Şimdi Ara

Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
5
Favori
7.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sezon sonu ne olacak bakalım. üzüldüm Arda için ama olsun yine de umutluyuz.
  • ardanın ayrılmak istediğine dair çıkan haberlerin doğru olduğunu düşünmüyorum.

    medya ve arda hayranları çok sanırsız davranıyor. futbolda olgunluk 21 yaşından sonra başlıyor.

    vinicius da 18 yaşında geldi ve ilk sezonlar adam akıllı oynamıyordu hatta çok da eksikleri vardı. fakat 2 sezonda piyasasını 150 milyon euro ya kadar çıkardı ve 23 yaşında.

    tabi ki real madrid en iyisini bizden daha iyi bilir. alman veya italyan kulüplerine kiralayabilir de maç oynama sayısı artsın diye.
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Bu çocuğun çevresinde aklı selim insanlar yok mu anlamadım, hadi sosyal medya gerizekalı , çevresinde camiada tecrübeli kimse yok mu , şu çocuğa deseler ya oğlum real madrid'de oynuyorsun sabırlı ol , vini 3 sezon doğru dürüst top oynamadı , verimli olman için sabretmen gerekiyor vesaire , bunları söyleyen , akıl veren kimse yok mu çevresinde.


    Napacaksın Madrid'ten ayrılıp , denk olarak bir City var gidebileceğin , orada da ilk 11 oynama şansın yok. Kondisyonerinden tut masörüne kadar 5 yıldızlı yerdesin , kal orada. Kazanacağın tecrübeyi kazan , Modric ve Kroosla antrenmana çıkıyorsun. Umarım yalan haberdir.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Ancelotti bence Arda'nın gelişimini doğru planlıyor. Ancelotti eğer Arda'nın mütevazi şımarıklığına kızıp bir maçta ilk 11'de sahaya sürüp sahada fizik ve kondisyon olarak nasıl yetersiz perişan olduğunu taraftara gösterir ve neden Arda oynamıyor tepkilerini bitirirdi. Eğer fizik kondisyon önemli değilse Sergen Yalçın şuan gider Real Madrid'de, Barcelona'da oynar bi 30 dakika. Pasların da kralını atar halâ.

    Arda Güler ile gurur duymak istiyorum,Real Madrid'in Beckham'ı olabilir,olmasını da istiyorum ama yazılanlar doğruysa ki tavırları bunu doğruluyor,yanlış kafada.

    Arda Güler 2 maç 45'er dakika oynasın 6 ay sakatlanır. Bacaklar spaketti makarna. Futbol sadece topu durdur pas ver,topu al 90'a tak değil ki. Real Madrid oyunu zaman zaman yavaş çekim gibi olsa da genellikle fırtına havasında. Fırlıyor gidiyor futbolcular.

    Maç skorları Arda'nın oyuna girmesi için müsait olmadı. En son bu haftaki maçra 1-0 bitti. Man City gibi kondisyonu olanın top sürebildiği maçta Arda mı oynasaydı.

    Ben de sıkıldım,Ancelotti Arda`yı sahaya ilk 11`de çıkarsın ve almasın maçtan,millet görsün ne kadar koşabildiğini.

    Leverkusen`e yada Dortmund`a kiralanırsa hem kültür açısından rahatlar hem futbolunu geliştirir. Orda da 90 dakika hatta 70 dakika bile oynayamaz ama sakatlık riski daha az olarak gelişimini arttırır. Mesut Özil, Beckham Modriç o fiziklerle gelişip yıldız oldular sa Arda da olur ama şuan temaslı oyuna ve ileri geri koşmaya müsait değil. Benim korkum bu inatla kötü sakatlık yaşayacak 1 yıl sahalarda da antrenmanlarda da olamayacak.

    İtalya`ya giderse harcanır,çok kolay sakatlık yaşar İtalya`da. Orada defanslar çok sert.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Nisan 2024; 10:8:50 >




  • Arda ve Arda destekçileri ne bekliyordu 18 yaşında realde 11 mi oynayacaktı daha çocuğun kariyerinde üst üste 5 maç 11 çıkmışlığı yok Real zaten ona performansı yüzünden değil potansiyeli yüzünden para verip aldı ve yavaş yavaş işleyecek yeri gelecek 1-2 sene kiralık gidecek doğru zaman geldiğinde hakettiğinde oynayacak

  • Her maç 11 oynama garantisi ile TS'me gelsin

  • nk061 kullanıcısına yanıt


    Gider Avrupa'da herhangi bir 2. Ligde oynar daha iyi, kaldı ki bugün gidiyorum dese Sevilla, Dortmund, Tottenham ayarında takımlar kapısında sıra olur.
  • Fiziği dahi daha oturmamış bir çocuğu real e göndermek nasıl bir iş bilmemezliktir anlamak zor. En azından oynayabileceği bir takıma gönderseydiniz de kendini geliştirseydi. Şimdi maç kondisyonu yokken euro 2024 de kendini gösterme şansı da bulamayacak
  • bu çocuğu da ne diye aldılar kim bilir, her gördüğümde üzülüyorum, hakkında yapılan haberler daha komik

  • defaulticus kullanıcısına yanıt
    aktif oynuyor olmak, yani uzun dönemde düzenli forma giyiyor olmak aşırı önemli cidden. bir yıldır oynamayan Arda ile bir buçuk yıl oynamamış Cengiz'in ne hâle geldiğini gördük.

    satrançta bile aynı durum var. istediğin kadar evde çalış, istediğin kadar dünyanın en iyi ustalarından özel ders al, eğer düzenli olarak turnuvalara katılıp aktif satranç oynamazsan, katıldığın ilk turnuvada sudan çıkmış balığa dönersin.

    ÖSS'de bile aynı durum var. evde istediğin kadar konu çalış ve soru bankasından soru çöz, eğer ÖSS sınavının aynısını taklit eden 3 saatlik deneme sınavlarına hiç girmezsen, yani gireceğin ilk sınav ÖSS'nin kendisi olursa, o sınav esnasında potansiyelini göstermeyip sudan çıkmış balığa dönersin.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Arda Güler`im için bu akşam da M.City`ye karşı Real Madrid`i destekliyorum heyecanla.

    Maçlarda süre almasa da Şampiyonlar Ligini kazanan takımda olsun.

    Türkiye bayrağımızı alır gösterir inşallah. Altyapı hocaları nasıl da mutlu olur ailece.

    Biraz şımarık ama olsun o kadar olur. Erkek adam az şımarık olur.

    İnşallah Real Madrid`in Beckham`ı olacak acele edip muzmin sakat olmazsa.

  • Kendinden çok Real Madrid'i düşündüğü için başarısız olacak futbolcu. Futbol oynamak istemiyor, Real Madrid'de yıldız olmak istiyor. Kafasında ikinci bir planı hatta her hangi bir planı bile olduğunu düşünmüyorum. Maalesef onu doğru yönlendirecek birileri de yok.
  • İspanya basını, Arda Güler'in cuma günü Real Sociedad'a karşı sahaya ilk 11'de çıkacağını iddia etti.
  • Arda'nın şu zamana kadar süre aldığı 98 dakikada 2 direkten dönen şutu,1 golü,aldırdığı bir penaltı ve 2-3 tane de asistlik pası var.Yazın kiralanacaksa Borussia Dortmund havada kapar bence.
  • Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!]
  • Arda ya moral olmuştur bu gol ama daha fazla oynaması lazım.
  • Real Sociedad 0-1 Real Madrid Gol:29' Arda Güler !

    İşte gol:

    https://www.youtube.com/watch?si=ztO2QGiQOtQn32TM&v=_7RWHNdNAXs&feature=youtu.be
  • ANCELOTTI: ARDA BENİ İKNA ETTİ
    Maç sonu Arda Güler'in performansı hakkında yorum yapan Carlo Ancelotti, milli yıldızın topsuz oyunda da iyi iş çıkardığını söyledi:

    "Arda, Dani, Fran gibi daha az oynayanların hepsinin çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Mücadele ettiler, mücadele ettiler, Arda da bir gol attı ve gelecek için önemli bir oyuncu olacak. Gelecek yıl da burada olacağına hiç şüphe yok."

    "ARDA'NIN BÜYÜK YETENEĞİ VAR"
    "Topsuz oyunu beni ikna etti. Çok büyük bir yeteneği var. Çok iyi çalıştı ve çok iyi antrenman yaptığı için daha erken oynayabildi. Çok genç ve yavaş yavaş takımda öne çıkmaya başlayacak. Oynadığı dakikadan daha fazla gol attı, bu da sahip olduğu yetenekten kaynaklanıyor."
  • Hazımsız gsliler gelmiş, akıllarınca arda yı seviyorum, koruyorum ayağına ne işi var Real madrid de ayakları yapıyorlar. Bazısı da çubuk mubuk falan demiş. En az sürede en fazla gol atan oyuncu ortalamasına sahip Arda. İleri ki zamanlarda da Real in vazgeçilmez oyuncusu olacak.

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.