Şimdi Ara

Apple M1 işlemcili ve rengarenk: İşte yeni iMac (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihaz gerçekten tasarım olarak çok hoş durmuyor, eski tasarımlara göre daha keskin bir görüntüsü var gibi. Ayrıca m1 işlemciler, ilk geldiği zamanlarda popüler uygulamaların bir çoğunu çalıştırmıyordu acaba bu tarafta da bu sorunlar yaşanacak mı ?

  • Bence Apple modellerinin rengarenk değil de sade olmasına gerçekten alışmıştık. Diğer bir konu ise bu fiyatlara M1 işlemci ile geliyor olması düşündürüyor. Geçtiğimiz günlerde okuduk ve duyduk emülatör olmadan bir çok uygulamayı açamazken bazı uygulamalarda emülatörle bile sorun var. Açıkçası bu fiyat aralığında şu an için risk gibi.

  • Tasarım olarak çok da hoş değil. M1 işlemci hem Tablet hem Notebook hem de Desktop'larda kullanılması oldukça garip. Bilgisayarlar tablet performansı mı veriyor ya da tabletler Bilgisayar performansı mı veriyor? Aralarında fark olmayacaksa extra para verip neden Imac/Macbook alayım ki?

  • bir devin çöküşü

  • çok tartışılan bir tasarım olmuş.

    bu tür durumlarda apple hep satış rekoru kırıyor. yıllardır ne zaman tasarım çok tartışmalı geçse çok satıyorlar.

    ekranı olan bir mac mini gibi. ama ekranın özellikleri çok iyi. sadece 8e7 seçeneği çok saçma geldi bana. bir de 2 thunderbolt nedir abi bari bir etherneti koyun. standart versiyonunda ethernet girişi de yok. Yine çok satacağını düşünüyorum gerçi. fiyatı özelliklerine göre mantıklı geliyor bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 22 Nisan 2021; 11:44:49 >
  • ekran etrafındaki beyaz çerçeve çok sağlıklı görünmüyor.

  • valla benim en cok hosuma giden sey budur bu sunumda.Ahh ekonomi aah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleimkepa

    Cihaz gerçekten tasarım olarak çok hoş durmuyor, eski tasarımlara göre daha keskin bir görüntüsü var gibi. Ayrıca m1 işlemciler, ilk geldiği zamanlarda popüler uygulamaların bir çoğunu çalıştırmıyordu acaba bu tarafta da bu sorunlar yaşanacak mı ?

    O zamanları geçeli çok oldu şuanda M1 işlemcili bilgisayarımda çalıştıramadığım uygulama yok öyle dandik uygulamalarda değil ayrıca %100 arm için geliştirilmediği için evet performans kesintileri oluyor fakat işlemci hızlı olduğu için tolere edebiliyor.

  • Tasarımda rahatsız eden bir şeyler var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performanstan ziyade daha çok kasa tasarımı ile ön plana çıkarılmaya çalışılmış gibi. Yurt dışı fiyatı güzel ancak ülkemizde prototip sayabileceğimiz bir işlemciyi içerisinde barındıran donanıma o kadar para vermek ne kadar akıl karı bilemiyorum. Şahsen tercihimi performans konusunda stabilitesini koruyabilen Intel'li modellerden yana kullanırdım.

  • hem böyle bir tasarım bana çocuk tableti gibi geldi. Hem de M1 işlemci ile bu fiyatlar çok düşündürücü bence mantıklı değil.

  • cok le$ bir tasarım olmu$.. cöp..

  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Bu iMac'ler eski iMac'lerden cok Çin malıyla dolu işporta tezgahına benziyor.

    Apple zaten 5-6 yıl önce bitti. "herşeyi biz düşünürüz biz yaparız, güvenliğini biz biliriz, biz sağlarız" şeklinde dikte söylemleri, kaliteli ürün ve fiyat performansının önüne geçen saçma sapan ötesi bir üretici oldu cıktı üretici demek de yanlış aslında Çin'de $250'ye ürettirip $1300'den 15binTL'den itekleyen ultrazekalı simsar diyelim. Hehe 8GB RAM, 256GB SSD ve bunlar anakarta lehimli. O tek kablo bahçe hortumuna benzemiş. Bu şeyler eski iMac'ler gibiymiş ahah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    İskorbüt olmuş dimi
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt

    ekran kullanmak zaten göz yoran bir şey. sürekli bir ışık kaynağına bakmak zorundasın. ışık kaynağının hemen altına açık renk parlak bir şey konursa göz ekranın altına bakarken ekranın parlaklığı az gelecektir. bundan dolayı parlaklığı yükseltmek gerekir. toplamda daha yüksek parlaklık ile daha fazla göz yoran bir sonuç oluşur.


    film izlerken oluşacak kötü görüntü de ortada. bu çerçevenin faydalı olacağı tek şey internette gezinmek. fakat artık o da değişiyor. bir çok siteye karanlık mod geldi. bootstrap 5 ile karanlık mod destekleyen site sayısı çok hızlı şekilde artacak.

  • 24 inç olarak çıkmasından dolayı biraz es geçmiştim ama fiyat olarak çok uygun çıktı M1 modeller.

    Macbook cihazlarını mesela benzerleri ile karşılaştırıyosunuz fiyat performans neredeyse fark atacak düzeyde.Ben 2020 modeli almışım Eylül ayında 18.500 liraya şimdi olmuş 25.000 lira ! M1 çıkmış 15.000 liraya ! Ben 2020 modeli satıp M1 almak istesem alacak olan çıkmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.