Şimdi Ara

Arcane Talent Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni bir mage oyuncusuyum, şimdilik karakterim lvl 70 ancak 80de kendi oyun tarzıma planladığım talent aşağıdaki gibi

    Talent Calculator - World of Warcraft

    ancak internette biraz araştırınca karşıma her yerde aşağıdaki talent çıkıyor.

    Talent Calculator - World of Warcraft

    Tecrübeli mage oyuncularından talentlere bir göz atıp artı ve eksi yönleri hakkında fikirlerini yazmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • Student of the Mind talenti %10 spirit verir, spirit ise mage'de crit demektir bu yüzden diğer verdiğin 3 talent puanını silerek ona vermen en doğrusudur diğerleri de doğru zaten, ayrıca glyph'lerin çok yanlış pve için en uygun glyph'ler şimdilik: Arcane Missile, Arcane Blast, Molten Armor, minor olarak ise; slow fall, arcane intellect ikilisinin yanına frost ward yada int veya slow fall'dan birinin yerine frost ve fire ward'ı aynı anda kullanmaktır.
  • Forumda tek mage var anlaşılan

    @Absürd
    Tavsiyelerin için teşekkürler, spirit olayını yeni farkettim gözümden kaçmış 80de talentleri resetlemek şart oldu, glyph olarakta molten armor önerini değerlendireceğim.
  • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Merkas

    Benim armory linkim burdan talentime ve glyph bakabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fault

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Merkas

    Benim armory linkim burdan talentime ve glyph bakabilirsin.


    neden slowa puan vermediğini söyleyebilirmisin? addlerde çok mu kullanışsız?
  • pve mage icin kullanıssız bir skill.simdi bazı arkadaslar saurfang da addler icin lasım dicek ama...frostbolt zamanlamasını ii kullanmayı becerebilirsen cok gereksiz bi skill.ben simdiye kadar hic gereksinim duymadım.heleki raid de moonkin ve hunter varsa frostbolt bile kullanmana gerek yok.

    Edit:Bu arada kasarken slowu kullanabilirsin tabikide.benim armory deki talentim direk pve(raid) talenti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 9 Mart 2010; 13:38:11 >
  • kasarken frost spec kullanıyorum daha rahat oluyor, verdiğin bilgiler mantıklı geldi ilerleyen zamanlarda deneyeceğim. Boş vaktim çok olmadığı için anca 5 man heroic arada bir hafta sonu bir ihtimal 10man yapabilirim.
  • hc dungeon olsa bile sen aynen uygulayabilirsin benim talenti =) iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 9 Mart 2010; 18:11:00 >
  • Arcanedeki talentlar biraz karışık olduğundan tercihler de çok farklı olabiliyor. Birkaç temel noktayı bilmen gerekli:

    - Student of the mind 3/3 aldığında talent puanı başına aldığın dps 1%'in çok altında. 1% talent başına hedeflemen gereken dps artışı. Çok fazla spiritin yoksa SoM almamanı öneririm, o kadar spiritin varsa da başka birşeyler yanlış demektir. Onun yerine Incanter's absorption veya range alabilirsin
    - Raidlerde slow hiç kullanılmıyor. Dünyada kullanan mage vardır elbette fakat rank1 frostbolt varken slow'a gerek olmuyor. Slow'un PVE specle gireceğin BG ler dışında işine yarayacağını sanmam.
    - Frosttan ice shards almana gerek yok. 2/3 ice shards'lı Blizzard ile FlameStrike 8 ardından Flame Strike 9 spam yaklaşık aynı dps'i yapıyor. Raid yapacaksan frost warding al. Toravon'un frost novasını veya sindragosa'nın frost boltlarını absorb etmek daha iyi. -dmg taken + arada sırada havadan 10K mana ftw :D

    Armory'den benim şu anda kullandığım spec'e bakmanı önermem, bu aralar LK denediğimiz için normalden farklı bir specle oynuyorum. Fakat aşağıda bir raid spec yaptım. Bu arada sadece hc yapacaksan zaten bu tartışmalar gereksiz.

    http://www.wowhead.com/?talent#of0ffz0IzxGurxedcZMhf0o:NzizcV




  • tabiki herkesin oynama stiline ve üstündeki gear a göre degisir talent. zaten sende zamanla kendin bi build hazırlarsın oynayıs tarzına ve üstündeki geara göre
  • değişik fikirler almak her zaman iyidir, olaylara farklı açıdan bakmayı öğrenirsin.

    @icyhot
    verdiğin bilgiler için teşekkürler, yazdıklarından sonra kullanacağım talent kafamda biraz daha şekillendi.

    farklı yaklaşımlar gelirse daha iyi olur benim gibi yeni mage oyuncuları faydalanabilir diye düşünüyorum, çekinmeyin düşüncelerinizi,bilgi birikiminizi ve fikirlerinizi yazın
  • Slow elbette gereksiz kalıyor çoğu zaman ancak o kadar da kötü değildir fakat yine de oynuyan bir mage bana göre mutlaka Incanter's Absorption'a 3 talent puanı vermeli Arcane Stability ve Slow'dan toplamda 3 talent puanı kırarak. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

    Bahsettiğim talenti şu şekilde kullanıyorum;http://www.wowhead.com/?talent#ofoVcz0IzxGuGxedcZMhf0o
    ancak slow'dan vazgeçmeyenlerde var;http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=8&tal=13100513010033014032313251532103000000000000000000000000000230230010000000000000000000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absürd -- 10 Mart 2010; 21:47:02 >




  • Ben de yeni 80 oldum ve Arcane için build örneği arıyorum. PvP yapmayı sevmediğim için PvE ağırlıklı bakıyorum. Buradakiler dışında yine Arcane PvE ağırlıklı buildler var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absürd

    Slow elbette gereksiz kalıyor çoğu zaman ancak o kadar da kötü değildir fakat yine de oynuyan bir mage bana göre mutlaka Incanter's Absorption'a 3 talent puanı vermeli Arcane Stability ve Slow'dan toplamda 3 talent puanı kırarak. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

    Bahsettiğim talenti şu şekilde kullanıyorum;http://www.wowhead.com/?talent#ofoVcz0IzxGuGxedcZMhf0o
    ancak slow'dan vazgeçmeyenlerde var;http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=8&tal=13100513010033014032313251532103000000000000000000000000000230230010000000000000000000


    açıkçası 70lerde iyi tanka rastlamak zor olduğu için azda olsa defansif talentlere puan vermek zorunda hissediyorum ancak 80de oluşturacağım talent kafamda aşağıdaki gibi oluştu sayılır. belki spiritten 1 kısıp range verebilirim.

    http://www.wowhead.com/?talent#of0Vsu0IzxGuMxedcZMhf0o


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eveon

    Ben de yeni 80 oldum ve Arcane için build örneği arıyorum. PvP yapmayı sevmediğim için PvE ağırlıklı bakıyorum. Buradakiler dışında yine Arcane PvE ağırlıklı buildler var mı acaba?


    wowwiki veya googledan sürüyle örnek build bulabilirsin, zaten arcane olarak pvp yapmak oldukça zor. bir gün pvp düşünürsen frost spec seçmelisin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.