Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turklucky , [Bu]RocK Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
34.538
Cevap
770
Favori
1.807.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Benim watch ultra da spotify yüklü olmadığı halde telefonda spotify den bir müzik çaldığında saatte üste simgesi görünüyor o simgeye tıkladığımda tekerlek ile sesi azaltıp çoğaltabiliyorum. Sizde de olması lazım. Son sürüm yüklü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecirkoooo -- 15 Nisan 2024; 15:46:55 >
  • YouTube music hücresel desteklemiyor mu? Telefon bağlantısı istiyor?
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

    Maalesef bende etkin değil. Series 9. Youtube’da oluyor ama Spotify’da olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 15 Nisan 2024; 16:23:14 >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Bu spotify ile alakalı bir sorun diye düşünüyorum. Daha önce de bu ses ayarının spotify içinde bazen çalışıp bazen çalışmadığı, bazen dijital crown'u az oynayınca değil çok çevirerek ses barının geldiğini ve sonrasında hassas çevirerek ses değiştirebildiğim zamanlar da olmuştu. Bunu yaşadığım sürümlerde watch os 8-9 zamanlarıydı. Arkadaşın watch ultra saatinde spotify olmadan ses açmada sorun yaşamamasının sebebi eğer medya dinlediğiniz uygulama saatte kurulu değilse direkt saatin içindeki "Şu An Çalınan" uygulamasının kısayolu ana ekranda üst tarafta bildirim olarak gözüküyor ve o uygulamada bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Telefonunuzda oynatılan tüm medyalar bu Şu An Çalınan kısmına aktarılıyor ve oradan yönetilebiliyor. Eğer saatiniz üzerinden çalma listelerini falan kullanmıyorsanı, saat içerisinde indirilen spotify medyaları yoksa ve bu ses olayı sizin için önemliyse spotify uygulamasını silip Şu An Çalının kısmından istediğiniz gibi yönetim yapabilirsiniz. Zaten yapabileceğiniz yönetim de Önceki, sonraki, durdur ve başlat haricinde ses seviyesi ayarlamak olabiliyor en fazla.


    Ultra kullanan arkadaş aslında sorun yaşamıyorum derken benim anlattığım şekilde kullandığından sorun yaşamıyor sanırım. Basit bir şey bilmiyorum biliyor muydunuz ama en azından aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim.


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 16 Nisan 2024; 0:10:37 >




  • Cihazı kapatıp açınca spotify düzeldi bende. Ses açılıp kısılıyor. Tabi spotify’a da güncelleme gelmiş telefon güncelledi. Onunla da alakalı olabilir.
  • Arkadaşlar ultra 2 şarjı %80 de durduruyor, bunu nasıl iptal edebilirim %100 dolmasını istiyorum, veya o şekilde beklerse bir süre sonra %100 e mi devam eder. Yavaş şarj aleti kullanmama rağmen ısıdan dolayı şarj duraklatıldı diye uyarıyor.

  • arkadaşlar telefonun ne kadar şarjı kaldığını saatten gösteren bir uygulama var mı?

  • Merhaba, yaklaşık 1 yıl 4 aydır Apple Watch SE modelini kullanıyorum. Pil sağlığım şu an %94 seviyesinde. Fakat sorun şu ki pil sağlığı seviyesi %2 şeklinde azalarak gidiyor. Bir kaç gün önce kontrol ettiğimde %96 seviyesindeydi. Kullanım süresine göre %94 seviyesinin anormal olmadığını düşünüyorum. Bu şekilde azalma gözlemleyen var mıdır? Orijinal Apple hızlı şarj adaptörü ve saatin kutusundan çıkan şarj kablosunu kullanıyorum.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığı tamamen gerçeği yansıtmadığı için çok dikkate almayın. Sizin için pil be kadar süre gidiyor, hala günü çıkarıyor mu ya da normalde kullandığınız sürelerde yeterli geliyor mu önemli olan o. Herhalde 1.5-2 ay önce series 7 saatimi sattım, pil sağlığı %86'ydı ve akşam şarj edip uyku kaydında da kullanıp diğer gün akşam şarj edip kullanıyordum. Güncellemelerin de pil süresine olumlu/olumsuz etkisi oluyor ama benim farkettiğim pil eskimesi %10-15 civarı pil daha çok az kalmış olarak şarja takıyordum. Tabi gün içindeki hareketlerimiz ve saatin neleri kaydettiğine bağlı olarak pil süreleri zaten değişkenlik gösteriyor. Bayram tatilinde 3 gün evde neredeyse hareketsiz kaldım ve şarjım 3 gün gitti (%20'deyken şarja taktım). İşe gittiğim günlerde de çok hareketliysem, o gün çok bildirim aldıysam yine şarjım erken bitiyor yani bunları da dikkate almak lazım pil süresinin yetip yetmediğini, pilin eskiyip eskimediğini ayırt ederken.




  • Arkadaşlar Watch 9 nabiz takibi ve diğer sağlık takibi özellikleri açık ,aod kapalı , gece uyku takibi açık . 2 tam gün çıkartabiliyor mu? 15 pro kullanıyorum ama uzun süre HUAWEI Watch kullandım . Gt4 alacaktım karar veremedim açıkçası .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 18 Nisan 2024; 0:53:45 >
  • Arkadaşlar merhaba.Yeni Se2 aldım.Cihaz ilk şarjda 2 gün gitti ardından 3 saatte direk bitmeye başladı.Bluetooth, Wi-Fi kapalı.Düşük güç modu açık.Şarjdan çıkarıyorum evde cihaz kolumda bile değil.3-4 saate bakıyorum bitmiş.Nedeni nedir ?
  • 3K1X kullanıcısına yanıt
    Şarjın hızlı tükenme olayını 1 kere watchos 8. ya da 9. sürümlerin birinde yaşamıştım. Resmen 2 dakikada bir %1 şarjı azalıyordu. Saati kapatıp tekrar açtığımda düzelmişti. Bir deneyin isterseniz, hala aynı sorun devam ederse saatinizi önce yedekleyin, sıfırdan kurulum yapıp tekrar kontrol edin. Eğer sorun geçmezse saatiniz de yeni olduğu için apple destek ile görüşerek sorununuzu anlatın, onlar uzaktan yardımcı olamaya çalışacaklardır sizi yönlendireceklerdir. Zaten uzaktan yardımcı olamazlarsa servise göndermenizi isteyecekler büyük ihtimalle. Ancak başta da dediğim gibi önce bir kendiniz o adımları uygulayıp duruma bakın, herhangi bir değişiklik olmazsa apple destek ile görüşürken uyguladığınız adımları da anlatarak sürecinizi hızlandırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Nisan 2024; 1:43:32 >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

    Hocam watch 9 45 mm kullanıyorum. Her şey açık gece de dahil 1.5 gün gidiyor en az, 2 de gidebiliyor bazen

  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Hocam kapatıp açtım, sıfırladım her yolu denedim ama aynı.Apple desteğe ulaştım.Cihazınızın döngüsü 3 en az 10 olana kadar kullanın bağlanıp verilerinizi kontrol edelim dediler.

    Zaten cihazı da pazar günü bayram dönüşü Media-Markt’da indirim vardı.Tax free ile 44m 8000 TL’ye geliyor diye özelliklerini bilmeden aldım ama hiç memnun değilim.Bu gidişle satıp Huawei’ye geçeceğim gibi duruyor.1-2 gün şarj süresi facia resmen.Eşim gts 2 mini kullanıyor 3 seneyi falan geçti.Ayda 1 şarj ediyor  

  • 3K1X kullanıcısına yanıt
    Ancak söylediğiniz huawei sürelerini apple watch hayatta veremez. 3 saatte hızlı şarj tükenmesi ayrı bir hata ancak bu saat bana günlük rahat yetiyor, her gün duşa girerken şarja bırakıyorum zaten şarjı en az %25-35 kalmış oluyor ve duştan çıkana kadar dolmuş oluyor genelde. Bu döngüye zaten duşa girerken saati çıkartıp kenarıya koyacağıma şarja bırakmaya alışmak aynı geliyor bana.

    Dediğiniz gibi 20-30 gün kullanmak istiyorsanız apple watch'tan vazgeçmeniz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Nisan 2024; 11:34:43 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    iPhone kullanıyorum optimize çalışır diye birde dediğim gibi uygun diye aldım aslında ama bir çok özelliğini kullanmayacağım gibi duruyor.Bildirimleri, aramaları takip ediyorum.Siri hoş ve özellikle el hareketleri ile komut vermek hoşuma gitti lakin ondanda vazgeçilebilir şarja kıyasla.En azından 3 gün falan gitse tamam lakin aynı gün şarj etmek biraz saçma geldi bana akıllı saat için.Telefondan çok şarja takacağım gibi duruyor.Bakalım tüm güncellemeleri tamamladım.Düşük güç modu ve sensörleri kapatarak 2 günü çıkartabilirsem biraz daha deneyimleyebilirim lakin aksi senaryoda zor  

  • 3K1X kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık ekran ve dediğiniz gibi sensör takipleri olmazsa 2 gün çıkartabilir ama bir anlamı olur mu bu saatin o zaman bilmiyorum 🤷🏻‍♂️
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben tüm özellikleri açık şekilde kullanıyorum. Sadece güç tasarruf modunu açıyorum. Bu şekilde 1 gün civarında bir pil ömrü elde ediyorum. Şu an için fark edilir bir şekilde kullanım süresinde düşüş yaşamadım hala.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Hocam güncelleme sonrası düzeldi şarj problemim.

    Benim ilk akıllı saat deneyimim bu.Bilmem gereken birşey varmı ? Şunu kesinlikle kullanmalısınız dediğiniz herhangi birşey ?

  • 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.