Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.789
Cevap
35
Favori
359.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @M3lank0lik Savunmada tecrübeli adam olmadığı konusuna katılıyorum ama savunmamız bence iyiydi. Zaten verilere bakıldığı zamanda durum böyle. Daha önce yukarıda paylaşmıştım. Saliba sakatlık yaşayana kadar ligdeki en iyi 2.savunma bizdik. Newcastle'dan sonra biz geliyorduk. Saliba sakatlık yaşadıktan ve Holding oynamaya başladıktan sonra bütün sezonda yediğimiz gollerin %30 unu sadece 5 maçta yedik. İdeal hattımız gayet iyi fakat 1-2 sakatlık olduğu zaman ciddi bir düşüş oluyor. Seneye savunmadaki derinliği ve kaliteyi arttırmak gerekiyor.


    @Sen Aydınlatırsın Geceyi Martinez 1.kaleci olmak istiyordu. Hoca Leno'yu tercih etti. Leno'nun ayağının problem olduğu ortaya çıktıktan sonra da Ramsdale'ı transfer ettik. 20-21 sezonunda Villa'ya gitti Martinez. O sezon Leno full oynadı. O sezondan sonra 21-22 sezonunda Ramsdale alındı. Dediğiniz gibi bir durum yok yani.





  • D. kullanıcısına yanıt

    Kanka umutlandırıp utandırdınız, bunu yapmak zorundayım


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    yönetim istifa

  • Keşke Kiwior hamlesini daha önce yapsaydı hoca. Dün Newcastle maçında baya iyi oynadı. Soton ve West Ham maçlarında bıraktığımız 4 puan şampiyonluğu belirledi bence. City'nin mevcut form durumu ile kalan maçlarda 5 puan kaybetmesi çok düşük ihtimal. Ne olursa olsun biz 90 puan yapalım da sonrasına bakarız.


    Transfer konusunda haberler düşmeye başladı. 2 orta saha, 1 stoper ve 1 hücum oyuncusunu kadromuza katmak istiyoruz. İlk hedef Declan Rice. Rice ile beraber Lavia, Caicedo ve Mount listede. Umarım Rice+Caicedo yapabiliriz. Stoper konusunda Guehi yazılıyor. Tottenham'ın da ilgisi varmış oyuncuya. Hücum oyuncusu olarak da Moussa Diaby yazılıyor. Alternatif isim Zaha. Nelson yeni kontrat teklifini reddetmiş. Düzenli oynamak istiyormuş. Sezon sonu tekrar bir görüşme olacak ama büyük ihtimalle kalmayacak gibi. Balogun da düzenli oynamak istiyor. Reims de çok iyi bir sezon geçiriyor. 40-50M e satılmasını bekliyorum.





  • Martinelli'den sonra Saka ve Ramsdale ile de yeni kontrat yapıldı. Saka ile yapıldığı 2 aydır biliniyordu gerçi. Sırada Saliba var.



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaFabrizio Romanotwitter
    “Bukayo Saka will sign new contract soon as it’s only matter of time. It was agreed two months ago, it’s sealed — there are no changes. 🚨⚪️🔴 #AFC New deal will be valid until June 2028 — Arsenal announcement expected soon.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1656470824126119938


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaFabrizio Romanotwitter
    “Arsenal will complete and announce soon the contract extension for Aaron Ramsdale. New deal agreed with improved salary; Ramsdale has accepted the proposal. ⚪️🔴 #AFC Announcement expected soon also for Saka new deal until 2028. Talks still ongoing with William Saliba.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1656577130275151874



    Palace çok istemiş. Olmaz bu transfer



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaStandard Sporttwitter
    “Crystal Palace have told Arsenal and Tottenham that transfer target Marc Guehi will cost £50m. That's great news for Chelsea. ✍️ @NizaarKinsella https://t.co/u3KG7EqWJ8”
    https://twitter.com/standardsport/status/1656588706642292736



    Diaby haberleri artıyor. Psg ve Newcastle da oyuncuya ilgi duyuyor. Piyasada sol ayaklı kenar pek yok. Olise, Raphinha seçenekleri var. Raphinha'nın Barcelona da oyundan çıktıktan sonra attığı tripleri düşünürsek bizim için seçenek olmaktan çıkıyor. Saka'nın olduğu ortamda düzenli oynayamaz. Olise iyi topçu fakat istikrar sorunu var.



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaSimon Collingstwitter
    “Arsenal expected to face competition from PSG if they move for winger Moussa Diaby this summer. Gunners' interest in Bayer Leverkusen winger dates back to January. Summer represents best time for club to sell. https://t.co/SoIgdAJKs9”
    https://twitter.com/sr_collings/status/1656595896023367682




  • D. kullanıcısına yanıt

    Paylaşımlarından gelecek sezona dair neler olur diye bakıyorum sizin yöneticilerde zihniyet değişikliği hiç olmamış takımın şu performansı sonrası. Rotasyon işi tamam gerekli ama ilk 11 tamam değil ki arsenalde. Sağ bek , stoper , xhakayı yedek bırakacak bi orta saha, hatta bir 9 numara ( jesusa güvenip yola çıkmamalı arsenal )


    Ben böyle diyorum ama bu senenin üstüne çıkma niyeti yoksa dediklerim lüks olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wow kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum. Orta saha dışında ilk 11 de upgrade gerektiren bir bölge yok. Saydığınız bölgeler zaten halihazırda düşünülen bölgeler fakat bu bölgelere alınacak oyuncular takımın tabanını yukarı çekmek üzerine olacak. Orta sahayı ayrı tutuyorum burada. Yani Saliba, Tomiyasu sakatlandığı zaman Holding değil daha kaliteli bir isim oynamalı. Bizim ideal savunma hattımızla ilgili bir problem yok. Savunma hattı bozulana kadar ligde en az gol yiyen 2.takımdık. Sorunlarımızın ne olduğu bariz belli. 9 numara da acil bir ihtiyaç değil. Belki çeşitlilik için bir target man alınabilir ama başka ihtiyaçlar öncelikli şu an.

  • Jesus iyi bir oyuncu fakat sakatlık sorunu var. Onun yerine veya yedeği olan iyi bir forvet gerekiyor. Jesus'un yokluğunda çok puan kaybetti Arsenal.


    Birde sağlam lider bir stoper şart.

  • Forveti jesus olan şampiyon olamaz

    Arsenal'in osimhen gibi mümkünse kendisini alması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır yazmıyorum buraya ama takımın an itibari ile 37 haftalık süreçte 81 puan toplaması çok büyük bir başarıdır. Altı senedir ŞL'ye gidemeyen, ilk 4 göremeyen takımın özellikle geçen sezonun yarısından itibaren günden güne gelişen oyunu, gençleşen kemik kadrosu, zor da olsa kazanılan kazanma mentalitesi gibi özellikleri kazanması büyük bir iştir. Bunda da özellikle Arteta ve ekibinin büyük payı var.


    Kazanma mentalitesini açarsak eğer City harici top 6'de bulunan bütün takımları yendik. Yine top 6'de bulunmasa da özellikle geçen sezondan itibaren inanılmaz bir sıçrama yapan Newcastle'ı deplasmanda yendik. Bunlar önemli işler. Bu takım geçen sezona kadar Liverpool'u veya Manchester United'ı hatta ve hatta White Hart Lane'de Spurs'u kolay kolay yenemiyordu ama artık buralarda da özgüven sahibi oldu.


    Yine aynı şekilde yapılan doğru ve nokta atışı transferler ki özellikle birkaç sene önceki facia transferlerden sonra çok daha anlamlı olmuştur. Burada da yine büyük pay Arteta'ya ve Edu'ya yazılabilir.


    Bu takıma gerçek Arsenal taraftarı zaten sezon başından beri şampiyonluk şansı vermiyordu ben de dahil. Ama yılbaşındaki süreçte bir ara fark 8'lere çıktığında gerçekten şampiyon olacağımıza inanmıştım ama maalesef olmadı.


    Şampiyonluk şansı bizim için zaten art arda verilen 3 beraberlikle beraber bitmişti. City'i yenmeye ihtimal dahi vermiyordum zaten. City'i de ayrıca tebrik etmek lazım. Adamlar dünyanın en üst seviye futbolunda resmen bir dominasyon kurmuş durumda. Tek eksikleri şampiyonlar ligi ki onu da büyük ihtimalle kazanacaklar.


    Kadro konusuna gelirsek bizim kadromuz zaten şampiyonluk parolasıyla kurulmuş bir kadro değildi dolayısıyla eksiklerin olması tabi ki gayet normal. Takım beklentilerin üzerine çıkınca kadrodaki eksiklikler de ortaya çıktı özellikle kadro derinliği anlamında.


    Transfer konusunda ise bana göre ideal 11'de çoğu yer sağlam. Jesus yerine sağlam bir santrafor, orta sahaya Rice ve Caicedo gibi iki takviye lazım ilk 11 olarak. Geri kalan mevkilerde kadro derinliği sağlansa yeterli olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 21 Mayıs 2023; 0:20:40 >




  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Santrafora ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Bizim gol atma konusunda ciddi bir sorunumuz yok. City 93 gol atmış. Biz 83 atmışız. Son dönemdeki form düşüklüğünü de hesaba katarsak problem göremiyorum. Homojen bir dağılım mevcut. City de tek isim gol yükünü çekerken biz de herkes atıyor. Çift haneyi bulan 4 oyuncumuz var. Gabriel Jesus sakatlık öncesi inanılmaz bir seviyede oynuyordu. Sakatlık sonrası eskisi gibi hareket edemiyor. İzlerken net şekilde belli oluyor. Seneye problem olacağını sanmıyorum. Başka ihtiyaçlar varken santrafora para vermek lüks olur. Ondan sonraki sene çeşitlilik adına farklı profilde bir isim alınabilir.

  • Yıllardan sonra böyle bir Performans Sergileyen Arsenal'den seneye Kesin Şampiyonluk bekliyorum...

  • D. kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Bizim en büyük artımız 4-5 farklı isimden 10+ G/A katkısı almamız olabilir zaten bu sezon özelinde ki bunu başaran başka bir takım da yok bildiğim kadarıyla. Saka - Jesus - Martinelli ve Odegaard.

    Ben de önceliğin kesinlikle santrafor olmadığını biliyorum. Hatta en öncelikli yer orta saha olmalı ki muhtemelen Rice ve Caicedo baya zorlanacak dediğim gibi.

    Jesus’a gelirsek dediğin gibi öncesi ve sonrası arasında belirgin fark var ve bu da çok doğal uzun süreli bir sakatlık geçirdi çünkü. Ben aslında sağlam bir isim alınırsa Jesus’u zorlayabilir mantığıyla düşünmüştüm ama bir diğer mantıkla da Jesus’un yedeğine gerçekten güzel bir isim düşünülebilir. Keza ben Eddie’ye de çok güvenemiyorum. Balogun çok iyi bir sezon geçirdi ama kadroya dönmeden satılacak mı soru işareti yine. Bence yedek santrafor şart eğer 11 olarak Jesus’u düşünürsek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Sizin sıkıntı gol yeme problemi


    Özelikle son 2 ayda falan patır patır döküldü arka taraf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Savunma derinliği çok zayıf. Gabriel veya Saliba’ya bir şey olduğu zaman elde üst seviye diyebileceğimiz stoper kalmıyor maalesef. Bu konuda City bizden fersah fersah üstündü bunun ekmeğini de güzel yediler. Bizde ise Saliba sakatlandı yedeği Holding.

    Kiwior gelecek vaat ediyor, iyi de oynuyor ama yine de net isim değil maalesef.

    Transfer döneminde buradaki derinliği arttırmak şart.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Gabriel ve saliba


    Ne kötü stoper dersin ne vasat nede çok iyi


    Değişik bir seviye 7 - 7.5 falan


    Bence bunlardan birine 9'luk stoper lazım ama o da bir elin parmağını geçmiyor şuan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

    Bence tam tersi seneye 3 veya 4. olurlar şampiyonlar ligine katılma mücadelesi verirler.

  • @Wallcroft Rice ana hedef. Büyük ihtimalle de olacak bu iş. Caicedo için 3 takımın talebi var. Umarım ikisini birden alabiliriz. Gerçi Ornstein geçen günlerde daha farklı bir haber verdi. Rice'ın alternatifi olarak söyledi Caicedo'yu. 8 numara için daha yaratıcı bir oyuncu aradığımızı söyledi. Mount/Kudus u yazdı. Eddie bence yedek için kötü değil. Jesus'un sakatlandığı dönemi iyi geçmiştik. Hem Eddie iyiydi hem de Trossard sahte 9 u baya iyi oynamıştı. Balogun kesin satılacak. Düzenli oynamak istiyor. Geçirdiği iyi sezondan sonra talibi çok.


    @Andres Escobar İkisi de çok iyi stoper.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 24 Mayıs 2023; 15:37:39 >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    Onu zaten yıllardır yapmaya çalıştılar bence şimdi sıra Şampiyonlukta ))

  • Mount/Kudus'e ek olarak İlkay ismi de çok dönmeye başladı son dönemde. Leicester'da büyük ihtimalle düşerse Maddison ismi de var. Üstüne Cancelo'nun da Guardiola ile olan kavgasından dolayı onun da ismi geçiyor. Fikrine saygı duymakla beraber şampiyonluk için yarışacaksak kesenin ağzını açmakta fayda var bence hocam. Eddie ilk maçlar iyiydi ona kabulüm ama sonlara doğru bir tık bocaladı bence. Trossard'a lafım yok bence şahane oynadı sahte 9'da ama City bile artık bu işin forvetsiz olmayacağını anladı Haaland üstüne Alvarez'i aldı koydu kadrosuna.


    Xhaka büyük ihtimalle gidecek, Partey için de dedikodular dönüyor. Zaten Rice gelirse Partey yolcu olur diye düşünüyorum. Fabrizio'da Galatasaray'dan Boey'i yazdı dün akşam.


    Bu sene sağlam bütçe gelecek takıma. 3-4 tane net bir isimle çok rahat şampiyonluğa oynarız önümüzdeki sezon. Eldeki kilit isimler ile de anlaşmalar yapıldı Saka ve Ramsdale gibi.


    @Andres Escobar Ben de D. hocama katılıyorum. İkisi de gayet iyi isimler zaten dediğin gibi üst seviye bir stoper almaya kalksan bir elin parmaklarını geçmez şu piyasada ve maliyeti de cabası.





  • sağ beke boey i sizmi alıyorsunuz yoksa totenham mi alıyor arkadaşlar..
    arsenale de yakışır valla aynı bakar sagna gibi bek gönderiyoruz size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.