Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatlarına yeniden zam yaptı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone alacaklar 3 kere düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • media markta 2300 tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    iphone 6 plus 64 gb amerikada 849 dolar
    849*2,59=2199 tr gelişi
    2199/100*125 =2749 ötv yaklaşık 550 lira
    2749/100*118=3243 kdv yaklaşık 494 lira
    ve apple store da satış fiyatı şuanda havale ile 3359 kredi kartı tek cekim 3499 lira bu apple ayıpı değil ülkenin vergileri yüzünden.

    Apple türkiyeye fiyat olarak amerika fiyatından mı getiriyor telefonları , apple telefonu 600 dolar olarak gösterip vergilerin bindirdiği fiyatta azalıp daha ucuza satamaz mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JanJan93


    quote:

    Orijinalden alıntı: slckaydemir

    Bu zamlar dünya genelinde yapıldı.Enflasyondan dolayı olduğu söyleniyor.

    Alakası yok. Rusya'da yaşıyorum. Türkiye'de zam yapıldığı zaman. Burada apple Tarafından indirim yapıldı TL Bazında 310 TL'lik bir indirim... Rusya'da gerçekten çok ucuz ABD ile birebir.

    Rusya da Iphone 6 64 gb ın fiyatı 55990 ruble yani tl karşılığı 2922 tl. Amerika fiyatıyla birebir aynı demişsiniz. Alakası bile yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 23 Mayıs 2015; 13:31:49 >
  • Konu çok aşağılara düşmüş, kimsenin umrunda değil herhalde çoluğuğunun çocuğunun rızkını cep telefonuna yatırmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

    Konu çok aşağılara düşmüş, kimsenin umrunda değil herhalde çoluğuğunun çocuğunun rızkını cep telefonuna yatırmak

    düşünce yanlış. insan neden para kazanmak için uğraşır. o parayı biryere yada nesneye harcamak için. telefon asal bir ihtiyaç değildir. insan sevmişse ve karşılayabiliyorsa gidip alabilir. çoluk çocuk rızkıyla alakası yok. zaten insansa ve harcaması gereken daha önemli bir yeri varsa oraya harcayacaktır.
  • Kurban parası diye dalga geçiliyordu gerçek olmuş, 3500 lira nedir abi, yuh.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

    Konu çok aşağılara düşmüş, kimsenin umrunda değil herhalde çoluğuğunun çocuğunun rızkını cep telefonuna yatırmak

    Alma... Sana zorla aldıranmı var? 1. nesilden itibaren iPhone kullanıyorum, ama bu fiyatlara telefon alınmaz dedim ve iPhone 6 almadım.. Hala iPhone 5 kullanıyorum. Sende alma, çoluk çocuğun rızkı ne demek? Ne alakası var? iPhone ekmekmi, sumu, patatesmi, temel besinmi? Alma kardeşim!
  • Apple'ı bu yüzden seviyorum aldığım i6+ 64'ün fiyatı düşmüyor üstüne artıyor.

    Alan kerizdir diyen cahildir.

    Lüks malları insanlar temel ihtiyaçlarını giderdikten sonra artan paralarla alır.Zorunlu ihtiyaçmış gibi 1500 tl maaş alıp 3500 tl lik telefon alanlara her şey müstehak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Mayıs 2015; 19:10:07 >
  • Arkadaşlar kimse sizi iPhone almak için zorlamıyor yakanıza yapışmıyor. iPhone pahalı, telefona o kadar para mı verilir diyenlerin eminim ki %90' ınında 1500 TL üzeri telefon vardır. Madem o kadar çok biliyosun değerli kardeşim 1500 TL de verme telefona 300-400 TL ye de var telefon git ondan al. Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş misali... Birde fiyat politikası yüzünden Apple' ı karalamak çok yanlış bence. sonuçta bu telefonun normal satış fiyatı belli. Maalesef ki ülkemizde yok ÖTV yok KDV diye diye 2 ye katlıyor fiyat. Burda suç Apple' ın mı? Ha şunu da es geçmemek gerekir Apple 3-4 sene önce çıkardığı telefonlara bile hala güncelleme gönderip sorunsuz bir şekilde çalıştırırken Diğer markalar daha yeni çıkardığı bir çok telefona güncelleme göndermiyor gönderdiklerinde de telefon ne kadar kasıyor hepimiz görüyoruz. 2+2=4 ki adamlar kaliteli mal yapıyor ve satıyor. Diğer markalar gibi 2.000 TL'den telefon çıkarıp 4-5 ay sonra 1000 TL ye satmıyor. Telefonun tuşu mu basmıyor götürüyorsun adam şak yenisini veriyor sana. seni aylarca garantide süründürüp sonrasında kullanıcı hatası diyerek senden 300-500 TL talep etmiyor.





  • Yahu paran varsa alırsın yoksa almazsın bu kadar basit. Biz o kadar parayı ios için ödüyoruz. Sen almazsan alma kalabalıkta yapma. Bize ne sizin galaxy s6'nzdan yok htc bilmem neyinizden. Gidin kendi çöplüğünüzde otlanın arkadaş. Arabalarda audi neyse telefonlarda da iPhone&iOS odur bu anlaşılamayacak birşey değil. Kalitenin de elbet bir karşılığı vardır. Evet fiyatlar gerçekten uçuklaşmış. Eskiden de pahalıydı şimdi iyice astronomik seviyeye ulaştı fakat dediğim gibi kimse size nolur iphone alın almazsanız kırılırız demiyor. Git androidinle mutlu mesut özgür free yaşa. İos tercih edene de "keriz" muamelesi yapma. Android kullanarak "akıllılık" yapmaya devam et. Hey allam ya. Ben nerdeyse hiç görmüyorum android telefonların konularında doğru düzgün iphone kullananların yorumunu. Ama ne zaman iphone ile ilgili en ufak sızıntı haberi bile çıksa hemen androidciler orda bitiyor arkadaş. Sevmiyorsan kullanma, yorum da yapma. Tek akıllı sen değilsin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 23 Mayıs 2015; 21:13:43 >




  • Apple çok değişik bir marka. Sanırım cihazların içerisinde insanı etkileyen radyoaktif bir element var. Kutusuna çıkartma koyuyorlar ve cihaza yaklaşanlar bu çıkartmaları yapıştırma ihtiyacı duyuyor. Bununla da kalmıyor, Apple kullanıcısı olmayıpta cihazlarına yaklaşanlar varsa yine aynı şekilde etkilenip bir yerden Apple logosunun çıkartmasını temin ederek değişik cihazların üzerilerine yapıştırıyorlar. Bunlar normal birisinin yapabileceği (yapması gereken) şeyler değil. Bu işin peşini bırakmayacağım
  • Bu öyle uzun araştırmalar gerektiren bir iş değil. Kalite. Yazılımdan tasarıma kadar herşeyi orijinal ve kendine has. Olay bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GİGATURK

    Bu öyle uzun araştırmalar gerektiren bir iş değil. Kalite. Yazılımdan tasarıma kadar herşeyi orijinal ve kendine has. Olay bu.

    Kolumdaki saatte kaliteli ve kendine has ama gidipte logosunu bilgisayarımın üzerine veya duvar saatinin üzerine yapıştırmıyorum, zaten içerisinden bunu talep eden bir yapıştırma da çıkmadı.
  • Kol saatleri o kadar yaygın bilinen markalar değil. İnsanların beynine kazınmış belli başlı markalar vardır kalitesiyle nam salmış olan onlarda kimi insanlarda saplantıya dönüştüğü söylenebilir. Apple, mercedes, audi, lambourgini, ferrari, nike, lacoste vs...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

    quote:

    Orijinalden alıntı: djvietnamisterse 5 bin tl olsun ayfonun her zaman alıcısı vardır 2+2= 4
    Keriz çok


    aynen katılıyorum keriz çok hadi durumun iyi olur anlarım maddi sorunun yoktur tamamda fakirlere ne oluyor onu anlamıyorum

  • Millet bu fiyata telefon aldıkça daha fazlasını ödemeyi hak ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S herhalde 4000 den baslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB iPHONE ALMAK HİÇ MANTIKLI GELMİYOR
  • huwai p8 tasarımı daha güzel

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.