Şimdi Ara

Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
5
Favori
7.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda Güler Ali Kocun takimindan ayrilarak en dogru karari vermis.
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Avusturya maçımda da ilk 11 çıkamaz Yusuf var irfan var orada mevkisinde
  • Arda topsuz alanda aşırı etkisiz neredeyse sıfır. Ancelotti muhtemelen bu yüzden oynatmıyor

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Bellingham ve Brahim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Hocam bence Avusturya maçımda da ilk 11 çıkamaz Yusuf var irfan var orada mevkisinde

    Arda'yı 10 numarada ilk 11 başlatmamak futbola hakarettir.Mac içerisinde irfan ile pozisyon değiştirerek de oynayabilirler

  • Vincenzo Montella: Düzgün bir şekilde uyursam ve dinlenirsem Arda Güler 11 başlayacak.
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt
    Yapma hacı ardanın savaşması lazım koşması lazım daha acemi daha küçük. hakaret diyecek kadar tarafgirleşmeyin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 25 Mart 2024; 19:48:33 >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Tarafgirlikle alakası yok.İsmail Kartal'a da Jesus'a da Montella'ya da aynısını söyledim ben.Sadece futbol.

  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    hocam röportaja baktım tam bu arda açıklamasından önce bir yeri kesiyorlar bir şeyler oluyor da hadi hayırlısı.

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Arda Güler de Semih Kılıçsoy da topsuz oyunda rakibe basma alan kapatma olarak vasatlar. İkisinde de ofansif yeteneklerinin şımarıklığı var,özellikle Arda`da bu şımarıklık bilinçli ve ısrarlı. Arda`da gözlemlenebilen bir şımarıklık var. Semih`deki tam olarak şımarıklık denilemez ama hep top gelsin alayım ileri fırlayayım kendimi göstereyim hırsı var. Semih kafa olarak takım oyunundan çok hep kendimi göstereyim büyük takıma iyi paraya transfer olayım hırsında. Kafasını bu şekilde doldurmuşlar. Feyyaz da daha Semih 2 maç oynadı,Semih Türk futbolunda en çok etki edecek forvet olacak gibi çok iddialı laflar etti. Tamamen pazarlama amaçlı laflar olduğunu zamanla anladım. Evet Semih Kılıçsay yaşına göre temaslı oyunda yetenekli ama bu yeteneğini top rakipteyken takım halinde rakibe basmak için kullanmak istemiyor. Yanından geçene ufaktan basıyor ama takım halinde rakibe organize basmalarda organizasyonu aksatıyor. Bu durumuyla Milli Takımın banko forveti gibi algı kasılması tamamen manajer lobisinin baskısı. Gürcistan ile U21 hazırlık maçında gol attı ayağına alda at denilen topda ama teke tekte Gürcistan u21 defansına karşı bile etkili olamadı. Semih hava toplarında da hiç yok. Milli takımın 1. forveti gibi gösterilmesi basındaki manajer lobisinin etkisi.

    Arda Güler`e gelince,temaslı oyunu,basmayı kovalamayı sevmiyor. Hızlı değil. Yalnız oyun kurma zekası,nereye kaçması gerektiği,nereye adam kaçırması gerektiği,nereye ne zaman pas atması gerektiği konusunda çok üst seviye zekaya sahip. Bu tarz zeki futbolcu ender gelir. Mesut Özil de rakiple temaslı oyun oynamadan sadece zekası ve tekniğiyle aranan futbolculardan oldu.

    Bir Galatasaraylı olarak Arda`nın Real Madrid hayatının sakatlıkla başlamasına çok üzüldüm. Real Madrid`de Beckham etkisi bırakabilir belki. Fiziği şimdilik sakatlanmaya çok müsait gibi kora kor mücadeli maçlarda.

    Milli takım için düşünürsek oyunu rakip sahaya yığacamız maçlarda Arda sahada olmalı. Arda, defansif yönü takımı aksatsa da diğer özellikleriyle tolere edilebilecek artılara sahip. Fiziği gelişse de Arda adam kovalamaz,temaslı oyunu,topsuz oyunda rakibi takip edip önünü kapatmakla uğraşmayı sevmediği belli ve üstün yeteneklerinin şınarıklığıyla beni böyle kabul etmek zorundasınız mesajını vereceği belli.

    Montella compact olarak rakibe basmaya,taktik disipline çok önem veren bir teknik direktör. Arda konusunda zorlanacaktır,oynatmadığında eleştirilecektir. Milli takımın başına malum bir lobinin Şenol Güneş`i,başka bir lobinin Fatih Terim`i, getirmek için fırsat kolladığı gerçeğini de kamuoyu bilmeli. Özellikle basın ve TV futbol yorumcuları alanında bu lobiler etkili. Semih Kılıçsoy meselesinde de fırsatı değerlendirip sanki Semih Kılıçsoy Milli takımın banko 1. forveti gibi algı kastılar. Oysa Semih`in başta Galatasaray maçı olmak üzere etkisiz olduğu maçlar da var. Ümit milli takıma gönderilmesi de kamp sırasında yaptığı konuşmalar düşünükdüğünde doğru karar. Başlangıç olarak o ortamda olmak bile önemli kazanım iken kendisini as takımda olmak zorundaymış gibi dedikodu yapması kamp havasını bozmaktır.





  • Türkiye - Avusturya
    Bugün (26 Mart 2024 Salı) 22.45
    TRT Spor

    Arda Güler, ilk 11'de !
  • Arda Güler bugün kariyer maçını oynamış olabilir "en kötü maçı" anlamında. inanılmaz yetersiz görünüm verdi.

    - pas veremiyo
    - top süremiyo
    - ikili mücadelelerde ezildi (fiziği ip gibi)
    - kullandığı frikik bir şaka olmalı

    bide gereksiz şekilde iki kere rakibe fiziksel saldırıda bulundu ve hakem kötü niyetli olsa iki sarıdan atar bişey yapamazsın. bu kadar tez canlı bi oyuncuya UCL'de City karşısında forma şansı vermek çok büyük saçmalık olur.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Milli takımımız genel olarak kötüydü ama bana göre Arda, Kenan'dan sonra takımın en iyisiydi.Ama Arda, kendi standartının altındaydı tabii.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 27 Mart 2024; 14:13:20 >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt
    Gülüyorum size sadece ama ardanın biz babası değiliz bunu da bilin
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Ne ?

  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    ardaya torpil geçmemiz için hiçbir sebep göremiyorum, biz gördüğümüzü söylüyoruz kötü oynuyorsa söyleriz, utanmadan takımın iyisiydi demeye gerek yok.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Evet, Arda Güler Avusturya maçında hem ofansif hem defansif olarak vasattı. Hakan Çalhanoğlu hee yere koşupnher yerde rakibe basıp fefansa sürekli gelip pas isterken Arda Güler sahilde yürüyor gibiydi. Ben çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum. Rakip bizi defansta basıyor,Mıntella'nın dediği gibi 6-7 kişi kenfi sahamızdan top çıkarmaya çalıştık,iyi de paslaştık ama rakip de makine gibiydi iyi kapatıyordu bir türlü orta sahaya topu aktaramıyorduk çünkü Arda Güler boş alanlara koşup top istemedi defanstan 6-7 kişiyle paskaşarak top çıkarmaya çalıştığımızda. Sanki teknik direktör kendisine sen koşma ilerde bekle demiş ama Montellanın oyun sisteminde öyle bir durum olamaz. Zaten Montella Arda Güler gerçeği görülsün de neden oynatmıtorsun tepkisi çok olmasın diye Arda`yı sahada tuttu.

    Sahada en kötüler gayreti ve iyi niyetine rağmen Salih Özcan ve Arda Güler`di.

    Bir de kaleci Uğurcan kaleci değil gibiydi zatem. Uğurcan bitik zaten mebtal ve sportif açıdan.

    Arda Güler grupta Gürcistan maçında ilk 11 oynamalı,diğer maçlarda duruma göre sonradan girebilir. Fizik olarak,omuz omuza mücadele olarak,kalçaların baldırların çarpışması gereken mücadeleler açısından Arda Güler çok çok yetersiz. Real Madrid`de 45 dakika oynaması bile büyük ayrıcalık olur.

    Açık oyunda,oyunun rakip sahaya yığıldığı oyunda oynamalı ama mesela Portekiz maçında Arda takımı eksik oynatır rakipten topu kapamayız defanstan çıkamayız. Çünkü 2 kere defanstan top almaya gelse nefes nefese kalıyor,dikkatli izleyin hemen sonrasında hafif koşularla oyalanarak dinleniyor. Bu dinlenmesi 3-4 dakika sürüyor en az. Bu takımın ritmini bozuyor. Ayrıca takımda mücadele etmeyen hazıra konmaya çalışan futbolcuya takım oyuncuları tavır kor. Bu kaçınılmaz. Zaten Montella imaşı olarak takımdaki kopukluktan bahsetti. Baxı oyuncuların sisteme uyum sağlayamadığını anlatmak istedi. Bunlardan biri bir kaç kez Kaan Ayhan ileri kanada uzun pas atmak için arkadaşlarını aradığı anlarda oraya hareketlenmeyen Arda Güler.Belki sistem ve taktik açısından dikkatli izleyenler görmüştür,özellikle Kaan Ayhan ve Hakan Çalhanoğlu sıkıştıkları anlarda Arda ve,İrfan Can`a baktılar pas istesinler diye,ama beyfendiler çimenlerde piknik yapacak yer bakmakla meşguldüler. Orta derinlikten Arda,kanattan İrdan Can koşsa rakibin baskısı boşa gidecekti ve oyun dengeli devam edecekti.

    Hatta ben acaba dedim İrfan Can Ali Koç`tan direktif mi aldı dedim. 2 kere rakip ceza alanında pas verse gol atabileceğimiz anda pas vermedi bireysel oynadı. Bu bence bilinçli bir tavırdı.





  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!] 

  • Arda'nın vücut gelişimi dikkat çekiyor !



    Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!]
    Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!]




  • İspanyol gazeteci Ramon Alvarez'in haberine göre; Arda Güler, Real Madrid'e gelecek sezon ayrılmak istediğini bildirdi. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin de genç yıldızın transfer fikrine yeşil ışık yaktığı öne sürülüyor.

    Haberde, Güler'in isteğine karşılık Eflatun-beyazlı yönetimin henüz net bir karar vermediği de kaydedildi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.