Şimdi Ara

Arac incelemelerinin bizim ulkemizde berbat olmasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • plateau kullanıcısına yanıt

    And Çetin gerçekten çok güzel inceleme yapıyordu, bakış açım ve zevklerim de kendisi ile büyük ölçüde örtüşüyor ancak And Çetin'in Otorpark'ı Sinan Koç'a bırakmasından (2017 başı) çok önce 2016 başında Otopark kurumsallaşarak bir anonim şirket haline geldi. Hatta o dönemde TopGear dergisinin ya yapımcılığını aldılar ya da ciddi bir işbiliğine gittiler, markalardan araçlar gelmeye başladı hatta Ford ile olan işbliği de o dönem başlamış olsa gerek, Focus RS bile geldi adamlara. And Çetin'in ayrılması, ekibin dağılması ve saitr bu konuda çok dedikodu dolaşıyor, onlarıbir kenara bırakıyorum ancak And Çetin ve ekip devam etseydi bile Otopark o amatör dönemlerindeki çizgiden uzaklaşmak zorunda kalacaktı muhtemelen, yine de şuanki Otopark'tan daha iyi olur muydu, bence olurdu zira şuan o dönemdeki tadı alamıyorum hatta en keyifle izlediğim dönem 2016'daki kurumsallaştıkları dönemdi.





  • Bu ülkede bir çok konu ve işler algılar üzerinden yürür. En iyi algı yapan götürür. Etik, insanı değerler dürüstlük ve ahlak hak getire.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Konuda cevaplardan gordum Yalin Yilmaz'in kanalina girip incelemelere baktim incelemeleri digerlerine gore iyiymis birde And Mehmet Cetin vibe i verdi anlatis tarzi ayni degil mi sanki kopyasi gibi.

  • carviser e kötü dersem iyinin çıtasını tavana çakmam gerekir. araçlardan uzaklaştık iyice, izlemiyorum ama izlesem tamam olurum, vlog falanda çekiyorlar ve eşi de işin içinde, 10 üzerinden 8 i gözü kapalı var

  • And iyiydi ama bıraktı yurtdışına gitti. Birkan güzel bence detaylı anlatım vs. olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çektikleri bütün videolar anlaşmalı zaten. O videolar için para almasalar o kadar fazla eksileri sayarlar ki... ohhoooo

  • Benim bildiğim en tarafsız ve otomobil günlüklerim. Araçları galericilerden temin edip veya kendi sahip olduğu araçları ya da eş dost akrabalarının araçlarını çekip yayınlıyor. Liste fiyatının üzerinde para alan bayileri vs dile getirip eleştirdiği için hem bayiler hem de distribütörlerle sorun yaşadığını söylüyordu videolarında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net en iyisi and
    Peşinden yalın gelir

    Diğerleri birbirinin kopyası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın,


    Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Tek dertleri yurt dışı seyahatleri ve masrafları ödenen bir tatil olsun modundalar. Artık bir tane bile özgün video göremiyorum. Eleştiri yapmaktan o kadar korkuyorlar ki araç incelemelerinde sözleri bile aynı. Hatta bazıları o kadar çok birbirini taklit ediyor ki kullandıkları sözler bile aynı. Tahminim birçoğu birbirinin videolarını izleyerek bu incelemeleri yapıyor. Bazıları Twitter'da yeni bilgiler paylaşıyor. Haberin kaynağı bile yok. Yani doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyoruz. Bu arada şunu da unutmamak gerek kaç tanesi bu sektörden gelmiş? Çoğu araştırma bile yapmıyor. Bir iki kişi dışında sayabileceğim başka bir kanal yoktur heralde. Örnek vermek gerekirse ısı pompasız araç kullanıyorlar ancak bu bilgiyi vermiyorlar. Premium bir aracın malzeme kalitesi düşüyor doğruyu söylemiyorlar. Ben artık bu kanalları izlemeyi bıraktım. Sadece yurt dışı kanallarını izliyorum. Hele ki bazı araçların çok güzel sunduğu otonomundan tutun birçok donanımı var. Bunların hiçbirine girmiyorlar bile.  





  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    Gerçekten rezillik...

  • Türkiye'de lobi var adamlara inceliyecekleri markaları söylüyorlar yasaklı markaları çıkarmıyorlar bile :D psa grubu ile bi kaç marka daha kafasına göre top oynatıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 fire Egea'lar yağ soğutucusuna sahip olmadığı için yıllardır çıkan neredeyse her modelinde yağ eksiltmeyle boğuşuyor millet. Kaç yıldır bu sorun var. O sözde incelemeciler "güzel gaz yiyor, rampada o kadar kötü değil" deyip zırvalıyorlar. Lan biriniz bile bu durumdan bahsetmiyorsunuz. Ki bence çoğu arabadan da anlamıyor. Teknik bilgileri video için yazılmış text'ten ibaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler bayılıyor 45 dk boş muhabbetli incelemelere

    Doug Demuro'nun incelemelerini izleyin boş zamanınızda yurt dışında tutan şeylerle bizde tutan şeyler çok farklı

  • Doğan kabak işi şova komediye dökmüş Sinan ford sponsoru olmuş yalın teknik detaylarda boğuluyor boğuyor vw fanı Benzin tv almış bir ateca ateca asagi ateca yukarı otomobil anlaticisi dünya para vermiş çevirmeli klima düğmeli bomboş tcros almis suv diye geziyor
    İçlerinde en samimi ve mantıklı bulduğum otomobil günlüklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En objektif testi And yapar, sonra Yalın gelir ama oda çok detaya boğuyor. Sinan da iyi yapar ama bana göre artık level atladı. Kalbur üstü otomobilleri layıkıyla test edebilecek bence ender adamlardan bir tanesi. Otomobil tutkunu ve bunu yaşama fırsatını bence iyi değerlendiriyor.

    Şu anda otomobil alacak olsam fikir almak için seyredeceğim kanalsa otomobil günlüklerim olur. Kendini çok geliştirdi ve anlattıkları ve hissettikleri çoğu zaman benimkilerle örtüşüyor. Bu konuda And bir numaraydı ama pek ortalıkla gözükmüyor.


    Doğan Kabak ise otomobil test etme işini bir tarafa bırakıp Youtuber oldu . Otomobil testi değilde lay lay lom için seyrediliyor.


    Carviser ve Otomobil Dünyam ise benim oldum olası sevmediğim ve seyretmeye değer hiçbir taraflarının olmadığını düşündüğüm iki kanal. Benzin tv ise 90 lar otomobillerini layıkıyla anlatır onun dışında pek bir esprisi yok.





  • Doğan Kabak benim için inceleme kanalı değil, eğlence kanalı. Otopark’ı nispeten daha çok seviyorum ancak Ford videolarında sponsorluk olduğu aşikar. Son zamanlarda bir kanala daha denk geliyorum, açıkçası tarzları çok hoş geliyor. İki kişi anlatıyorlar, görece yaşı olan abimiz eksilere de değinmekten çekinmiyor. Kanalın ismini hatırlayamamakla beraber hızlıca bir aradım ancak bulamadım maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pc parçası veya teknolojik cihaz incelemesi yapanlar da aynı durumdalar. Ülkenin gerçeği bu maalesef.İncelenen herşey mükemmeldir.(!)

  • Bazılarınız bilir kısa bir dönem donanım incelemesi yaptım. Eleştirileri kırpmamız isteniyordu veya yayına almadan kırpıyorlardı. Sebebi zaten belli, yeni ürün vermemekle tehdit ediyor firmalar. Otomobilde de durum aynı. Doğan'ın nasıl rahatça araç bulduğunu çok düşünmeye gerek yok sanırım.

    And'ı unutmuş olmam hep fiyatlar yüzünden. Bir dönem lanet edip hepsinin takibini bırakmıştım. Şimdi de durum çok farklı değil. Krediler yüzünden nakitsiz Tofaş alınmaz olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Autoclub olabilir mi bahsettiğiniz kanal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, bu berbat anlatıma tercüman olduğunuz için teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.