Şimdi Ara

Araçlara sprey boya ile 'park yasak işareti'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ta araçlara sprey boya ile 'park yasak işareti'

    Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yaya yoluna park eden araçların üzerine sprey boyayla kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 'park yasak işareti' çizildi. Bu durum vatandaşların dikkatini çekerken, kimi bu cezayı ağır buldu, kimi ise yanlış parkların büyük kazalara neden olabileceğine değindi. Yoldan geçen ve boyalı araçları fark ederek duran bir üniversite öğrencisi ise, kimin tarafından yapıldığı belli olmayan eylemin, ağır olduğuna dikkat çekti.

    Beşiktaş’ta bulunan ve şehrin en işlek yollarından biri olan Barbaros Bulvarı üzerinde yaya yoluna park eden bazı araçların üzerine sprey boyayla park yasak işareti çizildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan bu eylem, yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekti. Yaya yolunu kullanan vatandaşlar, araçların üzerindeki park yasak işaretini şaşkınlıkla karşılarken, bir süre duraksayıp araçları izledi. Bazı vatandaşlar bu durumu ağır bir
    ceza olarak nitelendirirken, bazı vatandaşlar da hatalı parkların neden olabileceği olumsuzluklara dikkat çekti.

    'ÇİRKİNLEŞMEYE GEREK YOK'

    Yoldan geçen ve boyalı araçları fark edip duraksayan üniversite öğrencilerinden Mansur Bozgüney, kimin tarafından yapıldığı belli olmayan eylemin, ağır olduğuna dikkat çekerek “Kimin yaptığını bilmiyorum, bir fikrim yok. Farklı bir şekilde uyarılabilirdi. Benim aracım olsaydı, baya sinirlenirdim herhalde, bilmiyorum. Buraya park edilmesi benim için olumsuzluk doğursaydı, farklı bir şekilde uyarırdım. Çirkinleşmeye gerek yok” dedi.

    'HATALI PARKLAR KAZAYA NEDEN OLABİLİR'

    Durumu fark eden bir diğer vatandaş Ahmet Günel ise, hatalı parkların doğurabileceği olumsuzluklardan bahsederek, “Normalde Türk milleti hatalı park yapan araçların sileceklerini kaldırır. Ne diyeceğimi bilemedim. Araba benim olsa, sert tepki verirdim herhalde. Ama şimdi burası park yeri olmadığı için bilemiyorum. Araçların park edilmesi için otoparklar var. Buralara park etmek yanlış. Burada değil belki, ama başka yerde hatalı parklar bir kazaya neden olabilir. Bu kazalar insan ölümüne bile neden olabilir” diye konuştu. Yaya yolunu kullanan vatandaşların boyalı araçları seyrederek yoluna devam ettikleri görüldü. (İHA)
    Araçlara sprey boya ile 'park yasak işareti'


    Kaynak :http://www.mynet.com/haber/guncel/besiktasta-araclara-sprey-boya-ile-park-yasak-isareti-3013973-1







  • Guzel yöntem cizmek kirmak yerine boyle uyarilmasi da medeniyettir Bizim ulkemizde. Seref yoksunlari gibi arabayi boydan boya cizmemisler buda bi ilerleme. Basit bir pasta ile cok rahat cikiyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatali park ne kadar yanlissa bu yapilanda o kadar yanlis. İki tarafinda yaptiginin savunulacak hicbir tarafi yok. İki tarafta zorba iki tarafi savunanda zorbadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa nin belli basli ulkelerinde kaldirimlara pari etmek serbest. Turkiye deyken cok kizardim bende bu vatandas gibi. Fakat eger araba orada acil bir duruma engel olmuyorsa kalmasinda sakinca yok. Hatta bence valilikler karar cikartip buyuk sehir olmayan illerde kaldirim calismasi yapip genisletip araclara da yer yapmali. Buyuk sehirlerde bu soyledigim ne yazikki zor bu saatten sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim yapmışsa eline sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda olanına yakın bir uygulama. Çıkartma şeklinde yılın, ayın, günün ÖKÜZ adayı yazısını ön /ön sol cama yapıştırıp teşhir etmek de güzel olurdu. Hatta kaldırım girişleri önlerine ÖKÜZ PARK ALANI da güzel olurdu. Hiç utanmadan, sıkılmadan kaldırım başlangıç önlerine park edebilen tiyneti bozuk yaratıklara az bile olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sorunlarımızı karşılıklı konuşarak medeni bir şekilde halledebiliriz.Biz çok medeni bir ülke sayılırız böyle çocukça şeylere ne gerek var anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 29 Nisan 2017; 14:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an sadece o boya nasıl çıkar diye düşünüyorum.



    Araç benim değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis işini yapsa bunlar olmazdı diyeceğim ama işin aslı bunun nedeni binalar ve yollar düşünmeden yapılıyor. Yeterli park yeri yok. Yani imar planında bir sorun var. Tüm Türkiye için geçerli bir kaç yer hariç. Polis nereye yetişsin. Şahsen ben de apartmanın önünde kaldırıma park ediyorum. Ama kimseyi rahatsız etmez. Kaldırım geniş olduğu için yeterli alan var. Yayaların geçişine engel değil olsaydı ben park etmezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışlar. Destekliyorum.

    Avrupa'da kadırımın ortasına parketmek serbest değil. Uygun işaret varsa ve içerde her zaman yaya için geçiş bırakmak kaydıyla izin veriliyor.

    Toplumsal tepki gerekli, ölçüyü kaçırmadıkça doğru buluyorum. Polis her şeye bakamaz.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam zaten medeni olsa yaya yoluna araç koymaz yani medenice konuşulacak bir şey yok spreyinize sağlık
  • Stop a douchebag hareketi gibi bir sticker uygun olabilir boya gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapanın psikolojik sorunları vardır, yada bilinçaltında servet düşmanlığı yatıyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapana değil de kaldırıma yada park yasağı olan yere aracını bırakana bızırdamak lazım. Koymasa bunlarda olmaz.



    Ben bazen, taaa bilmem nereye koyup yürüyorum, sırf kimseye engel olmayayım diye.





    Son söz: kim yapmış ise, elleri dert görmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Nisan 2017; 18:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın adam iyi yapmış o boya rahatlıkla çıkar merak etmeyin

    Asıl Engelli yerine parkeden aracın üstüne direk boya dökmek lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de sitenin engelli otoparkina parkeden( 2 adim yol yurumemek icin) kaliteli o.cocuklari var.Darisi onlarin basina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası barbaros bulvarı üzderindeki yahya kemal parkı, hemen hergün kullandığım bir yol ve o civara park etmem gerekiyor. Ne yapıyorum, ya parkın üstündeki yıldız caddesine park ediyorum çoğu zaman da park yeri olmuyor ve ispark'a park edip bir ton para veriyorum. Buraya ben de çekebilirdim, ama çekmedim. Şimdi bu arkadaşlar benim hakkımı yemiş olmuyorlar mı? Yapılan hareket doğru değil, bir haksızlık başka bir haksızlıkla düzeltilmez ama bu yapılan da doğru değil.


    Bu arada, park edilen bölgede ibb veya iett'nin bir birimi var ve o birimdekiler de araçlarını oraya koyuyorlar. bu büyük bir yanlış.
  • Ne olursa olsun yanlış belki sahibi değildi oraya park eden kişi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.