Şimdi Ara

Aracıma Uygun Ses Sistemi Önerisi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar 2012 model Dacia Sandero kullanıcısıyım. Daha öncesinde babamın arabasını kullanıyordum(2012 jetta). Arabamı 2. el aldım radyoyu açmamla kapatmam bir oldu. Çıkan sese inanamadım. Müzisyenlikte olduğu için işin içinde kulaklarım kaldırmadı doğrusu. Şimdilerde arabama bir ses sistemi dizmeye karar verdim ve geçen gün malzemeleri almaya gittim. Gitmez olaydım. Hiç bir şey bilmiyormuşum meğer hakkında. Arabamda orjinal teyp + düşürücü ile kullanabileceğim anfi, 13cm hoparlör x4, 2 adet kayık ve subwofer arayışındayım. Bütçem 1000 tl . İşten anlamadığı halde satanlar tanıdık olduğu için 1000 tl nin biraz üstüne çıkabilirsiniz piyasaya göre. Ben onları 1000 e alırım. Arabanın içinde beni rahatsız etmeyecek ama hem içeriye hem dışarıya basıyla midiyle tiziyle kaliteli ses verecek cihazlar olursa sevinirim.

    Not: 13 cm hoparlör de ısrarcıyım. Aracı satarken sökmem lazım bunları. Yuvalarla oynamak istemiyorum.







  • teyp orjinal kalacaksa
    dönüştürücü olarak 2 tane bundan
    https://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4397

    2 çift HERTZ DSK 130

    kayık olarak oval panzut hoperlörlerinden bahsediyorsan bence orjinalliği bozma derim.

    Jbl GX-A604E 4 Kanal Amplifikatör koyarsan kapıları iyi beslersin kaliteli ses alırsın ama şimdiden 1000 liraya ulasmıs olursun

    veya MG Audio MG-5 Mini 5 Kanal Amplifikatör takıp SONY XS-NW1202E 1800 W Kabinli Subwoofer takabilirsin..

    orjinalliği bozmadanda 16 cm yapabilirsin. yuvaların başına tanesi 8-10 liraya 16 cmlik kasnak tarzı şeyler kestirebilirsin.




  • Pandizot orjinalini kestirmeyecektim zaten. Adana'da benim yakın bir arkadaşım pandizot yapıyor. Ondan alıp takacağım bir tane. Sorun olmaz kesilmesi.

    Bir tavsiyede başka bir yerden geldi. Roadstar rda6040 anfi, pioneer ts-g1332 240 w 4 adet kapı hoparlör, pioneer ts-a6995s 2 adet kayık, jbl cs-1214 kabinli subwoofer önermiş. Anfi sistem teyp uyumu nasıl sizce? Fiyat baya uyguna geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.