Şimdi Ara

(ARAÇ SATILDI) ARKADAŞLAR TOPLANIN... Ford Otokoç'un Beni Nasıl Dolandırmaya Çalıştığını Anlatacağım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
6
Favori
26.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
512 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

    Bazı çürük elma servisler fordun kalitesini düşürmeye yetmez. 8 senedir ford binerim. Yetkili servisten başka hiçbir yere gitmem. Bir kere olsun memnun ayrılmadığım olmadı. Siz ne isterseniz onu yaparlar, siz istemeden herhangi bir parçayı değiştirmezler. Rutin bakımlarda arabanın her yerini kontrol ederler. Servis bakımından sonra merkezden arabıp memnuniyet durumunuz sorulur. Memnun değilseniz o servisin burnundan getirilir yaptığı iş. Tabi işini iyi yapmayan servisler de var yok değil.

    İşte biz o iyi yapmayanına denk geldik. İnşallah siz de denk gelmezsiniz. Allah kaza beladan korusun.
  • rezalet puanım 10/10



    birisi konuyu ekşiye taşırsa daha çok ses getirebiliriz. sadece özür ile kalmamalı bu iş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben orayı kolay kolay geri dönülemez şekilde geçtiğimizi düşünüyorum, eğitimle düzelecek olan şeyler için rahat bir 50 seneye ihtiyaç var bence
  • Geçmiş olsun !



    Evet, gerçekten de Kütahya servisi yaramaz...VW Dem Oto'da ondan aşağı kalmaz.




    Geçen sene 0 aldığım aracım sürekli olarak antifriz eksiltiyordu, buradakiler anlam veremedi, Afyon serviste hallettim!



    Sanayi'de hangi ustaya götürdünüz??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 14 Aralık 2017; 19:15:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisler zaten hep aynı mantık hele bir de sıfır araba ve garanti devam etme durumu varsa göz göre göre dışarıda 150 lira tutan işe 650 ile 850 arasında değişen fiyatlar vermeleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayı dikkatli olmak lazım..
  • Bunlar kavga gürültü,mahkeme ile anlar.Bağır,çağrı olsun,aksiyon olsun.sert,haşin olacaksın .
  • Basindan sonuna kadar okudum. Ve sunu belirtmek isterim ki bir suru yabanci markada olsa buyuk firmalar da olsa sadece bizim ulke de boyle sahtecilik, dolandiricilik isine girebiliyorlar. Yurt disindaki bayileri asla boyle bir sey yapamiyor. Neden Yurt disinda yok diyeceksiniz. Orada hak var hukuk var. Buyuk firma diye normal bir vatamdasin hakki yenmiyir adam hakliysa eş*ek gibi odettiriyor firmaya tazminati (devlet).

    Ama buraya yazsak ne fayda.. Daha fazla uzatıp cahillerin laflarini okumak istemiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3TH3M

    Basindan sonuna kadar okudum. Ve sunu belirtmek isterim ki bir suru yabanci markada olsa buyuk firmalar da olsa sadece bizim ulke de boyle sahtecilik, dolandiricilik isine girebiliyorlar. Yurt disindaki bayileri asla boyle bir sey yapamiyor. Neden Yurt disinda yok diyeceksiniz. Orada hak var hukuk var. Buyuk firma diye normal bir vatamdasin hakki yenmiyir adam hakliysa eş*ek gibi odettiriyor firmaya tazminati (devlet).

    Ama buraya yazsak ne fayda.. Daha fazla uzatıp cahillerin laflarini okumak istemiyorum...

    Aynen öyle ama işte bunu yazınca Aktroller vatan haini diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Halimize gulsemmi aglasam mi bilemedim. Bizi bu duruma sokanlar utansin. Neyse ya öbür tarafta Gorusecegiz elbet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Yetkili servisler gerçekten para tuzağı, babam 25 yıllık sürücü şahsi araçlarımızı bir kez olsun yetkili servise götürdüğümüzü görmedim. Mengerler'de uzun yıllar çalışmış ustamın dediğine göre belirli bir müşteri ilişkisi kurmuş işinin ehli ustalar özel servis açıyor, böyle olunca da tamirhanede çalışamayacak yetkinlikteki insanlar yetkili serviste rahatlıkla iş bulabiliyor. Müşteri de garantisinin bozulmasından korktuğu için servisin çıkardığı fiyata razı geliyor.

    Muhtemelen sizinki de benzer bir sorun. Normalde sorun 15 dakikada çözülebilecek birşey, ama sorunu bulmaktan aciz ustaların eline düşünce fatura rektifiyeye kadar kabarıyor. Üstelik motor da daha yepyeniymiş, iyi ki aracı servisten çıkartmışsınız.

    Dipnot: Bu arada başlıkta sorun Otokoç'taymış gibi anlaşılıyor. Ama sanırım olaydan sonra genel merkez sizi aramış, burada doğrudan servisin bir işgüzarlığı var bence.




  • aynı şeyleri yapanlara oylar cayır cayır akıyor,ama kendi cebine el sokulunca ki dolaylı yoldan olanları halk anlamıyor o zaman conta yanıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Aralık 2017; 20:57:22 >
  • "Şimdi "1-2 bin TL" diye bahsettiği rakam için 15-20 gün çalışıp kazandığıma mı güleyim"

    Ya problem de bu aslinda size bu kazığı atmaya çalışan insanlarda bu paralara çalışıyor aslında. Uşaklık ediyorlar. Maalesef garibin garibe ettiğini başkası etmiyor. (Garip lafı yanlış anlaşılmasın hepimiz garibiz, garip olmayanlar örn. Koç:) )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır" hesabı...



    Garantisi devam eden fiestam için 4 yetkili servisten aynı standart bakım için 4 farklı fiyat almıştım. ( Güzergahımdaki Urfa, Adıyaman, Malatya, Sivas) En pahalı Sanlıurfa Ford 560TL fiyat verirken Sivasta 300TL ye yaptırdım ve garantim devam etti.

    Bende otokoça şikayette bulundum fakat çokta iplediklerini sanmıyorum.

    Garantisi bitenler bence hemen iyi bir özel servis bulsun. Sanayide fiesta standart bakım ( hava filtresi hariç) 150TL ye yaptırmıştım.

    Müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir firma otokoç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle gecmis olsun. Ford 2 aracim var. 3 Sene once araci yeni almis ve bakimlarini yaptirmistim birkac ay sonra motordan ses geliyordu ford servisine gorlturdum 140binde arac garanti yok usta dinledi olctu bicti krank kasnagi arizali parcayi degistirelim ses kesilicek dedi. Degistirdi ve ses gelmedi usta isin ehliydi. Ama fiyat olarak 800tl gibi bir rakam cikardilar. Bana o an cok yuksek geldi. Elimde telefon fordu olan arkadaslari ozel servis icin aradim. Ford ozel servisle gorustum randevu aldim. Servisten eski parcayi takmasini istedim hayhay diyip taktilar yine basladi bizim ses. Dogru ozel servisi. Yolunu tuttum. Servisten cikarken krank kasnagin numarasini cektim. Ozel servisteki ustada dinledi ve kranktan geliyor dedi. Kaca patlar bize ustam diyince 130 tl diyince servis gercektem insanlari opuyor dedim. Getir ustam parcayi bakayim dedim. Ozel servisle servisteki kodlar ayni. Yan sanayimi bu usta evet dedi guldum. Iste boyle bir olay gecti bendende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cogu kez is guc vakitsizlikten kazıklandigimizi anlamiyoruz bile. Ama bir kere (6-7 yil once) egsozcu arabayi liftle kaldirip 350 tl para isteyince (araba da nasil olsa havada, artik vazgecemez diye düşünüyorlar) baska egsoscuda 10 tl ye kaynattirip uzun sure sorunsuz binmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mal guvenlıgımız kalmadı memlekette goruldugu uzere
  • herhangi bir işyerinde ya da kurumda, kapıdan girerken güzel giyimli, makyajlı fönlü bayanlar sizi karşılıyorsa, bilin ki soyulacaksınız
  • Geçmiş Olsun.
  • Bunların koçsistem diye dell servisi var ben 2 kez anakartı yanan laptopu gönderdim ikisinde de yaklaşık 3000 tl lik parçayı paşa paşa değişip gönderdiler laptopu ben memnundum demekki otomobil kısmı sorunluymuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.