Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    İlkay için City yeni kontrat vermiş. Barcelona'nın da ilgisi var. Bence bize gelme ihtimali çok düşük. Dün güvenilir bir kaynaktan gördüğüme göre City 1 yıl kontrat önermiş. Barcelona 2 yıllık kontrat önermiş. FFP olayını aşabilirse Barcelona alacak oyuncuyu. CL finalinden sonra kararını verecek diyen de var. City de kalır veya Barcelona yapar İlkay. Maddison için Newcastle'ın ilgisi var. Odegaard ve Fabio'nun olduğu ortamda Maddison'a 50-60m vereceğimizi hiç sanmıyorum. Güvenilir kaynaklardan Maddison ismini de görmedim. Cancelo'nun olma ihtimali çok düşük. City, Jesus ve Zinchenko'dan sonra bize oyuncu satmaya sıcak bakmıyor. Bonservisini ve maaşını da göz önünde bulundurursak düşük ihtimal.


    Xhaka'nın gidişi artık kesin gibi. Buradan dönmesi büyük sürpriz olur. Partey'i de aynı yaz yollayacağımıza pek ihtimal vermiyorum. Önümüzdeki sezon bence onu yolcu ederiz. Boey konusunda Fabrizio isim vermemiş. Güvenilir Arsenal muhabirlerinden de Boey adını hiç görmedim. Zaten Boey'in alınması mantıklı değil. Sağ stoper bakıyoruz. Sağ stoper olup sağ bekte oynayabilen isimlere de bakıyoruz. Tapsoba, Guehi ve Simakan gibi. Boey sadece sağ bek oynuyor. Mantıklı değil. Zaten alt yapıda Norton-Cuffy varken Boey'e 25m vermek bana göre aşırı saçma. Alt yapımızda aynı oyuncu var zaten.


    City örneği bence olmamış. City bile diyebiliyoruz ama City'nin major bir eksiği yok. Belki sol bek diyebiliriz. Bizim en büyük önceliğimiz orta sahayı yenilemek ve sağ stoper almak. Bu 3 bölge için muhtemel harcayacağımız para 250m olacak. Rice+Caicedo'yu almak istiyorsak 200m i gözden çıkarmamız lazım. Yukarıda saydığım ismi geçen stoperlerde 40-50m civarına biter. Yani durum böyleyken santraforu bu sezon için pas geçeceğimizi düşünüyorum. Yine söylüyorum bence hayati bir önemi yok. Zaten pazarda uygun profilde oyuncu da yok. Hojlund, Ferguson gibi genç isimlerin gelişimini yakından takip edip 1-2 yıl içinde bu isimlere bir hamle yapılabilir.


    Rice ve Caicedo'nun alabilirsek başka bir boyuta çıkacağız. Benim kafamda bu sezon ki plan dışında şöyle bir şey var.


    White-Saliba-Gabriel

    Caicedo-Rice

    Saka-Odegaard-Jesus-ESR-Martinelli


    Caicedo bu sezon Gross'un olmadığı maçlarda daha sonra olduğu maçlarda da sağ bekte kullanıldı. Inverted bek olarak kullanıyor De Zerbi. Arka dörtlü Caicedo-White-Saliba-Gabriel yapıp Caicedo'yu merkeze çekip ortaya böyle bir yapı çıkarırsak inanılmaz güçlü olacağımızı düşünüyorum. Arka beşli bana göre kusursuz duruyor. Eksik göremiyorum. Zinchenko'lu yapıyı kullanıp Caicedo'yu direkt orta sahada da kullanabiliriz. Caicedo bu nedenle baya önemli. Esneklik sağlayacak. Umarım ikisini birden alabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 25 Mayıs 2023; 17:2:36 >




  • 248 gün lider ol..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Munihle transferde dünyada rekabet edebilecek City, Real ve PSG var. Rice ingiliz olmasi acisindan EPLde kalmayi tercih edebilir, zira ingiliz topcular konfort zonelarini birakmak istemiyorlar. Lakin, Munihe yakin basinin söyledigi Rice Munihi istiyor ve gelecek günlerde resmi teklif yapilacak.

  • elimizde bakary sagna gibi atletik sağ bek var 25 e verelim size.. ham yapsın rakip oyuncuları..

  • 1 aydır askerde olduğum için gündemden uzaktım. Askere gitmeden önce yapacağımız ilk transferin Rice olacağını düşünüyordum. Havertz'i görünce çok şaşırdım. Hiç ismi geçmiyordu. Hiç beklemiyordum böyle bir hamle. Açıkçası anlamadım da. Bence sprinter bir sağ kenar almamız lazımdı. Havertz versatil bir topçu. Hocam baya istemiş. Nasıl kullanacak merak ediyorum. Orta sahaya yazanlar var fakat Xhaka'nın rolü için uygun değil. Top rakibe geçince Xhaka merkeze kayıyor Partey'in yanına. Havertz oyunu 2 yönlü oynayamaz. Basit bir örnek vermek gerekirse Newcastle deplasmanında Willock'un pozisyonunda Xhaka'nın müdahalesi. Böyle bir takibi Havertz'in yapması mümkün değil. Bu tip bir oyuncuya dönüşürse inanılmaz şaşırırım. Geriye ön taraf kalıyor. Ön tarafta her yerde oynar. Derinlik adına böyle bir hamle yaptığımızı düşünüyorum.


    Havertz dışında Rice ve Timber transferleri de bitti. Bu 2 transferinde önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. Timber sağ stoper/sağ bek için alındı. İstenen profildi. Inverted bek olarak kullanırsak da şaşırmam. Topla çok rahat bir isim. Rice ise bana göre unicorn topçu. İnsanlar yeteri kadar West Ham izlemediği için Rice'ı yanlış değerlendiriyor. Oynadığı takımdan dolayı da bazı özellikleri yeteri kadar ön plana çıkamıyor. Büyük takımda daha da iyi olacağını düşünüyorum.


    Bu 3 isim dışında gidenlere bağlı olarak başka transferlerde yapabiliriz. Lavia'nın adı geçiyor ama onun durumu Partey'e bağlı diye okudum.





  • D. kullanıcısına yanıt
    Nerde yaptınız hocam askerligi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D. kullanıcısına yanıt

    askerliğe para mı verilir ya, o para ile inacio ya çökerdik

  • @Kevin De Bruyne Amasya


    @josrdr Timber'i çözmüşüz. Inacio'ya gerek yok ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 3 Temmuz 2023; 13:50:18 >
  • D. kullanıcısına yanıt
    Mayista ben de amasyadaydim. Hangi birlikteydiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt

    TTZA

  • D. kullanıcısına yanıt

    o ne kanka gta modu mu

  • Yine bir adama 40m bayılmışsiniz. Sonra man city cok para harcıyor demeyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100+5 milyon pound. Güzel para

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın işte,para harcamayı alışkanlık haline getirsin kulüp. Wenger zamanını da bilen biri olarak iyi-orta ne bulabiliyorsa alsın takım. En kötü yedek kulübesi güçlenir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt

    Size yetişmek için daha yolumuz var. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

  • D. kullanıcısına yanıt
    Dedi ve kıytırık bir orta sahaya 116+10 verdiler.

    TTZA birliginden arkadas

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Dedi -piyasayı bozan arapların sahip olduğu takımın oyuncusunun ismini nick yapmış- arkadaş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt

    Declan Rice'a kıytırık demek... Oyunculara ödenen para konusunu açmak istemezsin bence

  • Arteta, önümüzdeki sezon planlamasında Havertz'i "en uç oyuncu" olarak konumlandırıyorsa şimdiden hepimize geçmiş olsun. Havertz'in ne o son vuruşu var ne de gol anında soğukkanlı kalıp arkadaşlarına servis yapacak mentali var. İlk yarıda 2 pozisyonu harcadı bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Light Cola L kullanıcısına yanıt
    Yıllardır bildiğimiz Arsenal işte. Transfer yapsa bir dert yapmasa ayrı bir dert. Halbuki bastır parayı al Osimnen'i. Tabi oyuncunun da gelmeye niyeti varsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.