Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.102.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bize bir yansıması olmayacak bunun. Belki saat stoğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Saat icin ayrica kucuk bir ihtimal iphone fiyatlari belli olma ve indirim olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı imaj apple ın tüm sitelerinde var şuan satın al butonuna basınca karşınıza çıkıyor
  • Saat stogu gelmis sadece 2-4 is gunu iphonelar aynj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimsalimov kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru mu anladım. Arkaplandaki uygulamaları kapatmadığımızda daha fazla mı şarj süresi alıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimsalimov

    İyi günler arkadaşlar, bir kaç gündür giremedim buraya. Açıkcası yukarıda nelerden sohbet edildiyi konusunda fikrim yok. Amma bir konuda tavsiye etmek için yorum atmak istedim. Bundan önce sadece samsungun galaxy S ve Note serisi kullandım. Ve hep app background temiz tuturdum. Uygulamalardan direkt çıkmazdım. Şarj konusunda daha etkili olduğu inancı vardı. Amma İos-de aksine. İlk bir kaç gün alışkanlıkdan dolayı temizlerdim çıktıktan sonra. Amma temizlemedikde fark etdim ki şarj süresi baya fark ediyor. Arkaplan uygulamaları açık kaldığında geri çağırdığımda daha az enerji sarf etdiğinden daha uzun süre alıyorum. Mesela normal günlük kullanımımda 5 saat 50 dakika, nadiren 6 saati bulurdum. Amma dün, bu gün 7 ile 7 bucuk saat arasında ekran açık kalma süresi ala biliyorum. Şimdi şarj 25%de, 6 saat 38 dakika gösteriyor. %15e kadar geldiğinde kesin 7 saati de geçecek. Zorlarsam 8 saati bile görür. Amma bataryayı o kadar derin bitirmek istemiyorum en fazla %10-a geldiğinde takıyorum. Sadece yaptığım şey hem de, arkaplan yenilenmesini deaktif etmek. Sadece whatsapp, banka uygulaması gibi en kritik uygulamalara öncelik atadım, onlar yenileniyor. Yani yalnız xs, xs max değil x, 8, 7 gibi serilerde de denenmesi lazım. Ki, bir çok insan için çok sıradan bir durum gibi gelebilir. Bilginize sunmak istedim.
    SS alırken şarj %13-de

    Ekran sadece 6 dk mı kapalı kaldı?




  • Merhaba arkadaşlar dün Amerika'dan geldi xs telefonlar. Bunları film ve kılıfsız kullanmak istemiyorum. X kılıfları ve cam koruyucu filmi xs için de bire bir uygun mu bilginiz var mı?
  • JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Maalesef, bekleyeceğiz artık, kimsenin bir şey bildiği yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Teknoseyir'de yazdığım küçük incelemeyi paylaşmak isterim.



    Telefonu yaklaşık olarak 15 Gündür kullanıyorum. Önceki telefonum Note9'du arkadaşlar.

    Öncelikle fiyatına şuna buna girmeyeceğim, yurt dışından geldi ürün bana, orada daha uygun. Son günlerde dolar bir tık daha düştüğü için daha uygun olacaktır ama Türkiye'de satılmaya başlandığında fiyatı oldukça tuzlu olacaktır bu güzel telefonun.

    Geçen yıl X'i kullanmış, 1 ayın sonuna anca dayanabilmiş, eşimin telefonunu satıp ona vermiştim. Sebeplerine gelince, henüz oturmayan yazılımı, düzgün çalışmayan yanları, küçük ekranı ve kamerasının beni tatmin etmiyor oluşuydu.

    Apple her zaman olduğu gibi, plus modellerini çıkarttığında çok satar, bu da öyle olacaktır. Ekranı kesinlikle olması gereken boyutta benim için. note9'dan sonra hiç yadırgamadım, hatta onun ekranından sonra bu ekran bana daha güzel geldi. Renkleri çok doğru, parlak, canlı ve kullanılan panel ile cam arasında boşluk yok, kavis olmadığı için note 9 gibi parlamıyor. Daha da önemlisi, "kenarları" daha yumuşak olduğu için tek el kullanımı note9'dan çok daha iyi. HDR ekranı var ve gerçekten çok başarılı.

    Sonraki sorun kameraydı, Pixel 2xl'yi uzunca süre kullandığım için, onun harika fotoğraflarına çok alışmıştım hele ön kameradaki portre modu muhteşem, hala da öyle. X'de durum öyle değildi, ara bir durum vardı sanırım ama Xs'de durum başka. Google gibi, Smart hdr dediği bir şeye geçiş yapmışlar, çok iyi yapmışlar, gerçekten kamerası toparlamış, harika fotoğraflar çekiyor. Gündüz zaten bu seviye kıyaslanamaz bile gece hala sorunları var ama geçen yılki X'le kıyaslanmaz. Çift taraflı ses kaydı ve ona eşlik eden çift hoparlör ile videolar da çok güzel bir hale gelmiş.

    Özellikle 4k'da 60 kare gerçekten çok iyi çekiyor, titremesi yok, yağ gibi. Fotoğrafta düzeltmeleri gereken şey "hala" ön kamera iyi çekmiyor fotoğrafları, video demiyorum o çünkü güzel nasıl oluyorsa anlamıyorum ama ön kamera daha iyi çekmeli ve açısı genişlemeli. Fotoğraf ve video performansı bence harika bir telefon ortaya çıkartmışlar.

    İpad kullanıyorum yıllardır, ios işletim sistemini uzundur kullanıyorum. İos 12, Xmax'da yağ gibi akıyor, işlemci, ram, optimize edilmesi derken, X'de karşılaşılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ne bir takılma, ne bir kitlenme hiçbir şey olmadı. 14 gündür bir kere bile kapatmadım. Sorunsuz çalışıyor, ara yüzü ve jestler çok akıcı. Ayrıca Siri kestirmeleri gerçekten değinilmesi gereken bir şey, çok işe yarıyorlar. uzun uzadıya konuşmaya gerek kalmadan yapmak istediğin için kısa yol oluşturmak çok başarılı ama Türkiye'de "tam" olarak açmamış durumdalar, orayı anlamadım. Yurt dışında her şeyde çalışırken nedense bizde Kısayollar kısıtlı ve uygulaması da yok. Tek sıkıntısı "arayüz" çok sıkıcı, bu kadar zaman geçti orada bir değişiklik yapılması lazım. Bu gün, bu gösteriş, bu güzel parçaların sonunda aynı tip şeylere bakıyorsunuz. Apple umarım İos 13'de ara yüzde bişiler yapar.

    X'de olan faceİd burada da var ve kesinlikle hızlanmış. 1 kere bile ıskalamadı beni, gözlüklü olarak sorun yaşamadım, güneşte karanlıkta tık demedi çalıştı. Note9'da ciddi sıkıntılar yaşadım. Gündüz sokakta sıkıntı çektirdi bana. FaceİD çok düzgün ve stabil çalışıyor, buna bir alışan parmak okuyucusuna şüphe ile bakar. Daha da önemlisi, "uygulamalarla" uyumu, neredeyse bir çok uygulama destekliyor. Note 9'da bir çok uygulama yüz tanımayı tanımadığı için parmaklamamız gerekiyordu. Sorun mu, değil tabi ama neden hala google bunu bir güvenlik seçeneği olarak markete çok geç ekledi anlamak mümkün değil.

    Pil bence bu cihazın en büyük eksilerinden biri, günü çıkartıyor ama bir note9 performansı yok. Halbuki olmaması için neden yok ortada ama 5 saati zor alıyorum, note9'da 7'leri gördüğüm çok oldu. Kablosuz şarj ediyorum, samsung'un olanı kullanıyorum, problem yaşatmadı. Kablo şarjı denedim sorun var mı diye, sorunsuz çalışıyor, hatta mac'in adaptörüyle şarj ediyorum, hızlı şarj ediyor ama pile bir güncelleme gerekiyor. Bu pil, 7nm, en az 7 saat görmesi lazım ekran süresi olarak.

    Sorunları yok mu, olmaz mı, wifi çekim gücü düşük, üstelik LTE'de de sorun var. Üst tarafı tutunca wifi bir çizgi azalıyor, lte 5 çeken yerde bu 4 çekiyor, içinde yapılan değişiklik nedir bilmiyorum ama wifi çipi sıkıntılı. Özellikle wifi de 5'de koplamalar çok yaşıyorum. Daha önce evimde tuvalette 3 çeken wifi, iphone'de 1 çekiyor bazen wifi yok diyip lte'ye bağlanmaya çalışıyor.

    Apple ekosistemi ile mükemmel uyumlu çalışıyor, Apple tv açıkken, bir şey arayacakken klavye çıkıyor, air drop ile fotoğraf göndermek çok ama çok kolay, BT cihazlara sorunsuz bağlanıyor, düzgün çalışıyor, kopma yaşatmıyor.

    Genel olarak ben çok beğendim telefonu. Şimdi onun rakipleri mate20 ve pixel 3xl çıkacak ama ne olursa olsun bir Apple severi kesinlikle kendine çekecektir ve benim tahminim bu yıl yine satış rekorları özellikle XsMax ile gelecektir. Gerçekten güzel bir cihaz, tek sorunu -ki büyük bir sorun wifi sorunu, güncelleme ile çözülür mü bilemiyorum, umarım çözerler.
    bende s9+ dan İphone XS ' e geçmiş bir insan olarak

    Wifi çekim gücü samsunga göre bir tık düşük. 2 katlı evde yaşıyorum . Tuvalet çok tenhada kalıyor . Samsung zar zor çekiyordu iPhone hiç çekmiyor.
    pil konusuna katılmıyorum . Samsung S9+ ile akşam 16:00 Sarjım bitiyordu . XS ile 8 saat civarı ekran süresi alıyorum.
    LTE de sorun yaşamadım .

    EN BÜYÜK APPLE ALMA SEBEBİM SES KALİTESİDİR.
    BOSE ' nin soundlink 2 headphone kulaklığını kulla.nıyorum kesinlikle iphone de inanılmaz kalite artıyor .
    Ve aracımda AUX ile kullandığımda kesinlikle Apple telefonlarda ses kalitesi 3 tık üstte.

    21 eylülden beri xS kullanıyorum




  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran büyüklüğü nasıl xs ile max arasında kaldım. Max çok büyük gelir xs de sanki küçük gibi düşünüyorum. Kullanım nasıl ekran büyüklük açısından cepte rahatsızlık veriyor mu
  • gosHawk. kullanıcısına yanıt
    X ile xs ayni magazaaya git eline al ben xs aldim xs max bence buyuk kocaman ekran elden.bi dusse yandik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayar94 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim malesef kamerası 1 mm büyük xs te ve solda bulunan delikler 3 tane olduğu için büyük bir açıklık var x te bu sağ ve sol eşitti. Spigen kılıf aldım fakat dediğim gibi kamera bölümü tam oturmadı ama şuanlık hiçbir yerde kılıf yok bunu kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gosHawk.

    Hocam ekran büyüklüğü nasıl xs ile max arasında kaldım. Max çok büyük gelir xs de sanki küçük gibi düşünüyorum. Kullanım nasıl ekran büyüklük açısından cepte rahatsızlık veriyor mu
    s9+ bana büyük geliyordu özellikle kılıf takınca cidden telefon aşırı büyüyor .
    XS ' ise cidden tam benim istediğim boyutta. kesinlikle gram garipsemedim . Apple 'nın silikon kılıfını kullanıyorum nereyse İphone 8 Plus genişliğinde oluyor üstten de azcık kısa .

    Bana göre ideal telefon boyutu budur . Çok fazla dizi de izliyorum biraz ağır olması el yorgunluğu yapıyor MAX da nasıl olur hiç düşünemiyorum .

    ek olarak S9+ dan XS 'e geçtikten sonra aşırı şaşırdığım özellik cidden şarjı inanılmaz iyi gidiyor .

    Cep için ve araç ta bir yerlere koymak için boyutu ideal .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeterzi

    Kardeşim malesef kamerası 1 mm büyük xs te ve solda bulunan delikler 3 tane olduğu için büyük bir açıklık var x te bu sağ ve sol eşitti. Spigen kılıf aldım fakat dediğim gibi kamera bölümü tam oturmadı ama şuanlık hiçbir yerde kılıf yok bunu kullanıyorum
    Haklı. çinden X şeffaf kılıf aldım kamera kısmı tam oturmuyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulmate

    Maalesef, bekleyeceğiz artık, kimsenin bir şey bildiği yok.
    Hayır birde watch 4 olayında da ellerine yüzlerine bulaştırdılar yine. Dün Teknosa'dan online sipariş verdim şu an kolumda takılı, eğer Apple TR yi beklesem ancak bugün sipariş verince en yakın haftaya Salı gönderiyorlar. Bence Apple TR iyice saldı.

    Kılıfların fiyatını belirledikleri ortada google cache de gözüküyor, eğer kuru bekleseler saati de piyasaya sürmezlerdi direk doları aşağı yukarı 5,6 lira kabul edip saati satılığa çıkardılar.Bence bu gecikmenin sebebi beceriksizlik/tembellik/iş bilmezlik ve stokları eritelim gibi şark kurnazı düşüncelerden kaynaklanıyor.

    Apple Türkiye çok güzel başladı ama zaman içinde feci bozuldu. İlk önce verdiği servis kalitesi diğer markaların serviyesine düştü, başta en fazla ikinci dalgada ürün piyasaya sürerdi şimdi dördüncü dalgayı bekliyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 19 Ekim 2018; 11:32:7 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzturkgem

    Hayır birde watch 4 olayında da ellerine yüzlerine bulaştırdılar yine. Dün Teknosa'dan online sipariş verdim şu an kolumda takılı, eğer Apple TR yi beklesem ancak bugün sipariş verince en yakın haftaya Salı gönderiyorlar. Bence Apple TR iyice saldı.

    Kılıfların fiyatını belirledikleri ortada google cache de gözüküyor, eğer kuru bekleseler saati de piyasaya sürmezlerdi direk doları aşağı yukarı 5,6 lira kabul edip saati satılığa çıkardılar.Bence bu gecikmenin sebebi beceriksizlik/tembellik/iş bilmezlik ve stokları eritelim gibi şark kurnazı düşüncelerden kaynaklanıyor.

    Apple Türkiye çok güzel başladı ama zaman içinde feci bozuldu. İlk önce verdiği servis kalitesi diğer markaların serviyesine düştü, başta en fazla ikinci dalgada ürün piyasaya sürerdi şimdi dördüncü dalgayı bekliyor .

    Alıntıları Göster
    O kadar haklısınız ki. Ben de böyle düşünüyorum. Üstelik online chat’de de maalesef bilemiyoruz demiyor. Bugün yarın olacak diyor, resmen kurumsallık hak getire. Anlıyorum, post-modern bir kültürü temsil ediyorsun ama sorduğumuz cihaz 10.000 liralık oldu, profesyonelce de bir cevaba bir noktada ihtiyacımız var. Apple Watch 4 almadım, bunlara güvenmiyorum artık çünkü iPhone XS’in fiyatı bence belli, cache ortada, üstelik 2 aydır servis bedeli de belli online da. Madem kur dalgasına giremiyoruz diyorsun, ben senden nasıl alışveriş yapacağım indirim ihtimali varsa? Yeni Mickey Mouse edition beats’i bile koymuşlar, onun nasıl fiyatı belli, watch’ın nasıl fiyatı belli? Belki de gerçekten son dakika regülasyonlarla alakalı bir durum oldu, artık buna bile daha çok inanıyorum. Keşke Apple Türkiye’den bir tanıdık olsaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]





    Bugün aramızda geçen sohbet müşteri hizmetleri ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzturkgem

    Bende bu acayip fiyatları görmüştüm.

    @JusthingTr linki merak etmişsiniz evet google cache linki, aslında Xs ve XS maxın bence fiyatı belli, sanırım geçen seneki gibi Turkcell, Vatan, Teknosa gibi yerlerdeki eski model iphone stoklarının erimesini bekliyorlar:

    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cEtS-bODABYJ:https://www.apple.com/tr/shop/product/MTFH2ZM/A/iphone-xs-max-i%25C3%25A7in-silikon-k%25C4%25B1l%25C4%25B1f-lavanta-grisi+&cd=19&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera

    Alıntıları Göster
    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nMJxoRf67zgJ:https://www.apple.com/tr/shop/iphone/iphone-accessories/cases-protection%3Ffh%3D458b%252B2fe9%252B2cfd%26page%3D1+&cd=39&hl=en&ct=clnk&gl=tr&client=opera

    Deri folyo kılıf 999 TL cik:Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

    Nasıl ulaşıldığını merak edenlere: google arama penceresine "xs" kdv site:apple.com/tr yazın arayın bıkmadan ilk 5 sayfaya bakın, eğer XS veya aksesuarına dair bir bilgi içeriyorsa sağdan sayfayı cache den ulaşın, direkt tıklarsanız sayfaya ulaşamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 19 Ekim 2018; 14:9:49 >




  • Arkadaslar youtubede iphone x xs.lerde 2k video.izlenebiliyormus.dogrumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzturkgem O kullanıcısına yanıt
    kılıf 1000 tl ise doların düşmesi filan bişey farkettirmeyecek sanırım :( el mahkum yurtdışı
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.