Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
129
Favori
1.101.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    Orijinal taktırın tabi ki. Deji gayet güzel fakat benim cihazım ABD cihazı olduğu için mecbur kaldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar eşimde xs Max var kamerası normalken birden 1x e geçti ve elle düzeltmedikçe 1x de kalıyor devamlı bulanık gözüküyor fotoğraf video hepsinde 1xde başlıyor nasıl düzeltilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leke ve yağ izi bırakmayan ekran koruyucu önerileri alabilirmiyim ??

  • emrotkn E kullanıcısına yanıt
    Spigen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    Öncelikle sorum 2023 yılında bu cihaz alınır mı ? [Alınır diye hissediyorum çünkü insanların elinde hâlâ 6,7,8 veya se modelleri görüyorum.]



    Eğer cevabınız evet alınır ise;

    Yurt dışı cihazlar apple tarafından onarılmıyor diye duyuyorum sanırım ki y.içi almak makuldur.

    Ios deneyimim yok bu yüzden ne kontrol etmeliyim ? (imei mi, yüz tanıma mı, veya truetone nedir, ekran nasıl anlaşılır, orjinal batarya nasıl anlaşılır)

    Sanırım yazılım düşürülmüyor geriye. Cihaz bulursam hangi yazılım sürümüne kadar almalıyım ? Diğer hangi sürümler beni mutsuz eder, şu sürümler olmasın dediğiniz var mıdır ?

    Amacım çift hat ile kullanmak. Çift hat ile kullanabilir miyim ?

    Ne kadar whatsapp vb uygulamaları kullanmaya devam edebilirim ? Ios beni ne kadar götürür ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudborn -- 6 Haziran 2023; 15:53:26 >
  • Kullanan pek kalmadı sanırım, başlıkta yeller esiyor :))

  • Rudborn R kullanıcısına yanıt
    Dün duyurulan iOS 17 için uyumlu cihazların başlangıç seviyesi Xs olarak belirlendi yani bu demek oluyor ki Xs cihazları %90 ihtimalle iOS 18 güncellemesi almayacak son güncellemesini almış olacak.
    Bu sebeple Xs’in şu an için alınacağını düşünmüyorum çünkü ana sürüm güncelleme desteği Apple tarafından önümüzdeki yıl kesilmiş olacak.
    Size tavsiyem minimum iPhone 12 serisine bakmanız. Halen 2-3 güncelleme desteği alacaklardır muhtemelen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rudborn R kullanıcısına yanıt
    3 yil oldu kullaniyorum. Taş gibi telefon. Ne takilma donma kasma hicbisey yok. En az 2 sene daha rahat rahat kullanilir diye dusunuyorum 11 alip 11 den xs max e gecmis biri olarak soyluyorum. Gayet yeterli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yagizfurkan kullanıcısına yanıt

    iPhone 12’nin iOS 17 ile birlikte 3 güncellemesi daha var hocam. 12 kullandım çok memnundum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagizfurkan kullanıcısına yanıt

    Gördüm hocam. Arkadaşlarımdan 11 alan oldu üstüne 2 zam aldı cihaz. XS çok ergonomik geliyor, kablosuz şarjından, çelik ve oled olmasına kadar.

    Başlıkta gördüm ki ios 16 olanlar çok sıkıntılıymış, önceki versiyonunu bulup almayı düşünüyorum. Ama zor gibi de duruyor. Aslında bankacılık cart curt çalışacağını bilsem uzun süre kasma donma olmadan kesin alırım, düşünmek şöyle dursun.

  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Hocam 11'e kıyasen avantajları var zaten. Oled ekran, Çelik kasa, Kablosuz şarj, Ergonomik.

    Ama 16 sonrası sıkıntılı diyen olmuş. Genel olarak satıştakiler ya yurt dışı, yada versiyonu yüksek. Alıp kasacak donacak olduktan ve 1 sene sonra sosyal medya bankacılık uygulamaları kullanılmazsa pek önemi kalmaz.

  • Rudborn R kullanıcısına yanıt
    1 sene sonra kasacak bir telefon degil bu. Ayrica daha iphone 6s kullanip sosyal medya banka uygulamalari kullananlar var. Tercih meselesi. A12 bionic kolay ölmez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Bilmemek değil sorup öğrenmemek ayıp :) 6s 7 kullanan benim çevremde de var sokakta da görüyorum da zıbırt diye sormak absürt geliyor.

  • Rudborn R kullanıcısına yanıt
    😂👍 Sor dostum sor. Fikir almak iyidir. Butcene gore karar verirsin. Yardimci olacagim baska birsey var mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rudborn R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size kesinlikle Xs çok daha premium hissettiren bir cihaz 11’e kıyasla. Esasen Xs’in devamı 11 Pro. Xr’ın ise devamı 11. Ancak dediğim gibi şu dönemde ne Xs ne de 11 serisi cihaz alınması mantıklı değil. Xs’in ömrünün son yılındayız 11 serisi ise 2024te son güncellemesini almış olacak.
    Benim için Apple cihazların ömrü sunulduğu güncelleme desteği kadardır ki zaten iPhone cihazlarda ortalama güncelleme ömrü 5 yıl oluyor.
    Xs serisi 2018 yılında satışa çıktığını düşünürsek önümüzdeki yıl itibariyle Apple bir sürpriz yapmazsa güncelleme desteği kesilmiş olacak.

    Ayrıca Xs cihazların performansı özellikle iOS 15 sonrasında ciddi şekilde eskidiğini hissettirmeye başladı. Pil performansı zaten cihaz çıktığı yıldan beri kötüydü malum. Aralık ayında pil değişimi yaptırmıştım yetkili serviste taş çatlasın 5 buçuk saat ekran süresi alıyordum o da pil %1’e kadar kullanınca.

    Ancak şu an iPhone 14 ortalama 7-8 saat ekran süresi veriyor normal kullanımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizfurkan -- 7 Haziran 2023; 1:36:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    4 yıldır Xs cihazımı kullanmaktayım artık bazı noktalarda cihazın performansının yetersiz kaldığını görüyorum. Gereksiz anlarda anlık donmalar yaşadığım bile oluyor. Sonuçta A12 işlemcisi artık yeni gelen güncellemeleri kaldırmıyor yahut kaldırtılmıyor.
    Önümüzdeki yıl eylül ayına kadar halen rahatlıkla kullanılır. Sonrası güncelleme desteği biteceği için ister istemez yeni cihaza geçmek gerekiyor. Zaten hali hazırda iOS 14’ten beri ufak ufak gelen özelliklerin bir kısmını Xs cihazına vermediler.
    Bütün bunları bir kenara bırakırsak kullanmış olduğum cihazdan halen çok memnunum gerek tasarımı gerekse de kamera performansı halen yeterli benim için ancak özellikle işlemcinin artık eskisi kadar hızlı olamaması ve pil performansının da düşük olması ister istemez ömrünün dolduğunu gösteriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam 2020 yılında çıktı 12 serisi muhtemelen 3 büyük güncelleme daha alacak iOS 17 ile birlikte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
  • Yüksek meblağlardan aldıkları için mi fiyatı düşürmüyor peki sizce xs satıcıları ? Yoksa cihaz hâlâ iş görüyor kullanılır diye mi bu meblağ üzerinden satılıyorlar ?

    ios 17 gelip kullanılmaya başlandığında ne olacak onu merak ediyorum. İyileşme olunursa bence alınır gibi duruyor, eğer uygulama desteği devam edecekse.

    Sonuçta sadece alo alo yapacak olsak tuşlu cihazlar da var :) Bataryadan bende müzdaribim mevcut android şarjım bütün gün şarjda :)) Onu mu bunu mu bütçe mi derken eldeki para eridi her şey zam üstüne zam yedi. İdareden alayım diyorum 1 / 2 yıl sonra yenisine kısmet ama bir yandan da donma kasma şarjda ağlayacaksam uygulamaları kullanamayacaksam değiştirmenin de manası yok.

  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.