Şimdi Ara

Araçlara sprey boya ile 'park yasak işareti' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cumhuriyet'in ilanından sonra, İstanbul'da bir resepsiyon verilir. Tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ataşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan Binbaşı'nın bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz.
    Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der:
    – Paşam; kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi.
    Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
    – Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış?


    nerden geldi bilmiyorum ama aklıma bu olayı getirdi




  • Şunu durumu destekleyenlerin arabasına aynısı yapılsaydı, burada ana bacı giderlerdi. Ama böyle konuşunca düşünceli vatandaş olunuyor. Kendileri sanki hiç hatalı park yapmıyorlar. Bunu diyenler dört dörtlük vatandaş.



    Park eden hatalı, hemde %100 hatalı. Bunu yapan ondan kat ve kat hatalı. Ne olursa olsun kimsenin malına zarar veremezsiniz. Ararsınız polisi gelir çeker veya yazar cezayı. Net söylüyorum, bunu yapan o**** ç**** 'dur, vatan hainidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arar çektirirsin, ceza yazdırırsın... yararlar dengesine bir bakalım burada bu hareket sadece yolunu açtı diğer adamın araçsız kaldığı süre var, aracın değer kaybı var. Yürüyen için kaybedilen 5-6 adım fazla atmak, araç sahibi için kaybedilen şu 120-130.000 liralık countryman'de 3-4.000 kafadan, yapanın hayvanlığına diyecek bir şey bulamıyorum hem tck anlamında mala zarar verme suçudur hem de insanlık anlamında ağzı dili olmayan maldan intikam almaktır, ayıp derdini sahibiyle çöz. Tabi oraya araç bırakmak da engelliler için büyük sorun bu daha da büyük ayıp.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar destekliyorum. Ben yaparsam benim arabama da yapsinlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 29 Nisan 2017; 19:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oluysa oysun yapıyan yannış... ikisi de hatayı bu şekilde ceza veyiymez.. gibi yalanları bırakalım.

    kim yapmışsa eline sağlık bence bu gibi hareketler artmalı hatta. silecek kaldırmakla bu öküzler adam olmadı . hatta önüne arkasıa beton blok koyacaksın ki çıkamazsın.

    bence bu adam bir daha park ederken 2 kere düşünecek burası park etmeye uygun mu diye ? sizce ? demek ki bir kişi bu yöntemle ıslah edildi ve topluma kazandırıldı.

    polisler bu tarz işlere bakmıyor onların daha önemli işleri var .

    kim yapmışsa eline sağlık, ben yaparsam aynı hatayı benim arabamı da boyasınlar.
  • Neredeyse haftanın iki günü aracımı buraya park ediyorum tamam doğru birşey değil ama işim oluyor yukarıdaki isparkta dolu oluyor mecburen oraya çekiyorum yapılan hiç hoş birşey değil arasın polisi gelir 99 tl hatalı park cezası keser biter gider.
  • İkisi de hatalı. Sıkıntı yok o zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tinerli üstübüye bakar temizlenmesi. Büyütmeyin olayı.

    Ben yaparsam benim arabama da yapsınlar. Park olayına acayip kıl oluyorum. Şehir merkezinde arkadaşlarım çık kaldırıma ya da şuraya bırak ne olacak gibi tavsiyelerine rağmen giderim adam gibi yere park ederim.
    50 - 100 metre yürüyünce ölünmüyor.
  • Park etme kavgası yüzünden ülkemde insanlar birbirinin canına kıyıyo silahlar patlıyo bunu yapan arkadaş baya insaflı davranmış bu olay ülkemin başka bir yerinde olsa idi aracın lastiklerini patlatıp aracı mermi yağmuruna tutarlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasnaktp

    Ne olursa olsun yanlış belki sahibi değildi oraya park eden kişi

    Eee bu daha da kötü.

    Sahibi olmadığın bir aracı, yanlış yere park edip başına bir şey gelmemesini sağlamak daha önemli değil mi? Özellikle daha çok dikkat edip kollamak lazım.

    Sahibi değil ise sahibine götürmeden önce çıkartmak için deli dana gibi dolanırken, bir daha yapmamak üzere akıllanır.
  • Otorite otorite olup hakikaten işini yapsaydı bu işler böyle olmazdı...
  • Yapanın ellerine sağlık, kendini akıllı üstün görüp şehir yaşamındaki kurallara uymayan medeniyete uzak kişileri sözlü uyarmak yada sileceklerini kaldırmak yeterli olmuyor.
    Hergün aracı en az 6/7 farklı yere park ediyorum, uygun yer bulamayıp yarım saat park yeri aradigimi, sıcakta yağmurda 10 dakikadan fazla yurudugumu hatırlarım.
    Uygun yere park eden yürüyen insan salak, zamanı degersiz, bu tarz kural tanımazlar üstün insan öyle mi? Geciniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotodaki arabanın bulunduğu kaldırım yaya olarak pek işlek değil, geniş. sıkıysa barbaros yolunun sağ tarafındaki(abbasağa) kaldırıma park eden arabalar için yapsınlar bunu?! cafelerin önü araba dolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 30 Nisan 2017; 19:44:37 >
  • benim arkadaş yanında taşıdığı sübap sökücü ile aracın dört sübabını sökmüştü. ama adam aracı tam bisiklet yolu ve kaldırımın kesiştiği noktaya bırakmıştı.

    bir bisikletli olarak her ne kadar böyle kural tanımayan park mevzularından çok çekiyor olsam da, bu hareketleri yine de doğru bulmuyorum. park yeri bulamayan adam kafayı yeyip en sonunda böyle yapıyor diye yorumluyorum, haklı gördüğümden değil ama işte şehir şartları. biz de bisikletli olarak bazı yerlerde kural çiğniyoruz şehir şartlarından dolayı.

    gerçi adamı uyarsan umrunda olmaz orası da ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Nisan 2017; 20:11:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.