Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
38
Favori
10.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E devletten hasar bilgileri ile kayıt bulunamadı hatası alıyorum var mı aynı durumu yaşayan sorun nerede acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salley S kullanıcısına yanıt
    Tramer kaydı girmemiştir. Karşı tarafın sigorta şirketini arayın ve değer kaybı başvurusu yapacağım söyleyin gerekli bilgi ve belgeleri alın başvurunuzu yapın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Tramer kaydı işlenmiş hocam 5664 te çıkıyor ama sistemde nedense görünmüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salley S kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketine başvurun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benzer hatayı alan arkadaşlar için yazayım. sigortaya mail attıktan iki gün sonra sigorta şirketi dönüş yaptı kaydınız alınmıştır diye. Bu dönüş yapıldıktan sonra kaza e devlette düştü ve eksper atayabildim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay aracıma kırmızı ışıkta arkadan çarptılar ve 21.500 tramer cıktı. Değer kaybı başvurusu yaptım 2.200 tl değer kaybı ödemesi çıkarmışlar. Sbmden eksper atamaya çalışıyorum daha önce eksper atanmış diyor. Ne yapmam lazım konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 Ocakta kaza yaptım ve tamir işlemleri bitti geçen Cuma arabamı teslim aldım. Ancak kaza sonrası biz karşı tarafla rapor tutmadık. Trafik ekibi geldi. Kusur %100 karşı tarafta. İşlemler benim kaskom ile başlatıldı karşı tarafın sigortasına rücu edilecek. Değer kaybı için başvuru yapmak istiyorum. Kaza sonrası bazı yerlerde karşı tarafın ehliyet ruhsat fotokopisi gerekiyor denmiş ben bunları nasıl temin edebilirim?.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Polis tutanagiyla basvurabilirsin hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 106 bin hasar kaydına 39 bin tl verdiler

  • kasko şirketinize sordunuz mu?

    yoksa karşı tarafın sigortasına mail atın veya arayın

    genelde veriyorlar

  • Konuyu açan ve paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Sigortacim bu işleri yapio değer kaybı alamazsın sigorta teminatı dolmuş sahsa dava açman lazım dedi onun aracılığıyla acsaydım da %20 komisyon alacaktı. Burada yazdıkları gibi başvurdum ve değer kaybını dün aldım başvurudan sonra 2 hafta falan sürdü paranın yatması. Karşı tarafın sigortası değer kaybını ödedi hasar kaydı 126 bin çıkmıştı 63 bin değer kaybı aldım. Aracımda önceden de 2 boya 1 değişen vardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hepiyi sigortalı şahıs arkadaşımın aracına başvurdu. hepiyi sigortaya evrakları teslim etti üzerinden 2 ay geçti devamlı oyalayıp duruyorlar bir türlü şu kadar dememişler. bu tip şirketleri şikayet edebilecek bir yer var mı? ya da böyle bir durumda ne yapmalı acaba?

  • Arkadaslar, Ağustos 2023 de kaza yapmıştım ve kasim ayında da kendi başvuruma istinaden değer kaybı ödemesi almıştım. Bugün bir avukatlık firması bana ulaştı ve değer kaybı almışsınız ama ben dosyanızı inceledim ve size muhakkak düşük ödemiştir biz daha fazla ödeme aliriz dedi. Klasik vekalet istedi gerisi bizde dedi. Ben kendim sigorta tahkim kuruluna gitmeyi düşünüyordum ama bu şeklide şansımı denesem nasıl olur sizce?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

    sizin kişisel dosyanızı nasıl almış? bu suçtur.

  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hiç o açıdan bakmadım. Ama kaza yapar yapmaz aramaya basladiklari için bu çok anormal gelmiyor.
    Bir sorum daha var, max değer kaybı ödemesi 120.000 tl diye görüyorum tamir masrafi dahil deniyor. Doğru mu bu rakam? Benim çünkü aldığım değer kaybı ile aracın tamir masrafı 120.000 tl ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,karşı tarafın yüzde 100 kusurluğu oldu kaza için tarafıma quick sigortadan 66binlik hasara 2bin tl değer kaybı yatırdılar.Sigortacım benim adıma quick sigortaya kendi siteleri üzerinden tüm evraklarımı gönderip talep etmişti.Karşı tarafın kaskosu yok ve trafik sigortası üzerinden 120bin teminata kadar ödeme yapılabilir diye biliyorum.Sigorta ile görüştüm tekrar talep edin dediler.Şu an ne yapabilirim?Sigorta tahkim komisyonuna kendim başvursam olur mu avukata mı vereyim ne dersiniz.Daha fazla değer kaybı almam mümkün diye düşünüyorum.Arka tampon değişti,bagaj kapığında ufak bir tamir boya oldu.Cevaplarınız için teşekkürler.

  • esdres E kullanıcısına yanıt

    Adımları takip ederek sbm.org üzerinden önce bir eksper atamaya çalışın. Eğer eksper atamanıza izin verirse atanan eksperin belirlediği tutardan hesabınıza yatan tutarı çıkarıp kalan tutarı talep ettiğiniz bir dilekçeyi karşı tarafın sigortasına gönderirsiniz.

    Yok eğer eksper atamanıza izin vermezse tahkim kısmını deneriz.

  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

    Değer kaybı+ tamir masrafı 120.000 i geçemez mi diyorsunuz?

    Bu pek mantıklı değil sanki. Tramere yansıyan tutar ne kadar büyük olursa eksperin formülle hesapladığı tutar da o kadar artacaktır.

    Hasar oranında değer kaybı da artar.

  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi yaptım hocam eksper atandı şimdi,teşekkür ederim.Takip edelim bakalım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar kimse bahsetmemiş,araç mahrumiyet bedeli konusunda nasıl bir işlem yaptınız bunun için avukat gerekli mi?


    Park halindeki aracıma çarpıp hem mağdur etti hemde orjinallik gitti,yüzde 100 haklı olduğum için böyle bir hakkımız varmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.