Şimdi Ara

Aracıma Çarptılar, Yardım Lütfen. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun, aracı yetkili servise mi çektirdiniz? Genelde yetkili servisler kaskodan dosya açıyor, öyle olsa pert olma olasılığı yüksek olurdu. Ama eğer özel servise çekildiyse aracı muadil parça ile onarmaya çalışabilirler. Tavandaki hasar tam anlaşılmıyor eğer fazla birşey yok ise 2 airbag + 2 kapı, arka çamurluk(yarım) tavan döşemesi ve kaporta boya işçiliği dıştan görünen hasar. Sigorta şirketi sovtaj bedeline göre özel serviste yaptırma yoluna gidebilir. Bu durumu istemiyorsanız sigorta şirketine yazılı dilekçe ile orjinal parça dışında tamir istemiyorum diye başvuru yapın.
    Sonuc: Karşı tarafla mahkemelik olacaksınız gibi görünüyor. Anlaşma yoluna gidelim derse de paranızın tamamını almadan kesinlikle anlaşmayın. Bugun tamam der yarın vazgeçerler. İşin hukuki kısmı çok ama çok uzun sürebilir, üzerine birşey yoksa olmasını (ileride miras vb) bekleyeceksiniz. Avukatınızı iyi seçin, tanıdık bildik birisi olsun. Şimdiden kolaylıklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • araç sağlammış bu arada tofaş falan olsa aracın içinde origami olurdunuz. suçlu taraf bunu karşılayacak maddi güce sahip olmadığı için 5 yıl delaylı çalışan türk yargısı ile çok uğraşacaksınız. insanlar böyle kazalarda yeni doğmuş çocuğunu falan kaybediyor şanslısınız

  • landscapee kullanıcısına yanıt

    Eğer ki çok fazla maddi zarara uğrayacaksam uygulayacağım yöntem bu açıkcası. Sonuçta ön ve arkada + şaside sorun yok.

  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Açık söylemek gerekirse kendimizin sayılacak bir serviste aracım. (Çok sevdiğim bir abimin) Sözleri Sigorta ve Exper firmalarına senet niteliğinde güvenilir bir firmadır. Şirket maddi zararımı beni tatmin etmeyecek bir seviyede çıkarmazsa eğer razıyım olacağım duruma. Karşı tarafla da dediğiniz gibi anlaşamazsak eğer yıllar sürecek kalan maddi kayıp için bekleyeceğim gibi görünüyor.

  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Gerçekten aracın sağlamlığı sayesinde burnumuz kanamadan kurtulduk çok şükür. İlk mesaja video ekledim. Çarpma şiddetini görebilirsiniz.

  • Tynplus T kullanıcısına yanıt

    Aracı toplayacak firma tanıdığınızsa bu araç uygun fiyata toplanır. Mesela diyelim hasarlı ihaleden aldınız, ortalama muadil parçalarla 200 civarına toplarsınız. Hatta çıkma parça vs olsa yarı yarıya da düşer. Bmwde özellikle çıkma parçalar diğer marka modellere göre bence ucuz. Mesela direksiyon airbag açsa komple airbag dahil 4 bin liraya alırsınız. Aynı model yılı renault clio bile daha pahalıdır. Bu arada aracınızda kemerlerde patlamıştır onları yazmayı unutmuşum. Kazanın videosunu yeni gördüm, olayı iyi süzüp sağa kaçmışsınız büyük geçmiş olsun. O kamyoneti kullanan kişide bu hasarın mağduriyetini giderecek para olduğunu düşünmüyorum. İyi bir avukatla değer kaybı dahil davanızı açın, geri adım atmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam anlaşmaya çalışın karşı tarafla bildiğim kadarıyla bu davalar çok yıpratıcı oluyor sizin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt

    İhtiyari mali mesuliyet sigortası maalesef es geçiliyor. Çoğu araç sahibinin haberi bile yok. 1500 TL civarı tutuyor zaten, neden yaptırılmaz anlamam.


    Ben trafik + İMM sigortasını beraber yaptırıyorum. Bir tane far olmuş 50bin TL, trafik sigortasının 200bin TL limiti olması çok saçma. Limitler yeniden düzenlenmeli veya İMM zorunlu olmalı.

  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    2 milyon imm 535 tl yeni yaptırdım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    uzun yıllar forumda olup nasıl bu kadar boş yorum yazma yeteneğiniz oluyor anlamadım.

  • Allah kazanın da hayırlısını versin; itin -kopuğun - keşin-kendine faydası olmayan biri gelmiş;bomboş yolda, güzelim arabayı ağır hasar kıvamına sokmuş.



    Tek İyi tarafı; Mekanik-motor-şanzımanda en ufak bir sıkıntı yok ; hemen satma niyetiniz yoksa; binici olacaksınız en iyi şekilde toplatmak en doğrusu.


    Ama alım-satım için aldıysanız da mecbur uzun süre kullanmanız gerekecek.


    Yetkili servis sanırım bu hasara 400 bin TL civarı fiyat çeker.


    200 ü karşı tarafın zorunlu sigortası- 200 sizden şeklinde bir ödeme yapılabilir mi?

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Bu hadsizlik de beni bitiriyor. Adam kaza yapmış, canı yanmış. Yol yordam öğrenmeye çalışıyor, sen gelmişsin adamı azarlıyorsun. Param yok bmw ye bineyim mi başlığı açılırsa yazarsın fikrini ama adam ne soruyor sen ne yazıyorsun, ayıptır yahu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı tarafın ödeme gücü yoksa yıllarca sürecek bir geri ödeme sürecine gireceksiniz. Kaskoya gerekirse ver 20 bin 30 bin bu durumlarda kafanda sende rahat olursun.
    Kasko ve sınırsız imm her açıdan önemli.
    O kamyonetin sınırsız imm si olsa en fazla 5 bin fazla öderdi. Şimdi milyonluk zarardan kurtulurdu.( sınırsız imm değer kaybını ve sizin aracınızın kazasını öderdi.)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Kasko yaptıramıyorsan BMW ye neden biniyorsun?" diyene kızmış herkes ama adam dibine kadar haklı.

    İbretlik bir olay. Pahalı bir ders olmuş. Çingene kamyonu bu. Ondan 1 krş alamazsın.

    Kendi servisinizde minimum maliyetle yaptırıp binmeye devam edeceksin malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim...

    Eğer teklifler çok düşük kalırsa bende yaptırıp binmeye devam etmek istiyorum. Alım satım için almamıştım.

    Yetkili Servis sanıyorum ön-arka çamurluğu da değişim e sokacağı için 600 ü geçecek bir rakam ister. Ustalığına güvendiğim servisimiz var. Bu şartlarda orata bizzat ilgilenerek kendim toplamam en hayırlı iş olacak gibi duruyor. Araç elimden 1200'lere gitse bir daha bu paralara böyle bir araba asla alınmaz. Kalan zarar için Mahkeme ile uzun sürecek bir yol görünüyor. Bakalım, önümüzdeki günlerde netleşecek bu durum sanırım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.