Şimdi Ara

Arda Güler #24 Takip Konusu [GOLÜYLE 3 PUANI ALDI!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
5
Favori
7.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre Mor icinde dunya yildizi olacak diyorduk. Abartmakta ustumuze yok. 

  • fluox kullanıcısına yanıt

    Real bu yaşında aldıysa zaten belli kreterlerde yeterliliği var demektir. Yetenek zaten var ki olmasa uğraşmazlardı. Onun harici bence saha dışında nasıl olduğunu da incelemiş ve yeterli gelişimi sağlayabileceğine emin olmuşlardır. Sadece son dönem de değil çok daha eskiden beri Real bir çok potansiyel yıldız adayını almış ve kendisi direkt oynatmasa bile ya kiralık gönderip ya da satın alma opsiyonu ile satıp gelişimini gözlemlemiştir oyuncuların. Bunlardan geri dönüp Real ile başarılara giden bir çok isim de oldu. Yapması gereken seninde söylediğin gibi Modriç ve Kroos'tan alabileceği herşeyi almak ve olası kiralık ya da transfer ile gittiği yerde de aynı şekilde gelişimine devam etmesi. Bu gelişimi sürdürdüğü sürece Real yakın zamanda olmasa da daha sonra mutlaka ona farmayı teslim edecektir.

  • Hocam esas benim dediğimi not alin: Arda bu seneden itibaren oynuyor.


    Biz bu cocugu bu sene oynatmadigi için, Jesus'a ne kadar kizsak azdır. Acayip 100 yılda bir gelecek bir adam kaçırdık.


    Antreman performansı muazzam şu anda direkt oynayacak çocuk.


    Ispanya'da futbol Ardayla yatip ardayla kalkiyor. Öbür dünya para doktukleri siyahi çocugun pabucu dama atıldi.

    Çocuk Gallere gol atti hayati degisti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    emre mor hala cok iyi. calim atiyo iceri giriyo... orta acabiliyo. ne yapacak ki baska. daha fazla sans bulmasi gerekiyo.

  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    İlk gittiğinde potansiyelini tamamen gösteremez. Biraz gündemden düşmesi lazım. 1 sene sonra herkes onu konuşacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Real için Arda'nın şuanki hali son derece "harcanabilir". Çünkü çok ucuz bi paraya alındı, büyük lig geçmişi yok. Real bi kere dener, baktı olmuyo, ikinci şansı tanımaz, gerekirse devre arasında bile kiralık postalar başka takıma. birdaha da kolay kolay dönüp yüzüne bakmaz.

    hani Sancho gibi 90-100 milyona alınmış ve Bundesliga'da çok başarılı geçmişi olan bi genç olsa: "oyuncuyu kazanmak için çabalayalım" deyip hemen bağları kesmemeye çalışırlar ama şuanki Arda için bunların hiçbiri geçerli değil.

    ama en kötü senaryoda bile Arda için Real'e gitmek kariyer hatası olmayacak. yeterli görülmeyip gözden çıkartılacak olsa dahi 18 yaşında Bernabeu'ya ayak basmış olmanın damgasını taşıyarak kariyerini Avrupa'da kalbur üstü kulüplerde geçirecek. eğer bonservisinin Real'e alınması karşılığında Bernabeu'ya hiç ayak basmadan hemen başka takıma kiralık gönderilmeyi kabul edecek olsaydı, o durumda Real damgasını sırtına alamamış olacaktı. kiralık gittiği kulüp Feyenord ise "Feyenord's Arda" olacaktı. şimdi ne olursa olsun "Real Madrid's Arda" olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ardayı göndereceklerini sanmam. O sözü onlardan almasa gitmezdi arda. En azından az süre alır fakat bu yıl tutulur takımda. Seneye fiziksel gelişmesi de olursa bu yeteneği ile takıma girer.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    45 50 milyon verdiler arda içinde direk harcanabilir statüsüne çıkmaz sanırım. Yedektende olsa katkı verir. En azından ligde kapanan takımlara karşı sonradan girip skor üretebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Başkan çok karamsar bir senaryo. Aksine, Real çabucak harcamaz çünkü ucuza aldı. Yani elde tutması Real e çok zarar getirmeyecektir. Çünkü 20m para bile değil onlar için. Yaşı büyük olsaydı elden çıkarmaya çalışırdı ama ucuza gencecik bir yetenek almış. Aksine yedekten sokar gene oynatır, oyuncuyu kazanma şansını dener.


    En az 2 sene yedekte olsa kadrosunda arda yı barındıracaktır. Farzedelim ki arda nın karakteri değişti, para bozdu ve geri dönüşü olmayan bir kayba girdi (öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum) oldu diyelim. En az 2 sene orada kalacaktır bence.


    Zaten tutarsa bu ihtimalleri düşünme olasılığı bile kalmayacak. Banko 11 olacaktır. Ama tutmasa bile 2 sene Real şansı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 21 Temmuz 2023; 9:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım öyle olur.

    ben Arda'dan çok şey bekliyorum aslında. sadece Real kulübünün bu konuda sicilinin kabarık olduğunu hatırlatmak istedim. malumdur ki genç yaşına bile bakmadan başarısız olanı çabucak gözden çıkaran acımasız bir kulüptür Real. birsürü dünya yıldız bile geçmişte Real tarafından alel acele kovulmuştur. bizimle alakalı olan örnekler de Baliç ve Nuri.

    ama Real kendisi söyledi zaten, politika değiştirdik artık eskisi gibi olmayacağız dediler. çünkü eski dönemde mali anlamda Real dünyada çok öndeydi. birini gözden çıkartıp hemen yenisini alabiliyodu. şimdi öyle değil. oil money yani Arap parası faktörü var. piyasadaki transfer fırsatlarını kapacak rakipler çoğaldı. dolayısıyla Real için elindekinin kıymetini bilmek eskisine kıyasla daha önemli olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Temmuz 2023; 1:5:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Emre mor sahipsiz bir çocuktu. Aile kavramı yoktu. Az para bulunca sapıttı. Ama Arda nın bilinçli bir ailesi ve çevresi var. Aile her şeydir. Özellikle bu yaşta milyonlar kazanan bir çocuk için aile önemlidir.

    Arda yolunda devam ederse başarılı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda Güler vs Rüdiger videosu eklendi up

  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    rudiger faul yaptı

  • arda evet 10 numara birincil mevkisi ama 8 numarada kendini geliştirirse futbolu daha da tutar ben şahsen benim gibi futbolda 8 numara hastalarının çok olduğunu düşünüyorum, ama zidane gibi bir 10 numara da olursa tadından yenmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Temmuz 2023; 18:50:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.