Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatlarına yeniden zam yaptı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • ip 7 5299 tl
  • Yil olmus 2015 şu çöplere kamyon dolusu para veren var..

    600 liraya hd ips ekranli androidler var alin kullanin uzun zamandir kullaniyom ne yavaslama ne takilma..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala bunları alan var mı ya?
  • S6 pahalı girince apple da yüklenmiş altta kalmamak için :)
    dünanın en değersiz paralarından birini kazanan ve dünyanın en pahalı iphone satılan ülkesinde iphone'a zam geliyor.direk mantık!
  • Herkes elestirmis ama Turkiye gercegini gozden kacirmis.Bu ulkede neye zam yaparsaniz yapin ki ozellikle pahali urunler zamlandikca satislari artiyor.Heleki bu apple urunleriyse satislari patlama yapiyor ve peynir ekmek gibi satiyorlar.Bu sene cikacak olan yeni nesil ipad ve iphone da yine zamli olacaklar ki mesela en dusuk fiyatli iphone 4000TL den baslasa yine satis rekorlari kiracaklar , iste size Turkiye gercegi.

  • hepsiburadanın kampanyasından alanlar yaşadı

  • geçen berberde bir adam altına giyecek donu yok 6 mi alsam plus mu diye soruyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı dostu apple , sağolsunlar bizi düşünürler hep.

  • Hahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S+ hayali kuruyordum. Yalan olacak gibi. Note 5'e kalacağız bu gidişle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masquerade89

    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    hala şu telefpona para veren adam enayidir samsungun s6 üretmek için harcadığı para iphone için harcanan parayı katlıyor adamlar lpddr4 raminden 14 nm işlemciye kadar hiç bir donanımdan kısmamış bi de iphone a bak 2 sene öncenin teknolojisini s6 dan daha pahalıya satıyor birsi de çıkıp desin ki iphone un şu özelliği bu kadar para ediyor ama öyle bir özelliği yok kamerada lider lg sağlamlıkta dünya lideri sony taş gibi telefonlar üretiyor donanımda dünya lideri de samsung ram deplama ve işlemcisinde rakibi yok ses de de dünya lideri htc şimdi millet hangi özelliklere bakıp da hala iphone alıyor anlamıyorum.


    Apple her telefonda % 30 kar yapıyor Samsung ise %20

    Samsung telefonu Apple'dan daha maliyetli şekilde üretiyor

    Apple arge falan harcadığı yok donanım 5 yıl geriden geliyor Samsung argeye dünyanın parasını harcıyor.32 gb S6 edge 2999 16 gb iphone 6 2699.3 bin lira verdiğin telefonda 16 gb hakaret gibi bir şey.Kim kimi enayi yerine koyuyor daha iyi belli oluyor.Hala gelip Iphone en iyisi diyenler var.

    Küçük bir örnek 1 hafta önce 3 arkadaşımda iphone 6 ve iphone 5S aldı neden diye sorduğumda Ayfonun havası başka oluyor kızlar vayy ayfonu var diyorlar dediler.

    Bizim milletimiz böyle olduğu için bunlar müstehak


    Neden iphone sorusunun bendeki cevabı ios çok stabil çalışıyor kasma donma olmuyor bundan önce android kullanıyordum S3 ilk çıktığında almıştım 2 ay sonra donmalar takılmalar başladı iphone a geçince çile çektiğimi anladım. Güncellemeler konusunda samsungda çok sıkıntı çektim geldi gelmedi diye kimine 1 ay sonra kimine 2 ay sonra geliyor.Apple'ın satış sonrası hizmeti de iyi.Çalınsa o kadar para verip aynısından alır mıyım diye sorarsanız tabi ki hayır gider LG G4 falan alırım ama iphone kalitesi gerçekten farklı kullanınca anlaşılıyor.Demem o ki havası için aldık dedirtebiliyorsa o markanın kötü olduğunu söyleyemeyiz.Fahiş fiyatlar konusunda katılıyorum daha da iPhone alınmaz bu kadar zam yapılıyorsa 6s in fiyatı ne olur artık kim bilir.




  • Satışları etkileyecek mi acaba? 4 milyara çıkıyor neredeyse telefonun fiyatı.

  • keşke note 4 yerine 6 alsaymışım aynı fiyata satardım herhalde.
  • iPhone 7'nin satışına zemin hazırlıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidisle iphone yuzu goremicem. Neyse cok ta takmiyom. Android stabilite konusunda baya ilerlemis durumda(eskiye oranla). Alirim g4 yada s6 bakarim rahatima. Kafam rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silver0021

    Apple samsung kadar maliyetli bir telefon üretse gerçekten hakedecek. Iphone 6+ 128gb lik telefonun maliyeti 250$ samsung s6 edge in 290$. Samsung 3000 istiyor apple 3900 istiyor. Sirf apple diye fazladan 900 fiyat farki koyuyor vede 40$ daha az maliyetli bi ürüne. Gözünü hirs ve para bürümus bir sirketin böyle birgunde fiyat arttirmasi hiçte sasirtmadi beni. Fiyatlari artiralim millet malimizi kiymetli sansin diyecek. Halbuki diger markalarin yaptiklarinin 10 da birini yapan bir telefona şu telefonlara baglayanlar gözümde enayi. Kusura bakmayin


    apple fiyat politikasını kesinlikle savunmuyorum.Elimde ki iphone 6 muhtemel son iphone ama yazınla alakalı sunu soyleyebilirim apple o telefonu samsung a oranla daha pahalıya satıyorsa 1. marka 2. müşteri hizmetleri dir.Samsung da telefon bozuldugunda 1 ayda bin takla attırdıgı icin aradaki fark apple icin deger.Benim tercihim





  • alan olduktan sonra neden zam yapmasın ki?
  • Aman iyi oldu herkesin elinfe iphone 6 görmekten bıkmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3900 liraya bir telefon e yok artık. Arabada %145 ÖTV ve bunun üzerinden %20 civarı KDV olan hükümetten ne beklenir. Bari otv siz fiyattan alın da öyle ekleyin kdv yi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 22 Mayıs 2015; 0:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar düşüyor Apple fiyatları artıyor bu nasıl bir döngü

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.