Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
129
Favori
1.101.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

    Neden acaba. Cokmu buyuk geldi hangi ulkeden alinma
    singapur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besiktas

    A2101 Dubai ya da Bahreyn’dir..Facetime aktif mi hocam?
    facetime aktif
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Bende iphone xs 64 gb gold var takas mı düşünüyorsub @oguzmete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar soldaki gozume bir garip gorunuyor sizce mavi ekran olayi var mi? Ikisindede true tone kapali ve parlaklik max dadir.



    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soldak sarı ekran soldaki mavi soldaki sarıyı erişebilrlik kısmından sağdaki gibi yapabilirsin
  • Arkadaşlar 6.450-TL'ye iphone x almak mantıklı mı şu an? Iphone XS ne zaman gelecek ve fiyatı ne olacak bilgisi olan var mı?
  • rtscnmkhy R kullanıcısına yanıt
    kur düştü bu fiyata (eğer yurtdışı çıkma imkanın varsa) i phone xs max alırsın. tabi garanti konusunu sorun etmiyorsan
  • Teknoseyir'de yazdığım küçük incelemeyi paylaşmak isterim.



    Telefonu yaklaşık olarak 15 Gündür kullanıyorum. Önceki telefonum Note9'du arkadaşlar.

    Öncelikle fiyatına şuna buna girmeyeceğim, yurt dışından geldi ürün bana, orada daha uygun. Son günlerde dolar bir tık daha düştüğü için daha uygun olacaktır ama Türkiye'de satılmaya başlandığında fiyatı oldukça tuzlu olacaktır bu güzel telefonun.

    Geçen yıl X'i kullanmış, 1 ayın sonuna anca dayanabilmiş, eşimin telefonunu satıp ona vermiştim. Sebeplerine gelince, henüz oturmayan yazılımı, düzgün çalışmayan yanları, küçük ekranı ve kamerasının beni tatmin etmiyor oluşuydu.

    Apple her zaman olduğu gibi, plus modellerini çıkarttığında çok satar, bu da öyle olacaktır. Ekranı kesinlikle olması gereken boyutta benim için. note9'dan sonra hiç yadırgamadım, hatta onun ekranından sonra bu ekran bana daha güzel geldi. Renkleri çok doğru, parlak, canlı ve kullanılan panel ile cam arasında boşluk yok, kavis olmadığı için note 9 gibi parlamıyor. Daha da önemlisi, "kenarları" daha yumuşak olduğu için tek el kullanımı note9'dan çok daha iyi. HDR ekranı var ve gerçekten çok başarılı.

    Sonraki sorun kameraydı, Pixel 2xl'yi uzunca süre kullandığım için, onun harika fotoğraflarına çok alışmıştım hele ön kameradaki portre modu muhteşem, hala da öyle. X'de durum öyle değildi, ara bir durum vardı sanırım ama Xs'de durum başka. Google gibi, Smart hdr dediği bir şeye geçiş yapmışlar, çok iyi yapmışlar, gerçekten kamerası toparlamış, harika fotoğraflar çekiyor. Gündüz zaten bu seviye kıyaslanamaz bile gece hala sorunları var ama geçen yılki X'le kıyaslanmaz. Çift taraflı ses kaydı ve ona eşlik eden çift hoparlör ile videolar da çok güzel bir hale gelmiş.

    Özellikle 4k'da 60 kare gerçekten çok iyi çekiyor, titremesi yok, yağ gibi. Fotoğrafta düzeltmeleri gereken şey "hala" ön kamera iyi çekmiyor fotoğrafları, video demiyorum o çünkü güzel nasıl oluyorsa anlamıyorum ama ön kamera daha iyi çekmeli ve açısı genişlemeli. Fotoğraf ve video performansı bence harika bir telefon ortaya çıkartmışlar.

    İpad kullanıyorum yıllardır, ios işletim sistemini uzundur kullanıyorum. İos 12, Xmax'da yağ gibi akıyor, işlemci, ram, optimize edilmesi derken, X'de karşılaşılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ne bir takılma, ne bir kitlenme hiçbir şey olmadı. 14 gündür bir kere bile kapatmadım. Sorunsuz çalışıyor, ara yüzü ve jestler çok akıcı. Ayrıca Siri kestirmeleri gerçekten değinilmesi gereken bir şey, çok işe yarıyorlar. uzun uzadıya konuşmaya gerek kalmadan yapmak istediğin için kısa yol oluşturmak çok başarılı ama Türkiye'de "tam" olarak açmamış durumdalar, orayı anlamadım. Yurt dışında her şeyde çalışırken nedense bizde Kısayollar kısıtlı ve uygulaması da yok. Tek sıkıntısı "arayüz" çok sıkıcı, bu kadar zaman geçti orada bir değişiklik yapılması lazım. Bu gün, bu gösteriş, bu güzel parçaların sonunda aynı tip şeylere bakıyorsunuz. Apple umarım İos 13'de ara yüzde bişiler yapar.

    X'de olan faceİd burada da var ve kesinlikle hızlanmış. 1 kere bile ıskalamadı beni, gözlüklü olarak sorun yaşamadım, güneşte karanlıkta tık demedi çalıştı. Note9'da ciddi sıkıntılar yaşadım. Gündüz sokakta sıkıntı çektirdi bana. FaceİD çok düzgün ve stabil çalışıyor, buna bir alışan parmak okuyucusuna şüphe ile bakar. Daha da önemlisi, "uygulamalarla" uyumu, neredeyse bir çok uygulama destekliyor. Note 9'da bir çok uygulama yüz tanımayı tanımadığı için parmaklamamız gerekiyordu. Sorun mu, değil tabi ama neden hala google bunu bir güvenlik seçeneği olarak markete çok geç ekledi anlamak mümkün değil.

    Pil bence bu cihazın en büyük eksilerinden biri, günü çıkartıyor ama bir note9 performansı yok. Halbuki olmaması için neden yok ortada ama 5 saati zor alıyorum, note9'da 7'leri gördüğüm çok oldu. Kablosuz şarj ediyorum, samsung'un olanı kullanıyorum, problem yaşatmadı. Kablo şarjı denedim sorun var mı diye, sorunsuz çalışıyor, hatta mac'in adaptörüyle şarj ediyorum, hızlı şarj ediyor ama pile bir güncelleme gerekiyor. Bu pil, 7nm, en az 7 saat görmesi lazım ekran süresi olarak.

    Sorunları yok mu, olmaz mı, wifi çekim gücü düşük, üstelik LTE'de de sorun var. Üst tarafı tutunca wifi bir çizgi azalıyor, lte 5 çeken yerde bu 4 çekiyor, içinde yapılan değişiklik nedir bilmiyorum ama wifi çipi sıkıntılı. Özellikle wifi de 5'de koplamalar çok yaşıyorum. Daha önce evimde tuvalette 3 çeken wifi, iphone'de 1 çekiyor bazen wifi yok diyip lte'ye bağlanmaya çalışıyor.

    Apple ekosistemi ile mükemmel uyumlu çalışıyor, Apple tv açıkken, bir şey arayacakken klavye çıkıyor, air drop ile fotoğraf göndermek çok ama çok kolay, BT cihazlara sorunsuz bağlanıyor, düzgün çalışıyor, kopma yaşatmıyor.

    Genel olarak ben çok beğendim telefonu. Şimdi onun rakipleri mate20 ve pixel 3xl çıkacak ama ne olursa olsun bir Apple severi kesinlikle kendine çekecektir ve benim tahminim bu yıl yine satış rekorları özellikle XsMax ile gelecektir. Gerçekten güzel bir cihaz, tek sorunu -ki büyük bir sorun wifi sorunu, güncelleme ile çözülür mü bilemiyorum, umarım çözerler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ab1907

    Arkadaşlar telefonunun kutusundan çıkan adaptör kaç W? Ben eski iphone 6s'in adaptörüyle şarj ediyorum ve o 5W. Bu yüzden telefon %20'lerden %100'e çok uzun sürelerde çıkıyor. Hızlı şarjı da çok kullanmamak şartıyla yapılmalı yazmıştı bir arkadaş. İphone X modeli için apple'ın resmi sitesinde hızlı şarjın 30 W Model A1882 ve 87 W Model A1719 adaptörleri ile yapılmakta yazıyor. Çok uzun süre olmadan hızlı şarj özelliğini de kullanmadan daha makul sürelerde şarj etmek için telefonu kaç W ve hangi adaptör alınmalı? Ayrıca macbook pro da kullandığım 61w adaptörü iphone xs'de de kullanabilir miyim acaba?
    Arkadaşlar konu ile ilgili yardımcı olacak kimse yok mu?
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Her yeri ünleme boğmanızın anlamı yok. Az önce söylediğinizle şuanki farklı şeyler. Eğer A2101 serisi Arabistan için derseniz verdiğim cevabı alırsınız. Ama Dubai’de satılan cihazlar “da” A2101 serisi derseniz o zaman mantıklı konuşmaya başlarsınız. Dubai’de sarılan hiçbir üründe Facetime olmadığı yıllardır bilinen bir gerçek, bunu siz ilk defa keşfediyormuşsunuz gibi yazmanızın da bir anlamı yok.



    Size daha mantıklı, az ünlemli günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merbd M kullanıcısına yanıt
    Ekranı yeterli oluyor mu. 8 plus kullanıyorum
  • GaKKoSeLz kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı Cihazları garantisi yok. Veya en fazla 1 sene
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok mu büyük
  • ozzturkgem O kullanıcısına yanıt
    iphone fiyatları hiç girilmemiş ama xs max silikon kılıfı 349 tl olarak girilmiş.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neoorog

    iphone fiyatları hiç girilmemiş ama xs max silikon kılıfı 349 tl olarak girilmiş.

    Nasıl görebildiniz bu görseli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    valla öyle 9999(xs max ) filan gibi rakamlardan girerlerse satışları hayal olur onu söylüyüm. yurtdışında 6000'e gelirke xs max 9 küsüre filan kimse burdan almaz alsa da az olur kanaatim. onun için standart düz bi kılıfa 349 tl filan bence boşa kasarlar
  • JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    google önbellek

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama taşınabilir şarj aleti (power bank) arıyorum Anker yada Belkin hangisini önerirsiniz hızlı şarj etsin olabildiğince ergonomik olsun 10000mah yeterli olur diye düşünüyorum başka kaliteli güzel önerebiliceğiniz ürün var mıdır? Yurtdışından sipariş etsem gümrük sorunu olur mu ?yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak X ıle kıyaslandıgında kamera ve faceıd ıle arasında farklar mevcut demı ? Bu wifi lte sorunu yazılımla duzelmedımı sızde oyle bır guncelleme gelmıstı xs lere . 12.01 mıydı neydı
  • Arkadaşlar XS GOLD için live wallpaperi paylaşacak yok mu kimse

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.