Şimdi Ara

Arka kamera değil 360 Derece İstanbul'da nerede taktırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşim yandan BMW'ye çarpmış park yerinden çıkarken. Arabada geri kamera var ama sanırım yanları ve önü de gösteren 360 derece kamera çok daha sağlıklı olacak.


    İstanbul'da bu kamerayı takan yer tavsiye edebilir misiniz?




    Emr Garageyoutube
    Android multimedya sistemi olan araçlara montajını yaptığımız 360 derece araç kamerası hakkında detayları videomuzda bulabilirsiniz. Aracınızın 2 yan aynası, ön ve arka tamponuna takılan kameralardan gelen görüntü birleştirilerek aracın üstten ve yandan 3 boyutlu görüntüsünü görebilirsiniz. Bu sayede park ederken en detaylı görüntüyü alabilirsiniz. Özellikle büyük araçlarda aracın tüm çevresini görerek park edebilirsiniz. 🚘 Emr Garage Ankara Macun mahallesi 187. cadde no:117 Yenimahalle 📞0312 251 22 51 📌emrgarage.com.tr 🕹 Tüm Türkiye'de bulunan anlaşmalı montajcılarda montaj imkanı Online Satış Sitemiz: https://www.emrgarage.com.tr N11 Mağaza: https://bit.ly/3QPmmm7 Hepsiburada Mağaza: https://bit.ly/3Cz2PCg Trendyol Mağaza: https://bit.ly/3yJo55s İnstagram: https://bit.ly/3KknzPI En Beğenilen Multimedya Cihaz Videolarımız 4 Bölge Kamera: https://bit.ly/3wvlAlX Android Smartbox: https://bit.ly/3coawjR Megane 4 Tesla Ekran: https://bit.ly/3CraZfQ Kia Sportage Multimedya: https://bit.ly/3Kl0Cfm Focus 4 Multimedya: https://bit.ly/3KjcuhS Clio 5 Multimedya: https://bit.ly/3QOLiKl Fiesta Tesla: https://bit.ly/3dX3d36 Civic Fd6 Tesla: https://bit.ly/3AfgjjG Ford Fiesta Multimedya: https://bit.ly/3Km2Zyr Fiat Egea Multimedya: https://bit.ly/3wyJ0qH #360kamera #subaruoutback
    https://www.youtube.com/watch?v=uUPbrcCxaNs



  • Selamlar Hocam

    Araca 360 kamera taktırabildiniz mi? Nerede? Ne kadar sürede? Kaç tl ye? Taktırdınız…
  • geri görüş kamerası kafa karışıklığına sebep verebiliyor özellikle acemi sürücülerde. 360 derece kamera da önemli değil. önemli olan park sensörlerini dinlemek ve yan dikiz aynalarını sık sık kontrol etmek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Ekim 2023; 13:52:21 >
  • 360 kamera sorunu çözmez. Eşinize araba sürmeyi öğretin. Aynaları nasıl kullanması gerektiğini bilen bir şoförün geri görüş kamerası da varsa 360 kamera gibi donanımlara ihtiyacı yoktur.

  • Yine cevap vermek yerine milletin ahkam kestiği bir konu olmuş
  • 360 derece park sensörü daha iyi olabilir. eski aracım megane 4 icon da vardı, çok kullanışlı yandan da yaklaşınca ötüyor.

  • Konuda yeri gelmişken bir anekdot paylaşmak istiyorum. Benim sürekli kullandığım araçta geri kamerası veya park sensörü vs yok. Ben sensörü veya geri kamerası olan arabaya binince kafam karışıyor o sebeple o ötmeleri vs kapatıyorum direkt ve kameraya da hiç bakmıyorum.

    Bu tarz özellikleri olmayan araçlarda sürmeyi öğrendiğimiz için şimdi ben o tür şeylere alışamıyorum bir türlü. Yani şey gibi mesela ben ilkokulda iken güzel yazı dışında yazı yazmamız yasaktı. Bir anda güzel yazı kalktı dendi birkaç sene sonra. Sonrasında da normal yazamaz olduk halen bile yazım çok kötü bu sebeple ve genelde güzel yazı ile normal yazı karışık yazıyorum haliyle de kimse bir şey anlamıyor yazımdan.

  • Herbokologlar yorum yapmadan duramıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.