Şimdi Ara

[ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölünme olmaması için buradan devam:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/19647200


    Söylent: Half Life 3, E3 2014'de Gösterilecek!

    Hayranlarının uzun süredir dört gözle beklediği ve üzerine bir dünya şehir efsanesi yazılıp çizilen Half Life 3'den heyecan verici haberler bu kez resmi ağızlardan geldi... Tabii haberin yapıldığı siteye güvenecek olursak!

    1996 yılından bu yana Valve'de görev yapan ve hem Half Life serisi hem de çeşitli Valve projelerinde imzası bulunan bölüm tasarımcısı John Guthrie, NoShitShurlock isimli bir siteye verdiği röportajda (daha doğrusu gerçekleşen e-posta irtibatında) Half Life 3 adına oldukça önemli ve sağlam bilgiler verdi.

    Oyunun yapım aşamasında olduğunu ve PC, Mac, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapacağını açıklayan Guthrie'nin mesajı şöyle:

    "Yapım aşamasının henüz başlarında olduğumuz için çok da fazla birşey söyleyemem. Ancak şu an için oyunun hem bu nesil hem yeni nesil konsollar yanı sıra kendi platformumuza özel olarak PC ve MAC için çıkacağını onaylayabilirim. Umudumuz ilk tanıtım videosunu defalardır katılmadığımız E3 fuarında, E3 2014'de gösterime hazır hale getirmek."

    Valve, Half Life 2: Episode 3'den, senaryonun özünden kopmaması için vazgeçmişler ancak Half Life 3'de buradan pek çok karakteri göreceğimiz söyleniyor. Yeni oyun mekanikleri, yeni oyun motoru üzerine inşaa edilen Half Life 3'de ne co-op ne de multiplayer modları yer almayacak ve oyun tamamen hikayeye yoğunlaşacak.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylent_Half_Life_3_E3_2014de_Gosterilecek-40299.htm

    -------------------------------

    Valve, uzun süredir yeni Half-Life oyunu üzerinde çalıştığını, ancak bu oyunun yeni bir Episode mu, yoksa Half-Life 3 mü olduğunu bir türlü açıklamıyordu.Bir söylentiye göre, Episode Two'nun piyasaya sürülmesinin ardından, geliştirilmesi düşünülen Episode Three ve Four iptal edilmiş, onun yerine Half-Life 3'ün yapımına başlanmış. Bu iddianın temelinde ise, Valve'ın eski programcılarından Mike Dussault bulunuyor. Mike Dussault'un, 2008 ve 2010 yılları arasında Half-Life 3'te birçok konuda çalıştığı söyleniyor.

    https://www.merlininkazani.com/half-life-3-yolda-episode-three-ve-four-iptal-haber-42209

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_HalfLife_3_Source_Engine_2_ile_Geliyor-30204.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Dün 1saat 40 dk süren ay tutulması bugünde bu haber.Dünyanın sonumu geliyor ne ? Bilgi için teşekkürler.Çok iyi bir haber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 16 Haziran 2011; 10:38:55 >
  • Adamlar baktı çok uzadı E3 ve E4 direk üçüncü oyuna eklediler heralde. Daha iyi olur böyle diyeceğim de iyice uzamaz umarım.
  • Söylenti. hemde mk söylentisi
  • Valve, uzun süredir yeni Half-Life oyunu üzerinde çalıştığını, ancak bu oyunun yeni bir Episode mu, yoksa Half-Life 3 mü olduğunu bir türlü açıklamıyordu.Bir söylentiye göre, Episode Two'nun piyasaya sürülmesinin ardından, geliştirilmesi düşünülen Episode Three ve Four iptal edilmiş, onun yerine Half-Life 3'ün yapımına başlanmış. Bu iddianın temelinde ise, Valve'ın eski programcılarından Mike Dussault bulunuyor. Mike Dussault'un, 2008 ve 2010 yılları arasında Half-Life 3'te birçok konuda çalıştığı söyleniyor.

    .
    http://www.merlininkazani.com/HalfLife_3_yolda_Episode_Three_ve_Four_iptal-haber-42209p1.html
    .

    Gamescom 2011 fuarina Valve de katiliyor. Valve'ın eski programcılarından Mike Dussault da dahil olmus.




  • Bununla beraber yeni bir source motoruda gelir heralde yakın zamanda.
  • Umarım doğrudur.
  • Grafikler gayet başarılı gözüküyor. Efsane oyunu bekleyeceğiz artık.
  • Resmi olarak duyurulsun şu oyun artık.
  • Bu Nesilde Half-Life 3 u konsollarda gormemek olmaz. Gelicek hayirlisyla.
    .
    http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/06/15/half-life-3-hints-surface.aspx
  • gabe newell bu yıl içersinde 3 büyük duyurumuz olacak demişti.
    1. dota 2 oldu.
    diğer 2 sinden hl çıkar heralde.
    2. duyuru l4d 3
    3. duyurumuz da tf3 demesini de bekleriz tabi
  • inşallah doğrudur haberler
  • [ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)

  • En son verilen resime amma guldum arkadas :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    [ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)



    Her Half-Life konusunda olmazsa olmaz
  • Half Life için: "Bitirmeden Göstermek İstemiyoruz"

      Penny Arcade ile konuşan Newell, geçmişe baktığımızda Half-Life ve Half Life 2'nin zamanında çıkmadığını ve bunlardan bazı dersler aldıklarını söyledi. Bir yandan da oyuncuları fazla heyecanlandırıp da sonradan hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlar. Bu yüzden bir şeyler açıklamadan önce oyunun iyice pişmiş olmasını istiyorlar.
     
         "Hayranlarımızı ne kadar kızdırdığımızı biliyoruz ve onları bu duruma sokmak çok sinir bozucu bir şey. Elimizden geldiğince hızlı davranmaya çalışıyoruz, oyuncular için en değerli ne olacaksa onları seçmeye çalışıyoruz. Eğer bunu sihirle bir günde yapmanın bir yolu varsa duymak isteriz. Her gün tonlarca mail alıyorum. Neden Episode 3 hakkında bir şey söylemediğimizi soruyorlar. Episode 3 hakkında konuşmamamızın çok büyük nedenleri var ama bunları şu an size söyleyemem, ileride söyleyeceğim."
     

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Half_Life_icin_Bitirmeden_Gostermek_istemiyoruz-24819.htm




  • HL3 bombası birden patlayacak bence. Kesin çıkmalı 3. oyun. 2 sene içinde elle tutulur birşey sunsunlar artık yinede bekleriz. Zaman bol. :)
  • ölmeden oynamak nasip etsin Allah.
  • Bu sene E3 de valve bisiler patlatacak ama ne olacak tahmin etmek zor bi yandan HL3 bi yandan steambox falan diğer serileride var.
  • [ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)


    Valve Yine Yaptı Yapacağını..

    Valve her ne kadar duyurmamakta ısrar etse de, Half Life 3 ile ilgili tişörtler olsun, ARG'ler olsun, oyunlardan çıkan dosyalar olsun birçok bulgu bulunmuştu. Uzun sayılacak bir aradan sonra Half Life 3, yine sahnede.
     
         İş ahlakı çerçevesinde kendine özel bir tarzı olan Valve, geçtiğimiz günlerde çalışanlarına yeni bir el kitabı dağıttı. Çok geç olmadan internete sızan bu el kitabında bir Reddit kullanıcısı, Half Life 3 ile ilgili bir şey fark etmiş. Evet, tahminleriniz yanlış değil, yine bir Half Life 3 logosu.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Valve_Yine_Yapti_Yapacagini-26963.htm

    [ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.