Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.539
Cevap
770
Favori
1.807.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ultra 2’nin uyku takibi sıkıntılı sanırım. Watch 7 böyle değildi, akşam uyku planı dışında gayet güzel takip ediyordu.

  • nimbuzz N kullanıcısına yanıt
    Watch 8 bendeki. Bu gece de takip edeceğim bakalım sahura kalkış saatlerini gündüz nasıl gösterecek
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Ultra 1 ilk çıktığında aldım ve 1 hafta sonra sattım.Büyük saat sevmeyenler için tam bir işkence ve yapı olarak olduğu boyuttan daha büyük ve rahatsız hissettiriyor.Yeni modelde de bir tasarım değişikliği olmazsa düzünden alacağım bu sene.

  • Merhaba arkadaşlar , bugün bir arkadaşıma denk geldim , başka marka akıllı saat aldı , Watch 7 vardı bileğinde şarjı akşamı etmiyor bile dedi o kadar kötü mü ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ben Watch 9 kullanıyorum akşam yatağa girerken şarjım yüzde 45-50 oluyor. Şarja takıyorum.

    Ben anlamıyorum nasıl akşamı etmiyor. 50dk her gün yürüyüş yapıp antrenman olarak kaydediyorum. Sürekli Açık Ekran aktif, döndürünce uyandır da aktif.
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Abartmış. Watch 7 cellular modelini kullanıyorum. Hep açık ekran kapalı. GPS açık hücresel açık, konum servisleri açık, telefon mesaj arama açık.
    Sabah 7 civarı % 100 şarjdan alıyorum. Devamında 1 saat antreman yürüyüş yapıyorum. Gün içinde aktif kullanıyorum. Akşam 8 civarı % 50-55 şarj kalıyor.

    Ekranın sürekli açık kalması şarjı çok etkiliyor.
  • gelendostlu kullanıcısına yanıt

    Hep açık ekran açık, üstüne spor falan yapıp cellular üzerinden müzik de dinliyorsa arkadaşının dediği doğru olabilir. Sırf bu yüzden Watch 7'yi satıp Ultra'ya geçtim.


    Hoş gerçi ultra da sabah şarj etmeme rağmen akşam %50'ye kadar düşüyor. Tek yaptığım şey spor ve cellular üzerinden müzik dinlemek. Ha bir de ekran hep açık tabi. Öyle telefonu zırt pırt çalan, bildirim gelen birisi de değilim yani.

  • 19 ekimde almış olduğum apple watch series 9 41 mm siyah var hiç kullanmıyorum haftada 1 gün belki takıyorumdur. Kullanmadığım için satmak istiyorum ilgilenen varsa ulaşabilir. Aldığımdan beri neredeyse hiç kullanmadım. Hiçbir deforme veya bir sorunu yoktur.
  • Evde yatıp hareket etmeyince series 9 45 mm gerçekten 3 gün şarjı gidiyormuş, günlük adım 1.500 ile 1.700 arasında (normalde genel ortalaması 10.000 ile 15.000 arasında oluyor). Ah bir de şu süre aktif bir günde olsaydı :)

    Sürekli açık ekran kapalı, normalde açık kullanıyorum tabi onun da etkisi az değil. Yine de sürekli açık ekranı kapalı yapınca bir iş günümde şarjı bitmiyor tamam ama 2. Gün öğlen 1 gibi bitecek kadar kalıyor çünkü geceleri de bu saat kolumda takılı oluyor.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 14 Nisan 2024; 11:14:57 >




  • Apple Watch ile telefondaki kamerayı kontrol etme olayını bir kez bile yapamadım. İnternetteki çözümleri de denedim ama hala kamerayı açtığımda saat ekranında görüntü gelmiyor.
  • Çok kafama takıldı bilen mutlaka burada vardır. Ultra 2 öğlen uykularımı niye farketmiyor arkadaşlar.
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Çünkü apple watch uyku moduna alınmadan uyku ölçümü yapmıyor. Bir uyku planı belirleyeceksiniz ve uyku moduna alıp öyle uyuyacaksınız saçma ama öyle.
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt
    Valla çok saçma dandik Huawei bile anlıyordu Apple da böyle ios da böyle çok şeye eyvallah dedim ama bu komik 😂
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Mi band bile anlıyor :)

    Series 7'yi satınca sanırım 1-2 hafta mi band 7 kullandım ve uykularımı, gece arada uyanıp su içmemi falan algılıyordu. Apple uyku işini nedense hiç beceremedi.

    Apple watch'u uyku planıyla kullanıyorum, gece 12:15 gibi diyor ki haydi uykuya :) sonra kendini ve telefonu uyku moduna alıyor. Sabah işe gideceğim saatten öncesine de alarm ve uyanma saatini kuruyorum. Hem titriyor (ses açıksa sesli alarm uyanmaya daha çok yardımcı oluyor) hem de uyanma saatim iş dolayısıyla aşağı yukarı belli olduğundan kendince şu saatte uyudu, şu saatte uyandı diyebiliyor genelde az da olsa sapmayla.

    Ancak mi band akşam 10'da uyuyakalsam dakikası dakikasına olmasa bile en azından 30 dakika içerisinde uyku ölçümü yapmaya başlıyor 🤷🏻‍♂️
  • Airpods gibi unutulduğunda bildir özelliği ultra 2 için yok mu arkadaşlar, bul uygulamasında unutulduğunda bildir çıkmıyor
  • Arkadaşlar merhaba. Çok araştırdım ama bulamadım. İki sorum yaşıyorum. 9. Nesil kullanıyorum. Ekranda sürekli spotify’da ne dinliyorsam görünüyor bu bir, kapatamıyorum. İkincisi ise, watch üzerinden spotify’da ses kontrolü yapılıyormuş ama ben yapamadım. Nasıl yapabilirim?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    1. sorunuz için telefon watch uygulaması genel-otomatik başlat kısmı var. bunu kapatırsanız müzik açtığınız anda otomatik olarak ekrana spotify, apple music ekranı gelmez yukarıda ortada simgesi belirir sadece. ben öyle kullanıyorum. 2. sorunuz için ise ses açma kapama kolay. saatinizde müzik çalarken ilgili uygulamayı açtığınızda (yani sanatçı - şarkı adı, ileri geri düğmelerinin olduğu ekran) dijital crownu (tekerleği) aşağı yukarı döndürmeniz yeterli.
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler ama dediğiniz ekranda tekerleği çevirince ses açma kapama olmuyor yav. Acaba sorun bende mi? Ama tuş normalde çalışıyo yani.

  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile bendede olmuyor seç açma ve kapama
  • O zaman güncellemeyle alakalıymış. Kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.