklarda olduğu ve satış az olduğu için o fiyatlar. Stoklar bitince sıkıntı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erzurumlu798 E kullanıcısına yanıt
    Ne yazdığınızı anlayabilmek için Google translate gerekli. Forumdaki ilk yazınızı X’i kötülemek için yazmışsınız. Boşuna burda vakit harcamayın derim. Size tavsiyem ilk önce bir imla klavuzu edinin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl anlamak istiyorsaniz artık iPhone kullanıyorum bende iPhone 7 var şuan yazılımsal bana bir artısı var deyin anlarım. kullanım da ne gibi farklılıklar olabilir. Günlük kullanım da ne atısı var. Bende bunu soruyorum size kötülemek değil amacım benim 5 yıldır Apple kullanıyorum çoğu kişiden daha bilgim vardır eminim ios da. İş yerinde bile mac kullanıyoruz ofiste. X ile iPhone diğer modelleri arasında kullanan biri 7 ile 8 hatta 6s de ekleyin uygulama geçiş hızları ayni sadece grafik işlemcisi değişiyor. Sormak isteğiniz birsey varsa sorun önemli değil. Ben fikrimi yazdım sedece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurumlu798 E kullanıcısına yanıt
    Yani sonucta hepsi telefon haklisiniz, ama siz 7 aldiginizdada 6, 6s kasasi ile ayni olmasina ragmen neden 7 aldinizki? Hatta 5, 5s ilede isinizi gorurdunuz. Emin ol hala 5 kullanan kesim var.

    he neden X demissin, X iphonenun 10. Yil telefonu, bugune kadar cikmis en dolu ve en farkli iphone modeli, 6-7-8 kasalari ayni. Kaldiki X modeli, diger markalara bile oncu oldu, herkes centikli model cikartmaya basladi.
    Kullanimi cok keyifli, 7 ile zaten kiyaslanamaz bir telefon X.
    Siz aldiginizda da 7 pahali idi. Su andada X pahali. Kur farkindan su an dahada fiyati yukselicek gozukuyor.

    Bu baslikta X kullananlar sayfasidir. Kimi zorlanarak aldi, kimi cikartti parayi aldi, bu kimseyi ilgilendirmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yelkenli12

    iphone x ten p20proya geçmiştim. dün itibariyle p20proyu sattım. kamerası manzara çekimlerinde çok iyi ama portre kamera netlemiyor.

    gidin deneyin görün. portre modunda resmi çekiyorsun telefonu sabit tutun resim netleştiriliyor diyor ve sonuç fiyasko. 80mm olması harikaydı ama arkadaş hiçbir resim net çıkmıyor. çekmesini beceremedin demeyin bu işten gayet iyi anlayan biriyim.

    birde şunu farkettim: portre kamera 80mm ama 8mp ve işin garip tarafı 5x zoom olayını bu 8mplik kamerayla yapıyor. 40mp kamerayla yapmıyor zoom olayını. tamam 80mm zaten optik yakınlaştırma yapıyor eyvallah ama 3x e kadar ki kısmı 80mm üzerinden optik zoom yaptığını kabul ederek normal kameraya oranla sıfır zoom yapıyor diyelim ama onun üzerine ektra 2x zoom ile 5x zoom elde etme olayını garibim 8mp kamera ile yapıyor.

    yani özet şu: 8mp bir kamerayla 2x zoom yaptığınızı düşünün oalay tam da bu. madem 5x olayını bu 80mm 8mplik kamerayla yapacan yapsana şunun çözünürlülüğünü 24mp:selfie kamerasını 24mp yaptığın gibi!

    kamerayı da geçtim yok arkadaş iphonexin tasarımı ekran kalitesi isou vsiresi başka cihazda yok arkadaş.

    4000mah batarya ile iphonex kadar ekran süresi vermiyor. testlere aldanmayın. günlük kullaımda iphonex bataryası daha fazla ekran süresi veriyor
    özetle iphonexten başka cihaza geçmeyi düşünen varsa çok üzülür
    zoom olayında ve portre modunda ki durumlar iphone x de de s9 serisinde de var.2x de de portre modunda da 2. kamera kullanılıyor 2. kameraların diyaframı düşük olduğu için düşük ışıkta zoom ve portre modunda çuvallıyor telefonlar özellikle iphoneların ikinci kamerası f 2.8 olduğu için iyice karıncalanıyor.8 serisinde bide ois de yok.




  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 7 ile X’i kıyaslıyor. Ne gerek var diyor. X kamyonla para diyor ama Mac kullanıyorum diyor. Mac kamyonla para değil mi? Mac’in gördüğü işi görecek yarı fiyatına ne bilgsayarlar var. Böyle körü körüne telefonu kötüleyenleri anlamıyorum. Hevesin yoksa maddi durumun müsait değilse almazsın kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Ne verdiğim paraya üzüldüm ne başka bir şeye.
    X'ten çok memnunum.
  • Facebook Twitter instagram için bu mevlalar verilmez...



    Mevla’dan sonrasını okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsi telefonum x , şirket hattımı gm8 (general mobile) cihazında kullanıyorum. gm8in kulaklıga verdiği ses daha fazla .ikisininde kendi orjınal kulaklıgıyla denedım. cebimde 5000 verdiğim cihaz dururken gm8 ile müzik dinliyorum . rezalet.
  • adler1 kullanıcısına yanıt
    Sesin kalitesini daha fazla ses olarak algılıyorsan telefonun suçu yok.
  • Arkadaşlar bir süredir whatsapp bildirimlerinde üstten uyarı çıktığında sadece mesaj yazıyor. Ön izleme kapalı ama o mesaj içeriğini gizlemek içindi. Şimdi yazan kişide belli olmuyor mecbur whatsappa girip kim diye bakmak zorunda kalıyorum. Benzer sorun yaşayan ya da çözümü bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Ön izlemeyi açın hocam. Bende de aynı denedim. Mesaj yazıyor sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Peki önizleme açınca mesaj içerikleri görünmüyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil aağlığınız kaç? Telefonu kullanmaya başlayalı 4 ay olmuş. 3-4 gün önce kontrol ettiğimde Yüzde 96 ya düştüğünü gördüm. Arkadaşlarım benden önce aldı telefonlarını. Birinin 99 birinin 98. Eşit kullanıyoruz. Ben de bi sorun mu var acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Sizin yapmak istediğiniz şu aslında. İlk olarak WhatsApp ayarlarından ön izlemeyi açın. Telefon ayarlarından genel>bildirimler>ön izlemiyi göster>kilitli değilken yapın. Sorun çözülür. Face ID sizi görene kadar mesajlar okunmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    ben burda iphone u gömüp gm8 i övmüyorum. gömecek olsam zaten gidip 5k para vermem. ayrıca doubly audıo özellıgı oldugu ıcın ses kalitesininde daha iyi oldugunu söyleyebilirim. iphonelarda ise iphone 4'lerde beri hep aynı ses kalitesi hangi iphone kullanırsan kullan aynı sesi duyusosun. bende isterim iphone dan daha kaliteli ses duymak. şuan için sadece bassları biraz daha iyi geliyor iphone un. onun dısında gm8 daha kaliteli ve yüksek ses veriyor. inanmayan gidip deneyebilir
  • SeliMercan S kullanıcısına yanıt
    Ilk defa duydum valla, yada burda hic bu sorunu daha yasayan olmadi, insallah yasamayizda. Ama evet arka kamerasi cikik ve son kismi tamamen cam. Iphone nun ordaki cami kolay kirilabilen bir cam yapcaklarini sanmiyorum acikcasi. Kamera kisminida icine alip koruyan silikon kilif kullaniyorum su an ve memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Yanlış okumuşunuz tekrar bakın isterim ben mac iş için kullanıyoruz şirketin şahsımın değil. Çalıştığım şirkette bir departman da müdürlük yapıyorum durumum da gayet iyi kötülemek filan amacında değilim Apple da babamın oğlu değil sonuçta. Demek isteğim iPhone 7 ile yapabileceğiniz herhangi bir iş porte modu face id bokeh modu dışında geri kalan özellikleri ile günlük kullanımda işininizi yapabilir misiniz onu demek istedim. 2. Telefonum da Sony xz premium kullanıyorum durumum iyi olmasa alabilir miyim cihazların toplamı 6 bin oluyor zaten. X ile xz premium hız vs bakınca pil performans ekran kalitesi kimine göre kamerası berbat derler, bana kalırsa x den bile iyi. Güncelleme her ay düzenli olarak olan bir telefon. Uzun zamandır X almayı düşündüm ama Xz premium almaya karar verdim. Sadece bir kaç video izleyerek xz premium X den hızlı olgunu ve yarı fiyatina almış oldum. Porte modu bokeh benim için önemi yok. Telefonda 7 aydır sorun görmedim sağda solda yazan herhangi bir problemle karşılaşmadım. İPhone 7 hala kullanıyorum fiyatları hemen hemen aynı ama kullanıcı deneyimi açısından xz premium çok üstün.

    Fikirlerimi yazdım ben Apple kötülemek gibi bir niyetim yok. Fiyatı düşünce gidip x alacağım sadece o fiyatı hak etmiyor onu söylemek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzurumlu798 -- 27 Mayıs 2018; 1:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.